9.3.13

25χρονη Νικολέτα: Άρπαξε το παιδί της κι έφυγε από την Ελλάδα...

Τα σύνορα της χώρας πέρασε η μητέρα με το αβάπτιστο κοριτσάκι της που ξεσήκωσε το Ηράκλειο με την περίεργη εξαφάνιση της Ξημερώματα Σαββάτου η Νικολέτα Σπιρέα 25 χρόνων, Ρουμανικής καταγωγής και το επτά μηνών κοριτσάκι που απέκτησε με τον Κρητικό σύντροφο της, καταγράφηκαν επίσημα στο τελωνείο του Προμαχώνα.

Μαρτυρίες συμπατριωτών της στο "Τούνελ", έλεγαν πως η κοπέλα σχεδίαζε τη φυγή της για να επιστρέψει στην πατρίδα της. Συναντήθηκε με την παρέα που θα την βοηθούσε στην περιοχή Καμίνια του Ηρακλείου, το μεσημέρι της Τετάρτης 6 Μαρτίου, που χάθηκαν τα ίχνη της από το κέντρο του Ηρακλείου. Εκεί, την άφησε ο οδηγός ταξί που μίλησε στην εκπομπή.

Η υπόθεση της μητέρας με το αβάπτιστο κοριτσάκι, πήρε διαστάσεις στα Μέσα Ενημέρωσης.

Η μητέρα είχε επισκεφθεί φιλικό της πρόσωπο και χάθηκε στην επιστροφή για το σπίτι της. Κάμερα ασφαλείας καταστήματος που βρισκόταν στην πορεία της, την κατέγραψε ενώ περνούσε από το δρόμο με το μωρό στο καροτσάκι μιλώντας στο κινητό της τηλέφωνο.

Ο σύντροφος της δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη αφού προγραμμάτιζαν το γάμο τους και τη βάφτιση της κορούλας τους.anikolouli

Μεθυσμένος οδηγός, παρέσυρε 19χρονη φοιτήτρια και την εγκατέλειψε

Μεθυσμένος οδηγός, ηλικίας 24 χρόνων, παρέσυρε με το αυτοκίνητό του στο Ρέθυμνο φοιτήτρια ηλικίας 19χρονων και αφού την τραυμάτισε την εγκατέλειψε.
Το ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν η φοιτήτρια, η οποία σπουδάζει στο Ρέθυμνο και κατάγεται από τα Χανιά, βάδιζε με την παρέα της στη συμβολή των οδών Εθν. Αντιστάσεως και Δημακοπούλου.
Ο οδηγός που κινείτο αντίθετα την παρέσυρε με το αυτοκίνητό που οδηγούσε, τραυματίζοντας την στο πόδι.

'Αμεσα στο σημείο έφτασαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ οι οποίοι μετά από μαρτυρίες εντόπισαν τον οδηγό ο οποίος ήταν σε κατάσταση μέθης.

Η 19χρονη διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ ο 24χρονος φρουρούμενος νοσηλεύτηκε και εκείνος έως ότου συνήλθε.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για μέθη και τροχαίο με εγκατάλειψη.

Μοντέλο… Λετονίας για 400.000 ανέργους στην Ελλάδα

Σχέδιο εκτάκτου ανάγκης για να καταπολεμηθεί η ανεργία, και να υπάρξει ουσιαστική βοήθεια σε εκείνους που βρίσκονται σε δύσκολη θέση, αδυνατώντας να βρούν δουλειά, ως συνέπεια του Μνημονίου, επεξεργάζεται η κυβέρνηση με την τρόικα, όπως αποκαλύπτει σχετικό δημοσίευμα του “Τύπου της Κυριακής”.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, στελέχη της τρόικας πρότειναν στο υπουργείο Εργασίας την απορρόφηση περισσότερων από 400.000 ανέργους σε θέσεις κοινωνικής εργασίας στους δήμους, με τη θέσπιση “ειδικού μισθού” ύψους 470 ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογο πρόγραμμα έχει εφαρμοστεί στη Λετονία, για τη μαζική απασχόληση ανέργων, και όπως αποκαλύπτει ο “Τύπος της Κυριακής” η πρόταση κατατέθηκε στο πλαίσιο των επαφών που είχαν τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικας με τη Γενική Γραμματέα του υπουργείου Εργασίας Άννα Στρατινάκη.
Εκτιμάται ότι για την απασχόληση 400.000 ανέργουν θα απαιτηθούν περίπου 800 εκατομμύρια ευρώ, που θα προκύψουν με ανακατανομή προγραμμάτων και κονδυλίων του ΕΣΠΑ.
Οι συμβάσεις με τις οποίες θα γίνουν οι προσλήψεις θα έχουν χρονική διάρκεια 5 μηνών, ενώ θα δοθεί προτεραιότητα σε οικογένειες χωρίς κανέναν εργαζόμενο, μακροχρόνια ανέργους, γυναίκες και νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας.

ΠΑΤΡΑ: Οι ξεβράκωτες... στο Καρναβάλι των μικρών


Τις είδαμε... στο καρναβάλι των μικρών και μάλιστα προκάλεσαν... την οργή ορισμένων μαμάδων! 
«Τι θέλουν οι ξεβράκωτες στο καρναβάλι μας»; ακούστηκαν κάποιες να σχολιάζουν (μεγαλοφώνως) στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου. 
Επρόκειτο για Βραζιλιάνες που προπορεύονταν σε ένα γκρουπ με τυμπανιστές. 
Η εμφάνισή τους θύμισε... Μοσχάτο και «παραδοσιακοί» καρναβαλιστές διαμαρτυρήθηκαν!dete.gr

Αρμυρίκια ...η μεγάλη «αδυναμία» του Σαμαρά

Πολύ ελαφρύ είναι το γεύμα του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά όταν τρώει εκτός σπιτιού, επιλέγοντας συνήθως ένα μπιφτέκι σπέσιαλ με ντομάτα φρέσκια, με τη μεγάλη του αδυναμία να είναι τα αρμυρίκια.
Το παραπάνω αναφέρει η κυρία Στέλλα Ράλλη, εκ των ιδιοκτητών της ταβέρνας «Ο Βασίλης» που βρίσκεται στην Κηφισιά, στην οποία γευματίζει συχνά ο πρωθυπουργός, καθώς το σπίτι του είναι πολύ κοντά στο μαγαζί. Όπως ανέφερε η κ. Ράλλη στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», στον κ. Σαμαρά αρέσουν επίσης τα μπουρεκάκια και το σνίτσελ, ενώ διαλέγει πολλές σαλάτες.
Μάλιστα, ο πρωθυπουργός επιλέγει συχνά να καλέσει υπουργούς και βουλευτές στη συγκεκριμένη ταβέρνα, πελάτες της οποίας κατά καιρούς ήταν οι Ανδρέας Παπανδρέου, Κώστας Σημίτης, Γιώργος Παπανδρέου και ο Αλέκος Αλαβάνος.iefimerida.gr

"Μπήκαν τα ..... στο μαντρί". Που είσαι Έφη Θώδη!

Μπορεί να ομοιάζει με τον στρατηγό Βόιτσεχ Γιαρουζέλσκι ο εικονιζόμενος, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτός!
Πρόκειται για τον κ. Λυμπερόπουλο, πρόεδρο του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αθηνών, το πάλαι ποτέ "φίλο Θύμιο", όπως τον προσφωνούσε ο νυν πρωθυπουργός πριν τον διαγράψει από το κόμμα.
Με απόφαση του κ. Σαμαρά, από σήμερα, τόσο ο "φίλος Θύμιος", όσο και ο γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ Νίκος Κιουτσούκης, επανεντάσσονται στη Νέα Δημοκρατία.
Όχι, αν μπορούσε ας έκανε διαφορετικά. Στις 22 Μαρτίου έχει εκλογικό συνέδριο η ΓΣΕΕ. Κι εκεί δεν θα ήθελε να εμφανιστούν... δύο ΔΑΚΕ!.lykavitos.gr

Τα διαπιστευτήρια του Τσίπρα στη Διαπλοκή

Η τακτική που ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας είναι πατινάζ σε εύθραυστο πάγο. 

Απ’τη μια προκαλεί τεχνητές συγκρούσεις με επιχειρηματίες που δεν ανήκουν στο δικό του κύκλο διαπλοκής και απ’ την άλλη δίνει διαπιστευτήρια σε εκδότες συστημικών μέσων.

 Στην κατεύθυνση αυτή εντάσσεται τόσο η πρόσφατη επίσκεψη του στο συγκρότημα του Φαλήρου όπου είχε συνάντηση με τον κ Γιάννη Αλαφούζο καθώς και η προγραμματισμένη για τις επόμενες μέρες επίσκεψη του στο ΔΟΛ του κ. Σταύρου Ψυχάρη.

Το μόνο μέτωπο που εξακολουθεί να συντηρεί για λόγους προσχηματικούς είναι αυτό με το συγκρότημα Μπόμπολα και το ΜEGA.lykavitos.gr

Μυστηριώδης ζώνη ακτινοβολίας γύρω από τη Γη

Μια άγνωστη μέχρι σήμερα στους επιστήμονες ζώνη ακτινοβολίας περιέβαλε τη Γη πέρυσι για περίπου έναν μήνα, προτού εκμηδενιστεί από ένα ισχυρό κύμα ακτινοβολίας που δέχτηκε από τον Ήλιο.

Η ανακάλυψη έγινε από τους δίδυμους δορυφόρους της «Αποστολής Βαν Άλεν» της NASA, που μελετούν από πέρυσι το καλοκαίρι, για πρώτη φορά τόσο εξονυχιστικά, τους δύο ομώνυμους «δακτυλίους» ακτινοβολίας (σε σχήμα «ντόνατ») που περιζώνουν τον πλανήτη μας.

Η εντυπωσιακή και απρόσμενη ανακάλυψη, που θεωρείται ικανή να «ξαναγράψει» τα εγχειρίδια γεωφυσικής όσον αφορά τις ζώνες ακτινοβολίας, δείχνει πόσα ακόμα έχουν να μάθουν οι επιστήμονες για το διάστημα που περιβάλλει τη Γη.

Οι δύο ομόκεντρες ζώνες, που συγκρατούνται από τα μαγνητικά πεδία της Γης, παγιδεύοντας φορτισμένα σωματίδια υψηλής ενέργειας και κύματα πλάσματος, ανακαλύφθηκαν το 1958 από τον Αμερικανό αστροφυσικό Τζέιμς βαν Άλεν. Λόγω της πολύ ισχυρής ακτινοβολίας τους, οι δύο ζώνες συνιστούν σοβαρή απειλή για τους αστροναύτες και τους δορυφόρους σε γεωστατική τροχιά, που γι' αυτό τον λόγο πρέπει να διαθέτουν ισχυρές προστατευτικές ασπίδες.

Η εσωτερική ζώνη, από ηλεκτρόνια και θετικά ιόντα (πρωτόνια), βρίσκεται σε ύψος από 1.000 έως 10.000 χιλιόμετρα και παραμένει σταθερή επί χρόνια ή και δεκαετίες. Η εξωτερική ζώνη, κυρίως από ηλεκτρόνια, βρίσκεται σε ύψος από 10.000 έως 60.000 χιλιόμετρα και εμφανίζει διαρκείς μεταβολές σε επίπεδο ημερών ή και ωρών. Αυτό, κατά πάσα πιθανότητα, συμβαίνει υπό την επίδραση του ηλιακού «ανέμου» (του ρεύματος ακτινοβολίας που εκπέμπει διαρκώς ο Ήλιος), αν και κανείς επιστήμονας δεν είναι ακόμα βέβαιος τι προκαλεί αυτές τις περιοδικές απότομες μεταβολές στην ενεργειακή ένταση και έκταση των ζωνών.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον Ντάνιελ Μπέικερ του Εργαστηρίου Φυσικής της Ατμόσφαιρας και του Διαστήματος του πανεπιστημίου του Κολοράντο, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό "Science", σύμφωνα με το "Nature" και το "New Scientist", ανακοίνωσαν ότι οι δορυφόροι εντόπισαν μέσα στην εξωτερική ζώνη Βαν Άλεν, σε ύψος 19.100 έως 22.300 χιλιομέτρων, μια τρίτη στενή ζώνη ακτινοβολίας, που δημιουργήθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου 2012.

Η νέα ζώνη φάνηκε να διατηρείται για περίπου έναν μήνα, πριν εξαφανιστεί απότομα και σχεδόν ολοκληρωτικά, μάλλον λόγω μιας έξαρσης της έντασης του ηλιακού ανέμου, πριν από μία έκρηξη στεμματικής μάζας του Ήλιου.

Παραμένει ασαφές ακόμα πώς και γιατί αυτή η παροδική ζώνη δημιουργήθηκε. Μια εκδοχή είναι ότι αυτό συνέβη, επειδή ο ηλιακός άνεμος προκάλεσε πρόσκαιρη διάσπαση της εξωτερικής ζώνης Βαν Άλεν. Μελλοντικές έρευνες θα δείξουν αν αυτή η τρίτη εφήμερη ζώνη είναι ένα συχνό ή ένα σπάνιο φαινόμενο.

ΒΟΜΒΑ-Παραιτήθηκαν οι Γ. Μέργος και Τ. Αθανασόπουλος

Την παραίτησή του από τη θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών, υπέβαλε, με επιστολή του στον υπουργό, Γιάννη Στουρνάρα, ο καθηγητής Γεώργιος Μέργος.

Ο κ. Μέργος υπέβαλε την παραίτησή του λόγω εμπλοκής του ονόματός του στο θέμα με την ποινική δίωξη εναντίον της πρώην διοίκησης της ΔΕΗ και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή του «η ασκηθείσα ποινική δίωξη εναντίον του πρώην ΔΣ της ΔΕΗ, του οποίου υπήρξα μέλος, με υποχρεώνει για λόγους ευθιξίας και μόνο να υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών».

Νέα γενική γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών αναλαμβάνει η Χριστίνα Παπακωνσταντίνου, η οποία διατηρεί τη θέση της γενικής γραμματέως Δημοσιονομικής Πολιτικής του υπουργείου.


Εξάλλου, την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του Ταμείου Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), υπέβαλε ο Τάκης Αθανασόπουλος, στον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα και η παραίτηση έγινε αποδεκτή.
Στην επιστολή της παραίτησής του, ο κ. Αθανασόπουλος επικαλείται ως μοναδικό λόγο την εμπλοκή του ονόματός του στην άσκηση ποινικής δίωξης για τη ΔΕΗ. Αναφέρει συγκεκριμένα ότι «η άσκηση ποινικής δίωξης για αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΗ, όπου προήδρευα, παρέχει την ευκαιρία απόδειξης ότι υπηρετήθηκε άρτια το δημόσιο συμφέρον και εκείνο της ΔΕΗ. Η έξωθεν καλή μαρτυρία μου, ασφαλώς κατ' ουδέν θίγεται. Όμως, η μερίδα εκείνη της κοινής γνώμης που αρνείται τις αποκρατικοποιήσεις, ενδεχομένως, να αισθανθεί ότι δεν αποτελώ, πλέον, εγγυητή του θεσμού».
Για τη θέση του επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ, ο νέος υποψήφιος θα προταθεί το αργότερο έως τη Δευτέρα, στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Ισλαμιστές εκτέλεσαν Έλληνα όμηρο στη Νιγηρία !

Ένας Ελληνας που είχε απαχθεί μαζί με άλλα έξι άτομα στα μέσα του Φεβρουαρίου, εκτελέστηκε τελικά από ισλαμιστές αντάρτες στη Νιγηρία, όπως ανακοίνωσε η εξτρεμιστική οργάνωση Ανσάρου.
Η συγκεκριμένη οργάνωση αποτελεί παρακλάδι της οργάνωσης Μπόκο Χαράμ και είναι υπεύθυνη για τον θάνατο περίπου 800 ανθρώπων εντός του 2012.
Πρόκειται για την οργάνωση που κρατά σε ομηρία –εδώ και περίπου δύο μήνες– στο Καμερούν, μία επταμελή οικογένεια από τη Γαλλία.

VIDEO ....Απίστευτη Φωτογράφος !!!

ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΤΕ -ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ.... ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑΤΙ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ

Γιατί οι γυναίκες "ποστάρουν" τα κάλλη τους στα social media;

Γιατί περιμένουν από το Facebook τα σχόλια των ανδρών;
Προχτές η Rihanna πόζαρε ημίγυμνη στο φακό για να δείξει στους φαν της τις καινούργιες της μπότες.
 Όμως δεν είνια η μόνη που το κάνει αυτό, όπως αποδεικνύει το γεγονός ότι οι σελίδες που είναι αφιερωμένες στα γυναικεία οπίσθια διαρκώς αυξάνονται στα social media και κυρίως στο Facebook.
Η διάσημη ψυχολόγος διασημοτήτων, Honey Langcaster-James αυτό αφορά τις γυναίκες που έχουν πλήρη κυριαρχία της εικόνας τους. 
Μέσα από τα social media όπως το Facebook και το Instagram, ο κόσμος ασχολείται όλο και περισσότερο με το διαδικτυακό του προφίλ. Ελέγχουν περισσότερο την εικόνα που έχουν στο διαδίκτυο παρά στην πραγματικότητα". Η ίδια προσθέτει ότι αυτή η εμμονή με τα οπόσθια αφορά μία τάση της εποχής. "Φαίνεται πως είναι τάση και συνδέεται με τους διασήμους". 
Άλλος ειδικός των social media, Δρ Arthur Cassidy λέει ότι με το να μοιράζονται τέτοιες φωτογραφίες δίνουν και άλλη εντύπωση ως προς το πώς βλέπουν τις σχέσεις και παρά τα like που αποσπούν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό. "Δεν σημαίνει ότι αυξάνεται η αυτοπεποίηθηση των γυναικών με αυτό τον τρόπο, λόγω σύγκρισης ή έλλειψης θετικής ανταπόκρισης από τους 'φίλους' τους"'. 

Λιοντάρι κατασπάραξε γυναίκα την ώρα που έκανε σεξ !

Σε τραγωδία κατέληξε η... διασκέδαση ενός ζευγαριού στη Ζιμπάμπουε, το οποίο κυριευμένο από το πάθος έκανε σεξ μέσα στη ζούγκλα, αγνοώντας ότι γύρω του βρίσκονταν λιοντάρια έτοιμα να το κατασπαράξουν.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα My Zimbabwe, την ώρα που το ζευγάρι έκανε σεξ, του επιτέθηκε ένα λιοντάρι, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο η Σαράι Μαουέρα.
Ο σύντροφός της γλίτωσε, καθώς όταν είδε το λιοντάρι να έρχεται κατά πάνω τους έτρεξε και ξέφυγε. Η σύντροφός του, όμως, δεν τα κατάφερε. Το λιοντάρι την έπιασε και την κατασπάραξε.
Ο σύντροφός της, όταν έφτασε πια σε ασφαλές σημείο, σαστισμένος παρακολούθησε να την κατασπαράζει το ζώο, ενώ μόλις άρχισε να συνειδητοποιεί τι γίνεται βγήκε στον δρόμο να ζητήσει βοήθεια. Οταν κατέφθασαν στο σημείο οι αρχές, ήταν ήδη πολύ αργά για την άτυχη γυναίκα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα, που εργαζόταν σε σούπερ μάρκετ, πήγαινε συχνά στη ζούγκλα βόλτα με τον σύντροφό της. Η τελευταία, όμως, στάθηκε μοιραία...

ΔΕΙΤΕ ΜΙΚΡΗ ΑΓΓΕΛΙΑ: «Άντρακλας» φιλοξενεί γυναίκα σπίτι του… για το Καρναβάλι!

Μέχρι και το καρναβάλι της Πάτρας  εκμεταλλεύονται κάποιοι για να κάνουν γνωριμίες!
 Στις «7 μέρες αγγελίες» λάβαμε την εξής μικρή αγγελία (το αληθές της οποίας επιβεβαιώθηκε): «Φιλοξενώ κοπέλες για την περίοδο της Αποκριάς στην Πάτρα. Τα έξοδα δικά μου. Είμαι άνδρας αρρενωπός και με μεγάλα προσόντα»!dete.gr

«Ομηρος» σε τηλεοπτικό στούντιο από φοιτητές ο K. Τζαβάρος (video)

Υπό καθεστώς «ομηρίας» για τρεις ολόκληρες ώρες βρέθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Κώστας Τζαβάρας, μέσα στο στούντιο της Ολυμπιακής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης στον Πύργο μετά το «μπλόκο» δεκάδων σπουδαστών των ΤΕΙ οι οποίοι απέκλεισαν την είσοδο του σταθμού.

Ο κ. Τζαβάρας ήταν καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού και όταν «βγήκε» στον αέρα περίπου 100 σπουδαστές συγκεντρώθηκαν έξω από το χώρο του στούντιο της ΟΡΤ φωνάζοντας συνθήματα και ζητώντας να συναντηθεί αντιπροσωπεία τους μαζί του. Επί τόπου έφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη και προς στιγμή απειλήθηκαν επεισόδια.

Τελικά ο υπουργός δέχθηκε να μιλήσει με αντιπροσωπεία των φοιτητών και για αρκετή ώρα παρέμειναν στα γραφεία της ΟΡΤ συζητώντας το επίμαχο θέμα του ΤΕΙ Πύργου.

Στο πλευρό των σπουδαστών σύμφωνα με το ilialive βρέθηκε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Εφη Γεωργοπούλου – Σαλτάρη η οποία συνομίλησε με τους σπουδαστές αλλά και με τον υπουργό και επιχείρησε να κατευνάσει τα πνεύματα.

Οι συνομιλίες του κ. Τζαβάρα με τους σπουδαστές καταγράφηκαν από την τηλεοπτική κάμερα και ένα αντίτυπο του περιεχομένου της κασέτας θα δοθεί σε εκπροσώπους των σπουδαστών, ώστε να έχουν στα χέρια τους τις εικόνες με τις δεσμεύσεις που όπως είπαν έλαβαν για μεγαλύτερη πίεση και προσπάθεια στο θέμα του ΤΕΙ.

Γυμνοί Ποδηλάτες στην Μελβούρνη ! Φωτό




Γυμνοί και ημίγυμνοι ποδηλάτες κατέκλυσαν τους δρόμους της Μελβούρνης την περασμένη εβδομάδα στο πλαίσιο της «παγκόσμιας γυμνής ποδηλατοδρομίας» (World Naked Bike Ride) που διοργανώνεται κάθε χρόνο.

Εκατοντάδες φυσιολάτρες έβγαλαν τα ρούχα τους, ανέβηκαν στις σέλες τους και έκαναν πεντάλ για απόσταση 2,5 μιλίων φορώντας μόνο αντιηλιακό ή έχοντας βάψει τα σώματά τους με μπογιές γράφοντας διάφορα συνθήματα.

Η εκδήλωση που έγινε την Κυριακή, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης για τους κινδύνους που διατρέχουν οι ποδηλάτες, οι πεζοί και το περιβάλλον από τα αυτοκίνητα.

Όσοι το έχασαν… έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε κάποια από τις γυμνές ποδηλατοδρομίες που θα ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες σε Σικάγο, Παρίσι και Λονδίνο.

ΟΡΓΙΟ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ .....ΧΡΥΣΟ

Δύο μέρες τώρα η κατάπτυστη κυβέρνηση προκαλεί και τρομοκρατεί. Με δύναμη 7 κλουβών ΜΑΤ και πλέον, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, `βρόχη` δακρυγόνων-χημικών, ακόμα και σε αυλή ΣΧΟΛΕΙΟΥ, προσαγωγές και ανηλίκων, συλλήψεις, αξιοποιώντας το `ύποπτο` χτύπημα από ‘αγνώστους’ στις Σκουριές, έχει στόχο τον δίκαιο αγώνα των κατοίκων ενάντια στην επένδυση για τα μεταλλεία χρυσού. Και η κατάπτυστη κυβέρνηση δείχνει για άλλη μια φορά ποιους νοιάζεται και εξυπηρετεί. Αυτή είναι η ανάπτυξή τους, δεν λογαριάζουν τον λαό, παρά μόνο τα κέρδη των αφεντικών τους, των μεγάλων εταιρειών .
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον λαό της Ιερισσού και Μεγάλης Παναγιάς που βγήκαν στο δρόμο αντιδρώντας στην αστυνομική βία και φυσικά στις προκλήσεις της κυβέρνησης . Έχουν το δικαίωμα να παλέψουν για την ζωή τους και για τον τόπο τους .
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ
Υ.Γ. Ας βάλει ο καθένας που συμφωνεί με την πρακτική της κυβέρνησης τον εαυτό του και πως θα αντιδρούσε αν γινόταν κάτι αντίστοιχο στο δικό του χωριό, στη δικιά του πόλη,  στη γειτονιά του, δίπλα στα χωράφια του .
Γραμματεία ΠΑ.Σ.ΕΒΕ Ν.Μεσσηνίας

Η τρομακτική γκάφα της ΝΕΤ -"Ανάπτυξη το 3013 "

Ο Αντώνης Σαμαράς μιλά σε μέλη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και η κρατική τηλεόραση στον τίτλος της γράφει για ανάπτυξη μέσα στο 3013! Ελπίζουμε να μην ξέρει κάτι...

Έφυγε μετανάστης για να σώσει το γιο του!

Η ιστορία του Γιάννη Αλεξίου, πρώην παίκτη του Λεβαδειακού και της Βέροιας θυμίζει δραματική ταινία. 
Μόνο που είναι 100% αληθινή! 
Διαβάστε για την θυσία του παίκτη, τα ψέμματα από την Ελλάδα και τον μεγάλο αγώνα που δίνει το παιδί του για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο Γιάννης Αλεξίου πέρυσι έπαιξε στον Λεβαδειακό, με τον Γιώργο Παράσχο μάλιστα να τον εμπιστεύεται αρκετά.
Ένα χρόνο νωρίτερα όμως, η σκληρή μοίρα χτύπησε την πόρτα του.
Στον γιο του, ο οποίος ήταν μόλις ενός έτους, διαγνώσθηκε μια πολύ σπάνια ασθένεια του πνεύμονα με εξαιρετικά υψηλό ποσοστό θνησιμότητας. Ο μικρός έπρεπε να κάνει καθημερινή αιμοκάθαρση και για ένα χρόνο ο Αλεξίου βρέθηκε να μετακινείται συνεχώς. Από το γήπεδο στη Θεσσαλονίκη, όπου αρχικά νοσηλευόταν ο γιος του και από εκεί στην Αθήνα, από όπου πήγαινε στη Λιβαδειά για προπόνηση!
Το καλοκαίρι, έχοντας απηυδήσει από τις ψεύτικες υποσχέσεις και την μηδενική ασφαλιστική φροντίδα για τις οικογένειες των ποδοσφαιριστών και βλέποντας την ομάδα να του ζητά μείωση στο ούτως ή άλλως μικρό συμβόλαιό του, ο Αλεξίου και η οικογένειά του το πήραν απόφαση. Έφυγαν για Γερμανία, για το Κρέφελντ, για να αγωνιστεί στην πρώην Μπάγερν Ιρντιγκεν και νυν KFC που συμμετέχει στην 5η κατηγορία της Γερμανίας μόνο και μόνο για να είναι κοντά στο παιδί του. Μπροστά σε αυτό, άλλωστε, τι αξία έχει μια καριέρα;
Ο άτυχος μικρός μπαίνει σήμερα στη χειρουργική μονάδα ου πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Εσσεν, όπου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη (από τις δύο απαιτούμενες) μεταμόσχευση, ώστε το παιδί να έχει πιθανότητες να ζήσει.
 Η μητέρα της συζύγου του παίκτη, προσφέρει κομμάτι του πνεύμονα για τον εγγονό της, η ασθένεια του οποίου ονομάζεται «υπεροξαλουρία τύπου 1». Ουσιαστικά, οι πνεύμονες παράγουν ενός είδους κρυστάλλων που σιγά σιγά καταστρέφουν τα πάντα.
Ο παίκτης και η σύζυγός του μίλησαν στο Goal και τον απεσταλμένο του στη Γερμανία, Θανάση Ασπρούλια, για την περιπέτεια που αντιμετωπίζουν, καθώς και τα όσα… τράβηξαν στην Ελλάδα με τις ψευδείς υποσχέσεις.
«Μας είπαν ότι μόνο στη Γερμανία μπορούν να γίνουν τέτοιου είδους μεταμοσχεύσεις σε μικρά παιδιά. Οταν το άκουσα, δεν το σκέφτηκα καθόλου. Οταν έρθει αυτή η στιγμή, κοιτάς μόνο το παιδί. Τίποτα άλλο. Κοντέψαμε να το χάσουμε. Θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό ώστε να μην υπάρχει έστω η σκέψη ότι μπορούσαμε να κάνουμε κάτι και δεν το κάναμε.
 Το μόνο που είχε σημασία ήταν το παιδί. Δεν θα σταματήσω να διεκδικώ ποτέ κάτι περισσότερο στην καριέρα μου. Πρέπει να το κάνω. Απλά τώρα πρέπει να δώσω πολλά περισσότερα απ’ όσο μπορώ ενδεχομένως. Το χρωστάω και στον Θάνο να επανέλθω όσο γίνεται πιο ψηλά. Θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια.
 Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Υπάρχει στο μυαλό μου το όνειρο όμως. Δεν ήρθα στη Γερμανία για να παρατήσω το ποδόσφαιρο. Δεν σταματάει το ποδόσφαιρο για εμένα. Μέχρι και την τελευταία στιγμή θα το παλεύω. Ηρθα για να είμαι κοντά στο παιδί μου που έπρεπε να βρίσκεται εδώ», τόνισε αρχικά ο Αλεξίου.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον τρόπο που έγινε η διάγνωση: «Αν δεν υπήρχε η κυρία Πρίτσα, ίσως ακόμα και τώρα θα περιμέναμε τη διάγνωση. Ευτυχώς μετά από κάποιες μέρες βρέθηκε η γιατρός κυρία Πρίτσα που είχε δει το περιστατικό σε ένα σεμινάριο και το συνέδεσε. Μερικές εβδομάδες αργότερα η γιατρός ταξίδεψε σε ένα συνέδριο και συναντήθηκε με τον Γερμανό γιατρό Χόπε του νοσοκομείου της Κολωνίας και του έδειξε τις εξετάσεις.
Κάναμε τεστ DNA και έγινε η διάγνωση. Τα νεφρά από την πάθηση είχαν καταστραφεί. Μας είπαν ότι έπρεπε να γίνει μεταμόσχευση».
Ο Γιάννης Αλεξίου συνεχίζει: «Γνωρίζουμε στην Ελλάδα άλλα δύο περιστατικά. Ενα παιδάκι σώθηκε χωρίς μεταμόσχευση. Ενα κοριτσάκι χάθηκε επειδή δεν μπόρεσε να βγει έξω να μεταμοσχευθεί. Κάθε εβδομάδα παίρνεις δείγματα από τον συκώτι, τα οξαλικά. Παίρνεις αίμα και το στέλνεις έξω. Κάθε εβδομάδα. Υπάρχει ένα ποσοστό που μπορείς να κρατηθείς. Από 40 και κάτω. Μία βιταμίνη μπορεί να κρατήσει σε φυσιολογικά επίπεδα τα οξαλικά.
Σε εμάς όμως, ξαφνικά, τον Μάρτιο τα οξαλικά ανέβηκαν και μας είπαν ότι πρέπει οπωσδήποτε να ανέβουμε το παιδί για αιμοκάθαρση. Ηταν εντολή του γιατρού της Γερμανίας. Μας παίρνει τηλέφωνο η κ.Πρίτσα και μας είπε ότι το παιδί χρειάζεται άμεσα αιμοκάθαρση. Και κατεβήκαμε στην Αθήνα, νοικιάσαμε ένα σπίτι κοντά στο Αγλαϊα Κυριακού κι εγώ πηγαινοερχόμουν κάθε μέρα στην Λιβαδειά για προπόνηση».gazzetta.gr

Ενα δημοτικό σχολείο, μία μαθήτρια !

Είναι η μοναδική μαθήτρια του δημοτικού σχολείου στη Γαύδο. 
Στα διαλείμματα παίζει μόνη της, ενώ στο μάθημα δεν έχει κάποιον συμμαθητή της να σηκώσει το χέρι πριν από αυτή. Κάθε Δευτέρα, όμως, η μικρή Ιωάννα έχει τη δυνατότητα να νιώσει όπως οι περισσότεροι συνομήλικοί της. Να βρεθεί δηλαδή σε μια τάξη με πολλούς μαθητές, να συζητήσει και να συνεργαστεί μαζί τους.

«Χάρη σε μια πρωτοβουλία ενός συναδέλφου από την Κύπρο για τηλεδιάσκεψη μεταξύ σχολείων, σκέφτηκα ότι ήταν μοναδική ευκαιρία για την 6χρονη Ιωάννα να κοινωνικοποιηθεί» αναφέρει στον «Ελεύθερο Τύπο» η δασκάλα του σχολείου Κυριακή Τριανταφύλλου και συνεχίζει: «Δυστυχώς στο νησί δεν υπάρχουν άλλα παιδιά στην ηλικία της. Επρεπε να βρούμε ένα τρόπο ώστε να μην αισθάνεται τόσο μόνη της».

Μία φορά την εβδομάδα, λοιπόν, η μικρή μαθήτρια του ακριτικού νησιού συνδέεται μέσω skype με την Α΄ τάξη του δημοτικού σχολείου Λευκωσίας και κάνει από κοινού με τα υπόλοιπα παιδιά το μάθημα Μελέτη του Περιβάλλοντος. Το σχολείο στην Κύπρο διαθέτει ένα διαδραστικό πίνακα, που μεταφέρει πληροφορίες στην οθόνη του υπολογιστή της Ιωάννα σε πραγματικό χρόνο. Μάλιστα, μέσα στις επόμενες μέρες, με ένα νέο λογισμικό που θα προσθέσουν οι καθηγητές, η μικρή μαθήτρια θα μπορεί να γράφει στον πίνακα των παιδιών.
 Η δασκάλα της Ιωάννα, όμως, δεν αρκέστηκε σε αυτό και με επιστολή της προς τη σχολική σύμβουλο της 4ης περιφέρειας ΠΕ Χανίων ζήτησε τη βοήθειά της, ώστε να υπάρξει επικοινωνία, μέσω διαδικτύου, και με άλλα σχολεία

Ξαφνικός θάνατος ηθοποιού από τη «Λάμψη» συγκλονίζει!

Από ανακοπή καρδιάς, στα 49 μόλις χρόνια της, έφυγε από τη ζωή μία γνωστή ηθοποιός του θρυλικού πλέον σίριαλ «Λάμψη» του ΑΝΤ1.
Δεν είναι άλλη από την τηλεοπτική γραμματέα του Γιάνγκου Δράκου του κολοσσού Τζάιντ, την Τζώρτζια Θεοδώρου η οποία όπως λένε φίλοι και γνωστοί ήταν πάντα χαμογελαστή και ευχάριστος άνθρωπος.
 Η Τζώρτζια δεν αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας αλλά 'έφυγε' ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς, γεγονός που συγκλόνισε την οικογένειά της αλλά και όσους τη γνώριζαν..gossip-tv.gr

Αντ.Καλλιμούκου-Μπορεί να μην έχω Πη@@εί αλλά θα τους Πη@@@ω !

Νέο ξέσπασμα της Αντωνίας Καλλιμούκου για τα δημοσιεύματα που τη «φωτογραφίζουν» σαν την… «γνωστή παρουσιάστρια – πανελίστρια που συνελήφθη στη Βουλγαρία με τη κατηγορία της πορνείας»
Όπως είπε η ίδια λοιπόν, στην εφημερίδα «News»:
Ξέρουν καλά όλοι ποια είμαι και πώς πορεύομαι και όποιος τολμήσει να αγγίξει το όνομά μου, μπορεί να μην έχω πηδ..εί αλλά θα τους πηδ…ω!  
Είναι αλητεία!
Έχουν τη δύναμη τα ΜΜΕ να κάνουν ό,τι θέλουν ενώ οι υπόλοιποι που “φωτογραφίζονται” δεν έχουν καμία δύναμη να υπερασπιστούν τον εαυτό τους!
Έχω ενημερώσει ήδη το κανάλι μου και έχω σκεφτεί να κινηθώ νομικά… Πραγματικά σας το λέω, πολύ σοβαρά, αν συνεχιστεί όλο αυτό, θα π…ξω κόσμο!
Μάλιστα, η ίδια λέει ότι έχει στοιχεία, ότι στη Βουλγαρία δεν έχει πάει, στις συγκεκριμένες ημερομηνίες δεν έχει ταξιδέψει και καλεί οποιονδήποτε να κάνει τη σχετική έρευνα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «News» πάντως, που επικοινώνησε με την Πρεσβεία της Ελλάδας στη Βουλγαρία, οι αρχές εκεί, ενημερώθηκαν μόνο από τον ελληνικό τύπο για το θέμα.

" ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΣ " οι Ελληνίδες !!!

 ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΗΝ - ΘΕΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!  
ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ !
 
Τρία χρόνια άδεια, μισές αποδοχές μετά τον τοκετό  

Μια γυναίκα, η υφυπουργός Υγείας, στέλεχος της ΔΗΜΑΡ, Φωτεινή Σκοπούλη, ημέρα της «ονομαστικής» της εορτής, διάλεξε  να κάνει ένα διαχωρισμό ανάμεσα στις γυναίκες που εργάζονται στο δημόσιο τομέα και σε εκείνες που εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα: πρότεινε οι πρώτες, οι γυναίκες υπάλληλοι του Δημοσίου, όταν τεκνοποιούν, να βγαίνουν εκτός της υπηρεσίας τους για τρία χρόνια με το μισό μισθό, και μετά… να επανέρχονται.

Η ΝΔ ξεκινά την πορεία της προς το Συνέδριο

Με δύο διαδοχικές συνεδριάσεις, της Εκτελεστικής Γραμματείας και της Πολιτικής Επιτροπής, που διεξάγονται σήμερα στα γραφεία της ΝΔ, στη Λεωφόρο Συγγρού, ξεκινά και επίσημα η πορεία του κόμματος προς το Συνέδριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι. 

Και στις δύο συνεδριάσεις θα προεδρεύσει ο πρωθυπουργός, ο οποίος και θα επισημάνει την ανάγκη συστράτευσης όλων των στελεχών στον αγώνα για την έξοδο της χώρας από την κρίση, αλλά και την ανάγκη συμμετοχής τους στον προσυνεδριακό διάλογο, που ξεκινά.

Στις ομιλίες του, ο κ. Σαμαράς αναμένεται να αναφερθεί στην πορεία της ελληνικής οικονομίας, καθώς και στις προσπάθειες που καταβάλλει η κυβέρνηση, προτάσσοντας, για μια ακόμα φορά, την ανάγκη να υπάρξει ανάπτυξη, με παράλληλες δράσεις για τη μείωση της ανεργίας.

«Η Ντούβλη με εξαπάτησε, με εκβίασε και έπαιξε με το φιλότιμό μου»

Την Πέμπτη όλη τη μέρα ήταν στο Αστυνομικό τμήμα στην Κηφισιά. 
Η μήνυση κατατέθηκε κατά της Μαριάννας Ντούβλη και οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι της Πορνοστάρ. Εκεί η μητέρα η Μαριάννας ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι η κόρη της απουσίαζε. Το θέμα ωστόσο δεν έληξε.

Η παράνομη κατοχή του αυτοκινήτου της Πιτσικάλη μάρκας Mercedes αλλά και οι απειλές που δέχτηκε η Show woman από την Ντούβλη είναι στις πρώτες σελίδες της μήνυσης.

Η ίδια η Βανέσα μιλώντας στο blog μας αποκάλυψε :«Μου είπε ότι δεν έχει μέσο. Δεν έχει λεφτά χρωστάει και πώς ήθελε να την βοηθήσω. Να της δώσω το δεύτερο αυτοκίνητό μου προκειμένου να κυκλοφορεί και να μπορεί να πηγαίνει το παιδί της στο σχολείο. Με αυτό τον ισχυρισμό με ισοπέδωσε. Της είπα λοιπόν ότι θα την εξυπηρετήσω για δεκαπέντε μέρες. Πέρασαν οι μέρες δεν επικοινωνούσε μαζί μου και στο τέλος μου ζήτησε και χίλια ευρώ για να το επιστρέψει.

Διαφορετικά θα έλεγε στο άντρα μου ανυπόστατα ψέμματα για την ερωτική μου ζωή. Δεν άντεξα. Νιώθω εξαπατημένη και δε πρόκειται να τ΄αφήσω έτσι. Θα πληρώσει».: nasosblog

Κούκλα η κόρη αλλά η μαμά να δείς !!!

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού με την πριγκιπική ομορφιά φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά με την κούκλα μητέρα της για το περιοδικό Hello και μίλησαν για την μεταξύ τους σχέση.
Το κατά πόσο μητέρα και κόρη θα δημιουργήσουν κάποια στιγμή μια σχέση από την οποία θα είναι και οι δυο ικανοποιημένες, εξαρτάται, μεταξύ άλλων, και από το πώς έχουν διανύσει και οι δυο το πέρασμα της δεύτερης από την εφηβεία. 
Πως βιώσατε εσείς αυτή την περίοδο;
Ούρσουλα Νομικού: Από την εφηβεία της Δούκισσας έχω να θυμάμαι μόνο τα καλύτερα. ‘
Ήταν ένα παιδί χαρούμενο και χαμογελαστό. Τις τα λύναμε όλα με το διάλογο. Δεν ήμουν καταπιεστική, της έλεγα την γνώμη μου, όμως πάντα την άφηνα να αποφασίζει εκείνη. Δεν είχαμε εντάσεις στο σπίτι. Άλλωστε, η Δούκισσα από μικρή ήταν υπεύθυνη και πολύ λογική.
Δούκισσα Νομικού: Η αλήθεια είναι πως όντως δεν πρέπει να τους ανησύχησα ποτέ. Εκτός από μια φορά που είχα κλειδωθεί κατά λάθος στο δωμάτιό μου, με είχε πάρει ο ύπνος και δεν είχα καταλάβει ότι οι δικοί μου με έψαχναν. (Γέλια) Μάλιστα, είχα κοιμηθεί τόσο βαθιά που δεν τους άκουγα όταν χτύπαγε η πόρτα και γι’ αυτό αναγκάστηκαν να φέρουν κλειδαρά!
Πέρα από αυτό όμως, πρέπει να ομολογήσω ότι δεν έχω ακούσει ποτέ τους γονείς μου να τσακώνονται, να φωνάζουν ή να μιλάνε μεταξύ τους. Σίγουρα, αυτός είναι ένας λόγος που δεν αντέχω ως άνθρωπος τις εντάσεις. Δεν είμαι μαθημένη έτσι.
Τι είναι αυτό που θαυμάζετε περισσότερο σε εκείνη;
Ο.Ν: Την εξυπνάδα της, τη μεγαλοψυχία της, την καθαρότητα της καρδιάς της, την εργατικότητα και το κουράγιο που επιδεικνύει στις δύσκολες στιγμές.
Δ.Ν: Μαμάκα μου! Εάν αρχίσω να μιλάω και εγώ για εσένα θα μας πάρουν τα ζουμιά. Για μένα η μητέρα μου είναι το πρότυπο μου. Είναι η «αφανής ηρωίδα» της οικογένειάς μας.
Πως ήταν ως παιδί η Δούκισσα; Ήσυχη ή επαναστάτρια;
Ο.Ν: Επαναστάτρια όχι, πειραχτήρι ναι! (Γέλια) Στις παρέες ήταν το επίκεντρο. Από τα σχολικά χρόνια είχε ξεχωρίσει, ήταν το αγαπημένο παιδί των καθηγητών. Θυμάμαι όταν πήγαινα να πάρω τους βαθμούς της μου έλεγαν «Κυρία Νομικού αυτό το παιδί θα ήθελα να είναι δικό μου».
Είστε φίλες με την μητέρα σας ή έχετε την κλασσική σχέση μαμάς-κόρης;
Δ.Ν: Τη σέβομαι και την αγαπώ ως μητέρα μου, την εμπιστεύομαι και κάνω παρέα μαζί της ως φίλη μου. entertv.gr

25χρονη παρίστανε τον άντρα για να κάνει σεξ με γυναίκες!

Άναυδοι έμειναν οι δικαστές ακούγοντας την 25χρονη Christine Wilson να παραδέχεται στο δικαστήριο ότι υποδυόταν τον άντρα, για να αποπλανεί ανήλικες! 
Μάλιστα, μια από τις κοπέλες που αποπλάνησε, ήταν τόσο σίγουρη πώς είναι άντρας, που δέχτηκε να κάνει σεξ μαζί της.
«Το κορίτσι πίστευε ότι η Wilson ήταν ένα 17χρονο αγόρι. Είχαν μάλιστα και σεξουαλική επαφή. Ξεκίνησαν με φιλιά και αγκαλιές, όμως μέσα στους 3 μήνες της σχέσης τους προχώρησαν ακόμη περισσότερο» εξήγησε στο δικαστήριο η εισαγγελέας.
Η Wilson είχε προχωρήσει σε σεξουαλική επαφή με μία ακόμη έφηβη, παριστάνοντας τον άντρα το 2008.
Σύμφωνα με την εισαγγελέα, η Wilson χρησιμοποίησε ένα σεξουαλικό αντικείμενο για να την παραπλανήσει και να την κάνει να πιστέψει ότι ήταν όντως αγόρι.
«Ήταν η πρώτη σεξουαλική επαφή του θύματος. Πίστευε ότι ήταν πραγματικό. Είχαν δηλώσει και οι δυο τους τον έρωτά τους ο ένας για τον άλλο. Το θύμα πίστευε ότι προχωρώντας ένα ακόμα βήμα η σχέση τους θα γινόταν πιο δυνατή. Όλες οι επαφές γίνονταν κάτω από σκεπάσματα και δεν έβλεπαν ο ένας τον άλλο γυμνό » είπε η εισαγγελέας.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΚΕ ΝΙΚΑ ;


 Γράφει ο Κάλχας 


Κάθε ημέρα οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ φέρνουν στο φώς και νέα στοιχεία για την απίστευτη ρεμούλα που επικρατούσε ειδικά στους Καποδιστριακούς δήμους αφήνοντας έκπληκτο τον Έλληνα πολίτη για το φαγοπότι και την διασπάθιση του δημοσίου χρήματος από αρκετούς τοπικούς άρχοντες της Χώρας  μας .

Έρχεται  ο  δήμαρχος Καλαμάτας κος Νίκας με την ιδιότητα του σαν Πρόεδρος της  Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου και ζητά …..την  άμεση σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ με θέμα, την εξέταση της κατάστασης, μετά τις καταδίκες και τις καταγγελίες κατά Δημάρχων, ιδιαίτερα παρελθόντων ετών…. Γιατί  άκουσον –άκουσον  χαλάει  την  εικόνα της Αυτοδιοίκησης στην κοινωνία !!!

Μας προκαλεί μεγάλες απορίες και πολλά ερωτηματικά  η στάση του κου Δημάρχου  Καλαμάτας  άραγε  ποιους θέλει να καλύψει με τις ενέργειες του  .

Κε Νίκα στην Μεσσηνία ο σοφός λαός μας λέει ….Καθαρός ουρανός αστραπές  ΔΕΝ φοβάται ! και αυτό φαίνεται να το έχετε ξεχάσει  όπως δείχνουν οι ενέργειες σας !

ΠΑΡΤΥ ΔΗΜΑΡΧΩΝ-100.000 ευρώ στον... μαέστρο και 8.000 για μελομακάρονα!

 Απίστευτες σπατάλες στους Δήμους !!!
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ οι οποίοι έκαναν φύλλο και φτερό τα παραστατικά με τις δαπάνες περισσότερων από 100 δήμων σε όλη τη χώρα.
Τα έξοδα που εμφάνιζαν οι τοπικοί άρχοντες φέρνουν στο φως παραμάγαζα μέσα στα δημαρχικά μέγαρα, εικονικές δαπάνες και αλόγιστες σπατάλες εκατομμυρίων ευρώ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά» σε δήμο των Επτανήσων τα Χριστούγεννα του 2009 πέρασε δαπάνη για αγορά μελομακάρονων ύψους 8.000 ευρώ, ενώ σε δήμο της Δυτικής Ελλάδας είχαν προσλάβει μαέστρο για μαθήματα μουσικής, πληρώνοντας 100.000 ευρώ το μήνα για δύο μαθήματα την εβδομάδα!
Μια από τις υψηλότερες δαπάνες που βρίσκεται στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ αφορά Δήμο της Αττικής ο οποίος εμφανίζεται να ξόδεψε 3 εκατομμύρια ευρώ για τον καθαρισμό καταυλισμού Ρομά.
Πάντως έχει ήδη καταρτιστεί λίστα με 110 δημάρχους οι οποίοι ελέγχονται εξονυχιστικά και κάποιες περιπτώσεις σύντομα θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης.

ΕΡΤ-Μια καταπληκτική περιγραφή - ύμνος στην Αρχαία Μεσσήνη!

Μια ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΑ του ανθρώπου που δηλώνει πως: Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς την απασχόλησή μου με την Αρχαία Μεσσήνη.
Μια καταπληκτική περιγραφή - ύμνος στην Αρχαία Μεσσήνη.
Ενα "αναπτυξιακό" έργο για την Ελλάδα που καμιά ΤΡΟΪΚΑ δεν μπορεί να το κοστολογήσει με 300 Ε το μήνα!

 Είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ και το "πουλάς" όσο θέλεις!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ 

ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ; Facebook…όπως εφημερίδα !

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο Facebook προχώρησε  σε μερικό... λίφτινγκ προκειμένου να μοιάζει όλο και περισσότερο με εφημερίδα
Συγκεκριμένα, το News Feed του δικτύου απόκτησε εργαλεία εναλλαγής, ανάλογα με εκείνο που διαθέτουν οι ιστοσελίδες εφημερίδων, προκειμένου ο αναγνώστης να περιηγηθεί από μια κατηγορία ειδήσεων, για παράδειγμα τα αθλητικά, σε μια άλλη, όπως η οικονομία.
Με τη νέα εμφάνιση του News Feed, το Facebook επιτρέπει στα μέλη του να αναζητήσουν όλες τις κοινοποιήσεις των φίλων τους σε χρονολογική σειρά, να πληροφορηθούν για τις γνωστοποιήσεις διάσημων καλλιτεχνών - αλλά και για τα μέρη όπου εμφανίζονται -, καθώς επίσης και να παίξουν διάφορα διαδικτυακά παιχνίδια.
Παράλληλα, η νέα κεντρική σελίδα του Facebook διαθέτει μεγαλύτερες φωτογραφίες, ενώ και τα βίντεο είναι «πλουσιότερα» στο προφίλ του κάθε χρήστη.
«Υπάρχει χώρος στον κόσμο για να μπορεί ο καθένας να απολαμβάνει την προσωπική του εφημερίδα» δήλωσε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στις αλλαγές ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Το «πακέτο» του σωστού Έλληνα !!!

Το «πακέτο» του κλασικού Έλληνα περιγράφει ο ιστότοπος Athenas Digital.com. 
Στο κείμενο, περιγράφονται, από τη σκοπιά ενός Ισπανού, οι κυριότερες συνήθειες και τα χαρακτηριστικά των Ελλήνων που τους κάνουν μοναδικούς. 
Εκτός από τη "φασαρία" και τον φραπέ, από το πακέτο του Έλληνα δε θα μπορούσε να λείπει η παραδοσιακή κουζίνα και το ελληνικό σουβλάκι. 
«Η ελληνική κουζίνα είναι πραγματικά ένας παράδεισος γεύσεων με τουρκικές και βαλκανικές καταβολές, που έχει ωστόσο εξελιχθεί με τις πρωτότυπες προσθήκες των Ελλήνων. Ελληνικά φαγητά όπως o μουσακάς, η φέτα, το ελαιόλαδο και η ρίγανη είναι γνωστά σε όλον τον κόσμο, αλλά το πιο δημοφιλές για τους Έλληνες είναι το σουβλάκι. Στα μάτια των ανίδεων αυτό μπορεί να μοιάζει με κεμπάπ, όπως αυτά που έχουν γίνει της μόδας στην Ισπανία τα τελευτάια χρόνια, ωστόσο, το σουβλάκι έχει τη δική του προσωπικότητα. Οι Έλληνες τρώνε σουβλάκι στο δρόμο, ανά πάση στιγμή κι έτσι το φαγητό αυτό αξίζει να συμπεριληφθεί στο «πακέτο του σωστού Έλληνα».
Άλλο κύριο χαρακτηριστικό που περιλαμβάνει το πακέτο του Έλληνα, όπως ο ίδιος υποστηρίζει δεν είναι άλλο από το μηχανάκι!
«Όπως μπορεί κάποιος εύκολα να διαπιστώσει, η Αθήνα χαρακτηρίζεται από ένα διαρκές «πήγαινε-έλα» πεζών, λεωφορείων και αυτοκινήτων. Ο βασιλιάς, όμως, των μεταφορών είναι η μοτοσικλέτα. Αν οδηγείς μοτοσικλέτα, σίγουρα φαίνεσαι περισσότερο Έλληνας».
Αυτό που κάνει, όμως, τη μεγαλύτερη εντύπωση, είναι η συνήθεια των Ελλήνων να στρίβουν τσιγάρα εν κινήσει και να καπνίζουν στο δρόμο.
«Δεν είμαι καπνιστής αλλά έχω παρατηρήσει ότι οι άνθρωποι εδώ καπνίζουν καπνό στο δρόμο. Στην Ισπανία, τουλάχιστον στην περιοχή μου, οι άνθρωποι αγοράζουν καπνό και φτιάχνουν τσιγάρα. Στην Ελλάδα οι καπνιστές έχουν την τάση να κουβαλούν πάντα στην τσάντα ή στις τσέπες καπνό, χαρτάκια και φιλτράκια, οπότε θα ήταν λάθος να μη συμπεριλάβουμε και τον καπνό σου "πακέτο"» σημειώνει χαρακτηριστικά.
Τέλος, όπως λέει χαρακτηριστικα ο συντάκτης του κειμένου, από τη στιγμή που ήρθε στη χώρα δεν έχει βρει Έλληνα που να μην έχει τουλάχιστον ένα από τα παραπάνω χαρακτηριστικά ενώ όπως λέει το καλύτερο απ΄όλα είναι η ευθυμία που φέρνει το ρακόμελο!

Ο πιο μικρόσωμος δάσκαλος του κόσμου!

Όταν ήταν 18 ετών τον περνούσαν για... μωρό ενώ στο σχολείο του τον φώναζαν «φρικιό», όμως ο μόλις 91 εκατοστών ύψους Azad Singh κατάφερε να ξεπεράσει όλα τα προβλήματα και να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Να γίνει δάσκαλος! Για την ακρίβεια, ο πιο μικρόσωμος δάσκαλος του κόσμου. Ο «μικρός κύριος» όπως τον φωνάζουν οι μαθήτριές του, πάσχει από μια σπάνια γενετική διαταραχή εξαιτίας της οποίας σταμάτησε να αναπτύσσεται όταν ήταν πέντε χρονών.

Τώρα στα 22 του χρόνια είναι «εγκλωβισμένος» στο σώμα ενός μικρού παιδιού. Διδάσκει πληροφορική σε σχολείο θηλέων στην περιοχή Haryana της Ινδίας. Προκειμένου να μπορεί να κάνει το μάθημά του και να γράφει στον πίνακα ο Azad ανεβαίνει και στέκεται όρθιος επάνω στην έδρα.

Ο Azad, που φοράει ρούχα για επτάχρονους, κερδίζει 140 ευρώ το μήνα. «Δε με ενοχλεί το παρατσούκλι μου. Έχω πετύχει αυτό που ήθελα πάντα. Οι άνθρωποι μου φέρονται διαφορετικά τώρα που έχω δουλειά, μου απευθύνονται με σεβασμό» λέει ο ίδιος.

Όταν πήγαινε σχολείο όλοι τον κορόιδευαν, ενώ ο ίδιος φοβόταν πολύ να βγει έξω από το σπίτι του γιατί πίστευε ότι θα τον απαγάγουν για να τον πάρουν σε τσίρκο. «Τα πειράγματα με έκαναν να αγωνίζομαι ακόμη περισσότερο για να πετυχαίνω τους στόχους μου».

Η 19χρονη αδερφή του Laxmi πάσχει από την ίδια γενετική διαταραχή. Οι γονείς τους δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν για να κάνουν τα παιδιά τους ενέσεις με ορμόνες, που θα βοηθούσαν στην ανάπτυξή τους.typos.com.cy

Σε δημοπρασία η... παρθενιά πλαστικής κούκλας !!!

Ένας ιδιόμορφος πόλεμος προσφορών διεξάγεται αυτές τις ημέρες στη Βραζιλία για τα μάτια της «Valentina».
Η Valentina δεν είναι άνθρωπος, ούτε ζώο, αλλά η πρώτη «ντόπια» πλαστική κούκλα-σεξουαλικό βοήθημα κατασκευασμένη από σιλικόνη.

Μέχρι στιγμής, η μεγαλύτερη προσφορά για την πρώτη δοκιμής της κούκλας ξεπερνά τις 105.000 δολάρια.
Το «πακέτο» για τη δοκιμή της πρώτης κούκλας, μάλιστα, περιλαμβάνει ένα ταξίδι μετ' επιστροφής στο Σάο Πάολο και μια διαμονή σε προεδρική σουίτα πεντάστερου ξενοδοχείου, όπου και θα γίνει η... γνωριμία.


ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ο Έλληνας που μάγεψε την κόρη του Εμίρη !

Αυτός είναι ο Έλληνας που γοήτευσε μία από τις κόρες του Εμίρη του Κατάρ, γεγονός που μέχρι τώρα γνώριζαν μόνο οι άνθρωποι του οικογενειακού του περιβάλλοντος. 
Σύμφωνα με την εφημερίδα ESPRESSO, τα φτερωτά βέλη του έρωτα τους… τρύπησαν την καρδιά το καλοκαίρι που μας πέρασε στην κοσμοπολίτικη Μύκονο.
Πρωταγωνιστές του love story, που θα μπορούσε να είναι και σενάριο χολιγουντιανής αισθηματικής ταινίας είναι το μοντέλο, Γιάννης Κεχαγιάς και η 30χρονη Φατιμά.
Ο Γιάννης Κεχαγιάς κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και έχει συνεργαστεί με τους σπουδαιότερους μόδιστρους στον κόσμο, όπως ο Giorgio Armani και ο Thiery Mugler. Τα τελευταία χρόνια πάντως αποφάσισε να ακολουθήσει το δρόμο του τραγουδιού και πριν από δυο μήνες κυκλοφόρησε το single του με τίτλο «Ξαναγεννήθηκα».
Η Φατιμά από την πρώτη στιγμή έδειξε να γοητεύεται από τον Γιάννη και αφού εξέφρασε τον θαυμασμό της, τον προσκάλεσε στο παλάτι της στο Κατάρ προκειμένου να δώσει το «παρών» στα γενέθλιά της και να τραγουδήσει για εκείνη και τους εκλεκτούς καλεσμένους της.
Εκείνη την εποχή όσοι τους έβλεπαν να μιλούν οι δυο τους έλεγαν ότι γεννιόταν ένας φλογερός έρωτας. Όμως η Φατιμά έπεσε σε «βράχο» καθώς ο Γιάννης Κεχαγιάς δεν έδωσε happy end σε αυτό τον έρωτα. Ο λόγος; Σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντός του ακόμη και αν τα συναισθήματά του για την κόρη του Εμίρη ήταν δυνατά, ο λόγος που δεν προχώρησε αυτή η σχέση είναι το γεγονός πως ο Γιάννης δεν άφηνε με τίποτα την Ελλάδα. ESPRESSO

Tι έγραψε η Δέσποινα Καμπούρη στο Twitter για το ροζ σκάνδαλο με την πανελίστρια

Για το ροζ σκάνδαλο με την πανελίστρια που κυριαρχεί τις τελευταίες ημέρες στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και με αφορμή το ξέσπασμα της Αντωνίας Καλλιμούκου εξέφρασε την άποψή της μέσω Twitter η Δέσποινα Καμπούρη.
Η Δέσποινα  Καμπούρη με αλλεπάλληλα tweets αναφέρθηκε στο θέμα υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη ρετσινιά για μια γυναίκα από να την παρουσιάζουν ως μια καλοπληρωμένη πουτάνα, ενώ αναρωτιέται μέχρι πότε οι δημοσιογράφοι θα σπιλώνουν αβίαστα το ήθος μιας γυναίκας, προστατεύοντας τον εαυτό τους πίσω από την ανωνυμία.
«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ρετσινιά για μια γυναίκα, από το να την παρουσιάζουν ως "καλοπληρωμένη πουτ@ν@", χωρίς να έχουν στοιχεία. Αναρωτιέμαι μέχρι πότε θα υπάρχουν δήθεν δημοσιογράφοι, άκρως συμπλεγματικοί άνθρωποι, και βαθειά μισογύνηδες, που θα σπιλώνουν αβίαστα το ήθος και την προσωπικότητα μιας γυναίκας, κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία», έγραψε  χαρακτηριστικά  η Δέσποινα Καμπούρη στο Twitter της.
«Ειδικά σήμερα που είναι η γιορτή της γυναίκας, είναι λυπηρό να βλέπεις ένα κορίτσι να προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, για να πείσει ότι δεν είναι ελέφαντας. Το πιο δυσάρεστο απ΄όλα είναι ότι δυστυχώς οι περισσότεροι από εμάς, τσιμπάμε στο άκουσμα ενός τέτοιου κουτσομπολιού, και ρωτάμε ο ένας τον άλλον: "μήπως έμαθες ποια είναι;"», πρόσθεσε η δημοσιογράφος .


Mαμά και γιος παρήγαγαν υδροπονική κάνναβη !

 Είχαν στήσει εργαστήριο ναρκωτικών στη Γλυφάδα!
Χειροπέδες πέρασε η Αστυνομία σε μια 50χρονη και τον 23χρονο γιο της, οι οποίοι είχαν δημιουργήσει αυτοσχέδιο εργαστήριο παρασκευής καλλιέργειας υδροπονικής κάνναβης στο σπίτι τους στη Γλυφάδα.
Επειτα από επιχείρηση κλιμακίου του Λιμενικού σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών Πειραιά μητέρα και γιος συνελήφθησαν ενώ στο σπίτι τους βρέθηκαν όλα τα απαραίτητα.
Η οικογενειακή επιχείρηση είχε λάμπες, λιπάσματα, σπόρους που είχαν αγοραστεί από την Ολλανδία και 500 γραμμάρια υδροπονικής κάνναβης.
Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο όπλα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 570 ευρώ.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου