11.3.17

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΗ! Ποιος Έλληνας ηθοποιός έχει παντρευτεί τρεις φορές την ίδια γυναίκα


ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ-541

Ο ηθοποιός κατάγεται από την Κεφαλονιά, είναι ένας από τους τελευταίους μεγάλους κωμικούς ενώ έχει παίξει με μεγάλη επιτυχία και δραματικούς ρόλους.

Ο Μανώλης Δεστούνης σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Espresso είπε μεταξύ άλλων ότι «ο έρωτας παίζει σημαντικότατο ρόλο στη ζωή μου, αλλά έχω το χάρισμα να μην επιδεικνύομαι. Είχα πολλές σχέσεις, αλλά δεν αποκάλυπτα τίποτα κι αυτό ήταν που εκτιμούσαν οι γυναίκες, ειδικά εκείνες που ήταν από το θέατρο. Πολλές από αυτές ζουν σήμερα και είναι καλά» και πρόσθεσε:
«Έχω κάνει τρεις γάμους με την ίδια γυναίκα. Η Άννα Μαρία Βιδάλη ήταν μοντέλο, πήγε όμως σε σχολή και έγινε ηθοποιός. Τη μια Κυριακή παντρευτήκαμε με καθολικό γάμο και την επόμενη κάναμε τον ορθόδοξο. Μείναμε μαζί 10 χρόνια, χωρίσαμε γιατί δεν τα πηγαίναμε καλά και έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα, παντρευτήκαμε ξανά κι είμαστε μια χαρά με τον Σωτηράκη μας».
504010_481832ad24-bdca714be5683825
Espresso

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ...ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ !!!Στον βωμό της τηλεθέασης αγιοποιούμε και τον Πάσσαρη


PASSARIS

Θα τρελαθούμε εντελώς σε αυτή τη χώρα και λέω εντελώς γιατί ασφαλώς οι περισσότεροι θα έπρεπε ήδη να είμαστε στο Δαφνί.
Είμαστε η χώρα όπου οι περισσότεροι πιστεύουν ότι ένα και ένα κάνουν έντεκα και όχι δυο. (εκείνο το + το παραβλέπουμε).

Τελευταίο παράδειγμα, φυσικά όχι το μόνο, είναι ο Σώρρας. 
Υπάρχουν Έλληνες που τον πιστεύουν (ότι έχει και 600δις) και αν δεν γινόταν ο φόνος στη Λαμία από το πρωτοπαλίκαρό του, θα τον βλέπαμε και στη Βουλή. Όχι ότι αποκλείεται και τώρα.

Ο Πάσσαρης λοιπόν μετάνιωσε και θέλει να αγιάσει.
Ας αγιάσει και ας πάει στο Άγιο Όρος όπως θέλει.
Πρώτα όμως ας καθίσει 25χρόνια στη φυλακή της Ρουμανίας για όσους δολοφόνησε εκεί και άλλα 25 στις φυλακές της Ελλάδος για όσους δολοφόνησε εδώ.
Καλή είναι η άφεση αμαρτιών και η αγιοσύνη αλλά πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι όταν αφαιρείς ζωή από συνάνθρωπο πρέπει να έχεις άπλετο χρόνο να μετανιώσεις. Και μια ζωή δεν φτάνει, πόσο μάλλον 15 χρόνια.








ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΖΗΛΟΣ

Το είδαμε κι αυτό: Εφαρμογή προσφέρει «στοματικό σεξ εξ αποστάσεως» αν γλείψετε το κινητό σας

Το είδαμε κι αυτό: Εφαρμογή προσφέρει «στοματικό σεξ εξ αποστάσεως» αν γλείψετε το κινητό σας
Έχετε έναν σύντροφο, ο οποίος βρίσκεται μακριά και οι στιγμές που περνάτε μαζί είναι πολύ περιορισμένες; 
Είστε εθισμένη στο σεξ και την απόλαυση που απορρέει από αυτό; 
Είστε φρεσκο-ερωτευμένη και ο συντροφός σας λείπει αρκετά συχνά; 
Αν η απάντηση στα παραπάνω είναι θετική, τότε η παρακάτω εφαρμογή θα σας ενθουσιάσει.

Είναι γνωστό ότι διανύουμε μία εποχή όπου η έκρηξη της τεχνολογίας είναι εμφανής σ’ όλους τους τομείς της ζωής μας. Η έλευση των smartphones, μας έκανε τη ζωή πιο εύκολη, καθώς τα ίδια μας έδωσαν τη δυνατότητα από το να διαβάσουμε μία είδηση μέχρι να παίξουμε ένα παιχνίδι ή να στείλουμε ένα e-mail.

Αν νομίζετε, όμως, ότι οι δυνατότητες τους, σταματούν εδώ... γελιέστε!

Μία νέα εφαρμογή έρχεται και υπόσχεται να προσφέρει την απόλυτη απόλαυση στη γυναίκα μέσω του στοματικού έρωτα.

Αυτή η ιδέα έρχεται από την «O-Cast», μια νέα ψηφιακή αγορά, η οποία επιτρέπει στους ανθρώπους να ανεβάσουν προσομοιώσεις στοματικού σεξ που στη συνέχεια μπορούν να κατεβούν σ’ έναν δονητή μέσω bluetooth.

Ο εκπρόσωπος τύπου της O-Cast Darren αναφέρει ότι το προϊόν αυτό είναι ένα είδος «iTunes για στοματικό σεξ»

Πώς όμως λειτουργεί αυτή η εφαρμογή;

Ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει μία εφαρμογή, η οποία θα καταγράφει τις δονήσεις της γλώσσας, όταν αυτός θα γλείφει την οθόνη του κινητού του.

Ο εκπρόσωπος τύπου της O-Cast Darren αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το δάχτυλό σας, αλλά με το να γλείφετε το τηλέφωνο δημιουργείτε μεγαλύτερη δόνηση» και προσθέτει: «Αν η οθόνη του τηλεφώνου σας είναι καθαρή, τότε θα πρέπει να είστε εντάξει».

Είτε θέλετε να χρησιμοποιήσετε το δάχτυλο σας είτε τη γλώσσα σας, έχετε 60 δευτερόλεπτα για να επιλέξετε πώς θα ευχαριστήσετε τη σύντροφό σας.

Αυτές οι δονήσεις που προκαλούνται είτε από το γλείψιμο είτε από το άγγιγμα της οθόνης συνδέονται μέσω Bluetooth με το Lush, έναν φορητό δονητή που πωλείται έναντι  100 δολαρίων.

Μία γυναίκα από τις ΗΠΑ, η οποία έλεγξε το προϊόν, εντυπωσιάστηκε πολύ από τα αποτελέσματα και δήλωσε στη Huffington Post: «Μου άρεσε πάρα πολύ. Τίποτα δεν είναι όπως το πραγματικό πράγμα, αλλά είναι χρήσιμο όταν το άλλο άτομο είναι πολύ μακριά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν λίγους μήνες πίσω, η εταιρεία προσπάθησε να κάνει κάτι παρόμοιο για να ευχαριστήσει και τους άντρες, αλλά οι πωλήσεις ήταν αποκαρδιωτικές.

Τώρα είτε αυτό αποδειχθεί το μέλλον του εικονικού σεξ είτε όχι, το μόνο που μένει είναι να δούμε την εξέλιξη του...

ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!! Ολλανδικό μπλόκο σε Τουρκάλα υπουργό - Φήμες ότι συνελήφθη

H τουρκάλα υπουργός
H τουρκάλα υπουργός
Η ολλανδική αστυνομία αρνήθηκε να επιτρέψει την είσοδο στην Ολλανδία στο κονβόι των αυτοκινήτων που μετέφερε την υπουργό Οικογενειακών Υποθέσεων της Τουρκίας, μετέδωσε το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV.
Το ολλανδικό τηλεοπτικό δίκτυο NOS μετέδωσε από την πλευρά του ότι η υπουργός έφθασε στο Ρότερνταμ και κρατείται. Η Φατμά Μπετούλ Σαγιάν Καγιά είχε δηλώσει νωρίτερα ότι θα ταξιδέψει οδικώς προς το Ρότερνταμ της Ολλανδίας, αφού η ολλανδική κυβέρνηση απαγόρευσε την προσγείωση εκεί του αεροπλάνου που μετέφερε τον τούρκο υπουργό Εξωτερικών.
Η υπουργός Οικογενειακών Υποθέσεων βρισκόταν στη Γερμανία και αποφάσισε να κατευθυνεί προς την Ολλανδία παρά το γεγονός ότι ματαιώθηκαν εκδηλώσεις στις οποίες επρόκειτο να παραστεί εκεί.
Η υπουργός Οικογενειακών Υποθέσεων της Τουρκίας εμποδίσθηκε από την ολλανδική αστυνομία να εισέλθει στο τουρκικό προξενείο του Ρότερνταμ, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο NOS News.
Το NOS μετέδωσε εικόνες όπου φαίνεται η Φατμά Μπετούλ Σαγιάν Καγιά να βγαίνει από αυτοκίνητο μπροστά από το κτίριο του προξενείου και να εμποδίζεται από την αστυνομία όταν προσπαθεί να εισέλθει. Δεν συνελήφθη, διευκρινίζεται.
Νωρίτερα, το Reuters μετέδωσε πληροφορία του NOS, σύμφωνα με την οποία η υπουργός κρατείται.
Αντίποινα
Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι δεν επιθυμεί την επιστροφή του ολλανδού πρεσβευτή, που βρίσκεται σε άδεια, στην Αγκυρα «για κάποιο χρονικό διάστημα».

OPINION POLL - Δημοσκόπηση: Σε πλήρη κατάρρευση ο ΣΥΡΙΖΑ - Σαρωτική διαφορά της Νέας Δημοκρατίας


Δημοσκόπηση:Σαρωτική διαφορά της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Σε δημοσκόπηση της Opinion Poll, που δημοσιεύει ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, η ψαλίδα βρίσκεται στις 16,5 ποσοστιαίες μονάδες, ενώ όλοι οι δείκτες δείχνουν ότι το κυβερνών κόμμα βρίσκεται υπό κατάρρευση.

Οι πολίτες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία (86,7%) εκτιμά ότι όσο καθυστερεί η αξιολόγηση τόσο τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα για τη χώρα, ενώ το 75,1% απαντά ξεκάθαρα πως δεν πιστεύει τη νέα υπόσχεση της κυβέρνησης, ότι δηλαδή θα υπάρξουν αντίμετρα που θα μηδενίζουν την οικονομική επιβάρυνση στα νοικοκυριά από τα νέα μέτρα.
Στα ευρήματα της έρευνας μεταξύ άλλων πέραν της κατάρρευσης της κυβερνητικής πλειοψηφίας, συγκαταλέγεται και το σαφές προβάδισμα εμπιστοσύνης που δείχνουν οι πολίτες στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, έναντι του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.
Δημοσκόπηση:Σαρωτική διαφορά της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑΑξιοσημείωτο είναι πως όσον αφορά την συμπλήρωση δύο ετών κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το 81,7% των πολιτών πιστεύουν πως τα πράγματα στην χώρα πηγαίνουν χειρότερα.
Στην πρόθεση ψήφου, η Ν.Δ. συγκεντρώνει 31% και ο ΣΥΡΙΖΑ 14,5%. Τρίτο κόμμα εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή με 6,7%, ακολουθούν το ΚΚΕ με 5,6% και η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 5,5% και φαίνεται πως αυτά τα τρία κόμματα έχουν εξασφαλίσει την άνετη είσοδό τους στη Βουλή στις επόμενες εκλογές. Αντίθετα, οριακά εμφανίζονται η Ενωση Κεντρώων με 2,5%, η Πλεύση Ελευθερίας με 2,6%, ενώ ποσοστό 2% καταγράφουν οι ΑΝ.ΕΛ., η ΛΑΕ και η Ανταρσύα. Το Ποτάμι στο 1%.

ΦΩΤΟ - Ο έρως χρόνια δεν κοιτά: 83χρονη ηθοποιός μες στα μέλια στο κόκκινο χαλί με τον κατά 32 χρόνια νεότερο σύζυγό της

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά: 83χρονη ηθοποιός μες στα μέλια στο κόκκινο χαλί με τον κατά 32 χρόνια νεότερο σύζυγό της (φωτό)
Αν και διανύει το 83ο έτος της ηλικίας της τράβηξε τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων με την υπέροχη σιλουέτα και τις στιλιστικές της επιλογές σε πρόσφατη εμφάνιση της.

Ο λόγος για τη Τζόαν Κόλινς, την θρυλική Alexis της «Δυναστείας», η οποία περπάτησε στο κόκκινο χαλί  στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «The Time of Their Lives».
Φορώντας μια αστραφτερή ασημί τουαλέτα με σκίσιμο στο πλάι, η διάσημη ηθοποιός πόζαρε με τον κατά 32 χρόνια νεότερο σύζυγό της Πέρσι Γκίμπσον, με τον οποίο έφτασε στο Curzon Mayfair Cinema χεράκι- χεράκι.


Όπως βλέπετε και στις φωτο, το ζευγάρι ήταν μες στα μέλια παρά τα χρόνια που το χωρίζουν!

Η ΤΤΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ - Απατεώνας και άφραγκος ο Σώρρας


Απατεώνας και άφραγκος ο Σώρρας με «σφραγίδα» από Γ. Στουρνάρα

 ΕΝΑΣ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ....ΩΝΑΣΗΣ !!!

Τα αποκαλυπτήρια της απάτης του Αρτέμη Σώρρα κάνει η Τράπεζα της Ελλάδος με υπόμνημα που κατέθεσε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στις 23 Ιανουαρίου.

Όπως γράφει το "Βήμα της Κυριακής", το υπόμνημα κατατέθηκε με αφορμή τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει για τα εξώδικα Σώρρα, με τα οποία πολίτες προσφεύγουν στις εφορίες και ζητούν να απαλλαγούν από τα χρέη τους και αυτά να εισπραχθούν από τον περιβόητο λογαριασμό των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Από τα έγγραφα που περιέχονται σε αυτό προκύπτει ότι, ο Αρτέμης Σώρρας είναι άφραγκος και σίγουρα δεν είναι σε θέση να βοηθήσει τη χώρα στη μείωση του δημοσίου χρέους ή να αποπληρώσει το παγκόσμιο ελληνικό χρέος, όπως διατείνεται.
Η Τράπεζα της Ελλάδος ζήτησε εγγράφως από πέντε τράπεζες -Attica Bank, Alpha Bank, Eurobank, Εθνική, Πειραιώς- να την ενημερώσουν αν υπάρχουν τραπεζικοί λογαριασμοί του Αρτέμη Σώρρα με χρηματικά ποσά που θα μπορούσε να διατεθούν προς εξόφληση του δημοσίου χρέους.

Που βρέθηκε και ποιους συνάντησε ο Αντώνης Σαμαράς


samaras-antonis-2-660_5

Το πέρασμα του από την Πάτρα, κατευθυνόμενος στην Πρέβεζα όπου σήμερα πρόκειται να μιλήσει σε κομματική εκδήλωση της Ν.Δ, έκανε ο Αντώνης Σαμαράς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του tempo24.gr ο πρώην Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, έκανε μια στάση στην περιοχή του Ρίου, όπου είχε συνάντηση με τον Βουλευτή του κόμματος στην Αχαΐα Ανδρέα Κατσανιώτη αλλά και με τοπικά στελέχη και επιχειρηματίες της περιοχής.
samaras_2_n samars_58_n_0
Ο Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε με τους:
Γιάννη Μάκκα, Δημήτρη Νικολάου, Θεόδωρο Κονδύλη, Παναγιώτη Σακελλαρόπουλο, Βασίλη Χρυσαϊτη, Δημήτρη Σιαμπλή, Γιώργο Σιγαλό, τον Προεδρο του Επιμελητήριου Αχαΐας Πλάτωνα Μαρλαφέκα, την Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας Άννα Μαστοράκου, την Πρόεδρο του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας κα. Ασημακοπούλου, αλλά και τον πρώην Γενικό Διευθυντή της Ν.Δ κ. Τσιμάρα, τον πρώην Γραμματέα Οργανωτικού της Ν.Δ κ. Κόλλια, όπως επίσης και τους κκ Μητρόπουλο, Ανδρικόπουλο, Λιόλιο.
saamarasn samarsa_o

ΝΕΟ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ !!! «Επιστρέψτε 3 δισ. από παράνομες αγροτικές επιδοτήσεις»


Νέο σοκ: «Επιστρέψτε 3 δισ. από παράνομες αγροτικές επιδοτήσεις»

«Λυπητερή» ύψους 3 δισ. ευρώ στέλνει στην Ελλάδα η Ευρωπαϊκή Ενωση για παράνομες αγροτικές επιδοτήσεις και πρόστιμα, όπως αποκάλυψε ο επίτροπος για τη Γεωργία, Φιλ Χόγκαν. 

Μάλιστα, το 1,5 δισ. ευρώ θα πρέπει να πληρώσουν οι αγρότες και οι συνεταιρισμοί. 

Σύμφωνα με το Εθνος, ο Ευρωπαίος επίτροπος για τη Γεωργία και την Αγροτική Ανάπτυξη, Φιλ Χόγκαν, μιλώντας από το βήμα του 3ου Συνεδρίου του Economist για την Αγροτική Επιχειρηματικότητα, που έγινε χθες στη Θεσσαλονίκη, αναφέρθηκε στην «τρύπα» ύψους 3 δισ. ευρώ που οφείλει να επιστρέψει η Ελλάδα στην ΕΕ από πρόστιμα, παράνομες επιδοτήσεις και δημοσιονομικές διορθώσεις.

Οπως είπε, παρουσία του Ελληνα υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Ευάγγελου Αποστόλου, τα μισά από αυτά τα χρήματα αφορούν ποσά αγροτικών ενισχύσεων που έπρεπε να είχε επιστρέψει η Ελλάδα ήδη από το 2012, ωστόσο η Κομισιόν έδειξε κάποια ευελιξία και έδωσε παράταση στην αποπληρωμή, συνεκτιμώντας την κατάσταση κρίσης στην οποία βρίσκεται η ελληνική οικονομία.
Η υπόθεση του «πακέτου Χατζηγάκη» αποτελεί την κορυφή του παγόβουνου, καθώς υπάρχει ένας φάκελος με βεβαιωμένα πρόστιμα και καταλογισμούς που αγγίζουν τα 3 δισεκατομμύρια ευρώ. Για υποθέσεις παράνομων κρατικών ενισχύσεων η Ελλάδα υποχρεούται να ανακτήσει ποσά ύψους 1,5 δισ. ευρώ από φυσικά πρόσωπα και συνεταιρισμούς.
Σε αντίθετη περίπτωση, θα αντιμετωπίσει τη δαμόκλειο σπάθη της Κομισιόν με την επιβολή προστίμων.
Πέραν του «πακέτου Χατζηγάκη» υπάρχει το «πακέτο Κοντού» για ανάκτηση 150 εκατ. ευρώ, αλλά και υποθέσεις για παράνομες κρατικές ενισχύσεις σε αγροτικούς συνεταιρισμούς, ύψους 500 εκατ. ευρώ. Τα ποσά αυτά η Κομισιόν απαιτεί να τα ανακτήσει η Ελλάδα, ειδάλλως απειλείται με μεγάλα πρόστιμα.
Την ίδια ώρα, η ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης καλείται να διαχειρισθεί έναν φάκελο με καταλογισμούς ύψους άνω του 1,3 δισ. ευρώ. Πρόκειται για τις λεγόμενες δημοσιονομικές διορθώσεις, ποσά δηλαδή που η Ελλάδα πρέπει να επιστρέψει στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Σχετίζονται με το ΟΣΔΕ και αφορούν ουσιαστικά καθυστερήσεις στις αιτήσεις των παραγωγών – δικαιούχων για τις επιδοτήσεις.

Μάλιστα, υποθέσεις ύψους σχεδόν 600 εκατομμυρίων ευρώ έχουν τελεσιδικήσει.

Η Τζούλια αλλάζει ονόματα σαν τα πουκάμισα - Πως λέγεται αυτή την εποχή

Η Τζούλια αλλάζει ονόματα σαν τα πουκάμισα - Πως λέγεται αυτή την εποχήΣαν τα πουκάμισα αλλάζει τα ονόματά της η Τζούλια Αλεξανδράτου. Πρώτα ήταν απλώς η
Τζούλια, έπειτα έγινε Ιουλία Καρπόζηλου και το περασμένο καλοκαίρι άρχισε να δηλώνει Ioulia Paris.

Πλέον στο facebook, τη βρίσκει κανείς ως... Τζούλια Αλεξανδράτου.

Οι ελέφαντες τρομάζουν από κάτι πολύ μικρότερο από ένα ...ποντίκι

Οι ελέφαντες τρομάζουν από κάτι πολύ μικρότερο από ένα ποντίκι
Οι ελέφαντες απωθούνται από το βούισμα των μελισσών, βγάζοντας ταυτόχρονα και έναν χαμηλής έντασης ήχο που προειδοποιεί άλλα παχύδερμα να μείνουν επίσης μακριά

Συχνά οι ελέφαντες κάνουν επιδρομές σε φάρμες, ποδοπατώντας τις σοδειές. Το να βρεθεί ένας φράκτης αρκετά δυνατός ώστε να κρατήσει μακριά αυτά τα μεγαλόσωμα ζώα και να είναι ταυτόχρονα οικονομική «πατέντα», συνιστά για κοινωνίες, όπως αυτές της υποσαχάριας Αφρικής, μια τεράστια πρόκληση.
Υπάρχει όμως μια λύση χαμηλού κόστους βασισμένη με μία από τις μεγαλύτερες αδυναμίες του ελέφαντα: Το ζώο απεχθάνεται τις μέλισσες, αναφέρει δημοσίευμα του Qz.
Ο γνωστός σε όλους φόβος των ελεφάντων για τα ποντίκια δεν είναι παρά ένας ανυπόστατος μύθος, αρκετά αρχαίος αφού χρονολογείται από το 77 μ.Χ. από τον Πλίνιο τον Πρεσβύτερο (σ.σ. «ο ελέφαντας απεχθάνεται το ποντίκι περισσότερο από κάθε άλλο πλάσμα στον κόσμο»)
Αντίθετα, οι ελέφαντες απωθούνται από το βούισμα των μελισσών, βγάζοντας ταυτόχρονα και έναν χαμηλής έντασης ήχο που προειδοποιεί άλλα παχύδερμα να μείνουν επίσης μακριά.
Στο πλαίσιο του μη κερδοσκοπικού «Elephant and Bees Project», που διαχειρίζεται η περιβαλλοντική ομάδα «Save the Elephants», διαπιστώθηκε πως η τοποθέτηση κυψελών μελισσών ανά 10 μέτρα κατά μήκος ενός φράκτη συνιστά μέθοδο κατά 80% πιο αποτελεσματική στο να μην πλησιάζουν οι ελέφαντες.
Το πρόγραμμα εφαρμόστηκε δοκιμαστικά σε ορισμένες τοποθεσίες της Κένυας κι έκτοτε έχει επεκταθεί σε ακόμη εννέα χώρες της Αφρικής αλλά και σε Ταϊλάνδη, Σρι Λάνκα και Ινδία.


cnn.gr

ΦΩΤΟ - Αρνιόταν επί δέκα χρόνια να της κάνει έρωτα και του έκοψε το πέος

Αρνιόταν επί δέκα χρόνια να της κάνει έρωτα και του έκοψε το πέος (pics)
Τον περίμενε να βγει από το ντους, τον έριξε αναίσθητο και μετά τον ευνούχισε.

«Στον ουρανό δεν θα βρεις μάνητα σαν τον έρωτα που ‘γινε μίσος, μήτε στην κόλαση οργή σαν της περιφρονημένης γυναίκας», είχε γράψει κάποτε ο Άγγλος συγγραφέας Γουίλιαμ Κόνγκριβ, και ένα πρόσφατο περιστατικό στην Ινδία αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι είχε απόλυτο δίκιο.
Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, μια νεαρή Ινδή γυναίκα οδηγήθηκε εχθές στα άκρα από την επίμονη άρνηση του συζύγου της να της κάνει έρωτα, η οποία ξεκίνησε τον δεύτερο κιόλας χρόνο του γάμου της και κράτησε… μια δεκαετία.
arniotan-1
Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, η 28χρονη Rita Yadav επιτέθηκε στον 31χρονο σύζυγό της, Ved Prakash, στο σπίτι τους στο Γκαζιαμπάντ της Ουτάρ Πραντές, την Πέμπτη το πρωί.
Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος εργάζεται ως ταξιτζής, είχε μόλις επιστρέψει από την βραδινή βάρδια και είχε μπει στο ντους. Η σύζυγός του, τυφλωμένη από την επιθυμία να τον εκδικηθεί για την πολυετή του απόρριψη, τον περίμενε να βγει από την μπανιέρα και τον έριξε αναίσθητο χτυπώντας τον στο κεφάλι με ένα γουδοχέρι.
Έπειτα χρησιμοποίησε ένα μαχαίρι της κουζίνας για να κόψει το πέος του, προτού τον κλειδώσει στο μπάνιο και πάει στο τοπικό αστυνομικό τμήμα για να παραδοθεί.
arniotan
Ο Ved ανέκτησε τις αισθήσεις του λίγη ώρα αργότερα και τηλεφώνησε ουρλιάζοντας από τους πόνους σε έναν φίλο του, ο οποίος τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Ευτυχώς, το μικρό διάστημα που είχε παρέλθει από τον τραυματισμό και το γεγονός ότι η γυναίκα δεν κομμάτιασε το μόριο του άνδρα συνέβαλαν στο να ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία η επέμβαση συγκόλλησης του πέους του.
«Μου έλεγε ότι με μισεί. Τσακωνόμασταν κάθε μέρα και μου έλεγε ότι σιχαινόταν το πρόσωπό μου. Με απειλούσε συνεχώς ότι θα έβρισκε ερωμένη. Ήθελα απελπισμένα να αποκτήσω παιδιά και τον ικέτευα να κάνουμε έρωτα, αλλά εκείνος μου έλεγε ότι προτιμά τις άλλες γυναίκες. Το βασανιστήριο αυτό κράτησε μια δεκαετία και δεν άντεχα άλλο», είπε η 28χρονη στους αστυνομικούς, φανερά μετανιωμένη.

Ο άστεγος Έλληνας που έγινε δισεκατομμυριούχος

Το όνομά του είναι Τζον Πολ Ντετζόρια και παρόλο που έχει ελληνική καταγωγή στη χώρα μας δεν τον έχει κανείς ακουστά, όμως στην Αμερική θεωρείται ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους με περιουσία που αγγίζει τα 3,1 δις δολάρια. 

Το επίτευγμα αυτό γίνεται ακόμη πιο αξιοθαύμαστο αν αναλογιστεί κανείς ότι πριν χτίσει την αυτοκρατορία του ήταν άστεγος και ζούσε στο… αυτοκίνητό του!
Μεγάλο μέρος των ετήσιων εσόδων του αντλεί από την εταιρεία του, «John Paul Mitchell Systems», που παρασκευάζει προϊόντα για τον καλλωπισμό των μαλλιών.
Ο Ντετζόρια γεννήθηκε στις 13 Απριλίου του 1944 στο Λος Άντζελες. 
Οι γονείς του δισεκατομμυριούχου σήμερα επιχειρηματία ήταν μετανάστες. 
Η μητέρα του ήταν Ελληνίδα και ο πατέρας του Ιταλός.
Ο δρόμος του στην επιτυχία δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα. Οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν πολύ μικρός, μόλις 2 ετών. Στα εννέα του χρόνια ξεκίνησε να πουλά χριστουγεννιάτικες κάρτες και εφημερίδες μαζί με τον αδερφό του για να στηρίξουν οικονομικά την οικογένεια. Η μητέρα τους δεν μπορούσε να αναθρέψει μόνη της τα δύο αγόρια και αναγκάστηκε να τα δώσει σε ανάδοχη οικογένεια.
Ο ίδιος έγινε αργότερα μέλος μια συμμορίας στο Ανατολικό Λος Άντζελες, την οποία όμως εγκατέλειψε όταν ένας μαθηματικός του είπε πως δεν θα πετύχει σε τίποτα στη ζωή του.
Αποφοίτησε το 1962 και μπήκε στο Ναυτικό, όπου έμεινε για 2 χρόνια και μετά έκανε διάφορες δουλειές από καθαριστής μέχρι πωλητής. Μάλιστα, έμεινε άστεγος για ένα διάστημα και αναγκάστηκε να συλλέγει μπουκάλια για να επιβιώσει.
Στον χώρο της φροντίδας μαλλιών μπήκε ως εργαζόμενος στα Εργαστήρια της Redken. Λίγο πριν ξεκινήσει την εταιρία του, έμεινε για δεύτερη φορά άστεγος. Αναγκάστηκε να μένει στο αυτοκίνητο του μετά τον χωρισμό του με την σύζυγό του.
Το 1980 δημιούργησε την εταιρία John Paul Mitchell Systems μαζί με τον κομμωτή Paul Mitchell και ένα δάνειο 700 δολαρίων. Το όνειρο των δύο φίλων ήταν να δημιουργήσουν ένα επαναστατικό σύστημα μαλλιών με τρία προϊόντα (Σαμπουάν 1, Σαμπουάν 2 και Κοντίσιονερ). Το όνειρό τους έγινε πραγματικότητα και η εταιρία παράγει πάνω από 100 προϊόντα και είδη κομμωτικής σε πάνω από 80 χώρες παγκοσμίως
Το 1989 ο Paul Mitchell πέθανε και την θέση του ως συνιδιοκτήτης έλαβε ο γιος του Άνγκους. Συμμετέχει σε διάφορες επιχειρηματικές κινήσεις όπως η εταιρία Patrón Spirits, την οποία ίδρυσε το 1989 και πλέον πουλά πάνω από 2 εκατομμύρια κιβώτια τεκίλα τον χρόνο.
Ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της αλυσίδας νυχτερινών μαγαζιών House of Blues, τα οποία πωλήθηκαν προς 350 εκατομμύρια δολάρια το 2006.
Έχει μερίσματα στις εταιρίες Pyrat Rum, Ultimat Vodka, Solar Utility, Sun King Solar,
Touchstone Natural Gas, Three Star Energy, Diamond Audio, μια αντιπροσωπία Harley Davidson dealership, μια εταιρία διαμαντιών (DeJoria), και την εταιρία κινητής τεχνολογίας ROK AMERICAS, την John Paul Pet, η οποία περιποιείται ζώα, και σε άλλες επιχειρήσεις.
Η μεγαλύτερη πολυτέλεια που δεν στερεί από τον εαυτό του είναι το προσωπικό του τζετ.
Το φιλανθρωπικό και περιβαλλοντικό του έργο είναι σημαντικό. Μαζί με τον Μπραντ Πιτ, τον Ριτσαρντ Μπρανσον και τον Νέλσον Μαντέλα, είναι ιδρυτής του «Mineseeker», ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού που αναζητεί λύσεις για το παγκόσμιο πρόβλημα των ναρκών.
Το 2009, λόγω της οικονομικής κρίσης, δώρισε 150 χιλιάδες δολάρια για να ξεκινήσει το «Grow Appalachia», έναν οργανισμό που μαθαίνει στους ανθρώπους σε φτωχές περιοχές, κυρίως στο Κεντάκι, να καλλιεργούν, να μαγειρεύουν και να συντηρούν τα λαχανικά τους.
Έχει λάβει πολλούς επαίνους για το φιλανθρωπικό του έργο, ανάμεσα στα οποία και ο ορισμός του ως μέλος εφ’ όρου ζωής στον Σύλλογο Horatio Alger Διακεκριμένων Αμερικανών για να τιμήσουν το ταξίδι του προς την επιτυχία.



 athensmagazine

Λύθηκε το μυστήριο: Η Τζοκόντα χαμογελάει γιατί....


Λύθηκε το μυστήριο: Η Τζοκόντα χαμογελάει γιατί....

Το αινιγματικό χαμόγελο της Τζοκόντας, που προβλημάτισε χιλιάδες καλλιτέχνες, επιστήμονες και απλούς φιλότεχνους, είναι απλώς η έκφραση μια "ευτυχισμένης" γυναίκας, υποστηρίζει μια μελέτη που δημοσιεύεται σήμερα στην επιστημονική επιθεώρηση Scientific Reports.
Η γοητεία που ασκεί παγκοσμίως ο διάσημος πίνακας του Λεονάρντο ντα Βίντσι (1452-1519) οφείλεται "σε μεγάλο βαθμό στην ανεξιχνίαστη έκφραση του προσώπου της Τζοκόντας", υπενθυμίζουν οι ερευνητές, που υποστηρίζουν ότι κατάφεραν να λύσουν εν μέρει το μυστήριο.
Οι ερευνητές παρουσίασαν σε δώδεκα εθελοντές μια σειρά από ασπρόμαυρες εικόνες με αποτυπωμένο το χαμόγελο της Μόνας Λίζας με διάφορες παραλλαγές στην καμπύλη των χειλιών. Οι εικόνες ήταν ανάκατες: κάποιες έδειχναν το αυθεντικό χαμόγελο, τέσσερις με τις άκρες των χειλιών ελαφρώς ανυψωμένες, σε ένδειξη χαράς, άλλες τέσσερις με τις άκρες των χειλιών προς τα κάτω, που παραπέμπουν στη θλίψη κ.λπ. Και αυτό τριάντα φορές στη σειρά.
"Λαμβάνοντας υπόψη μας ότι το έργο έχει περιγραφεί πολλές φορές από τους ιστορικούς της τέχνης, αναμέναμε ότι το πρωτότυπο θα ήταν πιο διφορούμενο", είπε ο Γιούργκεν Κορνμάιερ, νευροεπιστήμονας στο Πανεπιστήμιο του Φράιμπουργκ, στη Γερμανία. "Προς μεγάλη μας έκπληξη, οι συμμετέχοντες είπαν το πρωτότυπο χαμόγελο δείχνει ευτυχία σχεδόν στο 100% των δοκιμών", πρόσθεσε.
Οι επιστήμονες παραδέχτηκαν ότι η μελέτη τους επικεντρώθηκε αποκλειστικά στις διαβαθμίσεις της έκφρασης του προσώπου από τη θλίψη μέχρι τη χαρά και δεν εξέτασαν άλλα συναισθήματα που μπορεί επίσης να εκφράζονται στο χαμόγελο της Τζοκόντας.
Το 2005 οι επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ είχαν επίσης αναλύσει το χαμόγελο της Τζοκόντας χρησιμοποιώντας μια διαφορετική τεχνική, ένα λογισμικό αναγνώρισης συναισθημάτων. Ο αλγόριθμος που χρησιμοποίησαν λάμβανε υπόψη του τα βασικά χαρακτηριστικά του προσώπου, όπως την καμπύλη των χειλιών και τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια. Το λογισμικό κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το χαμόγελο της Μόνας Λίζας εκφράζει κατά 83% ευτυχία, κατά 9% υπεροψία, κατά 6% φόβο και κατά 2% θυμό.
Το πορτρέτο φιλοτεχνήθηκε στη Φλωρεντία γύρω στα 1503 και εικονίζει τη Λίζα Γκεραρντίνι, τη σύζυγο του Φλωρεντινού εμπόρου Φραντσέσκο ντελ Τζοκόντο.

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Ο αστυνομικός δολοφόνησε τον οδηγό ταξί με το ίδιο όπλο που είχε πυροβολήσει και τον Μαζιώτη!


Ο αστυνομικός δολοφόνησε τον οδηγό ταξί με το ίδιο όπλο που είχε πυροβολήσει και τον Μαζιώτη!

Ο άνθρωπος που είχε πυροβολήσει και συνέλαβε το ηγετικό μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, Νίκο Μαζιώτη, κατά την αιματηρή συμπλοκή το καλοκαίρι του 2014 στο Μοναστηράκι, είναι ο ειδικός φρουρός που συνελήφθη για τη δολοφονία του οδηγού ταξί στην Καστοριά.
Ο 30χρονος ειδικός φρουρός είχε υποβάλει αίτημα για μετάθεση στην ιδιαίτερη πατρίδα του, η οποία έγινε δεκτή από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, για τον κίνδυνο αντεκδίκηση, μετά την σύλληψη του Μαζιώτη. Ο συλληφθείς είναι παντρεμένος στην Καστοριά και υπηρετεί με απόσπαση στην ΟΠΚΕ, ενώ πυροβόλησε τον 52χρονο ταξιτζή με το ιδιωτικό του 45άρι πιστόλι.
Στον εντοπισμό του ειδικού φρουρού βοήθησε το GPS του ταξί, από το οποία διαπιστώθηκε η διαδρομή της τελευταίας κούρσας, η οποία κατάληξε σε κτήμα ιδιοκτησίας του κατηγορούμενου ως δράστη, ο οποίος από την έρευνα προέκυψε ότι ήταν ο τελευταίος «πελάτης».
Όταν οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν για ανάκριση, ο ειδικός φρουρός ομολόγησε ότι αυτός είναι ο δράστης, αλλά έχει πέσει σε αντιφάσεις σε ό,τι αφορά το κίνητρο της ανθρωποκτονίας.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 30χρονος ισχυρίζεται ότι το έκανε για να ληστέψει το θύμα, λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, αλλά όπως έχει διαπιστωθεί το θύμα δεν έχει ληστευθεί, ούτε λείπουν πράγματα από το ταξί, ενώ και ο συλληφθείς αφήνει πολλά κενά στην κατάθεση του, γι' αυτό οι αστυνομικοί δεν έχουν πειστεί για τους ισχυρισμούς του και ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.
Στην Καστοριά βρίσκεται κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Θεσσαλονίκης, το οποίο έχει αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεσης.

ΔΙΗΓΗΜΑ - Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών

Του Παναγιώτη Αντωνόπουλου
  
                        Τούτο το ζεστό και άρρωστο καλοκαίρι που μας ήρθε φέτος έτσι που ήταν άχρωμο και αγέλαστο, έβγαλε αληθινές τις προφητείες του Καζαμία, που ‘γραφε: << Ο καιρός καλοκαιρινός με μεγάλη άνοδο της θερμοκρασίας και ο Θεός να βάλει το χέρι του για τα παραπέρα. Και να σκεφτείτε πως είμαστε ακόμη στο θεριστή με το φωτεινό δίσκο στην αγκαλιά του Καρκίνου. Έτσι σαν θα φτάσει στην αγκαλιά του Ιουλιανού Λέοντα που ‘ναι και πιο καυτή, φανταστείτε τι έχει να γίνει! >>
             Τούτο λοιπόν το καυτό καλοκαίρι που << Ο Αϊ - Λιας του θα παράκοβε σταφύλια και η Αγία Μαρίνα του σύκα >> του ‘ρθαν άνω κάτω του Παντελή.
             Αν και καιρό τώρα είχε πιει το ζουμί του λησμονοβότανου και είχε σταματήσει να μαζεύει καβούρια και να τα πουλάει για να βγάλει τον άρτο τον επιούσιο, φέτος όμως τα ξαναθυμήθηκε όταν το ιχθυοπωλείο που δούλευε ιδιωτικοποιήθηκε κατά το πενήντα ένα τοις εκατό και απολύθηκε βάσει του προγράμματος << εξυγίανσης της επιχείρησης >>.
              Στεγνός από δραχμές, το αποφάσισε τούτο το καλοκαίρι να πλατσουρίσει στο ποτάμι και να αριέψει τα καβούρια που ΄χαν πληθύνει με τις πολλές γέννες. Έτσι όσες φορές γέμιζε το σακί του κατέβαινε στην πολιτεία και τα πουλούσε στο Μακαλέτσο, ένα κτήνος και παλιάνθρωπο. Η περιοχή τον έτρεμε, τραβούσε όπλο με το παραμικρό και δε δίσταζε  << να κλέβει και της Παναγίας τα μάτια >>.
            Έπιανε το μαγέρικο του Λεωνή και σαν μυριζόταν εμπόρευμα να περνάει απέξω, σηκωνόταν κι άρχιζε τα παζάρια. Οι πεινασμένοι λυγούσαν στις απαιτήσεις του και τα πουλούσαν όσο κι όσο. Ύστερα έπιανε το τραπέζι, άδειαζε τα καρτούτσα το ένα πίσω απ΄ τ’ άλλο και το ‘ριχνε στο τραγούδι : << Για μια Ελλάδα μ’ όποια δόξα της αξίζει. Μια νέα Ελλάδα που τα φώτα θα σκορπίζει. Όλοι μαζί πάμε για ένα ιδανικόν. Να γίνει η Ελλάς << ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ >>.
            Ήρθε και ο Παντελής με τα καβούρια, κοντοζύγωσε τον έμπορα και του ψιθύρισε σκιαχτά στ’ αυτί: << Φρέσκα, σημερινά, μυρίζουν ποταμοβότανο και οι πνοές τους ευωδιάζουν ακόμη στη ρεματιά! >>
            Έσκυψε το κεφάλι στο σακί ο Μακαλέτσος, τα είδε και με τη μαύρη κηλίδα του κέρδους να μεγαλώνει αδέσποτη στο άγριο μάτι του, τον ρώτησε: << Φτωχό καθαρματάκι πόσο πάει το ένα; >>  << Ένα πενηνταράκι! >> του ‘δειξε με το δάχτυλο ο Παντελής,, << πέντε δεκαρούλες, να τυλώσουμε κι εμείς το πεπτικό μας σύστημα που ΄χει γίνει ναυάγιο από την αφαγία >>.
            Έγειρε σαν ιτιά σπρωγμένη από τον αγέρα ο έμπορας κι έπεσε πάνω στο σακί. << Περίμενε να διαλέξω! >> του είπε με μπάσα φωνή κι ευθύς το κλώτσησε, το κύλησε κάτω και το άδειασε. Κι ώσπου να πάρει χαμπάρι τι συνέβη ο Παντελής, τα καβούρια έγιναν μαύρο σύννεφο και χάθηκαν σκορπίζοντας κάτω από τα τραπέζια.
             Απόμεινε χλωμός κι αμίλητος, τον κοίταξε με μάτια αλαλιασμένα, έσφιξε  τα δόντια του και χωρίς να ξεστομίσει λόγο, έφυγε σαν κυνηγημένος.
               Στο χωριό ζούσε άνεργος και ταπής  μηδέ έχων που την κεφαλή κλίνει. Έπιανε θέση στο οινομαγειρείο << Αρκαδιά >> και κατέβαζε κάτω τα ούζα το ένα πίσω απ’ τ΄ άλλο με τους πότες, τους περιθωριακούς και τους ανθρώπους της χαμηλής κοινωνικής υποστάθμης. Εκεί συναντούσε και τον Πλάτωνα. Τι εστί Πλάτων; Κήρυξ της αλήθειας των ταπεινών απανταχού της υφηλίου και των πέριξ αυτής κινούμενων άστρων!
               Πολεμιστής του δώδεκα και του είκοσι, με το δεξί του πόδι ψεύτικο και δυο βαθιά πηγάδια από σφαίρες στο σβέρκο, έπιανε το λόγο κι όλοι κρέμονταν από τα χείλη του. Πάντα τα ‘χε με το σύστημα και με τους Αρλεκίνους της γης.
              --- Ε, Σταθείτε! έλεγε. Σας ερωτώ: Είμαστε βίδες του όλου, ναι ή όχι; Απαντώ εγώ. Ναι. Καλώς! Πάμε παρακάτω. Το όλον ποιος το ελέγχει; Εμείς οι μικρές βίδες ή οι μεγάλες βίδες;  Και πάλι απαντώ. Οι μεγάλες βίδες! Επομένως ποιος είναι ο ρόλος ημών; Δεν είναι να ροκανάμε το παξιμάδι και να τρώμε το κουκί; Τι μου λέτε τώρα…
            --- Εσύ παίρνεις σύνταξη! Το ‘χεις γεμάτο το ροϊ σου!
            --- Μου δίνεις εμένα το γερό πόδι μου και στη χαρίζω τη σύνταξη!
            --- Να πας να το πάρεις από εκεί που τ’  άφησες!
            --- Από πού; Απ’ το Σαγγάριο της Μικρασίας; Δεν πας εσύ που ΄χεις δυο πόδια, πώς θα πάω εγώ;
           Τον κερνούσαν κρασί, έβρισκε άσπρο πάτο και περίμενε.  
           --- Πλάτων!
           --- Παρών! Ακούω!
           --- Για τον κεραυνοβόλο έρωτα δε θα μας πεις τίποτα;
           Ανέβαινε όρθιος στην καρέκλα και αρχινούσε:
           --- Κατ’ αρχάς αυτός ο έρωτας, πως τον λέτε, είναι μπαρούφα, δεν υπάρχει. Εγώ δηλαδή δεν τον πιστεύω. Κι αν τον πίστευα και πάλι θα τον μούντζωνα με χέρια και με πόδια.
           Ακούστε ‘δω. Ποιος σιάζει την ιστορία; Ποιος άλλος ο άνθρωπος. Θεωρία, ιστορία, μύθος, παραμύθι είναι και ο… απαυτός, πως τον είπατε, κεραυνοβόλος έρωτας! Καπνός, αέρας, σκόνη, σύννεφο…φου… φου… φου… και τίποτα άλλο!
           Κι εγώ τον έχω φάει στη μάπα αυτόν τον κεραυνοβόλο έρωτα, που λέτε πως υπάρχει, και ακόμη δεν μπορώ να σταθώ στα πόδια μου! Με τέτοιο έρωτα με παντρεύτηκε η αγαπητικιά μου και ορκισμένη σ’ αυτόν χαρακώνοντας το μπράτσο της με το μαχαίρι, μου’ βαλε την κουλούρα! Κι ένα βράδυ γκαστρώθηκε μ’ έναν φαντάρο και έφυγε! Να τι εστί κεραυνοβόλος έρωτας! Τώρα τι μου λέτε εσείς τ’ ακώ βερεσέ εγώ…
           Δρόσιζε τα χείλη του με μισό ποτήρι κρασί και πρόσθετε:
           --- Ακούστε και το τελευταίο και παύω. Δώστε βάση στα λόγια μου. Η γυναίκα είναι δαίμονας. Αυτό βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Δέστε το καλύτερα! Αυτή λοιπόν κανονίζει ποιον θα βάλει στο κρεβάτι της και όχι ο κεραυνοβόλος έρωτας! Δικό της το χωράφι, δικός της και ο ζευγολάτης. Όποιον θέλει εκείνη βάζει μέσα και της το οργώνει! Είναι νόμος σας λέω, νόμος!


                                                 = = =
            

       Κάποιος από τους ισχυρούς προύχοντες του χωριού που ‘μενε μετεξεταστέος στα συζυγικά του καθήκοντα, τον λυπήθηκε και αποφάσισε να τον βοηθήσει. Έτσι είπε στον παπά, μετά το τρισάγιο στο κοιμητήριο: << Πρέπει να το βοηθήσουμε το παιδί! Κάπου να το βολέψουμε να φάει ένα κομμάτι ψωμί. Η  ντροπή σκιάζει το χωριό, το κρίμα δε μας αφήνει ήσυχους. Είναι παλικάρι, έχει δύναμη, νεύρο και μπράτσα γερά. Έχει και ψήφο! Το ξεχνάς αυτό αντιπρόσωπε του Θεού; Λίγη δουλίτσα κι ένα πιάτο φαϊ θα πιάσει τόπο! Πολύ τόπο! >>
              Στο χωριό ζούσε και ο Γιάννης Πετρόχειλος. Επιχειρηματίας, μπράβος της χούντας, καλοζωισμένος, κυνικός, τέρας, κυνηγός των γυναικών και άντρας ισχυρός που έλυνε κι έδενε. Ξεκίνησε μ’ ένα τσαπί κι ένα καρότσι κι έγινε Κροίσος. Ίσιωνε λάκκους, βούλωνε γράνες, έκλεινε χαντάκια, άνοιγε τάφους όταν ένα χαρτί από το υπουργείο των Εσωτερικών τον διόρισε πρόεδρο! Αμέσως γέμισε << πουλιά του Παπαδόπουλου >> τους δρόμους, φακέλωσε τους πατριώτες του, η τζίφρα του φαρδιά πλατιά σε έγγραφα και αναφορές έστελνε στη φυλακή του << κόκκινους >>, με το όπλο του συνέτιζε κάθε αντιφρονούν μίασμα που έστηνε οδοφράγματα  στο << εθνικό έργο της επαναστατικής κυβέρνησης >>.
            Με δάνειο αγόρασε φορτηγά, εκσκαφείς, κομπρεσέρ, μπουλντόζες, έγινε  κατασκευαστής έργων κι όλες οι χωματουργικές δουλειές περνούσαν από την εταιρεία του. Πλούτισε, γέμισε λεφτά, έκανε προσλήψεις εν μια νυκτί, στην ανεργία έστελνε αριστερούς, στα γραφεία τους δεξιούς, τις ψήφους των νηστικών αιχμαλώτιζε με τρίμηνες συμβάσεις στην καθαριότητα και στην αποχέτευση.
           Σ’ αυτό λοιπόν το χουντικό κάθαρμα ήρθε ο αναμάρτητος ιερέας   να βρει δουλειά του Παντελή. << Δουλεύει το κομπρεσέρ καλά, ξέρει και το κουμαντάρει >> είπε στον Πετρόχειλο, << πάρ’ τον να χορτάσει ψωμί να δώσει και μια μπουκιά στη μάνα του και την αρραβωνιαστικιά >>.
          Έγνεψε << ναι >> σφίγγοντας τα χείλη του ο εργολάβος, χαμογέλασε σαρκαστικά και χώρισαν.  Το πρωί ο Περικλής έπιασε δουλειά. Προσλήφθηκε με σύμβαση αόριστου χρόνου κι έσπαζε βράχους οχτώ ώρες την ημέρα με ένα τέταρτο διάλειμμα το μεσημέρι για κολατσιό.
          Η κοπέλα του η Μαριάνθη χάρηκε πολύ σαν το πουλάκι της μήνυσε πως ο δικός της έπιασε δουλειά. Αποφάσισε να του ανοίγει περισσότερες φορές τον κόρφο της και να του χαρίζει πιο απλόχερα τα κάλλη της. Η αγάπη της δυνάμωσε, στα όνειρά της έμπαινε συνεχώς και τραγουδούσε στο παράθυρο περιμένοντας να τον δει όταν σκόλαγε από τη δουλειά: << Διώξε τα σύννεφα απ’ την καρδιά σου και με το κλάμα μη ξαγρυπνάς τι κι αν δε  βρίσκεται στην αγκαλιά σου, θα ‘ρθει μια μέρα μην το ξεχνάς >>  
          Την έβλεπε η μάνα της να τον χαιρετά, της έβαζε τις φωνές, της έλεγε έχοντας στο μυαλό της κρυμμένο το είδωλο του ανιψιού Πετρόχειλου: << Έμπα μέσα μωρή πεινασμένη και πάρε τα μάτια σου από πάνω του, γιατί έχει βουίξει η γειτονιά με το ειδύλλιό σας κι ένας Θεός ξέρει τι σας σούρνουν.  Τι ζηλεύεις από δαύτον; Ξέχασες πως είναι γεμάτος λάδια και γράσα και σου φέρνει αναγούλα σαν τον κοιτάς; Ήθελα να ‘ξερα τι του βρίσκεις και σου πέφτουν τα σάλια! Εσύ λιώνεις βλέποντάς τον κι εγώ απορώ και εξίσταμαι, γιατί σου συμβαίνει! Χάθηκαν  οι γραφιάδες και οι μορφωμένοι;  Μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει! Αλλά και οι πλούσιοι! Μ’ αυτούς θα ‘χεις χρήμα ως τον τάφο…
           Πειραγμένη η Μαριάνθη, την περιφρονούσε κι έμπαινε μέσα. Εκείνη ωστόσο συνέχιζε τη μουρμούρα της.



                                             = = =



         Και ο ανιψιός του Πετρόχειλου που δεν κρατιόταν και την έβλεπε σαν νόστιμο και ζουμερό φρούτο και το ήξερε η μάνα της Μαριάνθης, δεν άργησε να στείλει προξενητή. Έστειλε το θείο μετά το σκόλασμα της εκκλησιάς στο σπίτι και τη ζήτησε εν απουσία της.  << Το κορίτσι θα κάνει ό,τι του πω εγώ! >> διαβεβαίωσε με το λόγο της τιμής της το Γιάννη Πετρόχειλο η μάνα και ορίσανε και το γάμο! Πιεσμένη πια η Μαριάνθη είπε το << ναι >> και ανήμερα τ’ Αϊ- Λιος, αφού ο γαμπρός είχε τ΄ όνομα του Προφήτη όφειλαν κατά το ιερό κείμενο  να εφαρμόσουν το << έσονται οι δύο εις σάρκαν μίαν >>.


                                           = = =  



             Την ημέρα του γάμου ο Παντελής δούλευε και δεν πήγε στο μυστήριο. Έπιασε το κομπρεσέρ στα δυο του χέρια και έσπαζε βράχους, χωμένος σ΄ ένα σύννεφο σκόνης. Πριν δύση ο ήλιος, έριξε μια ματιά στο ξωκλήσι του Αϊ- Λια να δει τα τεκταινόμενα. Σαν πήρε το μάτι του τον κόσμο να μπαίνει στην εκκλησία, τη Μαριάνθη στην αγκαλιά του νεαρού Πετρόχειλου, ένιωσε τον εαυτό μου ένα κουρέλι πεταμένο στον απόπατο και δεν άντεξε.  Έχασε τον κόσμο από μπροστά του, το κομπρεσέρ του ‘φυγε απ’ τα χέρια  και καρφώθηκαν μαζί στα βράχια.
              Η Βάγια η τσιγγάνα, περαστική από εκεί τον είδε πεσμένο να βογκάει. Απ’ το μέτωπό του έρεε ένας πορφυρός πίδακας και στο δεξί του χέρι, ψηλά στο γυμνασμένο μπράτσο μια βαθουλή ουλή αιμορραγούσε ασταμάτητη. Το ‘βαλε στα πόδια και φωνάζοντας: << τρεχάτε χριστιανοί! τρεχάτε χριστιανοί! κακό μεγάλο μας βρήκε! >> μπήκε στην εκκλησία  Ο παπάς έσερνε τους νεόνυμφους και έψελνε τον << Ησαϊα >> όταν σκιαχτά αλλά δυνατά του είπε στ’ αυτί:  << Τρυπήθηκε μωρέ ο Παντελής, τον πέταξε το κομπρεσέρ στα βράχια και κολυμπάει στο αίμα! Γλιτώνει δε γλιτώνει! Παρατάτε το γάμο και τρέξτε να τον κουβαλήσετε, σπίτι! >>
             Όσοι πήγαν τον βρήκαν νεκρό. Όταν τον σήκωσαν, έκανε ένα σπασμό, έβγαλε απ’ το στόμα φλέματα αιματηρά και πέθανε. Του ‘κλεισαν τα μάτια και του σκέπασαν το πρόσωπο γιατί είχε παραμορφωθεί.
              Στο πακέτο του διαβάστηκε το ιδιόχειρο ιερογλυφικό κείμενο  που έλεγε: << Μαριάνθη σ’ αγαπώ δε σε μισώ. Εκείνη τη Λερναία Ύδρα  μισώ την αστική τάξη  που σε πήρε μέσα από τα χέρια μου! Φεύγω άγουρος! Γεια σου Παντελής >>. 

            ellinikoxronografima.blogspot.gr

Πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός Ευαγγελία Σαμιωτάκη



Πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός Ευαγγελία Σαμιωτάκη
Πέθανε σε ηλικία 83 ετών η γνωστή ηθοποιός Ευαγγελία Σαμιωτάκη, σύντροφος ζωής του αείμνηστου Σπύρου Καλογήρου.
Ο θάνατος της Ευαγγελίας Σαμιωτάκη, που το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία της, έγινε γνωστός από τον ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα που ανακοίνωσε τη δυσάρεστη είδηση στο facebook: «Έφυγε ξαφνικά από κοντά μας η αγαπημένη Ευαγγελία Σαμιωτάκη ... μάνα ΜΟΥ μου σε πολλά έργα στο θέατρο και την τηλεόραση... καλό ταξίδι καλή μου κυρία...».
Η Ευαγγελία Σαμιωτάκη γεννήθηκε το 1934. Στα 18 της παντρεύτηκε τον Σπύρο Καλογήρου με τον οποίο απέκτησαν ένα γιο, τον Κωνσταντίνο.
Ήταν απόφοιτη του Εθνικού Θεάτρου και είχε παίξει σε πολλές ελληνικές ταινίες και σε θεατρικές παραστάσεις, συχνά με τον σύζυγό της με τον οποίον συνεργάστηκαν κυρίως μετά τη δεκαετία του 1980, όταν έκαναν τον δικό τους θίασο, ανεβάζοντας παραστάσεις και πραγματοποιώντας περιοδείες. Μερικές από τις ταινίες που έπαιξε ήταν "Η νεράιδα και το παλικάρι» (1969), «Η παριζιάνα, (1969), «Δικτάτωρ Καλεί Θανάση» (1973), «Γυναικοκρατία» (1973), «Ο άνθρωπος που έτρεχε πολύ» (1973), «Καθένας με την τρέλα του...» (1980) κ.ά.
Η κηδεία της θα γίνει αύριο Κυριακή 12 Μαρτίου, στις 12:00, στον Άγιο Αθανάσιο του Μαρκόπουλου Ωρωπού.

ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΕΕ - Τέλος η «οικογενειακή φωτογραφία» των ηγετών στις συνόδους κορυφής


Τέλος η «οικογενειακή φωτογραφία» των ηγετών στις συνόδους κορυφής

Η παραδοσιακή "οικογενειακή φωτογραφία" των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ανήκει πλέον στην ιστορία: η ΕΕ αποφάσισε να την καταργήσει, τουλάχιστον στις συνόδους κορυφής που διεξάγονται στις Βρυξέλλες, προκειμένου να δώσει μια νέα, "σύγχρονη" μορφή στους ευρωπαϊκούς θεσμούς.
Μέχρι και τα τέλη του 2016 οι 28 ηγέτες των χωρών και των κυβερνήσεων της Ένωσης πόζαραν όλοι μαζί μπροστά στα φλας των φωτορεπόρτερ, σε μια δημόσια επίδειξη της ενότητάς τους. Όμως τα μέσα ενημέρωσης πληροφορήθηκαν από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο -το οποίο συντονίζει τις συνόδους καθορίζοντας τις πολιτικές προτεραιότητες της ΕΕ-  ότι από αυτήν τη σύνοδο, η οικογενειακή φωτογραφία καταργείται.
"Η βασική ιδέα είναι να έχουμε μια πιο σύγχρονη απεικόνιση" αντί για σειρές με πρόσωπα, εξήγησε υψηλόβαθμος Ευρωπαίος διπλωμάτης που μίλησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ζητώντας να τηρηθεί η ανωνυμία του. Αυτή άλλωστε ήταν και μια επιθυμία του προέδρου του Συμβουλίου, του Ντόναλντ Τουσκ, προκειμένου να "ελαφρύνει" το πρόγραμμα των συνόδων κορυφής που συχνά παρατείνονται για πολλές ώρες.

Την πάτησε το αυτοκίνητό της!


Συνέβη σε χωριό του Φαναρίου Δήμου Πάργας.

Μια γυναίκα βγήκε από το αυτοκίνητό της ξεχνώντας να βάλει χειρόφρενο.

Σύμφωνα με το fanaripress, το αποτέλεσμα ήταν το αυτοκίνητο να κυλήσει.

Η οδηγός προσπάθησε να μπει μέσα για να το σταματήσει και... βρέθηκε κάτω από τις ρόδες!

Η 50χρονη γυναίκα μπήκε στο νοσοκομείο με κατάγματα σε ποδιά και χέρια.

Έγινε μητέρα στα 72 αλλά δυσκολεύεται να φροντίσει τον 11 μηνών γιο της

Η ηλικιωμένη γυναίκα δηλώνει ότι ο 80χρονος σύζυγός της κάνει ό,τι μπορεί για να την βοηθήσει.
 
Όνειρο ζωής ήταν για ένα ηλικιωμένο ζευγάρι από το κρατίδιο Πουντζάμπ, στην Ινδία, να γίνουν γονείς. Στα 72 της χρόνια η Daljinder Kaur έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, αφού υπεβλήθη σε εξωσωματική γονιμοποίηση, αλλά σε συνέντευξή της τώρα παραδέχεται ότι το σώμα της δεν την βοηθά να φροντίσει όπως θα ήθελε τον 11 μηνών γιο της.



Η υψηλή πίεση και οι πόνοι στις αρθρώσεις στέκονται εμπόδιο στο να τρέχει πίσω από τον μικρό Armaan, που έχει αρχίσει να μπουσουλάει και στις 19 Απριλίου θα γίνει ενός έτους. «Η πίεσή μου είναι υψηλή και πλέον κουράζομαι εύκολα. Έχω επισκεφθεί πολλούς γιατρούς και μου έχουν δώσει φάρμακα και ένα πρόγραμμα διατροφής. Ανησυχώ για τον Armaan, πρέπει να φροντίζω για την υγεία μου, αλλά πρέπει να φροντίζω και για τον Armaan, επίσης», δήλωσε η 73χρονη.

Μετά από 46 χρόνια γάμου και πολλές αποτυχημένες προσπάθειες να αποκτήσει η γυναίκα ένα παιδί, ο 80χρονος σύζυγός της Mohinder Singh Gill, έδωσε την συγκατάθεσή του να υποβληθεί η 73χρονη σε εξωσωματική γονιμοποίηση. Όταν γεννήθηκε ο μικρός Armaan ζύγιζε λιγότερο από 2 κιλά και σήμερα το βάρος του είναι 8 κιλά.

«Ίσως είναι αδύνατος γιατί δεν τον θήλασα σωστά, σταμάτησα να τον θηλάζω όταν ήταν τριών μηνών, επειδή δεν είχα αρκετό γάλα», ανέφερε η «σύγχρονη» Σάρα και υποστήριξε ότι και ο ηλικιωμένος σύζυγός της κάνει ό,τι μπορεί για να την βοηθήσει στο μεγάλωμα του παιδιού.



Παρόλο, που η ίδια τόνισε πως κάθε μέρα αισθάνεται εξαντλημένη, υποστήριξε ότι δεν μετανιώνει που έγινε μητέρα σε μεγάλη ηλικία και δήλωσε αποφασισμένη να μεγαλώσει τον γιο της μαζί με τον σύζυγό της, χωρίς βοήθεια.

ΠΕΙΤΕ ΑΝΤΙΟ ΣΤΙΣ ΚΗΛΙΔΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΤΡΟΠΟ ! Το προϊον αυτό το έχετε στο ψυγείο σας


PANADESSSSSS

Δεν χρειάζεστε κανένα πανάκριβο καλλυντικό. 
Αρκεί η επάλειψη τους με μια φέτα ντομάτας λίγο πριν τον ύπνο. 
Το επόμενο πρωί, όχι μόνο, οι κηλίδες θα έχουν υποχωρήσει αισθητά, αλλά και η εικόνα του δέρματος σας θα έχει νεανική όψη.
Γιατί η ντομάτα εκτός από λεύκανση, προκαλεί και σύσφιξη. Είναι γνωστή άλλωστε η αποτελεσματικότητα της στους ανοιχτούς πόρους του προσώπου και στην καταπολέμηση της ακμής. Μην την αγνοείτε. Με δύο μήνες εντατικής θεραπεία, οι κηλίδες θα έχουν εξαφανιστεί. Μην ξεχνάτε ποτέ, ότι τα φυσικά προϊόντα αργούν περισσότερο από τα χημικά να φέρουν αποτελέσματα, αλλά τελικά τα επιτυγχάνουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο!
Επίσης, μπορείτε να φέρετε πιο άμεσα και ενισχυμένα αποτελέσματα σε συνδυασμό με έλαιο καρύδας. 
Είναι ένα έλαιο που καταπολεμά επίσης της κηλίδες αφού προσφέρει ενυδάτωση και νεανικότητα στο δέρμα. Δοκιμάστε πρώτα πριν πάτε για ύπνο να απλώσετε έλαιο καρύδας στα χεράκια σας και μετά να κάνετε μια απλή επάλειψη στη ράχη των χεριών σας με μια φέτα ντομάτας.
 Βέβαια θα αναγκαστείτε να πετάξετε τα σποράκια της από τα χέρια σας, αλλά μικρό το κακό. Ο χυμός της ντομάτας στεγνώνει γρήγορα, και δεν θα σας είναι ενοχλητικός.

Γιατί δεν πρέπει να τοποθετούμε το γάλα στην πόρτα του ψυγείου

Ας κάνουμε ένα πείραμα. Άνοιξε το ψυγείο σου και τσέκαρε λίγο που βρίσκεται το μπουκάλι με το γάλα- ενδεχομένως να είναι στο πρώτο ράφι, παρέα με τα τυριά αλλά οι πιθανότητες να το έχεις τοποθετήσει στην πόρτα του ψυγείου είναι πολύ μεγαλύτερες.

Σύμφωνα λοιπόν με το Good Housekeeping UK το γάλα (όπως και τα γιαούρτια, τα τυριά και το βούτυρο) πρέπει να τοποθετείται πάντα στα χαμηλά και μεσαία ράφια του ψυγείου καθώς εκεί η θερμοκρασία είναι κατάλληλη για τη σωστή διατήρησή του.

Αν συνηθίζεις να το βάζεις στην πόρτα κάνεις μεγάλο λάθος, καθώς εκεί η θερμοκρασία είναι πιο υψηλή κάτι που επηρεάζει την ποιότητα του γάλακτος, για αυτό καλό είναι να έχεις μόνο τα μπουκάλια με το νερό εκεί, γράφει το newsnow.gr.

Για την ιστορία τα φρούτα καλό είναι να τα βάζεις στο συρτάρι κάτω- κάτω και ό,τι φαγητά έχεις σε τάπερ στο πάνω- πάνω καθώς εκεί το ψυγείο έχει την υψηλότερη θερμοκρασία.

Αριστερόχειρες: Η επιστημονική εξήγηση

Ο τρόπος που λειτουργεί το ανθρώπινο μυαλό και κατά επέκταση το ανθρώπινο σώμα είναι πραγματικά εντυπωσιακός. Όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι μπορούμε με το ένα χέρι να γράφουμε με άνεση, ενώ με το άλλο ίσα ίσα να τραβάμε μία ίσια γραμμή.
Τι είναι αυτό που μας κατατάσσει σε δεξιόχειρες και αριστερόχειρες, από παιδιά ακόμη;
Πώς λαμβάνεται αυτή η επιλογή, άθελά μας;

Εδώ και χρόνια οι επιστήμονες πιστεύουν ότι για αυτό ευθύνεται η δραστηριότητα στο δεξιό και αριστερό ημισφαίριο του μυαλού μας κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης μας ως έμβρυα.

Μία νέα έρευνα όμως έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα, αφού υποστηρίζει ότι για όλα «φταίει» ο νωτιαίος μυελός.

Η ομάδα του Ruhr-Universitat Bochum στη Γερμανία χρησιμοποίησε υπέρηχους σε έμβρυα για να εντοπίσει τα πρώτα σημάδια γονιδιακής δραστηριότητας που καθορίζουν την ασυμμετρία και την προτίμηση.

Είδαν λοιπόν ότι ήδη από την όγδοη εβδομάδα, υπάρχει μια προτίμηση για το δεξί ή το αριστερό χέρι. Και από την 13η εβδομάδα της εγκυμοσύνης, το έμβρυο ρουφάει τον δεξί ή τον αριστερό αντίχειρα.

Είναι γνωστό ότι για τις κινήσεις στα χέρια ευθύνεται ο κινητικός φλοιός στο μυαλό, ο οποίος στέλνει μηνύματα στον νωτιαίο μυελό. Ωστόσο, την όγδοη εβδομάδα ο κινητικός φλοιός δεν έχει ακόμα κάνει αυτή τη σύνδεση, κάτι το οποίο σημαίνει ότι τα πρώτα σημάδια προτίμησης σε κάποιο χέρι είναι εμφανή πριν το μυαλό πει στον νωτιαίο μυελό τι να διαλέξει.

Έτσι, οι συγγραφείς της έρευνας Δρ Sebastian Ocklenburg, Judith Schmitz και Δρ Onur Güntürkün, συμπέραναν ότι ο νωτιαίος μυελός ευθύνεται για τη διάκριση και όχι το μυαλό.

Δήλωσαν σχετικά: « Αυτά τα αποτελέσματα αλλάζουν ριζικά την κατανόησή μας για το τι προκαλεί την ασυμμετρία στα ημισφαίρια».

Πως θα στεγνώσετε ποιο γρήγορα τα ρούχα σας

Όταν θέλεις οπωσδήποτε να φορέσεις ένα μία συγκεκριμένο ρούχο το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το απλώσεις επάνω σε μια μεγάλη πετσέτα –μαλλιών ή σώματος αναλόγως του μεγέθους του ρούχου που θες να φορέσεις- και να την τυλίξεις προσεκτικά και όχι άτσαλα, ώστε να μην τσαλακωθεί υπερβολικά.

Αν έχει αρκετό νερό μπορείς να το στύψεις λίγο πριν το βάλεις στην πετσέτα για να βγάλει όσο το δυνατόν περισσότερο νερό, εάν βγάλει πολύ νερό θα πρέπει να αλλάξεις την και στη συνέχεια να ακουμπήσεις την πετσέτα επάνω στο καλοριφέρ ή μπροστά στη σόμπα για λίγα λεπτά, ώστε να αρχίσει να στεγνώνει.

Τέλος, βγάλε το ρούχο από την πετσέτα, τίναξέ το και άπλωσέ το, ιδανικά πάλι μπροστά σε ένα καλοριφέρ ή μία σόμπα, επίσης, ένα πέρασμα με το πιστολάκι επίσης βοηθάει αρκετά.

ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ: Πακιστανός προσπάθησε να αρπάξει μωρό μέσα από την αγκαλιά της μητέρας του


ARPAGH-MOROU-EXO-1-620x330

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε λίγες μέρες πριν, στην περιοχή του Αλίμου.

Μια μητέρα η οποία κρατούσε στην αγκαλιά της το δίχρονο αγοράκι της, καθώς προχωρούσε στον δρόμο με προορισμό το σπίτι της, δέχθηκε επίθεση από έναν αλλοδαπό πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος προσπάθησε να της αρπάξει το παιδί, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του anatropionline.gr.
Όλα ξεκίνησαν τη στιγμή που η μητέρα συνάντησε, λίγα μέτρα πριν από το σπίτι της, μια φίλη της που εργάζεται σε κοντινό κατάστημα. Ξαφνικά ενώ οι δύο κοπέλες συνομιλούσαν και η φίλη της μητέρας έπαιζε με τον μικρό, ένας αλλοδαπός που περνούσε με το ποδήλατό του από εκεί, άρχισε να ωρύεται και να ουρλιάζει, ισχυριζόμενος πως το παιδί είναι δικό του και πως του το έχουν κλέψει οι δύο γυναίκες.
Κατέβηκε εξοργισμένος από το ποδήλατο που οδηγούσε και άρχισε να κυνηγάει τις δύο γυναίκες για να τους αρπάξει το παιδί. Οι δυο γυναίκες έντρομες προσπάθησαν να ξεφύγουν από τον παρανοϊκό άνδρα και πανικοβλημένες όπως ήταν, καλούσουν σε σε βοήθεια. Από τον πανικό και τις φωνές κάτοικοι και πελάτες του καταστήματος βγήκαν να δουν τι συμβαίνει.
Στη συνέχεια κατάφεραν να γλιτώσουν από τον αλλοδαπό, αφού πρώτα μπήκαν γρήγορα στο κατάστημα στο οποίο εργάζεται η κοπέλα.
Το περιστατικό διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια δεκάδων πελατών του καταστήματος και μάλιστα ένας από αυτούς βγήκε έξω για να αντιμετωπίσει τον Πακιστανό. Ο αλλοδαπός φοβούμενος τράπηκε γρήγορα σε φυγή και εξαφανίστηκε στα στενά της περιοχής.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου