23.7.16

ΒΙΝΤΕΟ - Οι χάρτες του Τρίτου Ράιχ από το εσωτερικό της Γης

Έχουμε όλοι ακούσει τις ιστορίες των Ναζί που εξερευνούσαν τα νότια άκρα του πλανήτη, ακόμη και τη δημιουργία βάσεων στην Neuschwabenland.

Μερικοί έχουν επίσης ακούσει λειτουργία Highjump και τη φιλονικία του Ναύαρχου Byrd με τις παγιωμένες γερμανικές δυνάμεις που τους εξουδετέρωσαν με ένα καταπληκτικό ιπτάμενο σκάφος.

Το βίντεο (παρακάτω) δείχνει λεπτομερώς έναν χάρτη του 1944 από το Τρίτο Ράιχ και την δίοδο που χρησιμοποίησαν τα γερμανικά υποβρύχια για να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτόν τον υπόγειο τομέα, αλλά και έναν πλήρη χάρτη και των δύο ημισφαιρίων.

Αν αυτό σας φαίνεται απίστευτο, συγκρίνετε αυτούς τους χάρτες, με τον χάρτη που έγινε από τον φημισμένο χαρτογράφο Heinrich C Berann για το National Geographic Society αρχής γενομένης από το 1966. Αυτό δείχνει σαφώς την ήπειρο της Ανταρκτικής χωρίς πάγο.

Η ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια εδώ είναι ότι υπάρχουν υποβρύχια περάσματα που τρέχουν σχεδόν σε όλο το μήκος της ηπείρου και φαίνεται να συγκλίνουν στην ακριβή τοποθεσία που χαρακτηρίζεται ως το άνοιγμα της κοίλης Γης.
 
Δείτε ένα ενδιαφέρον ρωσικό ντοκιμαντέρ με Ελληνικούς υπότιτλους:

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ – Τι πρέπει να κάνετε αν σας ζητήσουν την ταυτότητα τράπεζα ή ιδιωτική εταιρεία


taftotites
Οι καταναλωτές που τους ζητείται φωτοτυπία της ταυτότητας από διάφορες ιδιωτικές εταιρείες ή από το Δημόσιο, για να προστατεύονται από τυχόν πλαστογραφία της ταυτότητάς τους με όλες τις δυσάρεστες συνέπειες, πρέπει να ενεργούν ως εξής:


– Αν τους ζητείται φωτοτυπία
Επάνω στην φωτοτυπία της ταυτότητας και στις δύο πλευρές να γράφουν την εταιρεία που συναλλάσσονται και την ημερομηνία. Π.χ. «μόνο για χρήση εταιρείας τάδε, ημερομηνία… ». Τα γραφόμενα να διαπερνούν και τις 2 απεικονίσεις της ταυτότητας.
– Αν τους ζητείται σκανάρισμα της ταυτότητας
Σε καμία περίπτωση μην παραδίνουν την ταυτότητά τους για σκανάρισμα, αλλά να ενεργούν όπως στην παραπάνω περίπτωση, να φωτοτυπούν την ταυτότητά τους, να γράφουν πάλι «μόνο για χρήση εταιρείας τάδε ημερομηνία…» και να παραδίδουν την φωτοτυπία με το εν λόγω κείμενο για σκανάρισμα.
Αυτές είναι οι ελάχιστες προφυλάξεις για την ασφάλεια της συναλλαγής, μέχρι το ΙΝΚΑ να διερευνήσει πλήρως από πλευράς νομιμότητας το θέμα και να δημιουργήσει αυστηρότερες προφυλάξεις υπέρ των καταναλωτών.
Τέλος το ΙΝΚΑ συνιστά σε περιπτώσεις σαν τις παραπάνω οι καταναλωτές να αποφεύγουν να δίδουν τα προσωπικά τους δεδομένα «στο δρόμο» από τραπεζάκια που στήνονται για πώληση διαφόρων υπηρεσιών, και να προτιμούν τα καταστήματα.

"Εργάζομαι για € 3,00 την ώρα και...": Το συγκλονιστικό κείμενο ενός ντελιβερά που κάνει το γύρο του Facebook


"Οι λίγες θέσεις εργασίας που διατίθενται είναι ρεζερβέ για τα κομματόσκυλά τους, για τους γκόμενους, το σόι τους, τους πιστούς αφισοκολλητές τους και τους υπάκουους υποτακτικούς τους"

Ένα κείμενο ενός νέου που παλεύει ουσιαστικά για επιβίωση στην Ελλάδα του σήμερα κάνει το γύρο του διαδικτύου και το Newsmessinia  σας το παρουσιάζει:

Εργάζομαι για € 3,00 την ώρα (με τις βενζίνες δικές μου) και με ό,τι φιλοδωρήματα μου δίνετε για την εξυπηρέτηση… (που και αυτά τείνουν να εξαφανιστούν), στην πλέον ανθούσα οικονομική δραστηριότητα μιας ρημαγμένης χώρας, χωρίς … ασφάλιση και με το αφεντικό να κοιτάει το ρολόι για να δει αν είμαι γρήγορος. 
Μπορεί να είμαι πρώην υπάλληλος κάποιας επιχείρησης που έκλεισε, ή να τσοντάρω τον αστείο μισθό που μου δίνουν στην κανονική μου δουλειά γιατί περιμένουν και άλλοι άνθρωποι να ζήσουν από εμένα. Μπορεί να έχω πτυχίο πανεπιστημίου ή διδακτορικό και να μιλάω 3-4 ξένες γλώσσες. 
Δεν έχει σημασία, για εσάς είμαι ο «νεαρός» πιτσαφέρνης, που αν αργήσει μουτρώνετε ή αν μπει ανάποδα σε μονόδρομο τον βρίζετε. 
Η Αριστερά διαλαλεί ότι αγωνίζεται για μένα… φαντάζομαι ότι αγωνίζεται όσο μένω ντελιβεράς, γιατί αν κάνω ποτέ το λάθος να προοδεύσω, θα είμαι ο Ταξικός τους Εχθρός, οπότε τι σκατά αγώνας είναι αυτός, να κρατάς τους πάντες φτωχούς και αδαείς για να σε πιστεύουν; Ευτυχώς δεν υπάρχει ενδεχόμενο προόδου μου. 
Οι λίγες θέσεις εργασίας που διατίθενται είναι ρεζερβέ για τα κομματόσκυλά τους, για τους γκόμενους, το σόι τους, τους πιστούς αφισοκολλητές τους και τους υπάκουους υποτακτικούς τους. 
Η οικονομία είναι στα σκατά, συνεπώς για τα επόμενα χρόνια έχετε εξασφαλίσει από μένα τη μεταφορά της ζεστής σας πίτσας. 
Αυτό μου μένει πια, μια και οι gastarbeiters από την Ελλάδα δεν έχουν πια ζήτηση. Ανήκω στα «Περήφανα Νιάτα» της Ελλάδας, αλλά για κάποιο περίεργο λόγο, κάθε μέρα νοιώθω και λιγότερο περήφανος…. 
Μάλλον γερνάω…

" Ορφανή " χασισοφυτεία στην Οιχαλία

Κατασχέθηκαν -141- φυτά και -580- γραμμάρια κάνναβης  
 
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη των καλλιεργητών 

Εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας, σε δασική περιοχή του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, φυτεία αποτελούμενη συνολικά από -141- φυτά κάνναβης.
Ειδικότερα, κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, πραγματοποιήθηκε χθες (22.7.2016) το πρωί, επιχείρηση και εξερεύνηση, σε δασική περιοχή του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας.
Κατά την εξερεύνηση, εντοπίστηκε σε ειδικά διαμορφωμένο και κατάλληλα εκχερσωμένο χώρο, φυτεία κάνναβης, που αποτελούνταν από -123- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1 έως 3,5 μέτρα περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Επιπλέον, στο χώρο της φυτείας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ακόμη -18- εκριζωμένα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1 έως 3,5 μέτρα περίπου και ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -580- γραμμαρίων, ενώ κατασχέθηκε και καλλιεργητικός εξοπλισμός.
Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των καλλιεργητών της φυτείας.

Πώς είναι σήμερα η εκρηκτική ξανθειά της “μεγάλης των μπάτσων σχολής”;

Σήμερα είναι μια ώριμη κυρία
Η εκρηκτική ξανθιά Debbie Callahan ήταν μια από τους πρωταγωνιστές της “μεγάλης των μπάτσων σχολής”…
Η ηθοποιός σήμερα είναι 65 ετών και συμμετέχει σε πλήθος τηλεοπτικών και κινηματογραφικών ταινιών ενώ είναι παντρεμένη με τον συγγραφέα και παραγωγό Dan Wilcox.
Πώς είναι σήμερα η εκρηκτική ξανθειά της “μεγάλης των μπάτσων σχολής”;

Ευτυχής μπαμπάς ο Κώστας Βουτσάς

Και το όνομα αυτού;
 Φοίβος Βουτσάς.
Όχι ποιός Βουτσάς. Ο πολυπόθητος γιός του Κώστα Βουτσά. Ο ένας και μοναδικός Κώστας, πρωταγωνιστής του Ελληνικού σινεμά, του θεάτρου και της τηλεόρασης είναι από το απόγευμα της Παρασκευής πατέρας ενός αγοριού. Δίπλα στον αγαπημένο ηθοποιό και την σύζυγό του επίσης ηθοποιός Αλίκη Κατσαβού στο ιδιωτικό μαιευτήριο ήταν και οι τρείς κόρες του.
Αυτές ανακοίνωσαν το ευτυχές γεγονός και ανέβασαν στο fb και τη φωτογραφία.  Γεμάτος χαρά κι ο μπαμπάς και οι ετεροθαλείς αδελφές παρακολουθούν το νεογέννητο Φοίβο τις πρώτες ώρες της ζωής του.
Ο Κώστας Βουτσάς θεωρεί παιδί του και τον ηθοποιό Άνθιμο Ανανιάδη, αφού γνώρισε την μητέρα του, την οποία και παντρεύτηκε αργότερα, όταν ο μετέπειτα πρωταγωνιστής στο «Μαρία η άσχημη» ήταν μόλις 4 ετών. Μαζί έζησαν αρκετά χρόνια.
Τώρα όλοι μαζί, ο 84χρονος Κώστας, ησύζυγός του και τα παιδιά ζουν ευτυχισμένες στιγμές. Δεκάδες ευχετήρια φτάνουν στο μαιευτήριο και χιλιάδες μηνύματα στέλνονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ευχές στον Κώστα και την Αλίκη για τον Φοίβο.

Α.Χ.

Μετανάστες βγήκαν στην Κορώνη

Σε αίθουσα του κτιρίου Κλάπα, δίπλα στο Λιμενικό Σταθμό Κορώνης, θα περάσουν τη νύχτα τους οι 28 μετανάστες που διασώθηκαν από το Λιμενικό ανοικτά του νησιού Βενέτικο.
Πρόκειται για Πακιστανούς Ιρανούς και Αφγανούς (διαφόρων ηλικιών) άνδρες,1 γυναίκα και 8 παιδιά, που όπως όλα δείχνουν αλλού πήγαιναν με ιστιοφόρο κι αλλού βγήκαν λόγω βλάβης. 
Όταν τα ξημερ’ωματα Παρασκευής προς Σάββατο εντοπίστηκαν προσπάθησαν αρχικά να βγουν στη παραλία Τσαπί. Εκεί τότε άλλο φουσκωτό σκάφος άρχισε να κινείται με ταχύτητα  προς τα ανοιχτά. 
Οι δύο Ουκρανοί που επέβαιναν σε αυτό συνελήφθησαν και πιθανολογείται ότι είναι οι διακινητές.
Πληροφορίες κάνουν λόγο για 33 άτομα να ήταν αρχικά στο ιστιοφόρο. Αν είναι έτσι υπάρχουν και αγνοούμενοι στο περιστατικό. 
Στο λιμανάκι της Κορώνης τελικά οδηγήθηκε το σκάφος, ενώ όσοι ήταν πάνω σε αυτό αντιμετωπίζουν την κατηγορία της παράνομης εισόδου στη χώρα. 
Οι ανακριτικές αρχές θα επιληφθούν από την Κυριακή.      

Α.Χ.

Ποιός είναι ο μεγαλύτερος καραγκιόζης στο ΣΥΡΙΖΑ;Ο πρώην ΠΑΣΟΚος Κουρουμπλής, φυσικά!


Απίστευτη τραγωδία στη Ζάκυνθο: 7χρονος χτυπήθηκε από ακυβέρνητο σκάφος ενώ έπαιζε στη θάλασσα

ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Απίστευτη τραγωδία στη Ζάκυνθο: 7χρονος χτυπήθηκε από ακυβέρνητο σκάφος ενώ έπαιζε στη θάλασσα
Άσχημη κατάληξη είχε το απογευματινό μπάνιο για ένα 7χρονο αγοράκι σε παραλία της περιοχής του Τσιλιβή στη Ζάκυνθο, καθώς ακυβέρνητο σκάφος το χτύπησε πολύ σοβαρά την ώρα που έπαιζε στη θάλασσα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου, το τραγικό περιστατικό έγινε περίπου στις 17:30, όταν το σκάφος που οδηγούσαν τρεις ημεδαποί, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, άρχισε να παίρνει τροχιά προς τη στεριά, όταν αυτό έφθασε κοντά σε βραχώδη περιοχή της παραλίας. Οι δύο από τους τρεις επιβαίνοντες στο σκάφος πήδηξαν στο νερό και το έσπρωξαν για να του αλλάξουν πορεία.
Οι δύο άντρες κατάφεραν να του αλλάξουν τροχιά αλλά αυτό κατευθύνθηκε προς την αμμουδιά, χωρίς ο τρίτος επιβαίνοντας να μπορεί να το ελέγξει. Τότε έπεσε και αυτός στο νερό και στη συνέχεια το σκάφος εντελώς ακυβέρνητο κατευθύνθηκε στην αμμουδιά, όπου χτύπησε πολύ σοβαρά το άτυχο 7χρονο αγόρι μπροστά στα μάτια της οικογένειας του και εκατοντάδων λουομένων.
Αυτή τη στιγμή το αγόρι μεταφέρεται σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, διασωληνωμένο, με το πλοίο της γραμμής σε νοσοκομείο της Πάτρας.
Οι δύο από τους τρεις επιβαίνοντες του σκάφους έχουν συλληφθεί, ενώ αναζητείται ο τρίτος.
Έρευνα για το συμβάν διενεργεί το Λιμεναρχείο Ζακύνθου.

Οι 18 καλύτερες παραλίες της Πελοποννήσου - Πέντε βρίσκονται στην Μεσσηνία !

Η Πελοπόννησος συναγωνίζεται πλέον τις Κυκλάδες ως ο δημοφιλέστερος προορισμός διακοπών στη χώρα. 
Ειδικά τώρα με τις πρώτες ζέστες, να μερικές από τις ομορφότερες παραλίες της οπου φέτος το καλοκαίρι μπορούμε να τις επισκεφθούμε.

Βοϊδοκοιλιά – Μεσσηνία
Παρότι ο ήλιος είναι έντονος εδώ κι η κοσμοσυρροή μεγάλη, κοντά στην Πύλο κρύβεται μια από τις ομορφότερες παραλίες που σαν λιμνοθάλασσα σχηματίζει μια «κοιλιά» για να σας δροσίσει τυλίγοντάς σας στα πεντακάθαρα νερά της. 
Σίμος – Ελαφόνησος
Με ή χωρίς χρόνο για camping, κολυμπήστε σε σμαραγδένια νερά, με θαλάσσια κρίνα, αμμόλοφους και κέδρους τριγύρω, κι όλα αυτά στην παραλία του Σίμου στην Ελαφόνησο, βγαλμένη από ντοκιμαντέρ για τις πιο εξωτικές παραλίες του κόσμου.

Για σπορ στο κύμα

Καλογριά – Αχαΐα
Τραμπολίνο και beach soccer στην άμμο ή banana boat στα κύματα με την τρελοπαρέα; Αυτά και άλλα σπορ σας περιμένουν σε μια οικογενειακή παραλία που στην άκρη της συναντά το δάσος της Στροφιλιάς για ποδηλατάδες, αναρρίχηση ή paintball.
Καραθώνα – Αργολίδα
Δυό βήματα από το Ναύπλιο, όλοι οι καλοί χωράνε στην παραλία με την ψιλή άμμο που ειδικεύεται στα θαλάσσια σπορ με δική της ακαδημία, ενώ θα δείτε συχνά δραστήριους surfers και ιστιοπλόους να προπονούνται στα κύματα.
Λακκόπετρα – Αχαΐα
Πολυσύχναστη κι οργανωμένη με θαλάσσια σπορ και ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, η αμμουδιά της Λακκόπετρας είναι δημοφιλής στη νεολαία που ξέρει να απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης με ένα σφηνάκι ή ένα κοκτέιλ στα beach bar κατά μήκος της.
Λουτράκι – Κορινθία
Χαζέψτε τους σέρφερ και πεταχτείτε από τα εστιατόρια και τις καφετέριες στη θάλασσα δίπλα σας κι αντίστροφα, και στου γιαλού τα βοτσαλάκια χαρείτε τον ήλιο με όποια παρέα επιθυμείτε μια και το Λουτράκι είναι κατάλληλο για ζευγάρια, παρέες κι οικογένειες κάθε ηλικίας.
Φοινικούντα – Μεσσηνία
Με τις όμορφες και δημοφιλείς παραλίες της Χαρουπιάς και του Μαυροβουνίου, η Φοινικούντα συγκεντρώνει ντόπιους, παραθεριστές, λάτρεις του camping, surfers από την Ελλάδα και το εξωτερικό στην πλατιά ψιλή άμμο και τα εξωτικά πράσινα νερά της.

Για beach fun

Αρκούδι – Ηλεία
Από πάνω ο οικισμός, από κάτω η θάλασσα, μικροί και μεγάλοι μοιράζονται ανάμεσα στο beach bar και τα σχεδόν νησιώτικα πολύχρωμα σοκάκια, κι όλα οδηγούν στον κρυμμένο κόλπο με τις ψάθινες ομπρέλες και τις ψαρόβαρκες.
Βερβερόντα – Αργολίδα
Δίπλα στο Πόρτο Χέλι, αρκετός νεαρόκοσμος έρχεται στην παραλία για τα κονέ του με τις παρέες στο beach bar, ριλαξάρει στη σκιά των δέντρων ή κάτω από τις ομπρέλες αλλά και απολαμβάνει την καθαρή θάλασσα.
Σάντοβα – Μεσσηνία
Η παραλία αυτή αν και μικρή δίνει στους νέους ευκαιρίες διασκέδασης κοντά στην Καλαμάτα, με καθημερινά events από το πρωί μέχρι το άλλο πρωί στα beach bars που την κάνουν μια από τις λίγες τόσο όμορφες «θορυβώδεις» αμμουδιές.

Για παρεΐστικες καταστάσεις

Γιαννισκάρι – Αχαΐα
Μπορεί να είναι προσβάσιμη τουλάχιστον με τζιπ, μπορεί δασικές πυρκαγιές να αλλοίωσαν το τοπίο της, αλλά τα διάφανα πεντακάθαρα νερά της παραλίας παραμένουν πόλος έλξης για όσους αναζητούν «ποιοτικό» κολύμπι και ηρεμία.

Λαγκουβάρδος – Μεσσηνία
Μια από τις ομορφότερες παραλίες της Μεσσηνίας σας περιμένει σε έναν πολύ μεγάλο κόλπο με καταγάλανα νερά που αν και συχνά κατάμεστος από οικογένειες έχει χώρο και για πιο μοναχικούς πάνω στα όρια αμμουδιάς και πευκοδάσους.
Περούλια – Μεσσηνία
Η διαδρομή εντυπωσιακή μέσα από ελαιώνες, καλαμώνες κι αμμόλοφους, κι η παραλία αυτή θα γίνει για σας ενώ παίζετε ρακέτες και beach volley ό,τι είναι για τους ντόπιους, ένα οικείο εξωτικό κομμάτι του καλοκαιριού σας.

Για πράσινο ως το κύμα
Χινίτσα – Αργολίδα
Κοντά στο Κρανίδι, αξίζει να βρεθείτε σε μια οργανωμένη παραλία όπου τίποτα δεν συγκρίνεται με το καταπράσινο περιβάλλον της, την ξανθιά άμμο, τη θέα στο ομώνυμο νησάκι αλλά και το φρέσκο ψάρι στην ομώνυμη ταβέρνα.
Άγιος Αιμιλιανός – Αργολίδα
Βουτήξτε στα καθαρά νερά από τον ένα κολπίσκο στον άλλο, δείτε τα ιστιοπλοϊκά που βρίσκουν απάγκιο κι απολαύστε καλό φαγητό δίπλα στη θάλασσα σε έναν συχνά πριβέ παράδεισο των VIPs.
Πούλιθρα – Αρκαδία
Η βοτσαλωτή παραλία του χωριού είναι αγαπημένη για ντόπιους και οικιστές κοντά στο Λεωνίδιο και προσφέρεται για καλό φαγητό, όμορφη φύση στους πρόποδες του Πάρνωνα και low budget τριήμερα σε μια ευτυχώς ανεκμετάλλευτη γωνιά της Κυνουρίας.
Τράπεζα ( Πούντα ) – Αχαΐα
Πάρτε τις ομπρέλες σας και κολυμπήστε άφοβα σε μια από τις καλύτερες παραλίες της Αχαΐας με θέα στον Κορινθιακό κόλπο και το καταπράσινο βουνό του Αη Λιά, επιβεβαιώνοντας τη γαλάζια σημαία που κατέχει στα εκατοντάδες βοτσαλωτά μέτρα πλάτος της.
Λίμνη Βουλιαγμένης ( Ηραίου ) – Κορινθία
Η κοντινή στο Λουτράκι λιμνοθάλασσα είναι χωσμένη στα πεύκα κι εσείς κολυμπήστε στα ζεστά νερά κι αγναντέψτε την μέχρι το μικρό στόμιο, εκεί όπου εισβάλει ο Κορινθιακός κόλπος ή ακόμη καλύτερα στο μικρό κολπάκι κάτω απ' τον αρχαιολογικό χώρο που τα νερά θυμίζουν... Αμοργό!

Η αυτοδυναμία μας ήταν ...αναγκαία για να σωθεί η χώρα...Τώρα που τη σώσαμε είν' αναγκαία η απλή αναλογική.


Δ. Παπαυτοδυναναλογικούλης

Είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια, ετών… 62 και έχει αυτό το κορμί!

Για την ηλικία της μιας και είναι αισίως στα 62 της χρόνια, όχι μόνο βάζει τα... γυαλιά σε γυναίκες με τη μισή της ηλικία αλλά δείχνει και πολύ νεότερη
Βρίσκεται στη Νάξο, απολαμβάνει περίοδο διακοπών και δεν κρύβει την ευτυχία της στους διαδικτυακούς της φίλους ανεβάζοντας στο instagram την παραπάνω φωτογραφία της στην οποία είναι εμφανής όχι μόνο η καλή φυσική της κατάσταση αλλά και οι τέλειες αναλογίες της.
Για την ηλικία της μιας και είναι αισίως στα 62 της χρόνια, όχι μόνο βάζει τα... γυαλιά σε γυναίκες με τη μισή της ηλικία αλλά δείχνει και πολύ νεότερη.

Δεν είναι άλλη από την αγαπημένη Άλκηστι Πρωτοψάλτη η οποία έγραψε σήμερα το πρωί στο instagram κάτω από τη φωτογραφία της: «Μες του Αιγαίου τα δροσερά νερά!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!» δείχνοντας να απολαμβάνει την κάθε της στιγμή στο όμορφο νησί των Κυκλάδων.
gossip-tv.gr

DAILY MAIL - Δημοσίευμα-σοκ: Ο 18χρονος παγίδεψε τα θύματά του με ψεύτικη διαφήμιση στο Facebook - Υποσχόταν δωρεάν φαγητό στα McDonald's!


Δημοσίευμα-σοκ: Ο 18χρονος παγίδεψε τα θύματά του με ψεύτικη διαφήμιση στο Facebook - Υποσχόταν δωρεάν φαγητό στα McDonald's!

Πληροφορία-σοκ, που ερευνούν οι Αρχές, δημοσιεύει σήμερα στην ιστοσελίδα της η βρετανική Daily Mail, κάνοντας λόγο για ψεύτικη ιστοσελίδα στο Facebook που προσκαλούσε τους νέους να προσέλθουν σε ένα συγκεκριμένο fast food χθες το απόγευμα, στο εμπορικό κέντρο του Μονάχου όπου σημειώθηκε η πολύνεκρη επίθεση, για μια ειδική προσφορά. Οπως γράφει η εφημερίδα, η Αστυνομία ερευνά αν υπάρχει περίπτωση ο 18χρονος δράστης της χθεσινής επίθεσης να «παγίδεψε» κάποια από τα νεαρά θύματά του, τάζοντάς τους δωρεάν φαγητό στα McDonald's.
Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με μαρτυρίες, χθες, γύρω στις 5:50 μμ (τοπική ώρα), ο ένοπλος δράστης της επίθεσης-σοκ βγήκε από τις τουαλέτες του fast food και άρχισε να σκοτώνει «παιδιά», ενώ συνέχισε να πυροβολεί αδιακρίτως και σε άλλους χώρους του εμπορικού κέντρου, όπως και στους γύρω δρόμους.
Δημοσίευμα-σοκ: Ο 18χρονος παγίδεψε τα θύματά του με ψεύτικη διαφήμιση στο Facebook - Υποσχόταν δωρεάν φαγητό στα McDonald's!Η Αστυνομία επιβεβαιώνει ότι μεταξύ των θυμάτων και των τραυματιών υπάρχουν έφηβοι και παιδιά, καθώς και ότι ελέγχεται η πληροφορία.
Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, που υπάρχουν ο δράστης μιλούσε άπταιστα Γερμανικά, ενώ υπάρχει ένα σενάριο που υποστηρίζει ότι το αμόκ στο οποίο βρέθηκε προήλθε από το γεγονός ότι είχε υποστεί bullying.

Μύγες: Έτσι θα τις Εξαφανίσετε από το Σπίτι σας!


Μύγες: Έτσι θα τις Εξαφανίσετε από το Σπίτι σας!
Σας έχουμε, λοιπόν, 4 φυσικούς τρόπους για να τις διώξετε μια και καλή από το σπιτικό σας...

 Οι μύγες είναι από τα πιο ενοχλητικά έντομα που υπάρχουν. Εμφανίζονται κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες και εκτός από ενοχλητικές είναι και αρκετά επικίνδυνες.
Σας έχουμε, λοιπόν, 4 φυσικούς τρόπους για να τις διώξετε μια και καλή από το σπιτικό σας.
Σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε μέσα στο σπίτι η πρόβλεψη είναι η καλύτερη λύση. Γι'αυτό πριν επιλέξετε τον τρόπο εξόντωσης των μυγών από το σπίτι σας, δείτε τι λάθος κάνετε και προσελκύετε αυτά τα ενοχλητικά και αρκετά βρόμικα έντομα μέσα στο σπίτι και (ειδικά) στην κουζίνα σας.
1. Καθαρίστε την κουζίνα σας τακτικά. Διώξτε κάθε πηγή φαγητού και μην αφήνετε τραπέζια και πάγκους λερωμένα.
2. Πετάξτε όλα τα υπολείμματα τροφών που υπάρχουν εκτός ψυγείου ή βάλτε το περισσευούμενο φαγητό μέσα στο ψυγείο σας.
3. Πλύνετε τα πιάτα μετά από κάθε χρήση. Ο νεροχύτης είναι δέκτης πολλών μικροβίων, φαγητών και γι'αυτό καλό θα ήταν να είναι πάντα καθαρός.
4. Πετάξτε τα χαλασμένα φρούτα. Το γνωρίζετε πως οι μύγες γεννάνε αβγά πάνω σε σάπια φρούτα;
5. Καθαρίστε το ψυγείο σας. Οποιαδήποτε μυρωδιά από χαλασμένο φαγητό μπορεί να προσελκύσει μύγες στην κουζίνα σας.
6. Καθαρίστε τα πιατάκια των κατοικίδιων σας. Όταν το ζωάκι σας φάει το φαγητό του καθαρίστε το πιάτο του γιατί ακόμα και η ξηρά τροφή αποτελεί πόλο έλξης για τις μύγες.
Πώς θα διώξετε τις μύγες με φυσικούς τρόπους.
Ξεγελάστε τις με λίγο νερό Χρησιμοποιήστε μια διαφανή πλαστική σακούλα και γεμίστε τη με νερό μέχρι τη μέση. Δέστε την καλά και κρεμάστε την στις μπαλκονόπορτές σας. Ως δια μαγείας καμιά μύγα δεν θα πλησιάσει μέσα στο σπίτι σας.
Και όμως με μια διαφανή σακούλα και λίγο νερό οι μύγες θα εξαφανιστούν από το σπίτι σας.
Για ποιο λόγο αυτή η μέθοδος είναι αποτελεσματική Όσο περίεργο και αν ακούγεται αν βάλετε πλαστική σακούλα στην μπαλκονόπορτά σας οι μύγες δεν πρόκειται να πλησιάσουν. Οι μύγες δεν καταλαβαίνουν πως το εμπόδιο που βλέπουν μπροστά τους είναι μια πλαστική σακούλα. Συγκεκριμένα οι ειδικοί τονίζουν πως η πλαστική σακούλα στα μάτια τους μοιάζει με έναν μεγάλο ιστό αράχνης τον οποίο δεν πλησιάζουν για κανένα λόγο.
Επίσης η αντανάκλαση του νερού τις αποπροσανατολίζει και έτσι δεν τολμάνε να πλησιάσουν ούτε για αστείο. Αυτός είναι και ο λόγος που σε πολλά μανάβικα θα δείτε σακούλες με νερό να είναι κρεμασμένες γύρω από τους πάγκους με τα φρούτα.
Οι μύγες είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες τους καλοκαιρινούς μήνες γιατί είναι βρόμικα έντομα και μεταφέρουν μικρόβια στα τρόφιμα δημιουργώντας στον άνθρωπο, που τα καταναλώνει, σοβαρά εντερικά και στομαχικά προβλήματα.
Η λεβάντα βγάζει μια μυρωδιά που απωθεί τις μύγες.
Φτιάξτε μυγο-απωθητικό με λεβάντα Πάρτε ένα κομμάτι ύφασμα και βουτήξτε το μέσα σε έλαιο λεβάντας (θα βρείτε σε φαρμακεία). Βάλτε το ύφασμα μέσα σε ένα τενεκεδένιο κουτάκι με καπάκι και αφήστε το εκεί για 24 ώρες. Στη συνέχεια, και αφού περάσουν οι 24 ώρες, αφαιρέστε το καπάκι και βάλτε το τενεκεδένιο κουτάκι σε ένα σημείο όπου έχετε παρατηρήσει πολλές μύγες.
Φτιάξτε ένα όμορφο διακοσμητικό που λειτουργεί και ως διώκτης μυγών Το γαρίφαλο είναι ένα μπαχαρικό που οι μύγες συχαίνονται. Για να φτιάξετε ένα γρήγορο και απλό απωθητικό μυγών πάρτε ένα λεμόνι και κόψτε το στα δύο. Στερεώστε 6-12 γαρύφαλλα πάνω σε κάθε λεμόνι. Ακόμα και αν έχετε επισκέψεις ή αν οργανώνετε ένα μπάρμπεκιου στο μπαλκόνι ή στον κήπο σας ένα πιάτο με λεμόνια και γαρίφαλα θα δείχνει ωραία πάνω στο τραπέζι σας, θα μυρίζει υπέροχα και ταυτόχρονα θα διώχνει μύγες και κουνούπια.
Αυτό το φυσικό απωθητικό φαίνεται όμορφο, διώχνει τις μύγες και μυρίζει υπέροχα.
Φτιάξτε μια παγίδα με μέλι Για να φτιάξετε τη μυγο-παγίδα σας θα χρειαστείτε ένα άδειο βαζάκι μαρμελάδας, λίγο μέλι ή σιρόπι ζάχαρης (ζάχαρη με νερό) και ένα χάρτινο κώνο που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας. Βάλτε μέλι ή σιρόπι ζάχαρης μέσα στο βάζο και τοποθετήστε τον κώνο με τη μύτη προς τα κάτω στο βάζο σας. Προσέξτε να μην ακουμπάει ο κώνος στο μέλι. Οι μύγες θα μυρίσουν το μέλι ή το σιρόπι, θα μπούνε μέσα στο βάζο από τον κώνο αλλά από τη στιγμή που θα μπούνε δεν θα μπορούν να βγουν. 
Η παγίδα σας θα δείχνει κάπως έτσι.

Θέμα ντόπινγκ συνέχεια ...

Το θέμα ντόπινγκ στον αθλητισμό δεν έχει τέλος.Ιδιαίτερα πριμ και μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
 Μετά την πρόσφατη απόφαση για τον αποκλεισμό Ρώσων αθλητών, κυρίως στίβου, η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε πως άλλοι 45 αθλητές που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου και του Λονδίνου βρέθηκαν θετικοί σε χρήση απαγορευμένων ουσιών μετά από επανεξέταση των δειγμάτων τους. Πρόκειται για 30 είναι από τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου, (απ΄αυτούς οι 23 κατάφεραν να πάρουν μετάλλιο), και οι υπόλοιποι από την διοργάνωση του Λονδίνου.
Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή αποθηκεύει τα δείγματα των αθλητών για μια δεκαετία έτσι ώστε να τα εξετάσει εκ νέου χρησιμοποιώντας τις νέες μεθόδους. Ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ, δήλωσε:«Η επανεξέταση των δειγμάτων για ακόμα μια φορά δείχνει την αφοσίωση της ΔΟΕ στην μάχη κατά των απαγορευμένων ουσιών».

Στο μεταξύ η ρωσική κυβέρνηση ελπίζει πως η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή θα αποφασίσει την Κυριακή να δώσει το δικαίωμα συμμετοχής στους «καθαρούς» αθλητές της στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο. 
Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης, Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε στους δημοσιογράφους πως δεν υπάρχει, πλέον, αρκετός χρόνος για «νομικούς ελιγμούς» και ζήτησε από τη ΔΟΕ να πάρει μια λογική απόφαση, αναφορικά με τη συμμετοχή των Ρώσων αθλητών στους Ολυμπιακούς αγώνες:
«Σίγουρα η απόφαση του CAS ήταν άσχημα νέα για το ρωσικό αθλητισμό. Ελπίζουμε τώρα πως η ΔΟΕ θα δει την αλήθεια και θα δώσει το δικαίωμα συμμετοχής στους Ολυμπιακούς, σε εκείνους τους αθλητές, που δεν έχουν καμιά σχέση ή εμπλοκή με οποιαδήποτε υπόθεση χρήσης απαγορευμένων ουσιών. Δεν έχουμε το χρόνο για νομικούς ελιγμούς για την υπεράσπιση των αθλητών μας και ελπίζουμε η ΔΟΕ να διορθώσει την αδικία», δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Θέση στο θέμα πήρε και ο Μπολτ, από το Λονδίνο όπου βρέθηκε και αγωνίστηκε. 
«Ίσως βάλει σε σκέψη κάποιους και ξεκαθαρίσει ο αθλητισμός» είπε ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ.


Α.Χ.

Σε σούπερ μάρκετ μετατρέπονται τα Jumbo!


Σε σούπερ μάρκετ μετατρέπονται τα Jumbo;

Tην «εμπλοκή» τους στον τομέα των σουπερ μάρκετ, σκέφτεται η διοίκηση του Jumbo είναι έτοιμη να εντάξει στα καταστήματα της τον «κλάδο» των super market εκμεταλλευόμενη το μέγεθος των καταστημάτων της, αλλά και το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια ο τομέας του παιχνιδιού, μέσω του οποίου έγιναν τα Jumbo γνωστά στους καταναλωτές, έχει περιοριστεί σημαντικά.

Σήμερα σε ένα κατάστημα Jumbo ο καταναλωτής μπορεί να βρει τα πάντα για το σπίτι, ενώ σημαντικό ποσοστό αντιπροσωπεύει ο κλάδος των εποχιακών ειδών (χριστουγεννιάτικα είδη, αποκριάτικα είδη, καλοκαιρινά είδη κ.λπ.). Παράλληλα ο καταναλωτής μπορεί να βρει, σήμερα, σε ένα κατάστημα Jumbo, είδη καθαρισμού, αλλά και προϊόντα προσωπικής υγιεινής.

Έτσι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η διοίκηση του Jumbo δεν θα δυσκολευθεί να μετατρέψει τα καταστημάτων της αλυσίδας σε super market αφού το μόνο που μένει ουσιαστικά να εντάξει είναι ο τομέας του φαγητού και των ποτών (αλκοολούχων και μη).
topontiki

Γιατί οι άντρες κερατώνουν περισσότερο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού;


Γιατί οι άντρες κερατώνουν περισσότερο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού;

4 βασικοί λόγοι οι οποίοι εξηγούνται και επιστημονικά....
 Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, η θερμοκρασία ανεβαίνει, η διάθεση για δουλειά έχει πέσει κατακόρυφα και κάθε μέρα απλά πηγαινοέρχεσαι με το βλέμμα το κενό, περιμένοντας την άδειά σου!
Σε περίπτωση που το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη σου εποχή, βασικά όλων είναι δεν είναι εκεί το θέμα, υπάρχει ένας βασικός λόγος ο οποίος μπορεί να σου αλλάξει τη γνώμη. Ναι φίλη μου, αν ο καλός σου έχει μία πιθανότητα στις 10 να σε κερατώσει κατά τη διάρκεια του χειμώνα, οι πιθανότητες αυτές αυξάνονται σχεδόν 10 στις 10 κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Το ακόμα πιο αιφνιδιαστικό της υπόθεσης, είναι ότι όλο αυτό εξηγείται και επιστημονικά μιας και υπάρχουν κάποιοι πολύ βασικοί λόγοι για τους οποίους οι άντρες είναι πιο... τσαχπίνιδες κατά τη διάρκεια του καύσωνα. Φίλη μου, διάβασε παρακάτω, και προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Την επόμενη φορά που θα σου πει ότι θα πάει διακοπές με τους φίλους του, απλά κλείδωσέ τον σε μία... ντουλάπα!
1. Λιγότερα ρούχα: Υπήρχε η παραμικρή περίπτωση να μην είναι αυτό πρώτο στη λίστα; Βγαίνει η άλλη με το κοντό το σορτσάκι, τις περισσότερες φορές επίτηδες, και αναστατώνει τον κόσμο. Όχι ότι μια ωραία παρουσία δεν είναι σέξι και το χειμώνα, αλλά όσο να πεις η σάρκα λειτρουργεί διεγερτικά στον εγκέφαλο και δη τον αντρικό! Δεν έχεις δει πώς πηγαίνουν πέρα δώθε τα κεφαλάκια τους στην παραλία; Είναι να τους λυπάσαι. Το πράγμα γίνεται ακόμα πιο σκληρό, όταν το μαύρισμα είναι σοκολατένιο και κάνει το κορμί ακόμα πιο θελκτικό. Εκεί άντε να τους πιάσεις. Πίνουν και τις μπυρίτσες τους στο μπιτσόμπαρο (αγαπημένη λέξη) και στη συνέχεια κάνουν πράγματα τα οποία σίγουρα όταν συνέλθουν, μετανιώνουν! Και αν δεν μετανιώνουν, θα τους αναγκάσεις εσύ!
2. Λιγότερες ευθύνες: Πριν διαμαρτυρηθείς, να εξηγήσουμε λίγο τι εννοούμε. Το ίδιο είναι να φεύγεις στις 6 από τη δουλειά, αφού έχεις φασκιωθεί με 10 μπουφάν και έξω να είναι πίσσα σκοτάδι και το ίδιο ο ήλιος να λάμπει και παρά την κούρασή σου να πηγαίνεις για afternoon drinks; E δεν είναι! Αυτό που θέλουμε να πούμε με λίγα λόγια, είναι ότι το καλοκαίρι η διάθεση είναι ανεβασμένη, όλα είναι πιο χαλαρά, η κούραση δεν είναι τόσο δυσβάσταχτη, και η όρεξη για εξόδους και φλερτ ακόμα μεγαλύτερη! Και κάτσε εσύ σπίτι να κάνεις μανικιούρ και πεντικιούρ όσο εκείνος θα πίνει zombie με τους συναδέλφους και θα φλερτάρει την μελαχρινή απέναντι. Συγνώμη αλλά έχουμε δίκιο.
3. Έχει και ο καιρός μερίδιο: Αχ φίλη μου, δεν έχεις παρατηρήσει ότι την περίοδο αυτή είσαι εμφανώς πιο... χαρούμενη; Όχι; Καλά ούτε κι εμείς γιατί συνεχίζουμε να είμαστε στο γραφείο αντί να είμαστε σε κάποια παραλία, αλλά δε βαριέσαι; Γενικά πάντως ο καλός καιρός και οι υψηλές θερμοκρασίες ανεβάζουν τη διάθεση και κατ' επέκταση τη λίμπιντο! Οπότε ξέρεις ποια είναι η λύση; Να τον στείλεις μόνιμες διακοπές στην Αλάσκα. Δεν είναι να παίζεις με αυτά!
4. Winter Is Coming: Και για να το πούμε και ελληνιστί, ο χειμώνας είναι προ των πυλών! Καλά που λέει ο λόγος! Μπορεί ο Jon Snow να τον περιμένει πώς και πώς για να μπουν τα πράγματα σε μία σειρά αλλά εμείς οι κοινοί θνητοί που καμία σχέση δεν έχουμε με Westeros και Game of Thrones προσπαθούμε να απολαύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο το καλοκαίρι και να το ευχαριστηθούμε. Και τι σημαίνει για έναν άντρα να ευχαριστηθεί το καλοκαίρι; Μα φυσικά να κάνει... καμάκι! Και όλα αυτά γιατί;  Τι θα έχουμε να θυμόμαστε το χειμώνα που θα είμαστε κλεισμένοι μέσα στο σπίτι;

queen.g

Η Ελλαδα στους Ολυμπιακους του Ρίο με 92 αθλητές - τριες

Από 92 αθλητές και αθλήτριες θα αποτελείται η αποστολή της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.
 Τα περισσότερα μέλη έχει ο στίβος, αφού μετέχουν 27 αθλητές, ενώ στα ατομικά αθλήματα ακολουθούν η κολύμβηση με 15, η γυμναστική με 9, η ιστιοπλοΐα με 7 και η κωπηλασία με 6.
Η ομοσπονδία με τους περισσότερους αθλητές (30) είναι η Κολυμβητική, που έχει 15 στην κολύμβηση, 2 στη συγχρονισμένη κολύμβηση, αλλά και 13 στην εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών. Από τα υπόλοιπα αθλήματα, με 3 αθλητές εκπροσωπείται η ποδηλασία, με δύο η ξιφασκία, η σκοποβολή και το τζούντο και με έναν η πάλη, η άρση βαρών, η τοξοβολία και το Πινγκ πονγκ.

Η Ευαγγελία Ψάρρα, της τοξοβολίας, στα 42 της, είναι η μεγαλύτερη σε ηλικία αθλήτρια της Ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας (έχει γεννηθεί στις 17/6/1974) και μετέχει για 5ηφορά στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη (2000, 2004, 2008, 2012). Η 5ησυμμετοχή θα είναι και γιατον Σπύρο Γιαννιώτηπου θα πάρει μέρος στα αγωνίσματα ανοικτής θάλασσας (2000, 2004, 2008, 2012) και
η 4η για τους Βλάση Μάρατης ενόργανης γυμναστικής, (2004, 2008, 2012),
Σοφία Μπεκατώρουτην ιστιοπλόο (2000, 2004, 2008),
Αγγελική Σκαρλάτουπου θα αγωνιστεί στην ιστιοσανίδα (1996, 2000, 2012),
Ηλία Ηλιάδητου τζούντο (2004, 2008, 2012) και
Παναγιώτη Γκιώνητου πινγκπονγκ(2004, 2008, 2012).
Πάντως είναι η πρώτη φορά μετά το 1992 που η Ελλάδα θα έχει λιγότερους από 100 αθλητές.
·         Στη Βαρκελώνη μετείχε με 70
·         στην Ατλάντα το 1996 με 120,
·         στο Σίδνεϊ το 2000 με 139,
·         στην Αθήνα το 2004 με 436 (η μεγαλύτερη συμμετοχή),
·         στο Πεκίνο το 2008 με 152 και
·         στο Λονδίνο το 2012 με 103.
Αρχηγός της ελληνικής αποστολής θα είναι για τρίτη διαδοχική φορά ο ΙσίδωροςΚούβελος και σημαιοφόρος η Ολυμπιονίκης της Αθήνας και τρίτη στο Πεκίνο, Σοφία Μπεκατώρου. Ανάλογα με το πρόγραμμα και την εξέλιξη των αγωνισμάτων έχουν προγραμματιστεί και οι αναχωρήσεις των αθλητών – μελών της αποστολής
Γκάφα έκπληξη – αποκλεισμός
Κι ενώ η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωνε τους92 που θα λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες μέσα σε αυτά δεν βρισκόταν  το όνομα της βαδίστριας Δέσποινας Ζαπουνίδου. Όπως όλα δείχνουν πως πρόκειται μια απίστευτη «γκάφα» θα της στερήσει το δικαίωμα να ταξιδέψει στη Βραζιλία.
Σύμφωνα με την IAAF, ο διεθνής αγώνας του Άλιτους, στον οποίο πέρυσι η Ζαπουνίδου έπιασε το όριο πρόκρισης στα 20χλμ. βάδην, δεν ανήκε σε αυτούς που επισημοποιούσαν όρια πρόκρισης για το Ρίο. Το πιο τραγικό στην όλη ιστορία είναι πως αυτό έγινε πριν από ένα χρόνο και η έμπειρη αθλήτρια, σίγουρη πως έχει πάρει την πρόκριση, δεν κυνήγησε στη συνέχεια να ξαναπιάσει το όριο (κάτι που μπορούσε), αλλά ασχολήθηκε με την προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς.
Από τον ΣΕΓΑΣ δηλώνουν ότι καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να μην αποκλειστεί η έμπειρη αθλήτρια, όμως από τις εξελίξεις κάτι τέτοιο δείχνει μάλλον απίθανο. Αυτή θα ήταν η τρίτη συμμετοχή της Ζαπουνίδου σε Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς είχε λάβει μέρος στο Πεκίνο το 2008 και στο Λονδίνο το 2012.

Α.Χ.

ΒΙΝΤΕΟ - Νέα μόδα !!! Tα νέα μαγιό στη Μύκονο είναι ....αυτοκόλλητα !


Tα νέο μαγιό στη Μύκονο είναι αυτοκόλλητα ( video)
Τα λάνσαρε η όμορφη νεαρή κυρία, την οποία φυσικά απαθανάτισε ο άρχοντας της κρυφής κάμερας και ιδιοκτήτης του Mykonos livetv, Πέτρος Νάζος.

Τα νέα μαγιό στη Μύκονο είναι αυτοκόλλητα λουλουδάκια σε πατς και μόλις τα λάνσαρε η όμορφη νεαρή κυρία, την οποία φυσικά απαθανάτισε ο άρχοντας της κρυφής κάμερας και ιδιοκτήτης του Mykonos livetv, Πέτρος Νάζος.
Προφανώς και δεν πρόκειται για κάποια παγκόσμια τάση. Ούτε για ολοκαίνουργιο trend. Πιθανότατα η νεαρή γυναίκα είχε διάθεση οικολογική και έφερε τον κήπο, στο νησί του Γιάννη Γαλάτη.

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ - Δυστυχώς, ένας Ελληνας νεκρός από την επίθεση στο Μόναχο

Ενας Ελληνας συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 9 νεκρούς που άφησε πίσω του ο 18χρονος μακελάρης τους Μονάχου, πριν βάλει τέρμα στη ζωή του.
Την είδηση γνωστοποίησε στην ελληνίδα Γενική Πρόεξενο Μοχάχου η Γερμανική Αστυνομία, όπως ανέφερε στο twitter και ο ανταποκριτής της ΕΡΤ, Γιώργος Παππάς:
Έλληνας μεταξύ των θυμάτων στην επίθεση στο Εμπορικό Κέντρο Μονάχου, σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας προς τη Γεν. Πρόξενο Μονάχο
Τι ανακοίνωσε η αστυνομία
Σύμφωνα με το TheToc, ο δράστης είναι 18 ετών και μαθητής ανακοίνωσε η αστυνομία του Μονάχου σε συνέντευξη Τύπου. Πρόκειται για μεμονωμένο δράστη, δεν έχει καμία σχέση με το θέμα των προσφύγων δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην πηγαίνει κανείς πλέον στο Μόναχο για λόγους ασφαλείας. Ο δράστης είναι 18 ετών, μαθητής δεν έχει σχέση με το Ισλαμικό Κράτος. 10 νεκρούς και 27 τραυματίες είναι ο απολογισμός της επίθεσης. Οι 10 είναι βαριά τραυματισμένοι, ανάμεσά τους ένα παιδί 13 ετών. Οι τέσσερις είναι τραυματίες από πυροβόλο όπλο.
2.800 αστυνομικοί έχουν αναπτυχθεί στο Μόναχο. Τα κίνητρα του δράστη αναζητούνται. Ο δράστης έφερε όπλο εννέα χιλιοστών. Το όπλο είχε μέσα σφαίρες ενώ στο σακίδιό του είχε πάνω από 300 σφαίρες.
Από την έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν στοιχεία που αναφέρονται στο αμόκ καθώς και ένα βιβλίο με θέμα το γιατί σκοτώνουν οι μαθητές.
Πρόκειται για έναν δράστη ο οποίος αυτοκτόνησε θα θέλαμε να ξέραμε από που προέρχεται το όπλο που είχε στην κατοχή του.
Ο δράστης έφερε μόνο ένα τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι, προφανώς αυτοκτόνησε, και ήταν αριστερόχειρας.
Ο δράστης δεν ήταν γνωστός στις αστυνομικές αρχές. Η αστυνομία δέχτηκε 4.000 τηλεφωνικές κλήσεις μέσα σε έξι ώρες.

Στην τελική ευθεία η πώληση του Hilton, στα 140-170 εκατ. ευρώ το τίμημα

Η τουρκική Dogus του επιχειρηματία Φερίτ Σαχένκ και ο όμιλος Κωνσταντακόπουλου που «τρέχει» το Costa Navarino, είναι σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ των ισχυρών διεκδικητών του Hilton Athens.

Η προθεσμία για την υποβολή δεσμευτικών προσφορών σε ότι αφορά την πώληση της Ιονικής Ξενοδοχειακής, ιδιοκτήτρια του εμβληματικού ξενοδοχείου της Αθήνας, έληξε στις 19.00 σήμερα και πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο όμιλοι κατέθεσαν κοινή προσφορά.
Τα σχέδια της Dogus να αποκτήσει ισχυρή παρουσία εγχώρια ξενοδοχειακή αγορά πολυτελείας και στο luxury τουρισμό στο Αιγαίο είναι από καιρό γνωστά. Ήδη έχει καταθέσει προσφορά ύψους 400 εκατ. ευρώ για την αγορά του Αστέρα Βουλιαγμένης σε κοινοπραξία με αραβικά funds, ενώ συμμετέχει στο επενδυτικό σχήμα των LAMDA και ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ στη διαχείριση των μαρινών Φλοίσβου, Ζέας, Γουβιών και Λευκάδας.
Την ίδια ώρα, επέκταση και εκτός Μεσσηνίας είναι ο στόχος του ομίλου Κωνσταντακόπουλου. 
Ας σημειωθεί ότι στο μετοχικό κεφάλαιο της Temes, του ομίλου Κωνσταντακόπουλου συμμετέχει και ο όμιλος Olayan. Η διαδικασία για την πώληση της Ιονικής Ξενοδοχειακής, ιδιοκτήτριας του Hilton, από την Alpha Bank, η οποία κατέχει το 97,3% της εταιρείας, ξεκίνησε στα μέσα Φεβρουαρίου, ενώ η Citigroup Global Markets είχε οριστεί ως αποκλειστικός χρηματοοικονομικός σύμβουλος για τη διαδικασία.
Στις 11 Μαρτίου πάνω από 30 ήταν οι ενδιαφερόμενοι που παρέλαβαν φάκελο από τη Citigroup Global Markets, με την αξία του να αποτιμάται στα 170 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην πρώτη φάση οι μη δεσμευτικές προσφορές που υποβλήθηκαν κινήθηκαν ανάμεσα στα 140 και 170 εκατ. ευρώ.
Μεταξύ των ενδιαφερόμενων σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ήταν ο αμερικανικός όμιλος Hines, η τουρκική Dogus Holdings, η ελληνική ΤΕΜΕΣ του κ. Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου, ο Γιάννης Δασκαλαντωνάκης με το αμερικανικό επενδυτικό fund Lone Star, ο ισπανικός όμιλος Barcelo που διαχειρίζεται 100 ξενοδοχεία σε 19 χώρες, ο νοτιοαφρικανικός όμιλος ξενοδοχείων και ακινήτων Orion Hotels & Real Estate, με χαρτοφυλάκιο 14 ξενοδοχείων, ο αμερικανικός όμιλος Nexus που δραστηριοποιείται επίσης στον ξενοδοχειακό τομέα και η Pacifica μία από τις δέκα μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης ξενοδοχείων στις ΗΠΑ.

ΦΩΤΟ - Eλληνίδα τραγουδίστρια με "καυτό" δίχτυ στην πίστα !

Eλληνίδα τραγουδίστρια με "καυτό" δίχτυ στην πίστα (φωτό)Ακόμα μία εμφάνιση που θα συζητηθεί έκανε η
Ειρήνη Παπαδοπούλου, βάζοντας… δίχτυ στην πίστα του νυχτερινού κέντρου!
4.jpg
Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, που εμφανίζεται στο «Posidonio» με τον Γιάννη Πλούταρχο και τον Χρήστο Μενιδιάτη, κατάφερε, για άλλη μια φορά, να κλέψει τις εντυπώσεις, τόσο με τις ερμηνείες, όσο και με την εμφάνισή της.
3.jpg
Λίγες ημέρες μετά και την κυκλοφορία του καινούργιου της τραγουδιού, με τίτλο «Για ‘μενα μόνο», σε στίχους και μουσική Άρη Κλεισούρα, η Ειρήνη ετοιμάζεται να αποχαιρετίσει την καλοκαιρινή σεζόν και, ήδη, είναι σε συζητήσεις για εμφανίσεις τον Χειμώνα!
1.jpg
2.jpg
star.gr

Τι είχε πει ο γέροντας Παΐσιος για την ΤΟΥΡΚΙΑ: "Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση και...

  "Η Τουρκία θα διαλυθεί και, μάλιστα, θα την διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι"...
 
Προβλέψεις ότι η Τουρκία θα αφανιστεί είχε κάνει πριν από πολλά χρόνια ο γέροντας Παΐσιος. Στις προβλέψεις του είχε
αναφέρει ότι η Τουρκία θα διαμελιστεί και η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.
Προβλέψεις ότι η Τουρκία θα...
αφανιστεί είχε κάνει πριν από πολλά χρόνια ο γέροντας Παΐσιος. Στις προβλέψεις του είχε αναφέρει ότι η Τουρκία θα διαμελιστεί και η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.
Ακολουθούν επακριβώς τα λόγια του:
«Κατόπιν τον ρώτησα για την συνεχή αδιαλλαξία και τις προκλήσεις των Τούρκων. Μ' έπιασε από τον ώμο και με πολύ σοβαρότητα μου απάντησε: "Μην ανησυχείς παιδί μου, εγώ ετοιμάζομαι να κοιμηθώ και δεν θα είμαι εδώ, αλλά θα βλέπω από πάνω, διότι εδώ είμαστε όλοι προσωρινά. Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια.
Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους. Το κουρδικό θέμα έχει ήδη δρομολογηθεί. Αυτά θα γίνουν, όχι τώρα, αλλά σύντομα, όταν θα πάψει αυτή η γενιά που κυβερνάει την Τουρκία και θα αναλάβει νέα γενιά πολιτικών.
Τότε θα γίνει ο διαμελισμός της Τουρκίας. Πολύ σύντομα, οι προσευχές που γίνονται κάτω από την επιφάνεια της γης, θα γίνονται επάνω στην γη και τα κεράκια που ανάβονται κάτω, θα ανάβονται επάνω. (Ο Γέροντας αναφερόταν στους Έλληνες κρυπτοχριστιανούς της Τουρκίας). Θα τα δεις, παιδί μου. Πίστη και ελπίδα στο Θεό να υπάρχει και θα χαρούν πολλοί.
Όλα αυτά θα γίνουν μέσα στα χρόνια αυτά. Έφτασε ο καιρός."
Τον ρώτησα επίσης εάν η Ελλάδα θα πάθει κακό. Μου απάντησε ότι θα υπάρξουν κάποια προβλήματα, τα οποία όμως θα είναι ασήμαντα. Και αρκετός κόσμος που είναι σήμερα αδιάφορος, θα επιστρέψει στο χώρο της Ορθοδοξίας. "Να μην ανησυχείτε για την Ελλάδα", είπε. Φεύγοντας από το κελί του, μας είπε πάλι:
"Άντε στην ευχή της Παναγίας και μην ανησυχείς. Η Κύπρος θα απελευθερωθεί μέσα στα χρόνια που περπατάμε και η Τουρκία θα διαμελισθεί. Όλες οι χώρες έχουν τα προβλήματα τους, αλλά δεν υπάρχει για μας πρόβλημα. Ελπίδα στον Θεό και πίστη», είχε πει. Τα αποσπάσματα είναι είναι από το βιβλίο μαρτυρίες προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994 ,τόμος 1, Σελ: 297.
Είχε πει ακόμη, όπως αναφέρεται στο βιβλίο μαρτυρίες προσκυνητών, β' έκδοση, ότι: «Εσύ δεν πρέπει να στεναχωριέσαι και να φοβάσαι την Τουρκία. Η Τουρκία θα διαλυθεί και, μάλιστα, θα την διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι».

Σε αδιέξοδο τα νοικοκυριά - Οι φόροι αυξάνονται, τα εισοδήματα συρρικνώνονται !

Το α΄ τρίμηνο εφέτος οι φόροι στο εισόδημα και στην περιουσία αυξήθηκαν κατά 490 εκατ. ευρώ

Κατά 500 εκατ. ευρώ ή 1,8% μειώθηκε το πρώτο τρίμηνο εφέτος το διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών και των μη κερδοσκοπικών ιδρυμάτων που εξυπηρετούν νοικοκυριά και διαμορφώθηκε σε 26,4 δισ. ευρώ από 26,9 δισ. ευρώ το α΄ τρίμηνο πέρυσι.

Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από τους τριμηνιαίους μη χρηματοοικονομικούς λογαριασμούς θεσμικών τομέων της ΕΛΣΤΑΤ και συνάδουν με τα στοιχεία για τους τριμηνιαίους λογαριασμούς της Γενικής Κυβέρνησης, σύμφωνα με τα οποία:

Το α΄ τρίμηνο εφέτος οι φόροι στο εισόδημα και στην περιουσία αυξήθηκαν κατά 490 εκατ. ευρώ, σε 3,719 δισ. ευρώ από 3,229 δισ. ευρώ (αποτελούν εφέτος το 19,7% των συνολικών εσόδων από 18,9% το α΄ τρίμηνο πέρυσι.

Παράλληλα, η τελική καταναλωτική δαπάνη των νοικοκυριών και των μη κερδοσκοπικών ιδρυμάτων που εξυπηρετούν νοικοκυριά, μειώθηκε κατά 2,7%, από 29,7 δισ. ευρώ σε 28,9 δισ. ευρώ.

Εξάλλου, το ποσοστό αποταμίευσης ήταν -9,4% το πρώτο τρίμηνο του 2016, σε σχέση με -0,4% το αντίστοιχο διάστημα του 2015.
Σύμφωνα επίσης με τους χρηματοοικονομικούς λογαριασμούς θεσμικών τομέων, το α΄ τρίμηνο εφέτος οι ακαθάριστες επενδύσεις παγίου κεφαλαίου του τομέα των μη χρηματοοικονομικών εταιρειών αυξήθηκαν κατά 28,6% σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2015, από 2,361 δισ. ευρώ σε 3,037 δισ. ευρώ. 
Το ποσοστό των επενδύσεων του τομέα που ορίζεται ως οι ακαθάριστες επενδύσεις παγίου κεφαλαίου προς την ακαθάριστη προστιθέμενη αξία, ήταν 24,8% εφέτος σε σχέση με 18,8% πέρυσι.
Οι καθαρές δανειακές ανάγκες του τομέα της Γενικής Κυβέρνησης ανέρχονταν σε 1,1 δισ. ευρώ το α΄ τρίμηνο εφέτος από 3,9 δισ. ευρώ το πρώτο 3μηνο. πέρυσι. 
Το δημόσιο χρέος, δε, όπως αναφέρει σχετικά το Αθηναϊκό Πρακτορείο, διαμορφώθηκε εφέτος σε 309,20 δισ. ευρώ από 302,765 δισ. ευρώ το α΄ τρίμηνο του 2015.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου