Ο Γιώργος Παπανδρέου έφυγε από το Καστρί και σύμφωνα με πληροφορίες του Secret, έχει παραχωρήσει εδώ και μερικούς μήνες την ιστορική οικία στην εν διαστάσει σύζυγό του, Άντα Παπανδρέου.
Μετά την δοκιμασία την οποία περνά τον τελευταίο χρόνο το ζευγάρι κι έπειτα από συνεννόηση μεταξύ τους, ο πρώην πρωθυπουργός επέλεξε να μείνει για ένα διάστημα μόνος του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η σχέση τους τερματίστηκε με επεισοδιακό τρόπο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα μάλιστα, όλα γίνονται σε πολιτισμένο επίπεδο και πέρασαν την Πρωτοχρονιά όλη η οικογένεια μαζί. Πλέον ο Γιώργος Παπανδρέου όποτε βρίσκεται στην Ελλάδα, φιλοξενείται από τους αδερφούς του του Νίκο και Αντρίκο, με τους οποίους έχει άριστες σχέσεις. To διαζύγιο δεν έχει απασχολήσει κανέναν από τους δυο τους για την ώρα.
Άλλωστε και η Άντα έχει πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια Παπανδρέου και την θυμόμαστε όλοι στην παρουσίαση βιβλίου της Μαργαρίτας Παπανδρέου, μαζί με την κόρη της.



Το περασμένο καλοκαίρι κι ενώ κυκλοφορούσαν φήμες, ότι η Άντα έφυγε από το Καστρί, δημοσιεύματα ήθελαν τον Γιώργο Παπανδρέου να έχει έρθει κοντά με μια γυμνάστρια που τον μύησε ως αθλητικό τύπο, στον θαυμαστό κόσμο του Pilates. Η Άρτεμις Παπακωνσταντοπούλου ωστόσο στο facebook δηλώνει παντρεμένη και οι σχέσεις της με τον πρώην πρωθυπουργό είναι καθαρά επαγγελματικές.



Η Άντα Παπανδρέου όταν δέχτηκε πιέσεις από φιλικά της πρόσωπα να απευθυνθεί στη γυμνάστρια και να ζητήσει εξηγήσεις για όσα λέγονται και γράφονται, φέρεται να απάντησε: "Εγώ δεν είμαι Μιμή για να εξευτελίζομαι δημοσίως." Η εως τώρα στάση που έχει κρατήσει χαρακτηρίζεται αξιέπαινη από φίλους και γνωστούς του ζευγαριού.



Σχετικά με την προσωπική ζωή του πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος δεν έχει δώσει δικαιώματα στο παρελθόν, πληροφορίες του Secret που επιβεβαιώνει και το TLIFE αναφέρουν ότι σε αυτή την ιδιότυπη περίοδο της εργένικης ζωής του, ως συντροφιά έχει ένα άλλο πρόσωπο που συναντά στις τακτικές αποδράσεις του στο εξωτερικό.
Η μόνη γυναίκα που βρίσκεται πολύ κοντά του αυτή την περίοδο μένει εκτός Ελλάδος κι επικοινωνεί μαζί του, κάθε φορά που εκείνος ταξιδεύει για επαγγελματικούς λόγους. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τους ενώνει η αγάπη τους για την τεχνολογία και την μουσική.