3.12.16

ΒΙΝΤΕΟ - ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ TV! Το στήθος της λατίνας παρουσιάστριας βγήκε στον αέρα και δεν το παρατήρησε κανείς


parousiastria


Σε πολύ «καυτές» αποκαλύψεις και μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση, προχώρησε μια εντυπωσιακή παρουσιάστρια κάπου στη Λατινική Αμερική.
Γιατί μπορεί η ίδια και οι συνεργάτες της να μην κατάλαβαν (ή να μην ήθελαν να καταλάβουν) το σέξι ατύχημά της, ωστόσο οι (άνδρες) τηλεθεατές μάλλον δεν ξεκόλλησαν τα μάτια τους από το πλούσιο ντεκολτέ της!
Το στήθος της παρουσιάστριας απέδειξε λοιπόν πως έχει δική του προσωπικότητα, καθώς δεν δίστασε να… βγει για να πάρει (και αυτό) τον αέρα του σε ζωντανή μετάδοση!
parousiastria2
Όχι πάντως πως ασφυκτιούσε και ιδιαίτερα, αφού το μισό ήταν ήδη έξω.
 Ο συνδυασμός του πάντως με ένα τόσο στενό φόρεμα, μόνο εκρηκτικός θα μπορούσε να αποδειχθεί, όπως και έγινε!
 Το γεγονός πάντως ότι κανείς από τους συντελεστές της εκπομπής δεν αντιλήφθηκε τίποτα, γέννησε υποψίες στους χρήστες του διαδικτύου, όπου το βίντεο έγινε viral, πως το σκηνικό μπορεί να ήταν και στημένο προκειμένου μαζί με κάτι… άλλο να ανέβουν και τα νούμερα της τηλεθέασης.

ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ; Ποια ημέρα του χρόνου είναι η πιο επικίνδυνη για ερωτική απιστία

Άντε τώρα να σου πάει το μυαλό ότι υπάρχει κάποια κατάλληλη στιγμή, μέρος ή ημερομηνία για να λοξοδρομήσεις και να απατήσεις τον σύντροφό σου ή αντίστοιχα για να σε απατήσει αυτός.
Πιθανότατα όλες οι μέρες σου φαίνονται το ίδιο και όχι άδικα.
Σύμφωνα όμως με το site γνωριμιών Illicit Encounters, που ειδικεύεται στις εξωσυζυγικές σχέσεις, υπάρχει μια συγκεκριμένη ημέρα του χρόνου κατά την οποία οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να απατήσουν το ταίρι τους.
Περίεργο; Ναι, αλλά σύμφωνα με μελέτη στην οποία συμμετείχαν 300 άτομα, το 72% υποστηρίζει ότι ήταν πιο πιθανό να απατήσουν τον σύντροφό τους στις 18 Νοεμβρίου.
Πρόκειται για την τελευταία ημέρα που οι ερωτώμενοι πιστεύουν ότι μπορούν να είναι άπιστοι, πριν ξεκινήσει η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων και τους πιάσουν μάλλον οι τύψεις.
Επίσης ένα 30% δηλώνει ότι τη συγκεκριμένη ημέρα έχει πολύ μεγαλύτερη δραστηριότητα από κάθε άλλη μέρα, κάτι που το Illicit Encounters αποδίδει στο ότι θεωρείται η τελευταία μέρα του χρόνου με αρκετό ελεύθερο χρόνο για τους άπιστους.
Η «άπιστη Παρασκευή» και οι μέρες που την ακολουθούν, λέει ο Christian Grant από το Illicit Encounters, αποτελούν την τελευταία ευκαιρία για ένα μοιχό να ξεκλέψει λίγο χρόνο με την ερωμένη του. «Τις επόμενες εβδομάδες απλά θα έχουν ένα σωρό υποχρεώσεις, αγορές Χριστουγέννων, διακόσμηση σπιτιού και φυσικά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.
Επίσης τα παιδιά δεν θα πηγαίνουν σχολείο και οι οικογενειακές υποχρεώσεις θα γίνουν προτεραιότητα».
Αρκετά επισφαλές βέβαια ως συμπέρασμα, με ένα τέτοιο δείγμα, αλλά ενδιαφέρουσα άποψη τουλάχιστον για όσους ζουν στη Βρετανία.

Το εφιαλτικό σενάριο ενός ολοκληρωτικού ελληνοτουρκικού πολέμου


tourkia-ellada

O κόσμος δε ξέρει από που να πιαστεί και τι να πιστέψει. Στο καθημερινό ορυμαγδό ειδήσεων (φορολογική καταιγίδα, 4ο μνημόνιο, έκτακτα μέτρα, ΔΝΤ, Σόιμπλε κλπ) έχουν προστεθεί το τελευταίο διάστημα και οι εθνικιστικές κορώνες του Σουλτάνου περί Λωζάνης, Κύπρου και οι απειλές ότι θα «σπρώξει» στην Ελλάδα 3 εκ Σουνίτες Σύριους.
Ο κόσμος βρίσκεται μεταξύ πανικού και αφασίας την ίδια στιγμή που ο Επαναστάτης χωρίς Γραβάτα κηδεύει τον πνευματικό του Πατέρα στη Καραϊβική

Ας τα πάρουμε από την αρχή και ψύχραιμα.
Όλα ξεκινούν στις αρχές του 2012 όταν οι Γκιουλενιστές στριμώχνουν τον Διοικητή της ΜΙΤ, Χακάν Φιντάν, με την κατηγορία της συνεργασίας (μυστικές συνομιλίες) με το ΡΚΚ. Θα ακολουθήσουν οι αποκαλύψεις για τα φορτηγά της ΜΙΤ που μετέφεραν όπλα στους ισλαμιστές της Συρίας (αρχές 2013), οι μαζικές διαδηλώσεις στο Γκάζι της Κων/πολης (καλοκαίρι 2013), η απόφαση Ερντογάν για κλείσιμο των ιδιωτικών φροντιστηρίων μεγάλο τμήμα των οποίων ελέγχει η Κοινότητα Γκιουλέν (Νοέμβριος 2013), το σκάνδαλο διαφθοράς και σύλληψης αξιωματούχων του ΑΚΠ (Δεκέμβριος 2013), η επιχείρηση «σκούπα» για εκκαθάριση των Γκιουλενικών από Δικαιοσύνη και Αστυνομία (2014-2016), η επανέναρξη του ανταρτοπολέμου με το ΡΚΚ (Καλοκαίρι 2015), οι επιθέσεις αυτοκτονίας από το ΙΚ (2015-2016) και καταλήγουμε στο Πραξικόπημα (Ιούλιος 2016). Αυτο είναι το πλαίσιο που θα πρέπει να έχουμε στο νου μας προτού επιχειρήσουμε ανάλυση των δεδομένων…
Το νεο-οθωμανικό όραμα του Νταβούτογλου και οι στόχοι για την Τουρκία του 2023 είναι εν πολλοίς γνωστοί σε όσους παρακολουθούν τα δρώμενα στην απέναντι όχθη του Αιγαίου. Η κλιμάκωση που παρατηρείται δεν αφορά τη στρατηγική (αυτή παραμένει ίδια) αλλά περισσότερο την τακτική και αισθητική της διάσταση.
Ο Νταβούτογλου ακολουθούσε την φιλελεύθερη τακτική μέσω οικονομικών σχέσεων, εμπορίου, soft power και έντονης διπλωματικής παρουσίας (νέες Πρεσβείες, Προξενεία, ΜΚΟ κλπ)…Ο Ερντογάν επειδή είναι brutal και με βασική μόρφωση εκφράζεται με το θυμικό και το ταπεραμέντο Τούρκου της Ανατολίας. Ο,τι έλεγε ο Νταβούτογλου με ακαδημαϊκο τρόπο μέσω του βιβλίου του «Στρατηγικό Βάθος» το ίδιο λέει ο Ερντογάν χρησιμοποιώντας συμβολισμούς για να καταλάβει το σουνιτικό πόπολο…Βέβαια τα τσιτάτα του Σουλτάνου είναι βούτυρο στο ψωμί των δημοσιογράφων…Γραφικούς του ίδιου βεληνεκούς διαθέτει πολλούς και η αγαπημένη μας πατρίδα…
Την ίδια στιγμή παρατηρείται το εξής.
Η απομάκρυνση του Νταβούτογλου από τον κύκλο του Ερντογάν, άνοιξε το δρόμο σε γραφικούς τύπους, πρώην και νυν δημοσιογράφους, οι οποίοι έχουν αναλάβει σύμβουλοι του Σουλτάνου σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, γεωπολιτικής και στρατηγικής…Είμαι σίγουρος ότι οι ίδιοι είναι που του φτιάχνουν και το Τούρκικο καφέ. Οι δύο πλέον γνωστοί είναι ο Μπουλουτ και ο Καραγκιουλ. Δημοσιογράφοι είναι, τίποτε παραπάνω. Δεν έχουν καμιά ακαδημαϊκή περγαμηνη. Είναι σύμβουλοι – αυλικοί του Σουλτάνου. Ο καθηγητής Νταβούτογλου δεν θα τους είχε ούτε για γραμματεία.
Αυτοί οι τύποι (Μπουλούτ, Καραγκιούλ κλπ) έχουν ως πρότυπο τον Αλεξανδρο Ντούγκιν, μυστικο-σύμβουλο του Πουτιν (από το 2012 μέχρι σήμερα). Ο Ντούγκιν έχει έρθει και Ελλάδα προσκεκλημένος του Πανεπιστημίου Πειραιά όταν ο ΥΠΕΞ Κοτζιας ηταν εκεί καθηγητής (υπάρχει στο διαδίκτυο σχετική φωτογραφία). Όποιος διαβάσει τη βιογραφία του Ντούγκιν και τα όσα πρεσβεύει για τον Ευρασιατισμό, θα του περάσει ζουρλομανδύα. Το θέμα είναι ότι έχει πείσει τον Πούτιν για την ορθότητα των απόψεων του (για παράδειγμα την εισβολή στη Κριμαία όπως και έγινε!!!) Ο Ντούγκιν πανηγυρίζει στα κανάλια οτι οι ιδέες του πλέον βρίσκονται εντός του Κρεμλίνου.
Οι σύμβουλοι του Σουλτάνου βρίσκονται υπό την επιρροή του Ντούγκιν και πιέζουν τον Ερντογάν να ενταχθεί στον Οργανισμό της Σαγκάη και να εγκαταλείψει ΕΕ – ΝΑΤΟ. Εξ ου και οι δηλώσεις Ερντογάν για δημοψήφισμα στην Τουρκία σχετικά με την ΕΕ. Αν επέλθει οριστικο διαζύγιο, τα 3 εκ Σουνίτες Συριοι θα έρθουν για «μονιμές διακοπές» στα Ελληνικά νησια.
Οσον αφορά στην απειλή κατάληψης νήσων και βραχονησίδων που δεν αναφέρονται ονομαστικά στις Συνθήκες Λωζάνης (1923) και Παρισίου (1947) δεν είναι κάτι το καινούργιο. Υφίσταται από το 1995, όταν η Ελλάδα επικύρωσε τη Συνθήκη για το Δίκαιο της Θάλασσας (1982) και ξεκίνησε πρόγραμμα εγκατάστασης επί των νήσων προκειμένου να κατοχυρώσει ΑΟΖ. Γιατί μας εκπλήσσουν οι κατά καιρούς δηλώσεις των Τούρκων;
Ποιό είναι όμως το δια ταύτα;
Επιστρέφουμε στη θεωρία του Θουκυδίδη περί δικαίου του ισχυρού. Αν η Τουρκία προχωρήσει σε κατάληψη νήσων – βραχονησίδων αυτή θα αφορά όχι μια αλλά πολλές. Θα επιχειρηθεί ταυτόχρονη κατάληψη πολλαπλών μικρών νησιών της οποιας θα προηγηθεί αερο-ναυτικός αποκλεισμός της ευρύτερης γεωγραφικής ζώνης. Το επιχειρησιακό σχέδιο το «δουλεύουν» οι Τούρκοι κάθε χρόνο στη διακλαδική αεροναυτική άσκηση ΕΦΕΣ (από το 1983 μέχρι σήμερα).
Τα νησιά ευθύνης της ΑΣΔΕΝ οπως Κώς – Σάμος – Ρόδος θα βομβαρδιστούν μαζικά προκειμένου να εξουδετερωθούν οι δυναμεις των κατά τόπους ΑΔΤΕ πριν την κατάληψη των πέριξ νήσων. Μιλάμε για βροχή Γιλντιριμ – Κασίργκα που θα προκαλεσει απώλειες χιλιάδων νησιωτών. Ο άμαχος πληθυσμός θα βρεθεί σε περιβάλλον κόλασης. Θα καταστραφούν όλες οι ζωτικές υποδομές με πρώτες τα τοπικά εργοστάσια της ΔΕΗ, τα αεροδρόμια και οι εγκαταστάσεις ραδιο-επικοινωνιών και κινητής τηλεφωνίας. Τα νησια θα επιστρέψουν σε συνθήκες δεκαετίας 1950.
Καταφύγια προστασίας του αμάχου πληθυσμού δεν υπάρχουν. Ασκήσεις παλλαϊκής άμυνας δεν γίνονται. Η εκπαίδευση εφέδρων είναι τυπική. Ασκήσεις με τη συμμετοχή φορέων (όπως σχολεία, Πανεπιστήμια κλπ) δεν υφίστανται. Γιατί; Διότι δεν έχουμε κουλτούρα Ισραήλ και Νότιας Κορέας. Όποτε όποιος πρόλαβε εγκατέλειψε το νησί του έγκαιρα.
Για να ακυρωθούν τα επιχειρησιακά σχέδια των Τουρκών προτού ξεκινήσει τις βολές το Τουρκικό Πυροβολικό θα πρέπει να υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση μέσω ΕΥΠ, ενεργοποίηση των κανόνων εμπλοκής, κατάσταση συναγερμού σε όλες τις στρατιωτικές μονάδες και εξουδετέρωση του αερο-ναυτικού αποκλεισμού με έγκαιρη διασπορά του Πολεμικού Ναυτικού και της Αεροπορίας. Αλλά προπαντός ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ για άμεση απάντηση μέχρι τέλους…
Είμαστε σε θέση να τιμήσουμε την ΙΣΤΟΡΙΑ μας;

Του Κώστα Πικραμένου από το militaire.gr

Αντώνης Σαμαράς - Πρέπει να φύγει τώρα ο Αλ. Τσίπρας !


Μιλώντας στη «Βραδυνή» της Κυριακής, ο κ. Σαμαράς ανέφερε ότι σωστά ζητεί εκλογές ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς και ότι η Ν.Δ. είναι πανέτοιμη για τις κάλπες, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι είναι πιθανή η αυτοδυναμία για την Πειραιώς


«Με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούμε να βγούμε από το τέλμα, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το τέλμα», δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, εκτιμώντας ότι πρέπει «να φύγει τώρα ο Αλ. Τσίπρας».
Μιλώντας στη «Βραδυνή» της Κυριακής, ο κ. Σαμαράς ανέφερε ότι σωστά ζητεί εκλογές ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς και ότι η Ν.Δ. είναι πανέτοιμη για τις κάλπες, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι είναι πιθανή η αυτοδυναμία για την Πειραιώς.
Μεταξύ άλλων, είπε πως το 2014 η διαφορά κυβέρνησης δανειστών ήταν 0,5 δισ., ενώ τώρα είναι 13,5 δισ., επαναλαμβάνοντας ότι «βάλαμε την Ελλάδα σε ενάρετο κύκλο και ο κ. Τσίπρας την ξαναγύρισε σε φαύλο».
Παράλληλα, σημείωσε ότι εκτιμά τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο «αλλά είναι ΠΑΣΟΚ».
 


Πασίγνωστη ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει κάνει σεξ στο πιλοτήριο με τον κυβερνήτη και τον συγκυβερνήτη!

Άφωνη η παρουσιάστρια που δεν πίστευε στ' αφτιά της!
Μια ερώτηση που έκανε η παρουσιάστρια στην καλεσμένη της, πολύ γνωστή και αγαπητή ηθοποιός, δεν περίμενε ούτε η ίδια που θα κατέληγε.
Το παιχνίδι «Το έχω κάνει / Δεν το έχω κάνει» που έπαιξε η Ellen DeGeneres με την καλεσμένη της Jennifer Aniston (Τζένιφερ Άνιστον) ήταν τόσο αποκαλυπτικό που ακόμα και η παρουσιάστρια έμεινε με το στόμα ανοιχτό! Η ηθοποιός απάντησε σε κάποιες… πιπεράτες ερωτήσεις της παρουσιάστριας, όπως το αν έχει κάνει σεξ σε αεροπλάνο.
 Η μια αποκάλυψη έφερε την άλλη…
Η Jennifer Aniston σήκωσε το ταμπελάκι που έγραφε «Το έχω Κάνει».
Στη συνέχεια, η Ellen DeGeneres την ρώτησε αν έχει κάνει σεξ μέσα στο πιλοτήριο.
 Η Aniston σήκωσε ξανά το ταμπελάκι «Το έχω κάνει».
Ενώ οι θεατές είχαν ήδη ενθουσιαστεί με τις απαντήσεις, αυτό που ακολούθησε τους άφησε με το στόμα ανοιχτό.
 «’Εχεις κάνει σεξ με τον πιλότο;», ήταν η επόμενη ερώτηση της Ellen DeGeneres.
Η απάντηση ήταν και πάλι ναι! «Με τον δεύτερο πιλότο;
 Με αεροσυνοδό;», ρώτησε έκπληκτη η παρουσιάστρια.
Η Jennifer Aniston συνέχισε να κρατάει σηκωμένο το ταμπελάκι «Το έχω κάνει»!

zappit.gr

Επεισοδιακό το συνέδριο της ΚΕΔΕ στη Θεσσαλονίκη

Με αντεγκλήσεις, αποχωρήσεις παρατάξεων και αποχή από τις ψηφοφορίες ολοκληρώθηκε το τριήμερο ετήσιο τακτικό συνέδριο της ΚΕΔΕ στο «Ι. Βελλίδης» στη Θεσσαλονίκη. Αντιδράσεις εκδηλώθηκαν όταν ο πρόεδρος, Γιώργος Πατούλης, έθεσε σε ψηφοφορία το ερώτημα εάν θα πρέπει το εκλογικό σύστημα να συζητηθεί από την κυβέρνηση τώρα ή αργότερα. «Ποια είναι η πρόταση της κυβέρνησης για την αυτοδιοίκηση; Εγώ είδα αοριστίες. Τα μόνα χαρτιά που άνοιξε δεν είναι η διοικητική μεταρρύθμιση, αλλά με ποιον τρόπο θα εκλεγόμαστε. Αυτό την καίει την κυβέρνηση», είπε νωρίτερα απευθυνόμενος στους συνέδρους.
Τον λόγο ζήτησε επί της διαδικασίας ο επικεφαλής της «Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλίας», Δημήτρης Μπίρμπας, ο οποίος είπε για το κείμενο που διανεμήθηκε στους συνέδρους: «Εμείς διαβάσαμε ένα κείμενο συγκεκριμένο, τα ερωτήματα ήταν σαφή, όχι όποιος έχει τον λόγο βάζει τα ερωτήματα. Πραγματικά είναι η αντίληψη που έχετε για τη δημοκρατία».
«Εσείς μιλάτε για δημοκρατία; Δεν ντρέπεστε κ. Μπίρμπα; Αρκετά κομματικά παίζετε», απάντησε ο κ. Πατούλης.
«Την αυτοκριτική σας κάνετε, αλλά δεν θα βάζετε τα διλήμματα και τις αποφάσεις όπως τα λέτε εσείς», ανταπάντησε ο κ. Μπίρμπας και γνωστοποίησε ότι η παράταξη απέχει από τη διαδικασία.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε ο Γιώργος Ιωακειμίδης, επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αυτοδιοίκηση», τονίζοντας πως «οι ψηφοφορίες δεν γίνονται όπως θέλετε εσείς» και ζήτησε να γίνει ακριβής καταμέτρηση ψήφων. Κατά την αποχώρηση του κ. Ιωακειμίδη από την αίθουσα ο κ. Πατούλης του είπε: «Κάνατε τη χειρότερήη σας συνέλευση, ντροπή σας. Είσαι για να είσαι εκεί που βρίσκεσαι».
Ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας και δήμαρχος Αμπελοκήπων- Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, τόνισε ότι την ώρα της ψηφοφορίας δεν επιτρέπεται να γίνονται τοποθετήσεις.
Η Ελπίδα Παντελάκη από την παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» δήλωσε ότι η παράταξη δεν συμμετέχει στη ψηφοφορία καθώς «έχει γελοιοποιηθεί η διαδικασία» και κατέθεσε ξεχωριστό ψήφισμα της παράταξης στο προεδρείο.
Κατά την ψηφοφορία αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία να μην συζητηθεί τώρα το θέμα του εκλογικού συστήματος. Επίσης, η ΚΕΔΕ τάχθηκε κατά του νομοσχεδίου για την κινητικότητα των υπαλλήλων, υπέρ της εξουσιοδότησης του ΔΣ ώστε να μπορεί να αποχωρήσει ανά πάσα στιγμή από την Επιτροπή Διαβούλευσης εάν δεν γίνουν δεκτές οι προτάσεις της και υπέρ του ψηφίσματος, που όπως είπε ο κ. Πατούλης, εμπεριέχουν τις αποφάσεις του συνεδρίου του Βόλου.
Επίσης, η ΚΕΔΕ τάχθηκε κατά του ελεγκτή νομιμότητας, ενώ ο κ. Πατούλης έκλεισε το συνέδριο με τη φράση «πάμε για αγώνες, πάει μπροστά η Αυτοδιοίκηση».


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ: «ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΤΑ ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚΑ» - Μίκης Θεοδωράκης για Τσίπρα: «Παιδί για τα θελήματα της Μέρκελ»


Μίκης Θεοδωράκης για Τσίπρα: «Παιδί για τα θελήματα της Μέρκελ»

Ανοιχτή επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα, σε ιδιαίτερα οξείς τόνους, δημοσίευσε στην προσωπική του ιστοσελίδα ο Μίκης Θεοδωράκης.Στο κείμενο του ασκεί σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό για το ταξίδι του στην Κούβα προκειμένου να παραστεί στην κηδεία του Φιντέλ Κάστρο.
Τον χαρακτηρίζει μεταξύ άλλων «προσκυνημένο» και «παιδί για θελήματα» της Μέρκελ, του Ομπάμα και του Γιούνκερ, ενώ αίσθηση προκαλεί το πως κλείνει την επιστολή με τη φράση «καλή αντάμωση στα Γουναράδικα».
Ολόκληρο το κείμενο όπως δημοσιεύθηκε στην σελίδα του Μίκη Θεοδωράκη:
Προδομένη Δημοκρατία - Του Μίκη Θεοδώράκη
Το πολίτευμά μας είναι Προεδρευομένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.
Οι Πυλώνες-Θεσμοί, είναι οι εξής:
  • Βουλή (νομοθετική εξουσία)
  • Κυβέρνηση (εκτελεστική εξουσία)
  • Δικαστική εξουσία
  • Πρόεδρος Δημοκρατίας- Ρυθμιστής του Πολιτεύματος.
Το Σύνταγμα είναι η βάση. Από αυτό πηγάζουν τα Δικαιώματα και οι Υποχρεώσεις των Πολιτών.
Ο Πρόεδρος πρέπει να είναι η ασφαλιστική δικλείδα. Να ελέγχει εάν ισχύει η Συνταγματική Αρχή ότι η πλειοψηφία κυβερνά και η μειοψηφία ελέγχει.
Και έχει την υποχρέωση-δικαίωμα, σε περίπτωση που εκείνος θεωρεί ότι παραβιάζεται αυτός ο κανόνας, να διαλύει τη Βουλή και να προκηρύσσει εκλογές.
Όμως, με την αναθεώρηση του Συντάγματος το 1986, ο Ανδρέας Παπανδρέου αφαιρεί αυτό το κύριο και μοναδικό δικαίωμα από τον Πρόεδρο και το δίνει στον εαυτό του (στον Πρωθυπουργό).
Έτσι ο ελεγχόμενος ανακηρύσσεται σε ελέγχοντα. Το γεγονός αυτό παραμορφώνει το Σύνταγμα και από Προεδρευομένη Δημοκρατία την μεταβάλλει σε Παντοδυναμία της Εκτελεστικής Εξουσίας, δηλαδή του Πρωθυπουργού που αναδεικνύεται σε Απόλυτο Άρχοντα, εφ’ όσον ο μόνος που μπορεί να τον ελέγξει είναι ο εαυτός του. Δηλαδή ουσιαστικά έχει δικτατορικά δικαιώματα, γιατί η ουσιαστική Δημοκρατία έχει καταντήσει ένα άδειο πουκάμισο.
Το επιχείρημα, ότι η πλειοψηφία στη Βουλή είναι η βάση της ουσιαστικής δημοκρατικής νομιμότητας είναι σκέτη κοροϊδία! Μιας και αυτή η πλειοψηφία ταυτίζεται με τον πρωθυπουργό! Δηλαδή, είναι όργανο στα χέρια αυτού που μετά την συνταγματική αναθεώρηση του ’86, είναι όπως είπα ο απόλυτος Μονάρχης.
Από εκεί και πέρα, ο Τσίπρας με τις 153 έδρες και το 16% είναι ανεξέλεγκτος να κάνει ότι θέλει, έχοντας στο τσεπάκι την πλειοψηφία των εδρών, αδιαφορώντας αν έχει την Λαϊκή πλειοψηφία. Σχετικά, γράφει στα σημερινά ΝΕΑ, ο αρθρογράφος Ηλίας Κανέλλης (ΑΡΘΡΟ: Το τζάμπα πέθανε, στη στήλη Ενστάσεις)
Στην ίδια εφημερίδα, ο διαπρεπής δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστου αποστομώνει με ατράνταχτα στοιχεία το Γραφείο του πρωθυπουργού, που αναφέρει πως τάχα το ταξίδι στην Κούβα κόστισε μόνο 22,900 ευρώ!
Σαν απλός πολίτης, τους συγχαίρω και τους ευχαριστώ και τους δύο γι’ αυτό.
Σε αυτήν την ανοικτή πρόκληση, η Βουλή σιωπά, διότι μέσω της συνταγματικής αναθεώρησης του ’86, είναι συνένοχη γι’ αυτή την παραμόρφωση της Αρχής της ουσιαστικής Λαϊκής Κυριαρχίας (σ.σ.: βλ. καταγγελίες Μίκη Θεοδωράκη, στο άρθρο Είμαστε θύματα μιας τραγικής φαρσοκωμωδίας/21.05.2016).
Άλλωστε, όλοι είναι ίδιοι: Εξουσιαστές, Σκληροί, Άπονοι. Ενώ ο λαός σέρνεται πάνω στη λάσπη της λιτότητας, αυτοί αγοράζουν πανάκριβα αεροπλάνα (βλέπε Σαμαράς 2013). Τι να κάνουν; Να τα πουλήσουν και να ταξιδέψουν όπως οι βλάκες ψηφοφόροι τους. Για 300.000 δολλάρια, μια οικογένεια με 1.000 το μήνα θα έπρεπε να δουλεύει 300 μήνες, με 300 το μήνα, 1000 μήνες… Πόσες ανθρώπινες κατοικίες για τους πρόσφυγες; Πόσα κρεβάτια νοσοκομείων;
Περικυκλωμένοι από εχθρούς. Σε κρίσιμη στιγμή. Απειλές. Κινδύνους. Γιατί το ταξίδι; Για να μιλήσει ένας προσκυνημένος, συμβιβασμένος από το βήμα ενός όρθιου, ασυμβίβαστου!
Ένας αληθινός Εθνικός Μάγκας. Γιατί, είναι μαγκιά να μπορείς να κοροϊδεύεις 10 εκατομμύρια υπηκόους για να κάνεις το κέφι σου. Πας και βρίζεις την Μέρκελ και μόλις ξαναγυρίσεις πίσω, της τηλεφωνείς και επαιτείς βοήθεια από τη Μέρκελ! Να ποια είναι η Μεγάλη, η Παγκόσμια Μαγκιά. Γιατί μπορείς και λες βλάκες τους έξυπνους Έλληνες κατάμουτρα, χωρίς ενδοιασμούς και ντροπές!
Τελειώνοντας, οφείλω να μιλήσω στον Αλέξη Τσίπρα στη γλώσσα που αποπνέουν οι πράξεις του. Δηλαδή στη γλώσσα του «μάγκα», για να με καταλάβουν όσοι φίλοι του απομείνανε, αλλά και όσοι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ότι ορισμένοι -δεν φτάνει ότι μας σπρώχνουν προς την καταστροφή- αλλά μας κοροϊδεύουν κι από πάνω!
Λοιπόν…
Ανοιχτή Επιστολή προς τον κ. Τσίπρα
Σύντροφε Αλέξη, σε παραδέχομαι, γιατί είσαι μάγκας. Ο πιο μεγάλος μάγκας στην Ελλάδα από το 450 π.Χ. έως σήμερα. Γιατί κάνεις ό,τι θέλεις χωρίς να λογαριάσεις κανένα. Παίρνεις το προσωπικό σου αεροπλάνο, το γεμίζεις με φίλους και φίλες και πας στην Κούβα και αφήνεις τον λογαριασμό, 300.000 δολλάρια να τον πληρώσουν τα κορόιδα με τα 300 ευρώ το μήνα στην καλλίτερη περίπτωση. Κάνεις το κέφι σου. Μιλάς στην πλατεία της Επανάστασης όπου μιλούσε και ο Φιντέλ σαν ένας γνήσιος και σκληρός επαναστάτης. Υψώνεις το πελώριο ανάστημά σου ενάντια στον Καπιταλισμό-Ιμπεριαλισμό. Τρως τον αγλέορα (600 ευρώ για ένα γεύμα πληρωμένο από το Υπουργείο των Εξωτερικών, δηλαδή τα τσιράκια σου). Το διασκεδάζεις, το γλεντάς, την ώρα που τα κορόιδα οι Έλληνες κάθονται στις ουρές για σύνταξη, ΔΕΗ, τράπεζες, νοσοκομεία και προ παντός λιτότητα στη λιτότητα. Το παίζεις επαναστάτης κι όταν γυρίσεις, ξαναγίνεσαι αυτό που ήσουν, το παιδί που κάνει τα θελήματα της Μέρκελ, του Ομπάμα και του Γιούνγκερ που κατακεραύνωσες στην Αβάνα και πάλι σε βάρος του έξυπνου ελληνικού λαού, γιατί αυτός αποφάσισε να τον κυβερνούν άτομα χωρίς οπαδούς και φιλότιμο, που το παίζουν κυβέρνηση.
Καλή αντάμωση στα Γουναράδικα.
Μίκης
Δεκέμβρης του 2016
Πηγή: mikistheodorakis.gr

ΑΘΛΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ της εφημερίδας «Documento» - Γ. Παπανδρέου:Στημένη επιχείρηση σπίλωσης που παραπέμπει σε πρακτικές φασιστικών και ολοκληρωτικών καθεστώτων

Ας μαζέψει τους κυβερνητικούς σκευωρούς ο κ. Τσίπρας !

Γ. Παπανδρέου: Ας μαζέψει τους κυβερνητικούς σκευωρούς ο κ. Τσίπρας
Στημένη επιχείρηση σπίλωσης πολιτικών, που παραπέμπει σε πρακτικές φασιστικών και ολοκληρωτικών καθεστώτων, εκτυλίσσεται μέσω δήθεν «αποκαλύψεων», χαρακτηρίζει το Κίνημα Σοσιαλιστών και Δημοκρατών το δημοσίευμα της εφημερίδας «Ντοκουμέντο» στο οποίο ο Γιώργος Παπανδρέου εμφανίζεται να έχει αδήλωτα εισοδήματα. «Για μια ακόμη φορά, λοιπόν:
Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει καμία κατάθεση σε οποιονδήποτε λογαριασμό που δεν έχει δηλωθεί, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.
Οτιδήποτε άλλο, ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα και την αλήθεια. Οι υπεύθυνοι της στημένης - και αυτής, ιστορίας, θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Κινήματος και για τις προθέσεις του δημοσιεύματος διερωτάται αν αφορούν:
Συγκάλυψη πραγματικών πολιτικών εγκλημάτων;
Αποπροσανατολισμός από τα κακώς κείμενα και τις πολιτικές ευθύνες της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ;
Μανιώδης και φανατισμένη προσπάθεια να χτυπήσουν τον Γιώργο Παπανδρέου;
Είτε από φόβο, είτε για να βρεθεί αποδιοπομπαίος τράγος, αντί να κοιτάξουν κατάματα τα πραγματικά εγκλήματα που συντελούνται στη χώρα.
Το ΚΙΔΗΣΟ αναφέρει ακόμη ότι «πρόθυμοι κονδυλοφόροι, για πάσης φύσεως "δουλειές", μεταξύ των οποίων ο γνωστός κ. Βαξεβάνης, που προστίθεται στη λίστα των υπηρετών της αριστεροδεξιάς καραμανλικών αποχρώσεων, αλλά προφανώς και πρόθυμοι κυβερνητικοί παράγοντες, υποστηρίζουν το όλο εγχείρημα λασπολογίας, καλλιεργώντας υποψίες χωρίς ίχνος αλήθειας».
«Αντί λοιπόν να αποκαλύψουν αυτές τις αλήθειες και τόσες άλλες εγκληματικές πράξεις που πληρώνει σήμερα ο Ελληνικός λαός, προσπαθούν να τα συγκαλύψουν με πέπλο ομίχλης, με ένα στημένο δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο, αφήνεται να εννοηθεί ότι δήθεν, ο Γιώργος Παπανδρέου, έχει λεφτά σε λογαριασμό που υπάρχει στη λίστα Μπόργιανς», προσθέτει το Κίνημα Σοσιαλιστών και Δημοκρατών.
Και καταλήγει: «Και κάτι τελευταίο. Ας μαζέψει τους κυβερνητικούς σκευωρούς ο κ. Τσίπρας».

Δικηγόρος έφτιαξε πλαστή διαθήκη για να «φάει» κληρονομιά 1,1 εκατ. ευρώ

Μεγάλη απάτη, με πλαστή διαθήκη, η αξία της οποίας ξεπερνάει το 1.100.000 ευρώ, που εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Αττικής, έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον στους αρμόδιους αξιωματικούς, οι οποίοι ερευνούν με μεγάλη προσοχή την πιθανότητα να βρίσκονται μπροστά σε οργανωμένο κύκλωμα που δραστηριοποιείται συστηματικά στην υφαρπαγή με δόλιο τρόπο, περιουσιών μοναχικών ηλικιωμένων που απεβίωσαν.

Πρωταγωνιστής της απάτης, σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι ένας 53χρονος δικηγόρος, ο οποίος συνελήφθη μαζί με μια 48χρονη συνεργό του, ενώ αναζητείται ένα ακόμα άτομο, ηλικίας 42 ετών.

Η υπόθεση αφορά στην «κληρονομιά» ενός ηλικιωμένου, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί σε προχωρημένη σήψη στο διαμέρισμα του στο Βύρωνα. Μάλιστα ο θάνατος του είχε απασχολήσει απο τότε την αστυνομία, η οποία ερεύνησε και την πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας, κάτι όμως που δεν κατέστη δυνατό να επιβεβαιωθεί.

Τον περασμένο Μάιο, έφτασε στην Ασφάλεια μια πληροφορία, οτι κάποιος έκανε ανάληψη πολύ μεγάλο ποσό απο λογαριασμό του θανόντος, ο οποίος δεν είχε κανέναν συγγενή, παρουσιάζοντας δικαιολογητικά καθ' όλα νομότυπα.

Το γεγονός αυτό έδωσε το έναυσμα για έρευνα από το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η οποία οδήγησε στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Όπως διαπιστώθηκε, ο δικηγόρος, άγνωστο πως, είχε πληροφορηθεί την περιουσιακή κατάσταση του ηλικιωμένου και κατήρτισε πλαστή διαθήκη, την οποία επικύρωσε στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, με την μαρτυρία του 42χρονου συνεργού του, ο οποίος κατέθεσε ενόρκως οτι η υπογραφή ήταν του θανόντος.

Με τον τρόπο αυτό εμφανιζόταν εμφανίσθηκε ως η μοναδική "κληρονόμος" η 48χρονη γυναίκα και πέτυχε να γίνει κυρία της ακίνητης περιουσίας (δύο διαμερίσματα και ένας χώρος στάθμευσης σε περιοχές της Αττικής) του αποβιώσαντος.

Ο 53χρονος εμφανίσθηκε, ως πληρεξούσιος δικηγόρος της 48χρονης, σε τράπεζα και ζήτησε την μεταφορά σε ατομικό του λογαριασμό, ποσού ύψους 646.000 ευρώ, από το συνολικό ποσό των 980.000 ευρώ που υπήρχαν στο λογαριασμό του αποβιώσαντος.

Μετά την ανεύρεση στοιχείων και αφού επιβεβαιώθηκε η πλαστότητα της υπογραφής του θανόντα, ο 53χρονος και η 48χρονη συνελήφθησαν και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν βιβλιάριο καταθέσεων, πληρεξούσια, τίτλοι κτήσης, χειρόγραφες σημειώσεις κλπ.

Το παράνομο περιουσιακό όφελος, από τη δράση της ομάδας, ανέρχεται στο ποσό του 1.100.000 ευρώ περίπου, υπολογιζομένης της αξίας των ακινήτων και του ύψους των καταθέσεων του Τραπεζικού λογαριασμού.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χτες στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή, ενώ οι έρευνες της Ασφάλειας συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν ενέχονται και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

ΧΙΟΝΙΑΣ ''EXPRESS'' ΣΤΙΣ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΝΟΜΟΥΣ

Νέος χιονιάς μας έρχεται την ερχόμενη Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου και θα χιονίσει περισσότερο από την τελευταία φορά ιδιαίτερα σε περιοχές της βόρειας, βορειοδυτικής και κεντρικής Ελλάδας.

 Πιο συγκεκριμένα φαίνεται να χιονίζει αρκετά πυκνά σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα νομών της κεντρικής και κυρίως της δυτικής Μακεδονίας, της Ηπείρου, της δυτικής Θεσσαλίας, αλλά και της κεντρικής και ανατολικής Στερεάς Ελλάδας ιδιαίτερα πάνω από τα 400-500 μέτρα υψόμετρο.

Μάλιστα βάση του χάρτη των μοντέλων πρόβλεψης καιρού, δεν αποκλείεται σε ορεινές περιοχές ίσως και ημιορεινές να ρίξει ακόμα και 30 πόντους χιόνι...


 Φαίνεται να χιονίζει στους νομούς Ιωαννίνων, Άρτας (300-500 μέτρα), στους νομούς Φλώρινας, Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς, Ημαθίας, Πέλλας, Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Πιερίας (200-400 μέτρα) και Καρδίτσας, Τρικάλων, Λάρισας και Μαγνησίας (400-500 μέτρα).
 Θα χιονίσει ωστόσο και σε όλα τα ορεινά πάνω από τα 800-900 μέτρα στους νομούς Ευρυτανίας, Φωκίδας, Φθιώτιδας, Βοιωτίας, Εύβοιας και Αττικής καθώς και στα βουνά των νομών Κορινθίας, Αχαϊας, Αρκαδίας, Αργολίδας, Λακωνίας και Μεσσηνίας πάνω από τα 1200-1300 μέτρα.


πηγή

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ .... Ωραίες εποχές γεμάτες «ελπίδα»

Δεκέμβριος, καιρός που τιμάται η γέννηση της ελπίδας για 13η σύνταξη.

Πως και μέχρι πότε μπορείτε να καταθέσετε τις πινακίδες ΙΧ στην εφορία

Τα Τέλη Κυκλοφορίας 2017 έχουν ήδη αναρτηθεί στο Taxisnet και οι ιδιοκτήτες οχημάτων έχουν περιθώριο μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου να τα εξοφλήσουν ώστε να γλιτώσουν από τα υπέρογκα πρόστιμα.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αναμένεται να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο στις κατά τόπους εφορίες από ιδιοκτήτες οχημάτων οι οποίοι θα σπεύσουν να καταθέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων τους ώστε να γλιτώσουν από τα υπερβολικά Τέλη Κυκλοφορίας, τα υπέρογκα τεκμήρια αλλά και τον παράλογο Φόρο Πολυτελούς Διαβίωσης που επιβάλλεται σε οχήματα με κινητήρες από 1.929 κ.εκ. και άνω με ηλικία έως 10 έτη.

Σε περίπτωση τώρα που δοθεί παράταση για την καταβολή των Τελών Κυκλοφορίας 2017 τότε αντίστοιχα παρατείνεται και ο χρόνος κατάθεσης των πινακίδων κυκλοφορίας μέχρι την εκπνοή της καταβολής των Τελών Κυκλοφορίας.

Να υπενθυμίσουμε πως ήδη στις εφορίες όλης της χώρας βρίσκονται πάνω από 1 εκατ. πινακίδες κυκλοφορίας ενώ περίπου 800.000 ιδιοκτήτες κινούν παράνομα τα οχήματά τους καθώς δεν έχουν εξοφλήσει τα Τέλη Κυκλοφορίας παλαιότερων ετών ενώ παράλληλα δεν έχουν ασφάλεια αλλά ούτε τα έχουν περάσει από Τεχνικό Έλεγχο.

Φέτος παρά τις όποιες εξαγγελίες στελεχών του οικονομικού επιτελείου δεν άλλαξε σχεδόν τίποτα στα ποσά των Τελών Κυκλοφορίας του 2017, εκτός από εκείνα που αφορούν στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ, ενώ επίσης αμετάβλητα παρέμειναν τόσο τα τεκμήρια όσο και ο Φόρος Πολυτελούς Διαβίωσης με αποτέλεσμα να είναι πιθανή μια νέα «έκρηξη» κατάθεσης πινακίδων από ιδιοκτήτες οχημάτων για να γλιτώσουν από την «τσιμπίδα» της εφορίας.

Παράλληλα η πρόωρες εξαγγελίες από την κ. Παπανάτσιου περί ριζικής αλλαγής των Τελών Κυκλοφορίας το 2018 και σύνδεση του τρόπου υπολογισμού τους με την ηλικία των οχημάτων έχει ανοίξει τον «ασκό του Αιόλου» μεταξύ κυβέρνησης και εισαγωγικών εταιρειών καθώς η αβεβαιότητα είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει «σεισμό» στην αγορά και βέβαια μεγάλη πτώση των πωλήσεων στα καινούρια ΙΧ σε αντίθεση με τα μεταχειρισμένα.

Τα έγγραφα που χρειάζονται για την κατάθεση των πινακίδων κυκλοφορίας

Οι φορολογούμενοι που ενδιαφέρονται να υποβάλουν δηλώσεις «ακινησίας» και να καταθέσουν τις πινακίδες των ΙΧ αυτοκινήτων τους στις Δ.Ο.Υ. θα πρέπει να γνωρίζουν ότι πρέπει να προσκομίσουν:

α) την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος

β) τις πινακίδες κυκλοφορίας

γ) φωτοτυπία της δήλωσης εισοδήματος, από την οποία πρέπει να αποδεικνύεται ποιος είναι ο κάτοχος του Ι.Χ.

δ) απόδειξη πληρωμής των τελών κυκλοφορίας του 2013

ε) υπεύθυνη δήλωση ότι το αυτοκίνητο θα σταθμεύσει σε κλειστό ιδιόκτητο χώρο

στ) αστυνομική ταυτότητα ή σχετική εξουσιοδότηση σε περίπτωση που ο προσερχόμενος δεν είναι ο ιδιοκτήτης.

Στον «αέρα» τα μειωμένα Τέλη Κυκλοφορίας σε περίπτωση άρσης ακινησίας το 2017

'Οσον αφορά στην καταβολή των μειωμένων Τελών Κυκλοφορίας σε περίπτωση άρσης ακινησίας για το 2017 το οικονομικό επιτελείο δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα ισχύσει και το 2017.

Πάντως το 2016 η απόφαση που ενεργοποιούσε την καταβολή μειωμένων Τελών Κυκλοφορίας σε περίπτωση άρσης ακινησίας δημοσιεύθηκε στις 12 Μαΐου με αποτέλεσμα να μην κάνουν χρήση του ευνοϊκού μέτρου πολλοί ιδιοκτήτες αυτοκινήτων αλλά πάρα πολλές εταιρείες ενοικιάσεων και χρονομίσθωσης οχημάτων…

enikonomia

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ !!! Αυτοκτόνησε 22 χρονος φοιτητής στη Λάρισα

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 22χρονος στο σπίτι του στη Λάρισα το βράδυ της Παρασκευής.

Ο νεαρός, που σπούδαζε στο ΤΕΙ Θεσσαλίας, απαγχονίστηκε στο σπίτι του στην οδό Παναγούλη. Τις τελευταίες μέρες δεν είχε δώσει σημεία ζωής και φίλοι του που ανησύχησαν κάλεσαν την αστυνομία.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.


kosmoslarissa.gr

ΒΙΝΤΕΟ-Γερμανίδες κατακλύζουν την Κένυα για σeξ με τους ιθαγενείς

Εδώ και δεκαετίες, τα παραθεριστικά κέντρα στην Κένυα δεν φημίζονται μονάχα για τις παραλίες τους και το έντονο φολκλόρ στοιχείο, αλλά και για έναν άλλο τουριστικά ελκυστικό παράγοντα που μπορεί να συνοψιστεί σε μία και μόνο λέξη: σεξ!

Πράγματι, λευκές, ώριμες ως επί το πλείστον και εύπορες, γυναίκες απ' όλη την Ευρώπη - κυρίως Γερμανίδες - καταφθάνουν μαζικά στα θέρετρα της αναπτυσσόμενης Κένυας με ένα και μοναδικό στόχο: να γευτούν το μυθικό καρπό, κοινώς να επιδοθούν σε έκλυτο σεξ με τους περίφημους «Moran» («πολεμιστές»), τους φημισμένους για τις σεξουαλικές τους ικανότητες ιθαγενείς εραστές των φυλών Μασάι και Σαμπούρου.

Σε αυτό το μύθο συνέβαλε τα μέγιστα το δημοφιλέστατο κατά τη δεκαετία του '90 αυτοβιογραφικό βιβλίο 320 σελίδων της Κορίν Χόφμαν με τίτλο που δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες: Η εξωτική ιστορία μου έρωτα και περιπέτειας με τους Μασάι.

Εκεί, η Χόφμαν εξιστορούσε πώς αποφάσισε να εγκαταλείψει τον άντρα της για χάρη ενός πολεμιστή στον οποίο χάρισε επίσης ένα παιδί.

Καθώς αποκαλύπτει το ακόλουθο βίντεο ρεπορτάζ, ο μύθος δεν είναι αβάσιμος: ορδές ώριμων Ευρωπαίων γυναικών σπεύδουν να ζήσουν το απόλυτο ερωτικό ειδύλλιο στην παραδεισένια γωνιά της αφρικανικής ηπείρου, στην Μομπάσα της Κένυας.

Τα υπόλοιπα επί της οθόνης:

Κρατήστε ένα σκόρδο στο στόμα σας για 30 λεπτά... Τα αποτελέσματα; Απίστευτα!!

Το σκόρδο έχει χρησιμοποιηθεί ως φάρμακο για να προλάβει ή να θεραπεύσει ένα ευρύ φάσμα ασθενειών και παθήσεων.

Οι φρέσκες σκελίδες ή συμπληρώματα που παρασκευάζονται από σκόρδο χρησιμοποιούνται στην ιατρική.
Το σκόρδο λαμβάνεται για πολλές παθήσεις που σχετίζονται με την καρδιά και το αίμα του κυκλοφορικού συστήματος.
Οι παθήσεις αυτές περιλαμβάνουν την υψηλή αρτηριακή πίεση, την υψηλή χοληστερόλη, τη στεφανιαία νόσο, την καρδιακή προσβολή, και την αθηροσκλήρωση. Η επιστήμη υποστηρίζει τη χρήση του σκόρδου σε κάποιες από αυτές τις περιπτώσεις.
Το σκόρδο πράγματι μπορεί να είναι αποτελεσματικό στην επιβράδυνση της ανάπτυξης της αθηροσκλήρωσης και φαίνεται να είναι σε θέση να μειώσει την αρτηριακή πίεση στα φυσιολογικά της επίπεδα. Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν το σκόρδο για την πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου, του καρκίνου του ορθού, του καρκίνου του στομάχου, του καρκίνου του μαστού, του καρκίνου του προστάτη, και του καρκίνου του πνεύμονα.
Το σκόρδο περιέχει μια χημική ουσία που ονομάζεται αλισίνη. Είναι η δραστική ουσία που δίνει στο σκόρδο όλες αυτές τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Επίσης, είναι η ουσία που δίνει στο σκόρδο την ιδιαίτερη μυρωδιά που έχει. Μερικά προϊόντα σκόρδου που είναι «άοσμα» παρασκευάζονται αφήνοντας το σκόρδο να ωριμάσει, αλλά αυτή η διαδικασία μπορεί επίσης να κάνει το σκόρδο λιγότερο αποτελεσματικό.
Το σκόρδο είναι ένα θαυμάσιο καρύκευμα που προσθέτει άρωμα, γεύση, και θρεπτικά συστατικά στα πιάτα σας. Οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε ψιλοκομμένο ή πολτοποιημένο το σκόρδο στα φαγητά μας για να επωφεληθούμε από τα οφέλη του. Κάποιο άλλοι όμως, χρησιμοποιούν το σκόρδο ως... «καραμέλα».
Η πρακτική αυτή ξεκίνησε από την Κίνα.
Οι Κινέζοι βάζουν το σκόρδο στο στόμα τους και το πιπιλίζουν για 30 λεπτά. Ασκούν αυτή την αρχαία μέθοδο νωρίς το πρωί. Τα αποτελέσματα είναι απίστευτα. Ο οργανισμός παίρνει όλα τα υγιή θρεπτικά συστατικά που απελευθερώνονται στο σάλιο και καθαρίζουν τα αιμοφόρα αγγεία. Μετά από 30 λεπτά, φτύνετε το σκόρδο, πλένετε τα δόντια σας και εάν η αναπνοή σας έχετε ακόμα αυτή την «κακή» μυρωδιά, μασάτε κόκκους καφέ ή φύλλα μαϊντανού.
Χρησιμοποιώντας το σκόρδο σαν «καραμέλα» απολαμβάνετε πολλά οφέλη για το σώμα σας, αποτοξινώνετε το σώμα σας, προάγει την υγεία των νεφρών, καθαρίζει το δέρμα σας, λειτουργεί ως ενισχυτικό του ανοσοποιητικού συστήματος, λειτουργεί αποτελεσματικά κατά της βρογχίτιδας, ελέγχει την όρεξη, κλπ, επίσης, δουλεύει θαυμάσια κατά του χρόνιου βήχα και βοηθά στην απομάκρυνση των πετρών από τα νεφρά, όπως αναφέρει το destora.
Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο από τα προβλήματα που αναφέρθηκαν παραπάνω, τότε αυτή είναι μια καλή και έξυπνη θεραπεία για σας.
*Οι πληροφορίες που περιέχονται δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

ΑΘΛΙΟ δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento» - Δυνάμωσαν με χυδαίο λαϊκισμό, κυβέρνησαν με ψέματα, τελειώνουν με αθλιότητες και φασιστικές μεθόδους.

Δήλωση Φώφης Γεννηματά Προέδρου του ΠΑΣΟΚ σε σχέση με το άθλιο δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento»

Δυνάμωσαν με χυδαίο λαϊκισμό, κυβέρνησαν με ψέματα, τελειώνουν με αθλιότητες και φασιστικές μεθόδους.
Με Βαξεβάνηδες και Καλογρίτσες δεν πρόκειται να διασωθεί ο Πρωθυπουργός.
Ας το πάρουν καλά χαμπάρι.
Εγώ και η οικογένεια μου δεν έχουμε καμία σχέση με δήθεν λογαριασμούς και λίστες και δεν έχω να κρύψω τίποτα.
Καταθέτω αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση και δεν θα αρκεστώ σε καμία δήθεν εξήγηση.
Θα ζητήσω από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης σε σχέση με τους διακινητές αυτών των αβάσιμων και άθλιων σεναρίων.
Ζητώ επίσης από τον Πρόεδρο της Βουλής και την Επιτροπή θεσμών και Διαφάνειας να ζητήσουν αμέσως ενημέρωση από τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές, μη επιτρέποντας στην άθλια συκοφαντία να αιωρείται.
Το μήνυμα ελήφθη. Μας φοβούνται, γιατί δυναμώνουμε κάθε μέρα και δεν μπορούν να οικειοποιηθούν τον χώρο της κεντροαριστεράς.
Θέλουν πόλεμο και θα τον έχουν.
Ζητώ από όσους πιστεύουν στην εντιμότητα στην πολιτική να πάρουν θέση.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ

ΒΙΝΤΕΟ - Ερευνητές βρήκαν ένα σπίτι στα βάθη της παγωμένης Ανταρκτικής... Δεν φαντάζεστε τι υπήρχε μέσα!!

Στους -93 βαθμούς Κελσίου!

Η ανταρκτική είναι η νοτιότερη ήπειρος της Γης. Είναι επίσης μια πολύ κρύα ήπειρος…
Η θερμοκρασία που έχει καταγραφεί είναι -93 °C.
Δεν υπάρχουν μόνιμοι κάτοικοι, ωστόσο υπάρχουν ερευνητές σχεδόν όλο τον χρόνο οι οποίοι προσπαθούν να μάθουν περισσότερα πράγματα γι’αυτην την διαφορετική ήπειρο.
Μια ομάδα ερευνητών λοιπόν, όπως αναφέρει το pentapostagma, βρήκε ένα σπίτι και αποφάσισε να μπει μέσα και να καταγράψει σε ρεπορτάζ αυτό που θα δείτε παρακάτω.

ΦΩΤΟ - Extreme νυφικά που δε θα ήθελες με τίποτα να φορέσει η γυναίκα σου

Η ημέρα του γάμου είναι ξεχωριστή για κάθε νύφη.
Κάποιες φροντίζουν να την κάνουν ακόμη πιο ξεχωριστή με τις επιλογές τους.
Οι γυναίκες που ακολουθούν, επέλεξαν extreme εμφανίσεις.
Για τους γαμπρούς δεν ξέρουμε αν χάρηκαν αλλά οι… κουμπάροι και οι καλεσμένοι δεν πέρασαν και άσχημα!
Δείτε τις φωτογραφίες

























Εμεινε στο top 10 των καταζητούμενων του FBI για μία ημέρα -Την επομένη τον έπιασαν

Το FBI συνέλαβε στο Λος Αντζελες έναν άνδρα που θεωρείται ότι είναι ο Μάρλον Τζόουνς, ένας από τους 10 πλέον καταζητούμενους της υπηρεσίας. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τζόουνς είχε μπει σε αυτή τη λίστα μόλις μία ημέρα νωρίτερα, για το περιστατικό με πυροβολισμούς σε πάρτι γενεθλίων τον Οκτώβριο.
Στις 15 Οκτωβρίου, υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών με αντίπαλη συμμορία, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 4 άτομα και να τραυματιστούν άλλοι 10, σε σπίτι στο Λος Αντζελες, το οποίο χρησιμοποιούνταν ως εστιατόριο, ανακοίνωσε το FBI.
Ο ύποπτος συνελήφθη μετά από καταδίωξη, ανέφερε η υπηρεσία σε tweet, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, σύμφωνα με το Reuters.
Οι αρχές πιστεύουν ότι ο Τζόουνς, που έχει πολυετή εγκληματική δράση, γεννήθηκε στην Τζαμάικα και βρίσκεται στις ΗΠΑ παράνομα.
Ο άνδρας μπήκε στη λίστα με τους 10 πλέον καταζητούμενους του FBI την Πέμπτη και έγινε ο 510ος που περιλαμβάνεται σε αυτήν, από τη δημιουργία της το 1950.

Κρύφτηκε κάτω από το κρεβάτι για να δει πόσο πιστό είναι το αγόρι της. Όμως αυτό που συνέβη, δεν θα το ξεχάσει ποτέ!

Kryfthke katw apo to Krevati gia na dei poso Pisto einai to Agori ths 1Αυτή η ιστορία έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Πρόκειται για μία γυναίκα που αποφάσισε να δοκιμάσει τη σχέση της και μέσα από αυτή τη δοκιμασία έμαθε ένα πολύ σημαντικό μάθημα.
Αφού η φλόγα στην σχέση της είχε σβήσει, σκέφτηκε κατά την άποψή της μία πολύ καλή ιδέα: ήθελε να δει πόσο σοβαρά την έβλεπε ο φίλος της και έτσι αποφάσισε να τον “αφήσει μόνο και να φύγει για λίγο.”

Για να πάρει τις απαντήσεις που ήθελε, του έγραψε ένα γράμμα λέγοντάς του πως η σχέση τους είχε τελειώσει και πως δεν άντεχε άλλο. Το μόνο που ήθελε ήταν η αντίδρασή του, αλλά δεν ήθελε να τον αφήσει.

Μόλις τέλειωσε το γράμμα, το άφησε στο γραφείο του για να το βρει. Δεν ήθελε να χάσει την αντίδρασή του, οπότε κρύφτηκε κάτω από το κρεβάτι και περίμενε.

Τελικά, εκείνος ήρθε σπίτι. Ήταν αγχωμένη και ενθουσιασμένη περιμένοντας κάτω από το κρεβάτι. Μπήκε στο δωμάτιο και ξεκίνησε να διαβάζει το γράμμα. Όταν τέλειωσε το διάβασμα, η κοπέλα δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά της.
Kryfthke katw apo to Krevati gia na dei poso Pisto einai to Agori ths 2Άρχισε να σφυρίζει και πήρε το τηλέφωνο. Αυτό δεν μπορούσε να συμβαίνει. Άκουσε το αγόρι της να λέει:

Kryfthke katw apo to Krevati gia na dei poso Pisto einai to Agori ths 4
Kryfthke katw apo to Krevati gia na dei poso Pisto einai to Agori ths 3“Έλα ομορφιά μου, έρχομαι από εκεί. Η χαζή τελικά κατάλαβε πως την απατάω. Επιτέλους έφυγε. Ήταν ένα πολύ μεγάλο λάθος αυτή η σχέση. Είμαι πολύ χαρούμενος που ελευθερώθηκα. Μακάρι να σε είχα γνωρίσει νωρίτερα. Θα τα πούμε σε λίγο.”

Η γυναίκα δεν μπορούσε να το πιστέψει. Δεν είχε καταλάβει τι είχε συμβεί. Κάθισε σοκαρισμένη για λίγα λεπτά. Το αγόρι της άρχισε να μαζεύει μερικά πράγματα. Μόλις έφυγε από το διαμέρισμα, τα δάκρυά της άρχισαν να κυλάν στο πρόσωπό της. Σύρθηκε έξω από την κρυψώνα της, όπως αναφέρει το tonwtiko.
Kryfthke katw apo to Krevati gia na dei poso Pisto einai to Agori ths 5Μάζεψε τα κομμάτια της και κοίταξε το δωμάτιο. Υπήρχε και ένα δεύτερο γράμμα στο γραφείο. Ήταν από το αγόρι της και απευθυνόταν σε εκείνη. Το άνοιξε και άρχισε να το διαβάζει. Όταν το τέλειωσε, ένιωσε τόση ντροπή, αλλά και τεράστια ανακούφιση. Πόσο χαζή μπορούσε να ήταν; Το γράμμα έγραφε:
“Ρε χαζή, την επόμενη φορά που θα θελήσεις να μου κάνεις πλάκα, να σιγουρέψεις πως τα πόδια σου δεν προεξέχουν από το κρεβάτι. Πήγα για ψώνια. Τα λέμε σε λίγο αγάπη μου.”

Οπότε, εάν θέλετε να δοκιμάσετε κάποιον, καλό είναι να περιμένετε πως και εκείνος μπορεί να κάνει το ίδιο και σε σας! Εξάλλου, ρόδα είναι και γυρίζει!

Πρωθυπουργέ, Μαζέψτε τον Καμμένο -Θέτει τη χώρα σε κίνδυνο

Με έκπληξη και τρόμο ακούσαμε τον υπουργό Άμυνας, Καμμένο, να χαρακτηρίζει ηλίθιο τον  Ερντογάν, φορώντας το αγαπημένο του στρατιωτικό τζάκετ για να … φοβίσει τον Τούρκο Πρόεδρο; 

Ή να αποδείξει στους Έλληνες πολίτες ότι ο ίδιος και η κυβέρνηση μπορούν να προστατεύσουν τα σύνορα της χώρας;
  Η συμπεριφορά του Καμμένου είναι εθνικά επικίνδυνη, πατριωτικά επώδυνη και πολιτικά απεχθής. 

Αναδεικνύει κατά δραματικό τρόπο την ποιότητα των ανθρώπων που μας κυβερνούν και είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια της χώρας και των πολιτών της. 
Δείχνει και την ανεπάρκεια του πρωθυπουργού, ο οποίος φαίνεται δεν διαθέτει το κριτήριο της σωστής επιλογής Υπουργών. Πόσες ανόητες και επικίνδυνες άραγε αποφάσεις της κυβέρνησης και του κύριου Τσίπρα φέρουν την υπογραφή αυτού του ανθρώπου;
Ακόμα κι αν υποθέσουμε – που δεν το κάνουμε – ότι διέθετε κάποιες στοιχειώδεις ικανότητες, η τρομακτική έλλειψη πολιτικού και πατριωτικού ήθους τις ακυρώνει εν τη γενέσει τους.
 Αναρωτιέται εύλογα ο κάθε πολίτης τι σόι επικίνδυνες ασημαντότητες καθορίζουν την τύχη της χώρας αλλά και τις τύχες των πολιτών, τι σόι ελαχιστότατοι κρύβονται πίσω από τον πρωθυπουργό …  
Αν είναι αυτής της ποιότητας όλοι οι φίλοι και οι στενοί συνεργάτες του κυρίου Τσίπρα, υποθέτει κάποιος εύλογα ότι η παρουσία του ως Αρχηγού κράτους τέτοιες κρίσιμες εθνικά στιγμές αποτελεί τεράστιο πρόβλημα για την εθνική μας σοβαρότητα και αξιοπρέπεια.
Η συγκεκριμένη ενέργεια του κυρίου Καμμένου αποτελεί το πλέον αποτρόπαιο παράδειγμα απύθμενης μισαλλοδοξίας και εθνικής ελεεινότητας. 
Πρόκειται για σύμπτωμα έκπτωσης που οφείλει το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του να το αντιμετωπίσει με γενναιότητα, ευθύτητα, ορθοφροσύνη και κυρίως με πατριωτική ευθύνη.  
Και σεις κύριε Τσίπρα, μαζέψτε τον πριν είναι αργά ….

  Aλίκη Χατζή- http://thecaller.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑ - "Τριτοκοσμική εικόνα στο Κ.Υ. Γαργαλιάνων"

 Της Νικολέτας Ντάμπου για το Life2day.gr
 
Με την απόσυρση των μηχανημάτων του μικροβιολογικού εργαστηρίου μετά την απόσπαση του μικροβιολόγου
και με 3 γιατρούς που δίνουν μάχη για να βγαίνουν οι εφημερίες και με την 6 ΥΠΕ να απαντάει στο αίτημα της διοίκησης του Κέντρου για γιατρούς ‘’ ότι το σύστημα είχε καταρρεύσει!!!’’ αλλά και με το διευθυντή να αγοράζει λάμπες, χαρτικά κ.α , διαμορφώνεται η τριτοκοσμική εικόνα του Κέντρου Υγείας Γαργαλιάνων. Το θέμα απασχόλησε τα τοπικά μέσα εδώ και λίγα 24ωρα.  
Ο διευθυντής Αλέξανδρος Τζωρτζίνης μιλώντας στο Life2day.gr τόνισε μεταξύ άλλων ότι:
Ελλείψεις θα υπήρχαν και στα φάρμακα, όμως αυτό που εφαρμόζουν στο Κέντρο, είναι να γράφονται αυτά και να εκτελούνται οι συνταγές στα φαρμακεία. Τα φάρμακα αυτά αφορούν περισσότερο σε αντιφλεγμονώδη, σε ενέσιμα, σε κορτιζόνες, κλπ. Μαύρα είναι τα πράγματα και στο ζήτημα του ασθενοφόρου αφού το Κέντρο Υγείας Γαργαλιάνων δεν διαθέτει καν όχημα ασθενοφόρου και πάλι όμως δεν θα είχε καμία διαφορά όταν για να λειτουργήσει σωστά χρειάζεται προσωπικό για τρείς βάρδιες οι οποίες θα έπρεπε να αποτελούνται από έναν οδηγό και έναν διασώστη έκαστη. Αυτό που γινόταν παλαιότερα ήταν να βάζουν έναν οδηγό του Δήμου που εργάζεται στην ‘’συλλογή’’ σκουπιδιών μαζί με έναν εφημερεύοντα γιατρό στην κάλυψη του όποιου περιστατικού, κάτι που όμως αφενός απαγορεύεται και αφετέρου όπως αναφέρει ο διευθυντής “πρόκειται για εικόνα τριτοκοσμική”. Η λύση που προκρίθηκε είναι η κάλυψη του Κέντρου από το ΕΚΑΒ το οποίο όμως και πάλι παρουσιάζει προβλήματα αφού αποτελείται από ένα μόλις όχημα για ολόκληρη την ευρύτερη περιοχή. Έτσι, σε κάθε κλήση του και αναλόγως με το που βρίσκεται, μπορεί να φτάσει σε είκοσι λεπτά, μπορεί και σε μία ώρα, με τους γιατρούς να “κάνουν τον σταυρό” τους. Κανονικά πάντως η βάση του είναι στα Φιλιατρά
Το Κέντρο Υγείας αυτή τη στιγμή διαθέτει έναν παιδίατρο και έναν γενικό γιατρό, οι οποίοι πλαισιώνονται από έναν αγροτικό γιατρό. Πρόβλημα υπάρχει με τις εφημερίες, αφού οι τρεις γιατροί δεν επαρκούν για να βγαίνουν οι εφημερίες και μάλιστα ο ίδιος ο διευθυντής που είναι και ο παιδίατρος στο Κέντρο ανέφερε πως αυτόν τον μήνα θα κάνει 5 εφημερίες κάτι που κανονικά δεν επιτρέπεται όμως θα το κάνει για την εξυπηρέτηση του κόσμου και για να μην κλείσει το Κέντρο. Σε κάθε περίπτωση, την τελευταία φορά που από την διοίκηση του Κέντρου αιτήθηκαν περισσότερους γιατρούς, η απάντηση από την ΥΠΕ ήταν ότι το σύστημα έχει καταρρεύσει!!!
ΜΕ ΔΩΡΕΕΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ Κ.Υ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ
Στο νοσηλευτικό προσωπικό το Κέντρο διαθέτει οχτώ άτομα από τα οποία τα εφτά εργάζονται αφού άλλο ένα λείπει με άδεια εξαιτίας ενός πολύ σοβαρού προβλήματος υγείας. Ωστόσο, με το υπάρχον δυναμικό οι βάρδιες βγαίνουν με επάρκεια και το προσωπικό μπορεί να παίρνει κανονικά άδειες και ρεπό αφού εδώ είναι ένας τομέας που το Κέντρο δεν παρουσιάζει ελλείψεις. Το Κέντρο δεν παρουσιάζει ελλείψεις σε αναλώσιμα υλικά, ωστόσο αυτό δεν οφείλεται στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια. Αντιθέτως, υπάρχουν πολλές δωρεές, τις οποίες η διοίκηση του Κέντρου φροντίζει να διαχειρίζεται σωστά, βασικά αγοράζοντας τα απαραίτητα υλικά. Οι δωρεές αυτές προέρχονται από τον κόσμο. Ελλείψεις θα υπήρχαν και στα φάρμακα, όμως αυτό που εφαρμόζουν στο Κέντρο, είναι να γράφονται αυτά και να εκτελούνται οι συνταγές στα φαρμακεία ώστε κατόπιν να γίνεται και η χορήγησή τους από τους γιατρούς. Τα φάρμακα αυτά αφορούν περισσότερο σε αντιφλεγμονώδη, σε ενέσιμα, σε κορτιζόνες, αποτέλ κλπ. 
Σε ότι αφορά τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό του Κέντρου, ο διευθυντής αναφέρει στο LIFE2DAY.GR πως υπάρχει ένας καρδιογράφος που αγοράστηκε από δωρεά και ο οποίος χάλασε πρόσφατα. Παράλληλα έχει χαλάσει ο απινιδωτής με αποτέλεσμα να δανειστούν από άλλη Μονάδα. Από την διοίκηση έχουν γίνει σχετικές εκκλήσεις ώστε να έρθει κάποιος να φτιάξει τα όποια μηχανήματα χαλάνε, όμως δεν υπάρχει καμία ανταπόκριση.
 

Ξεκινήστε να παίζετε τένις για μακροζωία

Νέα έρευνα υποστηρίζει ότι τα σπορ με ρακέτες συσχετίζονται με μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής 

Το μυστικό της μακροζωίας ίσως να βρίσκεται στο τένις. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν ερευνητές στην Αυστραλία, οι οποίοι βρήκαν ότι οι άνθρωποι που παίζουν σπορ με ρακέτες όπως μπάντμιντον, σκουός και τένις είχαν σχεδόν 50% μικρότερο κίνδυνο θανάτου από οποιοδήποτε αίτιο κατά τη διάρκεια της 15ετούς έρευνας.
Ειδικά τα σπορ με ρακέτες συσχετίζονταν και με μείωση κατά 56% του κινδύνου θανάτου από καρδιαγγειακά νοσήματα.
«Τα ευρήματά μας υποδηλώνουν ότι δεν έχει σημασία μόνο η συχνότητα και η ποσότητα αλλά και ο τύπος της άσκησης» δήλωσε ο κύριος ερευνητής Μανόλης Σταματάκης επίκουρος καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ.
Οι ερευνητές μελέτησαν στοιχεία από 80.000 ενήλικες άνω των  30 ετών (μέσου όρου ηλικίας 52 ετών) στην Αγγλία και τη Σκοτία μεταξύ του 1994 και του 2008.
Πέρα από τις ρακέτες και τα οφέλη τους, παρατήρησαν ότι το κολύμπι και η αεροβική συσχετίζονται με μείωση κατά 30% του κινδύνου πρόωρου θανάτου. Ο αντίστοιχος κίνδυνος για τους ποδηλάτες ήταν 15% μικρότερος.
Η έρευνα δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση British Journal of Sports Medicine.


vita.gr

Δείτε το video που ξεφτιλίζει ολόκληρη την κοινωνία μας σε 3΄μόλις λεπτά!

Η χιουμοριστική εκπομπή του ΣΚΑΙ έκανε ένα video γροθιά στο στομάχι για το πως είναι η πραγματική ζωή των ΑΜΕΑ στην πόλη.
Ο Κρητικός παραολυμπιονίκης κολύμβησης Αντώνης Τσαπατάκης και ο ρεπόρτερ Θάνος Πασσάς γύρισαν την πιο ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έχουμε δει εδώ και αρκετό καιρό. 
Και αυτό γιατί στην ουσία δεν είπαν τίποτα.
Και όμως βγήκε η μεγαλύτερη είδηση.
Γιατί ο Θάνος δεν μπορούσε να ακούσει τι του απαντούσε ο παραολυμπιονίκης στις ερωτήσεις του, καθώς ο Αντώνης δεν μπορούσε να διασχίσει με το αμαξίδιό του τα πεζοδρόμια και τους δρόμους της πρωτεύουσας με αποτέλεσμα να μένει πάντα πίσω από τον δημοσιογράφο.
Ένα εκπληκτικό video, τόσο μα τόσο εξοργιστικό για την χώρα μας:

SPIEGEL - Πολ Kαζαριάν: Το ύψος του ελληνικού χρέους είναι το ψέμα του αιώνα!


Πολ Kαζαριάν: Το ύψος του ελληνικού χρέους είναι το ψέμα του αιώνα!

O Aμερικανός μεγαλοεπενδυτής Πολ Kαζαριάν, ο μεγαλύτερος ιδιώτης επενδυτής στην Ελλάδα, πιστεύει ότι η χώρα μας δεν έχει πρόβλημα χρέους, διότι αυτό απλούστατα ανέρχεται όχι στο 177% αλλά στο 71% του ΑΕΠ της. Συνεπώς «το ύψος του ελληνικού χρέους είναι το ψέμα του αιώνα», όπως είπε χαρακτηριστικά ο Kαζαριάν στην διαδικτυακή έκδοση του περιοδικού Spiegel.
Ο 61xρονος ιδρυτής της αμερικανικής επενδυτικής εταιρείας Japanica Partners, ο οποίος υπήρξε στο παρελθόν τραπεζίτης της Goldman Sachs, στηρίζει την άποψή του έχοντας ως κριτήριο το χρονικό και όχι το ονομαστικό ύψος του στον τρόπο προσδιορισμού του χρέους: Eάν υπολογίσει κανείς σωστά το ελληνικό χρέος, το ύψος του δεν ανέρχεται στο 177%, αλλά το ανώτερο στο 71% του ελληνικού ΑΕΠ. Σύμφωνα με τον Καζαριάν ο υπολογισμός του χρέους θα πρέπει να γίνει λοιπόν όχι με βάση την ονομαστική του αξία, δηλαδή 312 δισ. ευρώ το 2015, αλλά με βάση την χρονική αξία των των υποχρεώσεων της Ελλάδας. Θα πρέπει, δηλαδή, να συνυπολογισθεί «η κεκαλυμμένη διαγραφή» μέρους του ελληνικού χρέους, όχι μόνο δια του χαμηλού επιτικίου, αλλά και δια της μεγάλης παρατάσεως της έναρξης αποπληρωμής του χρέους ήτοι δέκα χρόνια αργότερα από ό,τι είχε αρχικά συμφωνηθεί και αυτό σημαίνει «μικρότερη επιβάρυνση λόγω του πληθωρισμού», όπως είπε στο γερμανικό περιοδικό. «Η χρονική αξία είναι η βάση της χρηματοοικονομικής λογιστικής» τονίζει μάλιστα ο Αμερικανός μεγαλοεπενδυτής στο Spiegel.
Επισημαίνει δε επίσης ότι «η Ελλάδα πιέζεται να πάρει περισσότερη οικονομική βοήθεια από τις χώρες του ευρώ, αυτές δίνουν μόνο υπό την προϋπόθεση των δημοσιονομικών πλεονασμάτων και ωθούν την κυβέρνηση σε βαρύ πρόγραμμα λιτότητας και σε αντιλαϊκές και συχνά αμφισβητούμενες μεταρρυθμίσεις».
H λύση την οποία προτείνει ο Καζαριάν είναι να αποδείξει η Ελλάδα καταρχάς το αληθινό ύψος του χρέους της «με βάση τους διεθνώς αναγνωρισμένους κανόνες», διότι «τότε θα γίνονταν εμφανές ότι το χρέος της είναι στην πραγματικότητα μικρότερο από εκείνο άλλων χωρών».

Πηγή: Spiegel, Deutsche Welle

Όσκαρ... ευρηματικότητας για ιδιοκτήτη σουβλατζίδικου

Προκειμένου να...κερδίσει χώρο

Τι άλλο θα σκεφτεί ο Έλληνας καταστηματάρχης προκειμένου να εξοικονομήσει λίγο κοινόχρηστο χώρο. 
Η φωτογραφία του συγκεκριμένου, πάντως, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κάνει το γύρο του διαδικτύου, με πολλούς να του δίνουν το... όσκαρ ευρηματικότητας.
Τη συγκεκριμένη φωτογραφία, ανήρτησε ένα πολίτης στην σελίδα στο Facebook της ομάδας «Φίλοι Ιστορικού Κέντρου Θεσσαλονίκης» και όπως φαίνεται ο ιδιοκτήτης έβαλε μία τάβλα επάνω στο δίκυκλό του, προφανώς, προκειμένου να μετατραπεί σε τραπεζάκι για τους πελάτες του!

Δάγκωσε αστυνομικό που προσπάθησε να τον συλλάβει!

Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε , νωρίτερα σήμερα το πρωί, όταν αλλοδαπός ζογκλέρ προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης ...δαγκώνοντας αστυνομικό!
Συγκεκριμένα, αστυνομικοί κλήθηκαν στην οδό Νικηφόρου Φωκά στο κέντρο των Χανίων προκειμένου να προχωρήσουν στην προσαγωγή του άνδρα, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr.
Ο άνδρας , με καταγωγή από χώρα της Κεντρικής Ευρώπης, που πραγματοποιούσε διάφορα τρικ στο δρόμο προσπαθώντας να αποφύγει τους αστυνομικούς αντιστάθηκε... δαγκώνοντας τον έναν!
Παρά τις προσπάθειες του ωστόσο οδηγήθηκε τελικά το αστυνομικό τμήμα.

Σε συμβολικό αποκλεισμό του τελωνείου Ευζώνων προχωρούν αγρότες και κτηνοτρόφοι


Σε συμβολικό αποκλεισμό του τελωνείου Ευζώνων προχωρούν αγρότες και κτηνοτρόφοι


Να υπενθυμίσουν στην ελληνική κυβέρνηση ότι οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα παραμένουν σε εγρήγορση και δεν προτίθενται να μείνουν αμέτοχοι στην πολιτική που ακολουθείται και οδηγεί στον αφανισμό τους, στοχεύουν με τη σημερινή τους συμβολική κινητοποίηση αγρότες και κτηνοτρόφοι του Νομού Κιλκίς, όπως τόνισε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του σωματείου Δήμου Παιονίας, Θωμάς Καρυπίδης.
"Έχουμε τηλεφωνήματα από συναδέλφους μας σε διάφορα χωριάς της περιοχής που μας καλούν να τους περιμένουμε στην είσοδο του Πολυκάστρου όπου συγκεντρωνόμαστε και προκειμένου όλοι μαζί να μεταβούμε με τα αγροτικά μηχανήματα και τα τρακτέρ μας στο τελωνείο των Ευζώνων στα σύνορα της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ", μας επισήμανε ο ίδιος, προσθέτοντας "θα προχωρήσουμε σε συμβολικό αποκλεισμό του τελωνείου όπου αναμένεται να φτάσουμε στις 12". Η χρονική διάρκεια του αποκλεισμού, θα εξαρτηθεί απο τις δυνάμεις που θα έχουν συγκεντρωθεί, σύμφωνα με τον ίδιο.
Απαντώντας σε σχετική μας ερώτηση, ο κ. Καρυπίδης επισήμανε "αυτό που ανέφερα ότι θα πάμε στην Ειδομένη να στήσουμε καταυλισμό δεν είναι κάτι που θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Στις 17/12 η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων έχει ολομέλεια. Στη διάρκειά της θα συζητήσουμε για τις επόμενες κινήσεις μας ως πρωτογενής τομέας, οι επόμενες και αναμένονται μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς".
Οι αγρότες και κτηνοτρόφοι διαμαρτύρονται για τη μείωση κατά 50% της εξισωτικής αποζημίωσης επειδή τριπλασιάστηκε ο αριθμός των δικαιούχων. Επίσης, οι επαγγελματίες αγρότες δεν περιλαμβάνονται στις διατάξεις περί ακατάσχετου λογαριασμού τη στιγμή που, όπως αναφέρουν, το 80% των αγροτών-κτηνοτρόφων έχει λογαριασμό είτε προς κατάσχεση είτε δεσμευμένο από εφορία, ταμεία και τρίτους. Επιπλέον, το ασφαλιστικό ζήτημα, με την κατάργηση του ΟΓΑ, αποτελεί ένα από τα ζητήματα που "εξοργίζουν" τους ανθρώπους του κλάδου, όπως μας είπε ο κ. Καρυπίδης.
Τη Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016, αγρότες και κτηνοτρόφοι της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκωντων περιοχών Φαρσάλων, Καρδίτσας, Τρικάλων και Λάρισας θα πραγματοποιήσουν συμβολικές κινητοποιήσεις στα κατά τόπους υποκαταστήματα του ΟΠΕΚΕΠΕ, ΕΛΓΑ και ΔΕΗ.
Για τις 15 του τρέχοντος μηνός οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα της Δυτικής Μακεδονίας αναμένεται να προχωρήσουν σε αποκλεισμό λίγων ωρών του ΕΛΓΑ στην Κοζάνη.

ΒΙΝΤΕΟ - Πάλι τα ίδια; Γλεντήστε γιατί έρχεται το… τέλος του κόσμου!


glentiste-autes-tis-meres-erxetai-ksana-to-telos-tou-kosmou-w_l
Οι συνωμοσιολόγοι του διαδικτύου, διαδίδουν ότι ο πλανήτης Νιμπίρου, πιο γνωστός ως Πλανήτης Χ είναι έτοιμος να διαλύσει το ηλιακό σύστημά μας.

Ο Νιμπίρου – λένε οι συνωμοσιολόγοι – είναι 4 έως 10 φορές μεγαλύτεροι από τη Γη. Το πόσο ακριβώς είναι μεγαλύτερος εξαρτάται από το ποιόν θεωρητικό θα πιστέψετε. Αυτός ο διαστημικός γίγαντας λοιπόν, έχει μια τροχία πολύ μεγαλύτερη από αυτή του Πλούτωνα γεγονός που σημαίνει ότι κάθε 200.000 χρόνια επιστρέφει περνώντας ανάμεσα στον Ποσειδώνα και τον Αρη προκαλώντας κατακλυσμιαία φαινόμενα στη Γη, εξαλείφοντας σχεδόν κάθε μορφή ζωής στον πλανήτη μας.
Εχουμε ήδη καταστραφεί πέντε φορές σε 15 χρόνια
Το τέλος του κόσμου είχε προβλεφτεί ότι θα συνέβαινε το 2000, το 2003, το 2007, το 2012 και το 2015. Το ότι δεν έγινε τίποτε οφείλεται μάλλον στο γεγονός ότι ο Νιμπίρου δεν υπάρχει, σε αντίθεση με όσα πιστεύουν οι συνωμοσιολόγοι και τα σχετικά βιντεάκια που έχουν κατακλύσει το youtube.

Οι αστρονόμοι λένε ότι ένα τόσο μεγάλο αντικείμενο αν βρισκόταν τόσο κοντά στην Γη θα μπορούσαμε να το δούμε στον ουρανό δια γυμνού οφθαλμού.
Οι θεωρίες συνομωσίας αναφέρουν ότι ο Πλανήτης Χ κρύβεται πίσω από τον Ηλιο, κάτι που πρακτικά δεν μπορεί να συμβεί.
Επίσης οι αστρονόμοι λένε ότι αν υπήρχε ένα τέτοιο ουράνιο σώμα με τέτοιες διαστάσεις και την συγκεκριμένη τροχιά, τότε θα είχαμε ήδη αρχίσει να ψάχνουμε στον ουρανό τον πλανήτη Δία, καθώς θα τον είχε εξακοντίσει εκτός τροχιάς.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ! Νεκρός 37χρονος στο Αγρίνιο - Αυτοπυροβολήθηκε στην κοιλιά με κυνηγετικό όπλο

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 37χρονος που το πρωί βρέθηκε από οικείους του πυροβολημένος  από κυνηγετικό όπλο στην κοιλιακή χώρα, στο βουλκανιζατέρ ιδιοκτησίας του.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργείο και αμέσως νοσηλεύτηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση.

Ο οργανισμός του δεν άντεξε όμως και τελικά εξέπνευσε, σκορπώντας απέραντη θλίψη στα συγγενικά και φιλικά πρόσωπα, που ήλπιζαν σε ένα θαύμα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου