26.5.12

Γιαούρτωσαν τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, στο Βόλο

Περίπου 20 άτομα περικύκλωσαν τον βουλευτή Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτη Ηλιόπουλο και εκσφενδόνισαν εναντίον του γιαούρτια, το μεσημέρι της Παρασκευής, την ώρα που βρισκόταν με την παρέα του σε τσιπουράδικο του Βόλου.
Το περιστατικό συνέβη ακριβώς κάτω από τα δικαστήρια του Βόλου, όπου ο κ. Ηλιόπουλος, μαζί με την παρέα πέντε ακόμη ατόμων ετοιμάζονταν να καθίσουν σε ένα από τα τσιπουράδικα που υπήρχαν στον εν λόγω δρόμο.
Από την πίσω πλευρά του δρόμου εμφανίστηκε μια ομάδα νεαρών, αποτελούμενη περίπου, από 20 άνδρες και γυναίκες, με καλυμμένα πρόσωπα, και οι οποίοι άρχισαν να εκσφενδονίζουν το ένα μετά το άλλο τα γιαούρτια εναντίον του κ. Ηλιόπουλου γιαούρτια.
Τα «σκάγια» πήραν και την παρέα που καθόταν σε διπλανό τραπέζι, με αποτέλεσμα, προς στιγμήν, τα πνεύματα να οξυνθούν ιδιαιτέρως, και να αρχίσουν να εκτοξεύονται από την εν λόγω παρέα ακόμη και τραπέζια!
Οπως γράφει το taxydromos.gr η παρέα του βουλευτή της Χρυσής Αυγής  παρέμεινε ψύχραιμη και δεν αντέδρασε καθόλου, παρά τον καταιγιστικό ρυθμό με τον οποίο εκτοξεύονταν γιαούρτια, τραπέζια και καρέκλες.
Οι νεαροί αποχώρησαν τρέχοντας, ενώ στο σημείο  μετά από λίγα λεπτά κατέφθασε ισχυρή αστυνομική δύναμη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, από την πλευρά του κ. Ηλιόπουλου δεν έχει κατατεθεί μήνυση.

ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΔΕΝ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕ;

 Γράφει ο Αλέξανδρος Καζναφέρης καθηγητής M.I.T
 Όταν το πολιτικό σύστημα ήταν σε ευημερία, ψεύτικη ευημερία και όλα τα έκρυβαν κάτω από το χαλί και ο ΓΑΠ έσπασε το απόστημα,
τότε λοιπόν ο Καραμανλής είχε κρυφτεί στο λαγούμι του και περίμενε σαν κρυμμένος θεατής να δει ποιος θα βγάλει τα κάστανα από την φωτιά για να πάει ύστερα  να τα φάει.

Ο ΓΑΠ όργωνε όλη την υδρόγειο για να σωθεί η χώρα, τότε λοιπόν ο ΓΑΠ είδε ότι πρόβλημα δεν είχε μόνο η χώρα αλλά όλη η Ευρώπη.
Τότε ο Παπανδρέου προτείνει το Ευρωομόλογο, την φορολογία στις χρηματιστηριακές συναλλαγές, τον έλεγχο στους οίκους αξιολόγησης και την θωράκιση της ΕΕ απέναντι στους οίκους.

Ακόμα και το ΔΝΤ που κανένας δεν μας εξήγησε σοβαρά, με επιχειρήματα και όχι με αερολογίες και όχι με εκβιασμούς το τι σημαίνει <ΔΝΤ> και πόσο κερδίζει η χώρα από έναν τέτοιο οργανισμό και πόσο θα έχανε από έναν τοκογλυφικό δανεισμό.
Όταν η τρόικα ήρθε και έκανε τον έλεγχο και έβαζε κανόνες στις σπατάλες,
τότε οι κλεφτές φώναζαν βοήθεια.

Να σας φέρω για παράδειγμα ένα δικό μου περιστατικό που η τρόικα δεν το είχε εντάξει μέσα στο πρόγραμμα.
Όταν πήγα στο νοσοκομείο στον Άγιο Σάββα, περιμένοντας στα εξωτερικά γιατρειά σηκώθηκα να βοηθήσω ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, κάποιοι πίσω από την πλάτη μου, μου έκλεψαν τα κινητά και ένα ζευγάρι γυαλιά.
Τρέχοντας από εδώ και από εκεί για να βρω τα κινητά μου , μου λέει ένας αστυνομικός που ήταν στην πάνω πτέρυγα, με πολύ χιούμορ <να πάτε να τα αγοράσετε στο κέντρο της Αθήνας>.
Όταν πήγα στην Αθήνα στο κέντρο διαπίστωσα ότι υπάρχουν μαγαζιά που πωλούν  κλεμμένα κίνητρα σε βιτρίνες, για παράδειγμα στην Πανεπιστημίου και το ξέρετε όλοι αυτό και πηγαίνετε και αγοράζετε.
Να λοιπόν φίλοι μου ένα παράδειγμα που δεν μπορούμε εμείς τουλάχιστον να βάλουμε κανόνες και ο έλεγχος  δεν είναι επαρκής.

Όταν το τραπεζικό σύστημα δεν στηρίζει τους καινοτόμους επιχειρηματίες, αλλά και την Ελληνική κοινωνία, ακόμα και τον σπουδαστή,
σε ανύποπτο χρόνο ο ΓΑΠ είπε ότι θα κρατικοποιήσει τις τράπεζες.
Τότε λοιπόν οι φαρισαίοι έδωσαν την εντολή <άρον άρον σταύρωσον αυτόν>

Τότε λοιπόν ξεκινά το μαρτύριο του προφήτη ΓΑΠ.
 <Δημοψήφισμα>
που ακόμα και η Μέρκελ χάνοντας το δίδυμο της <Σαρκοζί>
επανήλθε πριν λίγες μέρες και ζήτησε  δημοψήφισμα, όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά για να μην καταγραφεί στην ιστορία ως μια αντιδημοκρατική και φασιστική δύναμη που δεν σέβεται τους δημοκρατικούς θεσμούς, αλλά και για να μην δικαστεί από τους ανθρώπους του πνεύματος και της τέχνης.

Τότε λοιπόν  η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ όρμησε να διαπομπεύσει τον ΓΑΠ για το Ευρωομόλογο, για το δημοψήφισμα, για τον έλεγχο των οίκων αξιολόγησης, για την φορολόγηση των χρηματιστηριακών συναλλαγών, για την συγκυβέρνηση, για την κρατικοποίηση των τραπεζών (η οποία θα ήταν με ονομαστικές μετοχές).

Τότε λοιπόν ο ΓΑΠ  μπορεί να παραχώρησε πρωθυπουργίες, αξιώματα,
όλοι  αυτοί πήγαν κόντρα στις ιδέες του ΓΑΠ και έκτιζαν  τα όνειρα τους.
Αυτό που αποδεικνύεται είναι ότι τα όνειρα τους χάθηκαν, γιατί οι εξελίξεις δεν δέχονται τα όνειρα τους, να παραιτηθούν από αυτά, γιατί ο χρόνος θέλει όνειρα για την κοινωνία και όχι για αυτούς.

Ο ΓΑΠ παρόλο που παραχώρησε πρωθυπουργίες, δεν παραχώρησε τις ιδέες του και τις προφητείες του (Ευρωομόλογο, δημοψήφισμα, συγκυβέρνηση έλεγχο στους οίκους αξιολόγησης).

Ακόμα και όταν κάποιοι σε κορόιδευαν με τα mail και τα ipad τώρα όλοι τα χρησιμοποιούμε.  

Εύχομαι ΓΑΠ να μην γίνεις προφήτης και με το ποδήλατο, γιατί και εγώ το γέλαγα, αλλά τώρα διαπιστώνω ότι με το ποδήλατο δεν πληρώνεις τέλη κυκλοφορίας, κάνεις γυμναστική, δεν καίς βενζίνη και δεν μολύνεις το περιβάλλον.
Δεν πιστεύω ΓΑΠ μετά από 2 χρόνια να έχουμε ένα εκατομμύριο ποδηλάτες…

Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΒΑΞΕΒΑΝΗ…

ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ!
Αυτό σημαίνει να είσαι αχάριστος. Το fimotro είχε αναρτήσει μια πλαστή απόδειξη που κυκλοφορεί σε φειγ βολαν στο Κολωνάκι που αφορούσε πληρωμή της ΕΥΠ στον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη. Φυσικά μετά την ανάρτηση του fimotro η ΕΥΠ με δελτίο τύπου επιβεβαίωσε πως η απόδειξη είναι πλαστή. Το καλό που του έκανε το FIMOTRO;
Έμαθαν στα στέκια του Κολωνακίου πως η συγκεκριμένη απόδειξη ήταν πλαστή και στόχο έχει να βλάψει τον δημοσιογράφο. Το ευχαριστώ του Βαξεβάνη; Να κάνει μήνυση στον Παπαγιάννη. Αυτό είναι αχαριστία!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Ποια κρίση – Στο Costa Navarino να …ΔΕΙΣ απόψε !!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του news messinia σήμερα το βράδυ το Costa  Navarino  θα πάρει ….φωτιά .
Ομογενής Δισεκατομμυριούχος θα κάνει το πάρτι των γενεθλίων του με καλεσμένους  γνωστά  επιχειρηματικά ονόματα από όλη την Ευρώπη  καθώς και μεγάλα ονόματα από το Ελληνικό πεντάγραμμο που θα προσφέρουν μοναδικά μουσικά ακούσματα στους υψηλούς προσκεκλημένους του ομογενή Κροίσου …ΝΕΩΤΕΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ο Γιάννης Παπαγιάννης-Μετά από μήνυση του Κ. Βαξεβάνη .!!..

Συνελήφθη σύμφωνα με πληροφορίες πριν από λίγη ώρα στο σπίτι του, από τους άνδρες της Δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης, μετά από μήνυση, του επίσης δημοσιογράφου, Κώστα Βαξεβάνη.
Η μήνυση έγινε διότι  σε blog του οποίου διαχειριστής φέρεται να είναι ο συλληφθείς Γ. Παπαγιάννης, δημοσιεύθηκε την περασμένη εβδομάδα, αντίγραφο επιταγής, στην οποία εμφανιζόταν ότι ο Κ. Βαξεβάνης έλαβε 50.000 ευρώ από την ΕΥΠ.

Έπειτα από αυτό, ο Κ. Βαξεβάνης κινήθηκε νομικά, υποβάλλοντας μήνυση και καταγγέλοντας ότι η επιταγή είναι πλαστή. Στη συνέχεια κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Γ. Παπαγιάννης θα κρατηθεί μέχρι τη Δευτέρα στην Ασφάλεια, όταν και θα εμφανιστεί στο Αυτόφωρο.
 defencenet.gr

ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ - Εφιαλτική Καταιγίδα στην Λαμία !!

Εφιαλτικές στιγμές πέρασαν οι κάτοικοι στη Λαμία από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.
Λίγο πριν τις 5 το απόγευμα έντονη καταιγίδα χτύπησε την περιοχή και για περίπου 15 λεπτά «άνοιξαν οι ουρανοί» και οι δρόμοι έγιναν μεγάλα ρέματα.

Αρκετές είναι οι κλήσεις που έχει δεχθεί η πυροσβεστική υπηρεσία για άντληση υδάτων από πλημμυρισμένα υπόγεια, ιδιαίτερα στο νότιο τμήμα της πόλης, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ακινητοποιήθηκαν ακόμη και Ι.Χ. αυτοκίνητα στην εθνική οδό Λαμίας Αθηνών από το 200ο έως το 210ο χιλιόμετρο.
Τέλος από τις πολλαπλές αστραπές ήταν συνεχείς οι διακοπές ρεύματος σε ολόκληρη την περιοχή.

Πήγαν να πουλήσουν το παιδί τους, για 5 χιλιάδες ευρώ!

Συνελήφθησαν τρεις Έλληνες ηλικίας 49, 49 και 63 ετών και δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 42 και 34 ετών αντίστοιχα, για αγοραπωλησία βρέφους.

Όπως αναφέρει το e-volos.gr ο 63χρονος Έλληνας ενεργώντας ως μεσάζων οδήγησε ένα ζευγάρι Ελλήνων σε προκαθορισμένο ραντεβού προκειμένου να αγοράσουν ένα αγοράκι έναντι πέντε χιλιάδων ευρώ από το ζευγάρι των υπηκόων Βουλγαρίας.
Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:
Χρηματικό ποσό 10.480 ευρώ

Τέσσερα κινητά τηλέφωνα

Ιατρικές εξετάσεις βρέφους
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.

ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ο Παιδόφιλος αξιωματικός της Αεροπορίας !

Απαγχονισμένος βρέθηκε στις 7:30 σήμερα το πρωί στο χώρο κράτησης του στην αερονομία, ο 34χρονος ανθυπασπιστής της Πολεμικής Αεροπορίας Κ. Μ. που κατηγορείτο για διακίνηση πορνογραφικού υλικού και για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου μετά από καταγγελία του πατέρα του τελευταίου.
Επί τόπου έφθασε συνεργείο της ελληνικής αστυνομίας για εξερεύνηση του χώρου ώστε να συγκεντρώσει στοιχεία για τη διαλεύκανση
της υπόθεσης.
Παράλληλα ο αρμόδιος στρατιωτικός εισαγγελέας διενεργεί προανάκριση για να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες του συμβάντος.

ΦΙΛΙΑΤΡΑ -Συνελήφθη για απάτη με Αγροτικό ΦΠΑ

Μια μεγάλη απάτη με εικονικά τιμολόγια, που αγγίζουν το ποσό των 500.000 ευρώ, και επιστροφή ΦΠΑ για εμπορία ελαιόλαδου, αποκαλύφθηκε χθες.
Δράστις μια 47χρονη από την Κυπαρισσία, η οποία έχει ήδη συλληφθεί από το απόγευμα της Πέμπτης, με εντολή του Οικονομικού Εισαγγελέα κ. Πεπόνη.
Η υπόθεση, φαίνεται να έχει εκτενείς διαστάσεις, αφού τα πρώτα στοιχεία, δεν δείχνουν μόνο φορολογικές παραβάσεις, αλλά πλαστογραφία, απάτη, κ.ά.
Τα στοιχεία, που σύμφωνα με πληροφορίες έχει στην κατοχή του το ΣΔΟΕ, δείχνουν πως η 47χρονη έχει εισπράξει το ΦΠΑ για τουλάχιστον από τα μισά εικονικά τιμολόγια, τα οποία εξέδιδε για λογαριασμό εταιρίας που εργαζόταν, χωρίς η εταιρία – από τις πρώτες ενδείξεις της έρευνας – να γνωρίζει το παραμικρό.
Η 47χρονη τα κατάθετε στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας και της επιστρεφόταν  ΦΠΑ

Συνελήφθη Δήμαρχος επειδή χάκαρε site που του ασκούσε κριτική !!

Ο δήμαρχος της πόλης West New York στην πολιτεία του New Jersey είναι αυτές τις ημέρες ο διασημότερος τοπικός άρχοντας των ΗΠΑ, όχι επειδή είναι ένας καλός δήμαρχος και βοηθάει τους συμπολίτες του, αλλά γιατί εξαπέλυσε επίθεση σε αντιπολιτευόμενη ιστοσελίδα.

Ο 55χρονος Felix Roque ενοχλήθηκε πολύ όταν έμαθε για τη σελίδα RecallRoque. Πρόκειται για ένα site που δημιουργήθηκε το Φεβρουάριο κι έχει ως στόχο τη συγκέντρωση πληροφοριών σχετικά με την καταγγελλόμενη κακοδιαχείριση του δημάρχου. Οι δημιουργοί του site ζητούν την παραίτησή του κι αυτό δεν αρέσει ιδιαίτερα στον Roque.

Ο δήμαρχος επιστράτευσε τελικά τον 22χρονο γιο του Joseph στη μάχη με τους πολιτικούς του αντιπάλους. Όπως φαίνεται, ο Joseph έχει τουλάχιστον βασικές γνώσεις hacking, καθώς κατάφερε να εισχωρήσει στη σελίδα RecallRoque και να την απενεργοποιήσει.

Βέβαια, πατέρας και γιος δε σκέφτηκαν ότι η έρευνα για τους δράστες της επίθεσης θα στρεφόταν αμέσως σ' αυτούς. Ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη στον όχι και τόσο δημοκράτη δήμαρχο και η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή του.

Οι Felix και Joseph κινδυνεύουν με πρόστιμο ύψους 250.000 δολαρίων και φυλάκιση έως πέντε ετών.e-pcmag.gr

Σύλληψη 30χρονου για δολοφονία του πατέρα του !!

Ένας 30χρονος Ρουμάνος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία του πατέρα του συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου. 
Ο Ρουμάνος κατηγορείται οτι το 2000 σκότωσε τον πατέρα του και στη συνέχεια τον έθαψε στον κήπο του σπιτιού του στη Ρουμανία.
0 30χρονος έφυγε το 2002 από τη χώρα του και μετά από ένα χρόνο αποκαλύφθηκε το φρικτό έγκλημα.
Τώρα και πέντε χρόνια ζει στην Κρήτη και σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίζεται ότι δεν σκότωσε αυτός τον πατέρα του, αλλά στενά συγγενικά του πρόσωπα.

ΤΡΕΙΣ Συλλήψεις στην Καλαμάτα ...Θα γέμιζαν την Μεσσηνία πλαστά ευρώ !!

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία της Καλαμάτας, για κατοχή και κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, έχοντας συγκεκριμένες πληροφορίες, πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ.αυτοκίνητο και εντόπισαν το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, αποτελούμενο από δέκα χαρτονομίσματα των πενήντα ευρώ, τα οποία έφεραν σοβαρές ενδείξεις πλαστότητας και κατασχέθηκαν.
Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες είχαν κάνει συναλλαγή σε φαρμακείο, με ένα ακόμα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, το οποίο επίσης έφερε σοβαρές ενδείξεις πλαστότητας και κατασχέθηκε, ενώ επιχείρησαν ανεπιτυχώς να κάνουν συναλλαγή, σε δύο ακόμα φαρμακεία της πόλης.
Κατά τον έλεγχο, επιπλέον κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 375 ευρώ, ως προϊόν εγκλήματος.
Επιπλέον, ο ένας εκ των συλληφθέντων κατηγορείται και για ψευδή ανώμοτι κατάθεση, καθώς δήλωσε ψευδή στοιχεία ταυτότητας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.

ΦΡΙΚΗ-Εξέδιδε τη γυναίκα του και ασελγούσε στην κόρη της!

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις μιας 11χρονης μαθήτριας, που ήταν αναγκασμένη να υφίσταται τις αρρωστημένες ορέξεις του πατριού της ο οποίος ασελγούσε σε βάρος της!

Ακόμη πιο μεγάλη φρίκη, όμως, προκαλεί η αποκάλυψη ότι η 30χρονη μητέρα έδινε την… συγκατάθεσή της στο κουρέλιασμα της παιδικής ψυχούλας!

Ο απάνθρωπος σάτυρος, ένας 39χρονος Αλβανός που έμενε παράνομα στη Χαλκίδα, δεν έχει βρεθεί παρά τις έρευνες και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον αναζητούν παντού.

Οι εφιάλτες που προκάλεσε στο ανήλικο παιδί της ομοεθνούς συζύγου του, δεν ήταν οι μόνοι καθώς διαπιστώθηκε ότι εξανάγκαζε και την ίδια να εκδίδεται σε αλλοδαπούς πελάτες για δέκα ως 20 ευρώ!

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από καταγγελίες ανθρώπων που γνώριζαν το ανήλικο κορίτσι και είχαν διαπιστώσει το μαρτύριο που ζούσε. Η ίδια η άτυχη μικρούλα, άφησε σύξυλους τους αστυνομικούς περιγράφοντας όσα της έκανε με τη βία ο πατριός της.

Η 30χρονη Αλβανίδα μητέρα της, που και αυτή βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα, συνελήφθη και πρόκειται να απελαθεί, ενώ η ανήλικη κόρη της θα φιλοξενηθεί πιθανότατα σε κάποιο ίδρυμα.

(protothema.gr)

ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΥΣ ΠΛΕΟΝ

Υπάρχουν δύο αντιφάσεις στις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Στην πρώτη, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται στην πρόθεση ψήφου, οι πολίτες θεωρούν πως δεν θα είναι ο νικητής των εκλογών. Στη δεύτερη, ενώ διατηρείται η επιθυμία της πλειονότητας των Ελλήνων να παραμείνει η χώρα στην ευρωζώνη, την ίδια στιγμή η ίδια πλειοψηφία καταδικάζει συλλήβδην το μνημόνιο.

Πώς ερμηνεύονται τα παραπάνω; Σε ό,τι αφορά την πρώτη αντίφαση, είναι προφανές ότι οι πολίτες αδυνατούν να πιστέψουν πως στην Ελλάδα θα κυριαρχήσει ένα αριστερό κόμμα. Πως το κενό εξουσίας που άφησε η αποτυχημένη διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και η συντριβή του σε ποσοστά που δεν είχε ούτε τα πρώτα χρόνια της ίδρυσής του πριν από σαράντα χρόνια, θα το καταλάβει ένας ετερόκλητος συνασπισμός συνιστωσών της Αριστεράς, η οποία δεν θα περιλαμβάνει ούτε το «ορθόδοξο» ΚΚΕ ούτε τη μετριοπαθή, φιλοευρωπαϊκή ΔΗΜΑΡ.

Πολύ δε περισσότερο οι πολίτες αδυνατούν να πιστέψουν πως η προσπάθεια συσπείρωσης της Κεντροδεξιάς δεν θα αποδώσει και πως ο φόβος από το ενδεχόμενο εξόδου της χώρας από την ΕΕ –την οποία, όπως σημειώθηκε, υποστηρίζει η πλειοψηφία των Ελλήνων– δεν θα ενεργοποιήσει τα συντηρητικά, μικροαστικά αντανακλαστικά των ψηφοφόρων.

Είναι όμως προφανές πως η προσπάθεια συσπείρωσης της Κεντροδεξιάς γίνεται σε λάθος βάση. Επενδύοντας στο φόβο και την κινδυνολογία, οι πολιτικές δυνάμεις που κατά το πλείστον ευθύνονται για την κρίση που βιώνει η χώρα, δεν κάνουν τίποτα περισσότερο από το να οδηγούν τους ψηφοφόρους στην αγκαλιά του ΣΥΡΙΖΑ. Οι πολίτες αντιδρούν αρνητικά σε ατεκμηρίωτες αναγωγές τύπου, μνημόνιο = Ευρώπη, αλλαγή μνημονίου = έξοδος από το ευρώ.

Προφανώς η ευθύνη βαραίνει τα «τύποις» μνημονιακά κόμματα, τα οποία στην ουσία ουδέποτε τόλμησαν να υπερασπιστούν τις θετικές πτυχές που αναμφισβήτητα εμπεριέχονται στο μνημόνιο. Ούτε, πολύ περισσότερο, προσπάθησαν να κάνουν την αυτοκριτική τους για τη σημερινή τραγική κατάσταση που βιώνει ο τόπος. Αντ'Α αυτού επιχειρούν να μεταφέρουν προκαταβολικά την ευθύνη για ό,τι δυσάρεστο συμβεί στο μέλλον στην άλλη πλευρά. Η οποία βεβαίως με τη δική της σειρά θα επικαλεστεί τις ευθύνες της προηγούμενης ως άλλοθι για να διατηρηθούν οι γνωστές παθογένειες της ελληνικής οικονομίας.

Δυστυχώς, δεν είναι εμφανές στην πλειονότητα των πολιτών πως η εφαρμογή ή μη του μνημονίου συνδέεται εμμέσως με την παραμονή ή όχι της χώρας στην ευρωζώνη. Υπό την έννοια ότι η κατάργηση χωρίς την αντικατάστασή του από ένα άλλο σχέδιο ανασυγκρότησης της ελληνικής οικονομίας θα σημάνει τη διαιώνιση της κατάστασης που μας οδήγησε στη σημερινή κατάσταση...Π.Κ. Μαυρίδης panamav@gmail.com

ΑΛΛΑΓΗ Πλεύσης από Τσίπρα -Λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν !

Φρένο στο «λεφτά υπάρχουν» και τις ανεδαφικές προτάσεις για κατώτατο μισθό στα 1.300 ευρώ φαίνεται πως επιχειρεί να βάλει ο ΣΥΡΙΖΑ καθώς οι κορυφαίοι οικονομολόγοι του επεξεργάζονται εκ νέου το οικονομικό πρόγραμμα του κόμματος.
Σύμφωνα με τα «ΝΕΑ», τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μιλούν πλέον για ανάγκη επεξεργασίας του οικονομικού προγράμματος, καθώς αυτό γράφτηκε την περίοδο 2006-2009 όπου οι συνθήκες ήταν διαφορετικές με αποτέλεσμα να βρίθει από μέτρα που κινούνται στη λογική του «λεφτά υπάρχουν» του Γιώργου Παπανδρέου.
Ωστόσο, φαίνεται πως έπιασε τόπο τόσοη επίσκεψη των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους όπου διαπίστωσαν το μέγεθος του οικονομικού προβλήματος της χώρας όσο και η κριτική που δέχτηκε το τελευταίο διάστημα η Κουμουνδούρου από τη Νέα Δημοκρατία για ορισμένα σημεία του προγράμματος της, όπως π.χ. ο κατώτατος μισθός των 1.300 ευρώ..
Γι' αυτό το λόγο, τα στελέχη που είναι επιφορτισμένα με την οικονομική επεξεργασία της κυβερνητικής πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Γιάννης Δραγασάκης, ο Γιάννης Μηλιός και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ετοιμάζουν το νέο οικονομικό πρόγραμμα του κόμματος.
Στο νέο κείμενο αλλάζει τόσο η φρασεολογία (μιλούν πλέον για «πολιτική καταγγελία» του Μνημονίου και όχι για μονομερείς ενέργειες) οσο και το ίδιο το περιεχόμενο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το νέο οικονομικό πρόγραμμα θα είναι ένα λιτό κείμενο που θα περιγράφει τους βασικούς άξονες της οικονομικής πολιτικής ενώ θα περιλαμβάνει και εξειδικευμένα μέτρα, πάντα στην κατεύθυνση της αναδιανομής του εισοδήματος.
Στην κατεύθυνση αυτή θα κινείται και η πρόταση για απαλλαγή από το ειδικό τέλος, το επονομαζόμενο «χαράτσι της ΔΕΗ», για οσα ακίνητα έχουν αξία κάτω των 300.000 ευρώ.
Ιδιαίτερη αναφορά θα γίνεται στο θέμα της φοροδιαφυγής, εκεί όπου ο ΣΥΡΙΖΑ υπολογίζει να αντλήσει έσοδα παρότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις απέτυχαν.
Είναι άλλωστε χαρακτηριστική η χτεσινή πρόταση στελέχους του κόμματος για φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών με εισόδημα άνω των 50.000 ευρώ, καθως η Κουμουνδούρου θεωρεί ότι η κατηγορία αυτή δηλώνει παραδοσιακά λιγότερα εισοδήματα...
Τέλος, στο οικονομικό πρόγραμμα αναμένεται να διατηρηθεί η έκτακτη εισφορά (τέλος αλληλεγγύης) από 1% έως 4% καθώς αυτά τα έσοδα έχουν ήδη εγγραφεί στον Προϋπολογισμό του 2012. Ωστόσο, οι οικονομολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμούν ότι αυτό μπορεί να καταργηθεί από το 2013 αντί του 2014 όπως προβλέπεται.

ΣΟΚ- Είναι ώρα οι Έλληνες να ξεπληρώσουν ότι κάναμε γι αυτούς. !!

Εξαιρετικά αυστηρή απέναντι στους Έλληνες εμφανίζεται η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Γκάρντιαν.
Σε ερώτηση εάν κάθε φορά που κοιτάζει τα ελληνικά δημοσιονομικά στοιχεία και απαιτεί μέτρα επιλέγει να αγνοήσει το γεγονός ότι κάποιες γυναίκες δε θα έχουν πρόσβαση σε μαία για να γεννήσουν, ασθενείς δεν έχουν φάρμακα που είναι απαραίτητα για να ζήσουν και ηλικιωμένοι πεθαίνουν μόνοι χωρίς φροντίδα, απαντά ότι σκέφτεται περισσότερο τα παιδιά σε κάποιο χωριό του Νίγηρα που πηγαίνουν σχολείο μόνο δύο ώρες την ημέρα, μοιράζονται μία καρέκλα ανά τρία, την ώρα που θέλουν πολύ να μορφωθούν.
«Πιστεύω ότι αυτά τα παιδιά χρειάζονται ακόμα περισσότερη βοήθεια από τους ανθρώπους στην Αθήνα», λέει η κα. Λαγκάρντ.

" ΜΑΘΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ " Βενιζέλου σε Τσίπρα !!

«Αλέξη, στο Γουδί πήγε ο Γούναρης που παρέσυρε τον ελληνικό λαό»
Ένα μικρό «μάθημα» της Ιστορίας της Ελλάδας επιχείρησε να κάνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος στον Αλέξη Τσίπρα προσπαθώντας να του αποδείξει ότι ακολουθεί μια τακτική που οδηγεί στην καταστροφή.
Όπως αποκαλύπτει σήμερα ο Γιώργος Παπαχρήστος στη στήλη του στα «ΝΕΑ»,κατά τη διάρκεια των διερευνητικών εντολών, όταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα για να εξετάσουν την πιθανότητα σχηματισμού κυβέρνησης συνεργασίας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε μια ιστορία με ιδιαίτερο νόημα στον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ:
«Ακουσε Αλέξη, θα σου πω μια ιστορία, γιατί μάλλον δεν την ξέρεις. Στου Γουδή (σσ: στο απόσπασμα δηλαδή) πήγε ο Γούναρης, δεν πήγε ο Βενιζέλος. Ο Γούναρης που παρέσυρε τον ελληνικό λαό υποσχόμενος να παραβεί τις συμφωνίες με τους συμμάχους για να υλοποιήσει τάχα μου τη Μεγάλη Ιδέα και κέρδισε τις εκλογές. Για να συντριβεί στη συνέχεια στο Σαγγάριο και να ακολουθήσει η Μικρασιατική Καταστροφή. Ο Βενιζέλος δεν έπαθε τίποτε...»

Νέα σενάρια για έξοδο της Ελλάδας στις 2 Ιουνίου!

Για μια «σχεδιασμένη αποχώρηση» της Ελλάδας από το ευρώ το Σαββατοκύριακο 2 – 3 Ιουνίου κάνει λόγο δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Telegraph!

Το δημοσίευμα επικαλείται σχετικό εσωτερικό σημείωμα που κυκλοφόρησε στα γραφεία αναλυτών της μεγάλης ιαπωνικής τράπεζας Tokyo Mitsubishi-UFJ και μάλιστα αναφέρει πως η αγορά στην Ιαπωνία «βοά» για το επικείμενο γεγονός!

Μάλιστα στο δημοσίευμα, σύμφωνα με το protothema.gr γίνεται έμμεση αναφορά στα όσα διημείφθησαν στην τελευταία Σύνοδο Κορυφής, αφήνοντας να εννοηθεί πως ενδεχομένως και να συζητήθηκε αυτό το «σενάριο», καθώς αμέσως μετά το πέρας της Συνόδου την Τετάρτη, το ευρώ σημείωσε απότομη πτώση και την επομένη κυκλοφόρησαν σχόλια της Bundesbank ότι η Ελλάδα παραβιάζει το πρόγραμμα διάσωσης…

"Φθινοπωρινό" το σκηνικό του καιρού !!

Άστατο καιρό με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά κυρίως τις θερμές ώρες της ημέρας και καλό καιρό στα νησιά του Αιγαίου, συνθέτουν το σκηνικό του καιρού σήμερα Σάββατο 26 Μαΐου 2012. Τα φαινόμενα θα εντοπίζονται κυρίως στα ορεινά και κατά τόπους ενδέχεται να είναι έντονα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 26 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 15 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 17 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και τοπικά στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο δυτικοί - νοτιοδυτικοί έως μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί - βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες, κυρίως στα βόρεια του νομού, σήμερα Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου. Ασθενείς άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό.

Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και διαστήματα ηλιοφάνειας, στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό ασθενείς και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι.meteo.gr

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Το φιλικό προετοιμασίας της Εθνικής με τη Σλοβενία ενόψει του Euro 2012 κεντρίζει το ενδιαφέρον.

10:30 ESP Κολύμβηση: Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ντέμπρετσεν

11:50 OTE SP3-HD Formula 1 - Ελεύθερα δοκιμαστικά (Μονακό)

14:50 OTE SP3-HD Formula 1 - Χρονομετρημένα δοκιμαστικά (Μονακό)

15:20 NET Ενόργανη Γυμναστική (Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα)

15:30 OTE SP1 Τέννις ATP (Νις): Τελικός

18:00 ET1 Κολύμβηση: Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ντέμπρετσεν

19:00 NS1-HD Φιλικό προετοιμασίας Euro 2012: Ισπανία - Σερβία

20:30 OTE SP3 Ευρωπαϊκή Λίγκα Βόλεϊ Ανδρών: Ελλάδα - Σλοβακία

21:30 MEGA Φιλικό προετοιμασίας Euro 2012: Ελλάδα - Σλοβενία

Ράλι Ακρόπολις: Στην Πελοπόννησο το σημερινό πρόγραμμα

  Στην Πελοπόννησο συνεχίζεται σήμερα το Ράλι Ακρόπολις με τέσσερις επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 150 χιλιομέτρων. Στις πρώτες τέσσερις ειδικές διαδρομές της ημέρας θα αγωνιστούν και τα 19 πληρώματα που συμμετέχουν στο πλαίσιο του Πανελλήνιου πρωταθλήματος ράλι.
Ακολουθεί το πρόγραμμα με την ώρα εκκίνησης του πρώτου αυτοκινήτου.
Κλένια-Μυκήνες             8.38
Γυμνό 1                           9.45
Κεφαλάρι 1                   10.40
Ζήρια 1                         12.06
Κλένια-Μυκήνες 2        15.17
Γυμνό 2                         16.24
Κεφαλάρι 2                   17.19
Ζήρια 2                          18.45
  Μετά το τέλος του πρώτου σκέλους τα αυτοκίνητα θα βρεθούν για περίπου μία ώρα στο Λουτράκι, όπου θα επιστρέψουν το βράδυ μετά τις 20.00.

Ο Τύπος της Μεσσηνίας

ΕΛ.ΑΣ - ΔΕΝ ήταν αστυνομικός ο χρυσαυγίτης !!

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν καταγγελίες για «Χρυσαυγίτη αστυνομικό» στα επεισόδια που σημειώθηκαν προχθές στην Πάτρα, έξω από το πρώην εργοστάσιο της Πειραϊκής-Πατραϊκής, τονίζεται ότι «το πρόσωπο αυτό ουδεμία σχέση έχει με την Αστυνομία».
Επίσης στην ίδια ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Όπως προέκυψε από τη μέχρι τώρα αστυνομική έρευνα, μετέβη στο σημείο προκειμένου να διαμαρτυρηθεί στον επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων για τη στάση της αστυνομίας έναντι των συγκεντρωμένων και εκείνη τη στιγμή πήραν έκταση τα επεισόδια».
Επίσης σημειώνεται: «Οι δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο είχαν μεταφερθεί εκεί από την Ακαρνανία, για ενίσχυση των τοπικών αστυνομικών δυνάμεων και το άτομο δεν ήταν γνωστό σε αυτούς, ούτε κατ' όψη».
Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι «όπως διαπιστώθηκε από τη διενεργούμενη έρευνα, πρόκειται για υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα».
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας καταλήγει ότι για τα επεισόδια διενεργείται προανάκριση, υπό την εποπτεία Εισαγγελέα.

Αποπλάνηση στη Σαντορίνη -Κατέβασε το Video το youtube.

 ΠΡΟΣ ...ΛΥΠΗ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΝΤΟΥΒΛΗ !!
Κυκλοφόρησε σήμερα το νέο πορνό DVD της Sirina με πρωταγωνίστρια την Μαριάννα Ντούβλη και την Aleksa Diamond με τίτλο: «Αποπλάνηση στη Σαντορίνη»!
Στην Σαντορίνη μια παρέα θα καταφέρει να αναστατώσει το νησί και να δημιουργήσει τον δικό της μύθο γύρω από το sex! Η Μαριάννα είναι ιδιοκτήτρια ενός Spa και της αρέσει να μπλέκεται στις ζωές των άλλων, αναζητώντας το καλύτερο sex που θα την οδηγήσει στην απόλυτη ηδονή!
Στο νησί θα γνωρίσει την Aleska - που της αρέσει να αποπλανεί και να αποπλανάται- και τον Δημήτρη τον άντρα της, ένα ζευγάρι που τους αρέσει να κερατώνουν ο ένας τον άλλον, δημιουργώντας ερωτικά τρίγωνα! Τα πάνω κάτω στην παρέα -και την ερωτική ζωή- της φέρνει η Cathy, η λυσσάρα υπάλληλος της Μαριάννας.

Δεν είναι εύκολο να διαλύσουν το ΠΑΣΟΚ...

...κι ας το έχουν βάλει στη γωνία ...
Ο Κώστας Σκανδαλίδης, με σημερινές δηλώσεις του, κάνει λόγο για μια πάγια στρατηγική όλων των δυνάμεων που σκοπό έχουν να... κατακερματίσουν το ΠΑΣΟΚ.
Διαβάστε ολόκληρη την δήλωση:

"Μία πάγια στρατηγική όλων των δυνάμεων που αντιπαλεύανε το ΠΑΣΟΚ, ήταν να το βγάλουνε στην γωνία, να το κατακερματίσουν και να το διαλύσουνε. Αυτό επιχειρούν και τώρα. Εγώ δεν πιστεύω ότι μπορούν να το πετύχουν εύκολα. 
 Πρώτον διότι το κεντροδεξιό μέτωπο όπως το ισχυρίζεται ο κ. Σαμαράς είναι ένα μέτωπο, έτσι αν θέλετε, αταίριαστων γάμων και συγχωνεύσεων πρακτικών από πολύ εθνικιστικές μέχρι ακραία νεοφιλελεύθερες και λογικές ας πούμε ενός αντιφατικού, αντιφατικών δυνάμεων. 
Το δε μέτωπο το αριστερό, δηλαδή μάλλον ο αριστερός πόλος έτσι όπως τον εκφράζει μέχρι τώρα ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας πόλος εντελώς τυχοδιωκτικός.
 Άλλα προτείνει την Κυριακή, άλλα την Δευτέρα, άλλα την Τρίτη. Την Κυριακή λέει να καταγγείλουμε την σύμβαση, την Δευτέρα λέει να είναι άλλο το μνημόνιο, άλλη η δανειακή σύμβαση, την Τρίτη λέει πάμε στην βουλή να περάσουμε νόμους, τη Τετάρτη λέει να κρατικοποιήσουμε τις τράπεζες, την Πέμπτη λέει να δεσμεύσουμε το 1% από το τζίρο των μεγάλων επιχειρήσεων, την Παρασκευή, το Σάββατο, τελικά σκεφτείτε μία εβδομάδα όπου ο ΣΥΡΙΖΑ θα κυβερνούσε την χώρα. Θα ήτανε η εβδομάδα επιστροφής στην δραχμή"...nonews-news.blogspot.com

25.5.12

Αύριο η επέτειος της μάχης στο Μανιάκι !

Η επέτειος της μάχης του Μανιακίου, στις 20 Μαΐου του 1825 και της θυσίας του ήρωα της Επανάστασης Γρηγορίου Δικαίου Παπαφλέσσα και των παλικαριών του, θα τιμηθεί το Σάββατο (26 Μαΐου). 
Οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν στις 8 το πρωί με λειτουργία στο ναό της Αγίας Τριάδας στα Ταμπούρια, χοροστατούντος του μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας Χρυσοστόμου.
Θα ακολουθήσει στις 10:40 επιμνημόσυνη δέηση στο Ναό της Αναστάσεως στο Μανιάκι, από το μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο.
Στις 11 το πρωί θα κατατεθούν στεφάνια στον ανδριάντα του Παπαφλέσσα. Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο καθηγητής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μάριος Αθανασόπουλος. Οι εκδηλώσεις θα κλείσουν με απαγγελίες ποιημάτων και παραδοσιακούς χορούς.

ΠΟΛΙΑΝΗ : ΜΝΗΜΗ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ και ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑ !!

   Πολιανή, Κυριακή 27/5

Την Κυριακή 27 Μαΐου 2012 και ώρα 11.00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί από το Δήμο Καλαμάτας, η καθιερωμένη εορτή στη μνήμη των ηρώων της Επανάστασης Γρηγορίου Δικαίου-Παπαφλέσσα και Χρήστου Κορομηλά-Αναγνωσταρά στην Τοπική Κοινότητα Πολιανής της Δημοτικής Ενότητας Θουρίας.
Κατά την εκδήλωση θα γίνει τρισάγιο στο χώρο των Προτομών των Ηρώων, καταθέσεις στεφάνων, εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας, καθώς και παραδοσιακοί χοροί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Αμφειείς».

Επιπλέον, θα τοποθετηθούν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη τα οστά του ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑ, τα οποία θα μεταφερθούν από την Πύλο στο ηρωικό χωριό της Πολιανής.
ΔΕΙΤΕ το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΗΜΕΡΙΔΑ για την Ελονοσία !!

Αύριο, Σάββατο, 26/5, Πνευματικό Κέντρο

Συνέντευξη τύπου που δόθηκε σήμερα από το Δήμαρχο, τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου κ. Μιχαήλ Μιχαήλ, την κ. Λαμπροπούλου Αικατερίνη, Ιατρό, Γραμματέα Ιατρικής Εταιρείας Μεσσηνίας και την κ. Χριστίνα Κτίστη, Νοσηλεύτρια, εκπρόσωπο της επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων με αντικείμενο την ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Λοίμωξη Ιού του Δυτικού Νείλου, Ελονοσία, Μέτρα Προστασίας από τα Κουνούπια».Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Μαΐου 2012 και ώρα 19.30 στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.
 Κατά τη συνέντευξη, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ,  την Επιτροπή Νοσοκομειακών Λοιμώξεων του Νοσοκομείου Καλαμάτας και την Ιατρική Εταιρεία Μεσσηνίας, καθώς και τους Ιατρούς για την εξαιρετική πρωτοβουλία τους να διοργανώσουν την ενημερωτική αυτή εκδήλωση για το κοινό και συνέχεια έκανε αναφορά στα κρούσματα της νόσου.
Υπενθυμίζεται ότι η ημερίδα αυτή έχει ως στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για την αντιμετώπιση εκδήλωσης κρουσμάτων λοίμωξης από τον Ιό του Δυτικού Νείλου/Ελονοσία.
Τέλος, ο Δήμαρχος κάλεσε όλους τους δημότες να παρακολουθήσουν την αυριανή ημερίδα.

Μηδενίστηκε γραπτό μαθητή... λόγω κινητού !!

Ο πρώτος μηδενισμός γραπτού σημειώθηκε χθες στο Ηράκλειο! Σύμφωνα με το cretalive.gr, πρόκειται για μαθητή του 3ου ΕΠΑΛ που... συνελήφθη με κινητό την ώρα της εξέτασης στο μάθημα των Μαθηματικών.


Όπως προβλέπεται από το υπουργείο Παιδείας, το γραπτό κατασχέθηκε και μηδενίστηκε.

Αρχιφύλακας πυροβόλησε με το όπλο του 50χρονη σε καυγά !!

 ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΘΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΠΑΡ !!
Εκτός ελέγχου φέρεται πως ήταν τα ξημερώματα αρχιφύλακας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, που σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και ενεπλάκη σε καυγά με θαμώνα στο καφέ-μπαρ που βρισκόταν, ενώ δεν δίστασε να κάνει χρήση του όπλου που είχε στην κατοχή του και να πυροβολήσει για εκφοβισμό στον αέρα.
Από τον πυροβολισμό τραυματίστηκε ελαφρά μία 50χρονη που εργαζόταν στο καφέ μπαρ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο των Σερρών.
Ο αρχιφύλακας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών με την κατηγορία της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράνομης οπλοχρησίας.

ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ.. «ΜΑΙΜΟΥ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ » !

ΤΟ NEWS MESSINIA ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΩΝ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΕΩΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΑΓΕΙ  ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !
Τελικά οι δημοσκόποι –καιροσκόποι νομίζουν ότι απευθύνονται σε λαό ηλιθίων  προσπαθώντας να κατευθύνουν την ψήφο των πολιτών κατά βούληση .
Για του λόγου το αληθές κάνετε μία σύγκριση των δημοσκοπήσεων που έκαναν οι ίδιες εταιρείες πρίν τις εκλογές της 6 ης Μαίου και συγκρίνετε  με τα αποτελέσματα ….η απόλυτη ξευτίλα …και .όμως αυτοί οι τύποι   επηρεάζουν ψηφοφόρους !!

Athens Erotic Dream 2012 για …δυνατές συγκινήσεις !!

Mετά την περσινή τεράστια απήχηση σε επαγγελματίες του χώρου και σε κοινό, το μεγάλο ερωτικό εκθεσιακό event  άνοιξε και φέτος τις πύλες του και υποδέχεται το κοινό από 25-27 Μαΐου στο ΕΚΕΠ και δεσμεύεται να προσφέρει ακόμα πιο... δυνατές συγκινήσεις!
Η Αθήνα είναι μία πόλη ζωντανή και παθιασμένη που ποτέ δεν κοιμάται! Ωστόσο τον τελευταίο καιρό κυριαρχεί απαισιοδοξία, μία άσχημη διάθεση κι ένας διαρκής φόβος που δεν αφήνει τον κόσμο να αφεθεί και να χαρεί την καθημερινότητά του!
Σε τέτοιες περιπτώσεις, ο πηγαίος και ακομπλεξάριστος ερωτισμός καθώς και η ανάγκη για υγιή ερωτική και σεξουαλική έκφραση είναι η μόνη διέξοδος!
Για αυτόν ακριβώς τον λόγο ήρθε  ξανά στην Αθήνα, η Athens Erotic Dream, ένα μοναδικό ερωτικό υπερθέαμα, που θα φιλοξενηθεί από τις 25 έως τις 27 Μαΐου 2012, στο ΕΚΕΠ Μεταμόρφωσης.
Η Athens Erotic Dream είναι μία πραγματική υπερπαραγωγή της ερωτικής βιομηχανίας, που αναμένεται να ενθουσιάσει πάνω από 50.000 επισκέπτες και στην οποία παρουσιάζονται όλες τις τελευταίες αφίξεις σε επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών από τον εν λόγω επιχειρηματικό τομέα.
Τα πάντα, από ερωτικά αξεσουάρ και sex art, μέχρι hot lines και sex- shops, θα δεσπόζουν στον χώρο της έκθεσης, δημιουργώντας μοναδικά οπτικά ερεθίσματα.
Εντυπωσιακά shows, διάσημοι καλέσμενοι, parties, δημοφιλή live συγκροτήματα και γνωστοί Dj's από όλον τον κόσμο καθώς και spicy εκπλήξεις θα απαρτίζουν το πολυαναμενόμενο τριήμερο, για το οποίο οι φανατικοί θαυμαστές ήδη...ανυπομονούν!
Τολμήστε να απελευθερώσετε ακόμα και τις πιο κρυφές ερωτικές σας φαντασιώσεις και απαγορευμένες σκέψεις γιατί για ακόμα μία χρονιά, μπορείτε να τις δείτε όλες μαζί να παίρνουν «σάρκα και οστά» στο πιο ερωτικό σημείο συνάντησης της πόλης.
Την Athens Erotic Dream 2012!
Athens Erotic Dream Info
ΕΚΕΠ Μεταμόρφωσης (12ο Χλμ Αθηνών Λαμίας & Οδυσσέως, Μεταμόρφωση)
25- 27 Μαΐου 2012
Ώρες λειτουργίας, Παρασκευή 17:00-01:00, Σάββατο και Κυριακή 14:00-01:00

Spiegel:Είμαστε ανίκανοι να χαρούμε... το σεξ-Ζηλεύουμε τους Ελληνες !!

Την εικόνα που λίγο – πολλοί όλοι οι Ευρωπαίοι έχουν στο μυαλό τους για τους Γερμανούς, επιβεβαιώνουν τελευταίες έρευνες: Ενας στους δύο δηλώνει ανίκανος να χαρεί οτιδήποτε λόγω του άγχους, ένας στους έξι, μόνο, θυμάται μια στιγμή που χαλάρωσε πραγματικά, ενώ ακόμη και κατά τη διάρκεια του σεξ σκέφτονται τις επιδόσεις τους και όχι την πράξη.
Οι δυο έρευνες, η μια για το περιοδικό Spiegel και η δεύτερη που έγινε από μια εταιρεία μάρκετινγκ στην Κολωνία, μεταξύ άλλων, για τα συμπεράσματά τους βασίστηκαν και σε συνεδρίες που έκαναν ομάδες συμμετεχόντων με τους ερευνητές.
Βάσει, λοιπόν, των εν λόγω ερευνών, το 46% των Γερμανών δηλώνουν όλο και περισσότερο ανίκανοι να χαρούν οτιδήποτε λόγω του καθημερινού άγχους και της αίσθησης ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να τους ζητηθεί κάτι.
Το 55%, των νεότερων, δηλώνουν ότι έχουν χάσει την ικανότητα να νιώθουν καλά. Μάλιστα, έχουν φτάσει στο σημείο να μην μπορούν να απολαύσουν το φαγητό, το αλκοόλ, τις διακοπές ή απλώς λίγη χαλάρωση αλλά και το σεξ!
Σε κάποιο σημείο, οι ερευνητές που μελέτησαν τα δεδομένα που προέκυψαν σημειώνουν πως «το γονίδιο της ευχαρίστησης συνεχώς ατροφεί - ξεχάσαμε να χαιρόμαστε τους εαυτούς μας».
Η έρευνα έδειξε επίσης ότι 91% δέχονται ότι αυτό που αξίζει στη ζωή είναι οι απολαύσεις της, αλλά μόλις 15% μπορούν να θυμηθούν κάποιες στιγμές που να άφησαν πίσω τους τις έγνοιες και να αισθάνθηκαν πραγματικά ευτυχείς.
Σημαντικά έχει επηρεάσει τη ζωή των Γερμανών, πάντως και η κρίση, αφού νοιώθουν ότι καταπιέζονται ιδιαίτερα από αυτή αφού «νιώθουν ότι πρέπει να σηκώσουν όλους στις πλάτες τους».
Η στάση τους έναντι της Ελλάδας, είναι επίσης ζηλόφθονη. «Οταν εξοργιζόμαστε με τις υψηλές συντάξεις και τις μεγάλες διακοπές, προφανώς η ζήλια παίζει ρόλο», παρά το ότι δεν θα μπορούσαν να υιοθετήσουν τον «νότιο» τρόπο ζωής.
Ακόμη και στο σεξ, την πιο προσωπική τους στιγμή, θα περίμενε κάποιος ότι μπορεί να χαλαρώνουν κάπως περισσότερο. Ωστόσο, πολλοί ερωτηθέντες ανέφεραν ότι ακόμη και τότε σκεφτόντουσαν κάποια ταινία, ή διαφημιστικά.

Ελλάς το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει !!

4.148.000 ευρώ στα ...Κόμματα !!!
Τους όρους, τις προϋποθέσεις και το χρόνο προβολής των κομμάτων και των συνασπισμών κομμάτων κατά την προεκλογική περίοδο από τους δημόσιους και ιδιωτικούς ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς, καθορίζουν με Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις τους οι υπουργοί Εσωτερικών, Αντώνης Μανιτάκης και Επικρατείας Αντώνης Αργυρός.
Επίσης, ρυθμίζονται οι λεπτομέρειες σχετικά με τις εμφανίσεις στα δημόσια και ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα, των υποψηφίων βουλευτών και των εκπροσώπων των κομμάτων ή των συνασπισμών, στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.
Ουσιαστικά πρόκειται για την αποτύπωση των αποφάσεων που έλαβε πριν τρεις ημέρες η Διακομματική Επιτροπή Εκλογών, υπό την προεδρία του κ. Μανιτάκη.
Επιπλέον, με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Αντώνη Μανιτάκη, κατανέμεται στα δικαιούχα πολιτικά κόμματα το υπολειπόμενο 40% της εκλογικής χρηματοδότησης για την διενέργεια των εκλογών της 6ης Μαΐου, το οποίο ανέρχεται συνολικά στα 4.148.000 ευρώ, βάση του ν.3023/2002.
Ειδικότερα, η ΕΡΤ έχει την υποχρέωση να μεταδώσει σε εθνικό ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό δίκτυο μία συνέντευξη διάρκειας 45 λεπτών του αρχηγού κάθε κόμματος ή συνασπισμού κομμάτων.
Η δημόσια τηλεόραση έχει επίσης την υποχρέωση να μεταδώσει σε εθνικό τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό δίκτυο, κατά τη μεσημβρινή ζώνη, μία συνέντευξη Τύπου, με καθέναν από τους πολιτικούς αρχηγούς, διάρκειας μίας ώρας. Τις συνεντεύξεις αυτές έχουν την υποχρέωση να μεταδώσουν την ίδια ημέρα απευθείας ή μαγνητοσκοπημένες οι ιδιωτικοί ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί.
Ακόμη, η ΕΡΤ έχει την υποχρέωση να καλύψει μία προεκλογική συγκέντρωση ή προεκλογική πολιτική εκδήλωση των κομμάτων, την οποία θα επιλέξουν τα ίδια.
Ο χρόνος που διατίθεται για τη μετάδοση διαφημιστικών μηνυμάτων των κομμάτων στους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας, καθώς και στους φορείς παροχής συνδρομητικών ραδιοτηλεοπτικών υπηρεσιών μέσω δορυφόρου, δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει το 20% του ημερήσιου χρόνου μετάδοσης ραδιοφωνικών ή τηλεοπτικών προγραμμάτων. Ο συνολικός χρόνος για τη μετάδοση μηνυμάτων των πολιτικών κομμάτων στους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας αντιστοιχεί στο ποσό των 6.000.000 ευρώ και στους φορείς παροχής συνδρομητικών ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών υπηρεσιών μέσω δορυφόρου αντιστοιχεί στο ποσό των 250.000 ευρώ.
Από το ποσό αυτό, ο συνολικός χρόνος για τη μετάδοση μηνυμάτων των κομμάτων που εκπροσωπούνται στη Βουλή που διαλύθηκε και στην Ευρωβουλή και συμμετέχουν στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, δηλαδή ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Ανεξάρτητοι Έλληνες, ΚΚΕ, Λ.Σ. Χρυσή Αυγή, Δημοκρατική Αριστερά, Οικολόγοι - Πράσινοι, ΛΑΟΣ, στους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας αντιστοιχεί, σύμφωνα με το ποσοστό που συνολικά έλαβαν στις προηγούμενες εκλογές (86,80%), στο ποσό των 5.408.099 ευρώ. Το υπόλοιπο ποσό των 591.900 ευρώ θα κατανεμηθεί στα μη εκπροσωπούμενα στη Βουλή και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κόμματα με άλλη υπουργική απόφαση.
Έτσι, η κατανομή του χρόνου γίνεται αναλογικά με την εκλογική δύναμη των κομμάτων ή συνασπισμών κομμάτων στις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 και είναι η εξής:
Στη Ν.Δ. ποσοστό 19,574 %, στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 17,425 %, στο ΠΑ.ΣΟ.Κ 13,686 %, στους Ανεξάρτητους Έλληνες 11,007 %, στο Κ.Κ.Ε. 8,806%, στο Λ.Σ. Χρυσή Αυγή ποσοστό 7,238 %, στη Δημοκρατική Αριστερά 6,345%, στους Οικολόγους− Πράσινους 3,043 % και στο ΛΑ.Ο.Σ 3,011 %.
Στην απόφαση αναφέρεται δε ότι οι δημόσιοι και ιδιωτικοί ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί οφείλουν να μεριμνούν ώστε η προβολή κατά τη διάρκεια των δελτίων ειδήσεων, εκπομπών πολιτικού διαλόγου ή άλλων ενημερωτικών εκπομπών, συνεντεύξεων σχετικά με τις θέσεις και τη δραστηριότητα των πολιτικών κομμάτων να μην παραβιάζει την αρχή της αναλογικής ισότητας.
Επίσης, επισημαίνεται ότι τα ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα δεν πρέπει να μεταδίδουν ή αναμεταδίδουν οποιαδήποτε δημοσκόπηση 15 ημέρες πριν από την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών, δηλαδή μετά την 1η Ιουνίου.

Ακυρώθηκε το Γ4 ερώτημα της Φυσικής στις Πανελλαδικές

Ακυρώθηκε το Γ4 ερώτημα της Φυσικής στην οποία διαγωνίστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι και το οποίο είχε προβλήματα στην διατύπωσή του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιτροπής Εξετάσεων, εστάλη οδηγία στα βαθμολογικά κέντρα, στα οποία δεν έχει ακόμη αρχίσει η βαθμολόγηση, να κατανεμηθούν στα υπόλοιπα ερωτήματα οι 7 μονάδες που αναλογούν στο εν λόγω θέμα.

Η σχετική ανακοίνωση της Επιτροπής έχει ως εξής :

"Η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων απέστειλε Οδηγία στα Βαθμολογικά Κέντρα για τη βαθμολόγηση στο μάθημα της Φυσικής.

Στο Γ4 ερώτημα παρατηρήθηκε ότι είναι ελλιπής η διατύπωσή του. Συγκεκριμένα, δεν προσδιορίζεται ότι η ζητούμενη γωνία αναφέρεται στο πρώτο μέγιστο της κινητικής ενέργειας. Κατόπιν τούτου, το ερώτημα Γ4 ακυρώνεται και οι αντίστοιχες μονάδες ανακατανέμονται στα υπόλοιπα ερωτήματα Γ1, Γ2 και Γ3 του θέματος.

Σημειώνεται ότι, όσον αφορά τη γραπτή εξέταση του μαθήματος της Φυσικής, η βαθμολόγηση δεν έχει ακόμη αρχίσει ενώ για τους έχοντες ήδη εξεταστεί προφορικά (υποψήφιοι με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες) στο μάθημα, ισχύει η ίδια ρύθμιση".

Πρέπει να σημειωθεί ότι δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο στις πανελλαδικές εξετάσεις να ακυρώνεται ένα ερώτημα.
 Οι καθηγητές τονίζουν ότι σε αυτές τις περιπτώσεις είναι μεγάλο το ψυχολογικό κόστος των υποψηφίων, αλλά σε κάθε περίπτωση, προσθέτουν ότι πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι ο αριθμός εισακτέων είναι συγκεκριμένος.

Επίσης προβλέπουν μεγάλη πτώση στις επιδόσεις των υποψηφίων, εξαιτίας όχι μόνον του συγκεκριμένου ζητήματος, αλλά και επειδή όλα τα θέματα της Φυσικής ήταν φέτος απαιτητικά, δύσκολα και πολλά, ώστε πολλοί δεν πρόλαβαν μέσα στο τρίωρο που είχαν στη διάθεση τους να γράψουν ολοκληρωμένα τις απαντήσεις.

Σταθάκης (ΣΥΡΙΖΑ): Εκτακτη εισφορά σε 700.000 νοικοκυριά μετά τις εκλογές

Tην επιβολή μιας νέας έκτακτης εισφοράς σε 600.000 με 700.000 νοικοκυριά εξετάζει ο ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση της υστέρησης των εσόδων, σύμφωνα με το στέλεχος του κόμματος, Γιώργο Σταθάκη.
Σε συνέντευξή που παραχώρησε στο Ράδιο 9 και ερωτώμενος από το δημοσιογράφο πως θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί το θέμα της υστέρησης των εσόδων, ο κ. Σταθάκης ανέφερε πως στις σκέψεις του ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει η επιβολή μιας έκτακτης εισφοράς συνολικού ύψους 1% ή κάτι λιγότερο του ΑΕΠ, σε 600.000 με 700.000 νοικοκυριά.
Οταν ρωτήθηκε από το δημοσιογράφο ποιους ακριβώς θα αφορά αυτό το νέο χαράτσι, ο κ. Σταθάκης εξήγησε ότι υπάρχει η σκέψη να επιβληθεί σε όσους δηλώνουν εισοδήματα άνω των 50.000 ευρώ και κατά τα προηγούμενα χρόνια φοροδιέφευγαν και απολάμβαναν φοροαπαλλαγών.
Ξεκαθάρισε, όμως, ότι, δεν μιλάει για μισθωτούς, αλλά για ελεύθερους επαγγελματίες που στο παρελθόν φοροδιεύφευγαν και ενώ τα εισοδήματά τους ήταν άνω των 50.000 ευρώ, δήλωναν ακόμη πολύ λιγότερα. «Εχω επίγνωση ότι, το 68% των ανθρώπων είναι μισθωτοί πλέον», σημείωσε.

Σοκάρει η ατζέντα του παιδόφιλου αξιωματικού !!

Από την έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο σπίτι του 34χρονου ανθυπασπιστή της Πολεμικής Αεροπορίας, εκτός από το υλικό παιδικής πορνογραφίας που είχε στην κατοχή του - 102 dvd, όπου ο κατηγορούμενος κατέγραφε τις ερωτικές περιπτύξεις του – βρέθηκε και μία ατζέντα με 410 ονόματα αγοριών 12 έως 21 ετών.
Μάλιστα ο παιδόφιλος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας χώριζε τα παιδιά σε κατηγορίες «τριχωτός, ψηλός, χοντρός, αδύνατος, άπειρος, πεπειραμένος». Μάλιστα τους έδινε και άλλους χαρακτηρισμούς «παιχνιδιάρης, τρελό αγόρι ή γκέι».
Σύμφωνα με τους αστυνομικούς ο κατηγορούμενος που «ψάρευε» τα θύματά του, ακούσια ή εκούσια, μέσα από το facebook ή το yahoo οδηγήθηκε προχθές στο Αεροδικείο Αθηνών, όπου πήρε προθεσμία να απολογηθεί.

ΟΙ ΔΙΔΥΜΕΣ ΓΡΙΕΣ ΚΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ...ΖΟΥΜΙ !!

 Είναι δίδυμες, είναι ιερόδουλες και είναι 69!!
Είναι το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου. Και όσο μεγαλύτερος είσαι τόσο λιγότερες επιτυχίες έχεις.
Η Λουίζ και η Μαρτίν Φόκενς, είναι δίδυμες, ελιναι 69 ετών και έχουν 40 χρόνια εμπειρίας στην περίφημη γειτονιά με τα Κόκκινα Φανάρια στο Άμστερνταμ.
"Δεν μπορώ να σας παεριγράψω πόσα κόλπα ξέρουμε. Είναι αμέτρητα", λέει η Λουίζ.
Η Λουίζ ουσιαστικά αποσύρθηκε πριν από 2 χρόνια, στα 67 της. Αιτία; Τα αρθριτικά. Ωστόσο, η Μαρτίν εργάζεται ακόμα κανονικά. "Χρειαζόμαστε τα χρήματα", λέει η αδερφή της. "Δεν μπορείς να ζήσεις με την πενιχρή σύνταξη του κράτους".
Η ιστορία των 2 γυναικών έγινε ταινία και θα προβληθεί σε διάφορα φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο. Τίτλος; Ευφάνταστος: " "Meet the Fokkens."

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΚΗ ...ΞΕΓΥΜΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ...ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !!

 ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΗΘΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ - ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ  ΕΤΡΕΧΕ ΛΑΔΑΚΙ ( ....ΟΧΙ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ )  ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ...ΛΑΔΙΑΡΗ ΑΚΗ !!
Αυτός είναι ο Νίκος που θα «ξέπλενε» τον Ακη για 15.000 το μήνα !! 
Το πρόσωπο που καταγράφεται ως «Νίκος» στα αρχεία του Ακη Τσοχατζόπουλου και είχε αναλάβει να του διορθώσει την εικόνα στα Μέσα Επικοινωνίας αναζητείται από όλους. Ονόματα κυκλοφορούν ήδη σε όλες τις συζητήσεις και όλοι διερωτώνται ποιο είναι το πρόσωπο που ζήτησε 270.000 ευρώ για να αποκαταστήσει τη δημόσια εικόνα του πρώην υπουργού.
Αυτή η εκστρατεία «διόρθωσης» της εικόνας του κ. Τσοχατζόπουλου στα Μέσα Ενημέρωσης έγινε μετά την αποκάλυψη των σκανδάλων για τις μίζες, την εποχή που ο Τύπος έβριθε δημοσιευμάτων για τον ίδιο και τη σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη.
Ο εν λόγω «Νίκος» πρέπει να γνωριζόταν πολύ καλά με τον κ. Τσοχατζόπουλο αφού στην επιστολή του απευθύνεται στον πρώην υπουργό με το μικρό του όνομα, λέγοντας «Αγαπητέ Ακη». Συμπεραίνει κανείς, επίσης, ότι ο «Νίκος» είναι πρόσωπο με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ που γνωρίζει καλά το πολιτικό σκηνικό και την αγορά των Μedia αφού εντοπίζει τα αγκάθια στην εικόνα του πρώην υπουργού και του προτείνει διόρθωση εις βάρος του ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου ! Του προτείνει, δηλαδή, να φορτώσει τον θόρυβο για σκάνδαλα σε «πρόσωπα της σημερινής ηγετικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ» που θέλουν να δείξουν ότι «έκοψαν τον ομφάλιο λώρο με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου»!
Ο «Νίκος» προτείνει συνεργασία βάσει ιδιωτικού συμφωνητικού και από αυτό μπορεί να συμπεράνει κανείς ότι πρόκειται για άτομο που εξειδικευόταν ως σύμβουλος επικοινωνίας και είχε ή συμμετείχε σε εταιρία δημοσίων σχέσεων που προφανώς είχε αναλάβει στο παρελθόν και άλλες αντίστοιχες... επικίνδυνες αποστολές.  
Η πρόταση περιελάμβανε υποστήριξη διάρκειας 18 μηνών με μηνιαία αμοιβή 15 000, συνολικά δηλαδή 270 χιλιάδες ευρώ !
Στην επιστολή που συνοδεύει την πρόταση-προσφορά αναφέρεται :
«Αγαπητέ Ακη,
Σε συνέχεια της χθεσινής μας συζήτησης σε ότι αφορά τον τομέα της επικοινωνιακής σου υποστήριξης, η πρώτη πρόταση-προσχέδιο σου έχει ήδη κατατεθεί. Όπως σου είπα και χθες, στη συζήτηση που είχαμε, στην πρόταση αυτή δεν συμπεριλαμβάνεται η δική μου αμοιβή και του συνεργάτη μου.
Το χρονικό πλαίσιο προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος μας, δηλαδή η αποκατάστασή σου, θεωρούμε ότι είναι 18 μήνες, με βάσει ιδιωτικού συμφωνητικού το οποίο θα υπογράψουμε με φυσικό ή νομικό πρόσωπο που εσύ θα μας υποδείξεις.
Από την ομάδα εργασίας μόνο εγώ θα έρχομαι σε άμεση επαφή μαζί σου οποτεδήποτε χρειάζεται και μαζί θα αποφασίζουμε τα βήματα-ενέργειες που θα πρέπει να ακολουθήσουμε. Γνωρίζεις κι εσύ όπως και εμείς ότι το συγκεκριμένο έργο-αποστολή έχει ιδιαίτερες δυσκολίες. Παρ'όλα αυτά και με βάσει την εμπειρία που έχουμε είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα.
Η μηνιαία αμοιβή μας (εμένα και του συνεργάτη μου) θα ανέρχεται στο ποσό των 15.000 ευρώ ανά μήνα καθαρά για το οποίο θα εκδίδουμε και ανάλογα παραστατικά.
Ήτοι για 18μηνη συνεργασία : 15.000 ευρώ/μήνα χ 18 μήνες = 270.000 ευρώ
Με την υπογραφή του ιδιωτικού συμφωνητικού και την έναρξη της συνεργασίας μας θα πρέπει να μας καταβληθεί το 30% του συνόλου ως προκαταβολή. Επίσης θα πρέπει να με ενημερώσεις για το ποσό το οποίο προτίθεσαι να μας διαθέσεις σχετικά με την διαχείριση κρίσεων για το ανωτέρω χρονικό διάστημα.
Φιλικά,
Νίκος
Τι ζητούσε για να πληρώσει άλλους
Από την αλληλογραφία και το αρχείο του πρώην υπουργού δεν προκύπτει, βέβαια, αν η πρόταση αυτή υλοποιήθηκε και αν τα ποσά πληρώθηκαν στον «Νίκο» και στα ΜΜε που αυτός πρότεινε.
Στο αρχείο βρέθηκε, επίσης, ένα «Προσχέδιο πρότασης επικοινωνίας Α.Τ.» στο οποίο προτείνονται τρόποι και Μέσα Ενημέρωσης με τα οποία μπορεί να αποκατασταθεί επικοινωνιακά ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Συγκεκριμένα, αναφέρει: την τακτική παραπολιτική παρουσία σε έντυπα, συνεντεύξεις, πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα και αρθρογραφία σε θετική κατεύθυνση, δημοσκοπήσεις καθώς και ολοκληρωμένο πρόγραμμα παρουσίας σε σειρά ενημερωτικών sites-blogs και social media.
Στο σχέδιο περιλαμβάνεται και «πλάνο πολιτικής παρέμβασης» και αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ποια κατεύθυνση θα επιχειρούσαν να αποκαταστήσουν τη δημόσια εικόνα του πρώην υπουργού:
«Ο θόρυβος κατά Α.Τ. προκλήθηκε από συγκεκριμένα συμφέροντα προκειμένου να εμφανιστούν πρόσωπα της σημερινής ηγετικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ ως εκείνα τα πρόσωπα που έκοψαν τον ομφάλιο λώρο με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου. Η δικαστική διερεύνηση δεν απέδωσε κάτι μέχρι σήμερα».
Μάλιστα, στο συγκεκριμένο έγγραφο η οικονομική συνεργασία που προτείνεται στον κ. Τσοχατζόπουλο είναι έναντι αμοιβής που φτάνει τα 7.000 ευρώ το μήνα, με την υποσημείωση ότι σε αυτή την τιμή δεν περιλαμβάνονται οι δύο δημοσκοπήσεις αξίας 8.000 ευρώ και οι δύο.iefimerida.gr

ΚΑΛΑΜΑΤΑ- ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ - ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ !!

  Ένα βιολί Στραντιβάριους στην Καλαμάτα!
Ο γοητευτικός ήχος ενός από τα αριστουργηματικά έγχορδα όργανα που κατασκεύασε
ο περίφημος Αντόνιο Στραντιβάρι στην Κρεμόνα της Ιταλίας στις αρχές του 18ου αιώνα
(τα οποία παραμένουν αξεπέραστα ως και τις μέρες μας με αποτέλεσμα η αξία τους να
αποτιμάται πλέον σε εκατομμύρια ευρώ το καθένα), θα ακουστεί την
Κυριακή 27 Μαΐου στις 8.30μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Καλαμάτας.
                           Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α
Ludwig van Beethoven:   
           Πιάνο-τρίο έργο 11,  σε σι ύφεση μείζονα
Dimitrij Schostakovitch:
  Adagio από τη Σουίτα Μπαλέτου αρ. 2 (1951)
Frédéric  Chopin:      
   Νυχτερινό σε σι ύφεση ελάσσονα, έργο 9 αρ.1                             
Fantaisie Impromptu σε ντο δίεση ελάσσονα, έργο 66 
Fritz Kreisler:      Menuet
                      Allegretto στο στυλ του Boccherini
Johannes Brahms:
       Πιάνο-τρίο έργο 87,  σε ντο μείζονα
Lars Bjørnkjær, βιολί
                          Leo Winland, τσέλο
                                                   Katrine Gislinge, πιάνο

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Συνεδριάζει το Δ.Σ της ΦΑΡΙΣ με 5 θέματα !!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 7 η /2012
Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην 7η /2012 συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της  Κοινωφελούς Eπιχείρησης «ΦΑΡΙΣ», που θα διεξαχθεί στην πρώην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, Αριστομένους 28, την Δευτέρα 28 Μαΐου και ώρα 14.00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεμάτων:
1/ α. Έγκριση εκπαιδευτικών σεμιναρίων και δραστηριοτήτων κατά την διάρκεια του 18ου Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας.
     β. Καθορισμός διδάκτρων
2. Έγκριση εξόδων Συγκροτημάτων και Παράλληλης Εκδήλωσης στα πλαίσια του 18ου Φεστιβάλ Χορού  Καλαμάτας.
3. Έγκριση εξόδων παράστασης Δημοτικής Σχολής Χορού.
4/ α. Έναρξη διαδικασιών υλοποίησης του προγράμματος «Αγαπώ το Σχολείο και το Καλοκαίρι ».
       β. Καθορισμός διδάκτρων .
       γ. Έγκριση σχεδίου Ανακοίνωσης – Προκήρυξης προσωπικού για τις ανάγκες   του προγράμματος «Αγαπώ το Σχολείο και το Καλοκαίρι ».
5. Τροποποίηση Προϋπολογισμού της «ΦΑΡΙΣ».
6. Παν προταθησόμενο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Νίκος Μπασακίδης

Το πανό που συγκλόνισε, στο ΟΑΚΑ για τον Θάνατο των δύο παιδιών της Καλαμάτας !

Στους δύο φίλους τους, τα δυο νέα 24χρονα παιδιά, τους άτυχους Μεσσήνιους οπαδούς του Παναθηναϊκού, Γιώργο Φουρναράκο και Νίκο Μαλεύρη, που έπεσαν θύματα, την Τρίτη 22/5, τις πρώτες πρωινές ώρες, στο βωμό της ασφάλτου, αφιέρωσαν το πανό που βλέπουμε και βέβαια την νίκη του ΠΑΟ επί του Ολυμπιακού, την Πέμπτη το βράδυ στο κλειστό του ΟΑΚΑ, με 81-79, οι φίλους, οπαδοί του Παναθηναϊκού….sportstonoto.gr

Αλευράς -Καφαντάρης στο Ξερολάγκαδο !!

Την Παρασκευή 25 Μαΐου 2012 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη από τον κ. Παναγιώτη Αλευρά, Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας και τον κ. Δημήτρη Καφαντάρη, Δήμαρχο Πύλου –Νέστορος, παρουσία του Αντιπροέδρου της Δημοτικής Ενότητας Πύλου κ. Γεωργίου Γιαννούτσου, στο χώρο των εργασιών  για τον καθαρισμό στο ρέμα Ξερολάγκαδος και στα έργα για τη μεγάλη τάφρο στον Τυφλομύτη στην περιοχή της Γιάλοβας.

Πρόκειται για ένα έργο που ξεκίνησε πριν από δύο μήνες και ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες με την παραχώρηση των μηχανημάτων της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας και τη συμβολή του Δήμου Πύλου –Νέστορος, ένα έργο που είχε να γίνει πολλά χρόνια και αφορά την αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής και την καταπολέμηση  των κουνουπιών.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην Άσκηση "ΔΙΑ-ΠΥΡΟΣ 2012" !!

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στα πλαίσια του έργου Protect συμμετέχει στην Άσκηση Αντιμετώπισης Δασικής Πυρκαγιάς "ΔΙΑ-ΠΥΡΟΣ 2012", που διοργανώνεται από την Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πελοποννήσου και η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Μαΐου 2012 και ώρα 09:00 στη θέση «Ραπούνι» στην Τ.Κ. Χρυσοβιτσίου, του Δήμου Τρίπολης.
Η άσκηση αυτή έχει ως σκοπό:
·       Τη διαπίστωση του βαθμού ετοιμότητας των Πυροσβεστικών δυνάμεων της Περιφέρειας για την αντιμετώπιση μιας μεγάλης δασικής πυρκαγιάς.
·       Τη διαπίστωση του επιπέδου συνεργασίας και συντονισμού των εμπλεκομένων υπηρεσιών και φορέων (Περιφερειακή Ενότητα, Αστυνομία, Δασαρχείο, Δήμος, ΕΚΑΒ, Εθελοντικές Οργανώσεις).
·        Την επιδίωξη της όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερης προστασίας του πληθυσμού που κατοικεί πλησίον δασικών εκτάσεων.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου αποδεικνύοντας έμπρακτα την περιβαλλοντική της ευαισθησία και με πνεύμα εξωστρέφειας, δραστηριοποιείται έντονα σε ευρωπαϊκά και μη προγράμματα κάνοντας αισθητή την παρουσία της, με ουσιαστικές παρεμβάσεις.
 Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και το πρόγραμμα Protect, «Ένα ολοκληρωμένο ευρωπαϊκό μοντέλο για την προστασία του μεσογειακού δάσους από τις πυρκαγιές» του προγράμματος εδαφικής συνεργασίας MED 2007-2013, και  το οποίο χρηματοδοτείται κατά 75 % από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και κατά 25 % από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας η Περιφέρεια Πελοποννήσου διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα παρουσίασης των αποτελεσμάτων του έργου στο Ξενοδοχείο Μαίναλον (Τρίπολη, Πλατεία Άρεως) στις 18:00.

Δωρεάν διακοπές, με προσφορά εθελοντικής εργασίας!

Τι θα απαντούσατε στην πρόταση για δωρεάν καλοκαιρινές διακοπές, σε συνδυασμό με την προσφορά εθελοντικής εργασίας για λίγες ώρες; Κι όταν λέμε διακοπές, εννοούμε γνωριμία με την Ινδία, τους παγετώνες της Ισλανδίας, τα τουρκικά παράλια ή ακόμα και τη Ρωσία και την Κένυα.
Η πρόταση διατυπώνεται από τη μη κυβερνητική οργάνωση ELIX, που αποτελεί έναν από τους βασικούς φορείς διαχείρισης εθελοντικών προγραμμάτων στο εξωτερικό, τα οποία συνδυάζονται με τις διακοπές. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται μόλις στα 100 ευρώ και καλύπτει τη διαμονή, την πλήρη σίτιση και την 24ωρη υποστήριξη απο εκπαιδευμένους ομαδάρχες.
Η Ελισάβετ Κοροβέση, έλαβε μέρος στο πρόγραμμα διακοπών και εθελοντικής εργασίας και περιγράφει την εμπειρία της στο Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων: «Μέσω αυτού του προγράμματος, περνάς ευχάριστα και δημιουργικά τον χρόνο σου, προσφέρεις κοινωνικό έργο, συνάπτεις σχέσεις με άτομα από άλλες χώρες, που σε προσκαλούν μετά στη χώρα καταγωγής τους... το προτείνω ανεπιφύλακτα, όχι μόνο στους νέους, αλλά και σε ανθρώπους όλων των ηλικιών».
Η δικηγόρος Ελένη Παφίλη αξιοποίησε την περσινή άδεια της, συμβάλλοντας στον καθαρισμό της λίμνης στον υδροβιότοπο του Τέμεριν της Σερβίας και συστήνει ανεπιφύλακτα αυτό τον εναλλακτικό τρόπο διακοπών. «Περάσαμε πολύ όμορφα, η τοπική κοινωνία μάς υποδέχτηκε με χαρά και ήταν μια πραγματικά πολύ ωραία εμπειρία», δηλώνει στο ΑΜΠΕ.
Διακοπές, εθελοντική εργασία, εκδρομές, περιηγήσεις, γνωριμία με ανθρώπους και κουλτούρες από όλον τον κόσμο συνδυάζονται αρμονικά στα προγράμματα που προσφέρει η ELIX. Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.elix.org.gr.

ΩΩΧ...Πιθανή καθυστέρηση της επόμενης δόσης σε Ελλάδα !!

Tην εκτίμηση ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα αν καθυστερήσει μερικές εβδομάδες η χορήγηση της νέας δόσης στην Ελλάδα εξέφρασε ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, υποστηρίζοντας ότι η χώρα δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή εξωτερική οικονομική βοήθεια.
«Απ' όσο γνωρίζω, δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ανάγκη για εξωτερική χρηματοδότηση καθ' όλο το πρώτο εξάμηνο του έτους», είπε ο Μάρτιν Κότχαουζ στην τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων στο Βερολίνο. Όπως σημείωσε, μια καθυστέρηση λίγων εβδομάδων στην καταβολή της δόσης «δεν θα προκαλέσει προβλήματα».
Νωρίτερα, είχε δηλώσει πως οι πιστωτές της Ελλάδας χρειάζονται μια θετική αναφορά για την πορεία των μεταρρυθμίσεων στη χώρα προτού εκταμιεύσουν τη δεύτερη δόση της βοήθειας, ύψους περίπου 4 δισ. ευρώ, στα τέλη Ιουνίου.: Reuters

500.000 Ε. από τη Ρωσική Εκκλησία για τα συσσίτια της Αρχιεπισκοπής Αθηνών !!

Περίπου δεκαεννέα εκατομμύρια ρούβλια, που αντιστοιχούν σε περίπου 500.000 ευρώ, συγκέντρωσε η Ρωσική Εκκλησία, μέσω του εράνου που διενεργεί, για να βοηθήσει τους άπορους στην Ελλάδα. 
Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Τμήματος Φιλανθρωπικών και Κοινωνικών Υπηρεσιών της Ρωσικής Εκκλησίας (http://www.diaconia.ru), που συντονίζει τον έρανο, το ποσό αυτό συγκεντρώθηκε έως τις 22 Μαΐου, από δωρεές, απ΄όλη τη χώρα, από ενορίες, επισκοπές και μοναστήρια, καθώς και από ιδιώτες, μετά από την προτροπή του ιδίου του Πατριάρχη Μόσχας και πασών Ρωσιών,Κυρίλλου, τον περασμένο Ιανουάριο.
Ο έρανος ξεκίνησε στις 19 Φεβρουάριου, μετά από σχετική εγκύκλιο που είχε αποσταλεί στις εκκλησίες και στις μονές του Πατριαρχείου, σε όλη τη χώρα. Οι δωρεές, που κυμαίνονται από 100 έως 400 ρούβλια, προέρχονται από ανθρώπους, που ζουν και σε μέρη απομακρυσμένα, αλλά και από το εξωτερικό, όπως αναφέρει ο επικεφαλής του Τμήματος Φιλανθρωπικών και Κοινωνικών Υπηρεσιών της Ρωσικής Εκκλησίας, Κωνσταντίν Μπασίλοφ.
«Οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται το πρόβλημα της Ελλάδας ως δικό τους. Αυτή είναι η πεποίθησή μας, καθώς έχουμε δωρεές από ιδιώτες ακόμη και από την Καμτσάτκα και το Σαχαλίν, από ανθρώπους διαφορετικών εθνικοτήτων», επισημαίνει ο κ. Μπασίλοφ.
Οι δωρεές από τον έρανο θα διατεθούν για τα συσσίτια της Αρχιεπισκοπής Αθηνών. 

Οι ξένοι τουρίστες μας θεωρούν ....τελειωμένους !!

 ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ...ΒΑΛΚΑΝΙΟΙ  - ΑΠΟΡΟΥΝ  ΓΙΑ  ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ  ΚΑΙ  ....ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ !!
Πολλοί από τους ξένους, που έρχονται στην Ελλάδα για τουρισμό, ακόμη και Βαλκάνιοι, μας θεωρούν τελειωμένους και αξιολύπητους...
Οι τουρίστες, που έρχονται στην Ελλάδα, ακόμη και οι προερχόμενοι από βαλκανικές χώρες, απορούν πώς μπορούμε και ψωνίζουμε...
Μας θεωρούν τελειωμένους και αξιολύπητους. Ο δημοσιογράφος Άγγελος Πυριόχος, που ζει στη Ζάκυνθο, λέει σχετικά: "Μιλώντας καθημερινά με τουρίστες, καταλαβαίνω τι νιώθουν και τι γνωρίζουν για μας.
Απορούν κυρίως. Διότι έχουμε καύσιμα στα αυτοκίνητά μας, έχουμε ακόμα αυτοκίνητα, πίνουμε καφέ στις πλατείες, τρώμε στα εστιατόρια. Κοιτούν απορημένοι στο σούπερ\μάρκετ τα καλάθια μας. Είναι να δυνατόν να ψωνίζουμε ακόμα; Μη φαντασθείτε τίποτα Γερμανοί. Βαλκάνιοι προχθές απόρησαν. Επειδή Έλληνες πήγαμε μεσημέρι να κολυμπήσουμε. Το είχα ζήσει από Γερμανό το έζησα και από Σέρβο".

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου