11.2.12

Βρήκαν σε νταλίκα στον Ασπρόπυργο ...219 κιλά χασίς !! VIDEO

Χθες (10-02-2012) το απόγευμα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στον Ασπρόπυργο και στα Γρεβενά, τρείς (3) ημεδαποί ηλικίας 41, 38 και 41 ετών αντίστοιχα, για κατοχή και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης.
Ειδικότερα μετά από πληροφορία για την ύπαρξη αποθήκης στην περιοχή του Ασπροπύργου που χρησιμοποιείτο σαν χώρος όπου μετασκευάζονταν ειδικές κρύπτες σε φορτηγά οχήματα μεταφοράς ναρκωτικών, καθώς και σαν χώρος αποθήκευσης προς φόρτωση των ναρκωτικών, εντοπίσθηκε οίκημα – αποθήκη σε απομακρυσμένο σημείο της περιοχής Ασπροπύργου και τέθηκε σε 24ωρη επιτήρηση.
Μετά από συντονισμένη επιχείρηση χθες (10-2-2012) το απόγευμα, συνελήφθησαν δύο (2) δράστες, οι οποίοι είχαν μόλις ολοκληρώσει την κατασκευή ειδικής κρύπτης στο δάπεδο ρυμουλκούμενου φορτηγού ψυγείου, μέσα στην οποία είχαν τοποθετηθεί 199 συσκευασίας ακατέργαστης κάνναβης περιχυμένες με καφέ, ώστε να δυσχεραίνεται η ανίχνευσή τους από εκπαιδευμένους σκύλους. Παράλληλα αστυνομικοί του Τ.Α. Γρεβενών, εντόπισαν και συνέλαβαν στα Γρεβενά τον ιδιοκτήτη του φορτηγού ψυγείου.
Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Ποσότητα ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ βάρους -219- κιλών και -560 γραμμ.
Ένα (1) ρυμουλκούμενο ψυγείο διεθνών μεταφορών.
Το χρηματικό ποσό των –1.250- ευρώ.
Τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα (11-2-2012) στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και των άλλων μελών της εγκληματικής οργάνωσης.

Ασφαλής οδήγηση στα έντονα καιρικά φαινόμενα. !!

Η ΕΛ.ΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ !!
Σε περίπτωση ανάγκης καλέστε τον εθνικό αριθμό έκτακτης ανάγκης 100 ή τον αντίστοιχο ευρωπαϊκό αριθμό 112
Λεπτομέρειες για οδικούς άξονες με προβλήματα παρέχονται καθημερινά στην ιστοσελίδα και το twitter της Ελληνικής Αστυνομίας.
Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, εξαιτίας των έντονων και με διάρκεια καιρικών φαινομένων που έχουν εκδηλωθεί και κατά τόπους κλιμακώνονται, υπενθυμίζει χρήσιμες πληροφορίες και οδηγίες σε όλους τους πολίτες, που μετακινούνται στους οδικούς άξονες της χώρας.
Τι μπορώ να κάνω αν χρειαστεί να μετακινηθώ οδηγώντας σε περίπτωση κακοκαιρίας με αυτοκίνητο;
Πριν ξεκινήσω, ενημερώνομαι για την κατάσταση του δρόμου που πρόκειται να διανύσω και τις επικρατούσες συνθήκες για όλο το μήκος της διαδρομής.
Να φροντίσω το όχημά μου να έχει αντιολισθητικές αλυσίδες.
Να χρησιμοποιώ πάντα τις αντιολισθητικές αλυσίδες όπου υπάρχουν ειδικές συνθήκες κυκλοφορίας (παγετός, κλπ.).
Να φορώ πάντα τη ζώνη ασφαλείας.
Να ενημερώνομαι για την τυχόν έκδοση αποφάσεων, από τις αρμόδιες Υπηρεσίες, σχετικών με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις - απαγορεύσεις.
Να ελέγχω την καλή λειτουργία των συστημάτων του αυτοκινήτου μου.
Να φροντίζω ώστε να είναι εφοδιασμένο το αυτοκίνητο με αρκετά καύσιμα.
Να μειώνω ταχύτητα και να αφήνω αρκετή απόσταση από το προπορευόμενο όχημα για να μπορώ να σταματήσω με ασφάλεια.
Να μη φρενάρω απότομα γιατί υπάρχει κίνδυνος να εκτραπώ της πορείας μου. Με τον ίδιο τρόπο να λειτουργώ και όταν πρόκειται να επιταχύνω ή να στρίψω.
Να έχω αναμμένα τα φώτα πορείας για να γίνομαι πιο εύκολα αντιληπτός, ιδιαίτερα όπου δεν υπάρχει μεγάλη ορατότητα.
Να οδηγώ με χαμηλή ταχύτητα για να έχω τη δυνατότητα ελέγχου του οχήματός μου.
Να έχω στο νου μου ότι ενδεχομένως χρειαστεί πολύ μεγαλύτερος χρόνος για να ακινητοποιήσω το όχημά μου όταν οδηγώ σε παγωμένο δρόμο.
Εάν ακινητοποιηθεί το όχημά μου:
Να μην προσπαθήσω να «γκαζώσω» για να απεγκλωβιστώ, γιατί οι τροχοί κινδυνεύουν να εισχωρήσουν ακόμα πιο βαθιά, ειδικά σε πολύ χιονισμένα σημεία.
Να μετακινήσω δεξιά και αριστερά τους τροχούς μερικές φορές προκειμένου να διώξω το χιόνι από τους τροχούς.
Να ειδοποιήσω αμέσως τις αστυνομικές αρχές.
Να παραμείνω στο αυτοκίνητό μου και να ανάβω τη μηχανή για 10 λεπτά ανά ώρα, ελέγχοντας ότι η εξάτμιση είναι καθαρή από χιόνι.
Σε περίπτωση που μετακινηθώ εκτός πόλεως:
Φροντίζω, πριν ξεκινήσω, να ενημερωθώ για τον καιρό και την κατάσταση του οδικού δικτύου.
Προγραμματίζω το ταξίδι μου, έτσι ώστε να μη συμπέσει με την αιχμή των καιρικών φαινομένων.
Ελέγχω την καλή λειτουργία των συστημάτων του αυτοκινήτου μου.
Βεβαιώνομαι ότι το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου μου είναι γεμάτο καύσιμα.
Φροντίζω να έχω μαζί μου κουτί πρώτων βοηθειών.
Σε περίπτωση που μετακινούμαι μέσα στην πόλη:
Προτιμώ τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
Κινούμαι με ιδιαίτερη προσοχή και ακολουθώ τις υποδείξεις των Τροχονόμων.
Αποφεύγω τις άσκοπες μετακινήσεις.
Σε περίπτωση που αποκλειστώ:
Παραμένω στο αυτοκίνητό μου και φροντίζω να ανάβω τη μηχανή για 10 λεπτά ανά ώρα.
Τοποθετώ στην κεραία του ραδιοφώνου ένα ύφασμα με έντονο χρώμα για τον ευκολότερο εντοπισμό μου από τις διασωστικές ομάδες.

Προς ΔΙΑΓΡΑΦΗ Βορίδης και Γεωργιάδης από τον ΛΑΟΣ !!

ΜΕ ΠΟΝΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΣ …ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ …ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΔΟΥΝ !!
-Η ιδεολογία μας είναι ο πατριωτικός φιλελευθερισμός. Εάν κάποιοι έχουν απωλέσει ως κυρίαρχο στοιχείο τον πατριωτισμό , τότε το πρόβλημα είναι δικό τους- δήλωσε στη Real Νews ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ Καρατζαφέρης απαντώντας στο ερώτημα τι θα κάνει αν οι κ Βορίδης και Γεωργιάδης ψηφίσουν τα μέτρα.
Σε άλλη ερώτηση αν θα διαγραφούν είπε πως - υπάρχουν όργανα στο κόμμα. Θα πρέπει να έλθουν να εξηγήσουν την πολιτική τους σε ένα έκτακτο συνέδριο ή στην Kεντρική Eπιτροπή. Πιστεύω ότι είναι δύσκολο να πείσουν-

ΝΑΙ στην δανειακή σύμβαση από την Ντόρα Μπακογιάννη !!

ΑΛΛΑ ....-Με πόνο ψυχής !!
η Δημοκρατική Συμμαχία θα ψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση γιατί αντιλαμβάνεται ότι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να χρεοκοπήσει η χώρα -.
Αυτό δήλωσε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της ΔΗ. ΣΥ. Ντόρα Μπακογιάννη στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής ξεκαθαρίζοντας τη θέση που θα κρατήσει κατά την ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης αύριο στην Ολομέλεια, σπεύδοντας ωστόσο να την χαρακτηρίσει κάκιστη καθώς, όπως είπε, δεν υπήρξε ουσιαστική διαπραγμάτευση με ελληνικές αντιπροτάσεις.

ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ - Σύγκρουση Μπεγλίτη - Αντωνίου !!

Αντωνίου σε Μπεγλίτη: Μαζέψτε τους δικούς σας μη γίνει χαμός !!
Πυριτιδαποθήκη έτοιμη να εκραγεί με την πρώτη σπίθα μοιάζει να είναι αυτή τη στιγμή το ΠΑΣΟΚ καθώς η καχυποψία μεταξύ βενιζελικών και προεδρικών κυριαρχεί και υπάρχει κίνδυνος ακόμη και μια παρεξήγηση να αποτελέσει τη θρυαλλίδα της έκρηξης.
Απολύτως ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί είναι το ξέσπασμα της Τόνιας Αντωνίου στον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ Πάνο Μπεγλίτη.
Η βουλευτής Φθιώτιδας προσέγγισε με ένταση τον στενό συνεργάτη του Γιώργου Παπανδρέου και του είπε: «Μαζέψτε τους γιατί θα γίνει χαμός. Θα καταψηφίσουμε όλοι και θα χρεωθεί τη χρεοκοπία ο Παπανδρέου». Και αφού του εξήγησε τι είναι αυτό που την είχε εξοργίσει αποχώρησε.
Τι του είπε λοιπόν: Οτι, όπως διαπίστωσε λίγα λεπτά πριν κάποιοι από τους αποκαλούμενους προεδρικούς, ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος, ο Χάρης Καστανίδης και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου προσπαθούσαν να μεταπείσουν τον βουλευτή Δημήτρη Βαρβαρίγο να μην παραιτηθεί από την έδρα του. Οχι να μην καταψηφίσει, αλλά να μην παραιτηθεί.
Τα παραπάνω δείχνουν πόσο μεγάλη είναι η ένταση καθώς οι μεν προεδρικοί δεν θέλουν να παραδώσουν το κόμμα και όσοι ακολυθούν το συνασπισμό των κορυφαίων φοβούνται ότι ως την τελευταία στιγμή θα επιχειρηθεί να μπουν τρικλοποδιές στην ομαλή διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ.

"ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ Η Ν.Δ "-Ανταρσία Μαρκόπουλου και άλλων δώδεκα «γαλάζιων» στον Σαμαρά !!

Ολοένα και αυξάνονται οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που δηλώνουν πως θα καταψηφίσουν την νέα δανειακή σύμβαση παρά την κομματική γραμμή που έχει επιβάλλει ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος προειδοποίησε πως όποιος δεν ψηφίσει τα νέα μέτρα, δεν θα είναι υποψήφιος με το κόμμα στις επόμενες εθνικές εκλογές.
Μέχρι στιγμής έχουν διαφοροποιηθεί από την γραμμή της ηγεσίας οι βουλευτές κ.κ. Κώστας Μαρκόπουλος, Χρήστος Ζώης, Δημήτρης Σταμάτης, Μαργαρίτης Τζίμας, Παναγιώτης Μελάς και Γιώργος Βαγιωνάς και η κυρία Μαρία Κόλλια.
Ο μεγάλος αριθμός διαρροών "διαψεύδει" τον πρόεδρο της ΝΔ ο οποίος στην εναρκτήρια ομιλία του προσπάθησε στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό να εμφανίσει τη ΝΔ ως τη μόνη σταθερή δύναμη σε ένα πολιτικό σκηνικό που καταρρέει. Εικάζεται ότι ο αριθμός των "γαλάζιων" βουλευτών θα αυξηθεί μέχρι την αυριανή ψηφοφορία στη Βουλή.
Αίσθηση προκάλεσε ο κ. Μαρκόπουλος ο οποίος είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος και από τους κοντινούς στον κ Σαμαρά βουλευτές.
Στην ομιλία του ο κ. Μαρκόπουλος ανέφερε "ότι την ατζέντα που διαπραγματευθήκατε την συνέταξε ο υπουργός του 8% και πρόσθεσε ότι όποιος φοβάται να πεθάνει μία φορά πεθαίνει κάθε μέρα". Ο τομεάρχης άμυνας κ. Μαργαρίτης Τζίμας είπε απευθυνόμενος προς τον κ. Σαμαρά "μέχρι πριν από δύο εβδομάδες έλεγα ότι μας λέγατε εσείς και ο κ. Μιχελάκης ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα και ότι θα τα διαπραγματευθείτε εσείς μετά τις εκλογές, τώρα τι θα πω;".
Ο τομεάρχης εσωτερικών κ. Χρήστος Ζώης στην ομιλία του απευθύνθηκε προσωπικά στον κ. Σαμαρά λέγοντάς του ότι γνωρίζει πως ήταν ένας από τους λίγους που από την αρχή είχε ταχθεί κατά του πρώτου Μνημονίου. Ακολούθως υπενθύμισε στον κ. Σαμαρά ότι το Νοέμβριο του είπε πει πως μετά την απομάκρυνση Παπανδρέου έπρεπε να οριστεί τεχνοκρατική κυβέρνηση με πολιτικό επικεφαλής για να διαπραγματευθεί και του είχε προτείνει να ζητήσει εκείνος την ψήφο εμπιστοσύνης της Βουλής.
Επίσης, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Δημήτρης Σταμάτης διαφώνησε με την απόφαση του κ. Σαμαρά και δήλωσε ότι θα καταψηφίσει και μάλιστα είχε αντιπαράθεση με τον κ. Άρη Σπηλιωτόπουλο ο οποίος τάχθηκε υπέρ του πακέτου μέτρων της Τρόικας και ζήτησε "να επιβληθούν κυρώσεις σε όσους δεν στηρίζουν την παραμονή της χώρας στο ευρώ".
Κριτική στους μέχρι τώρα χειρισμούς του κ. Σαμαρά που οδήγησε στο τωρινό αδιέξοδο άσκησε και ο επίσης κοντινός στον κ. Σαμαρά κ. Κώστας Τζαβάρας ο οποίος όμως αφήνει ανοικτό το αν θα ψηφίσει ή όχι. Ρώτησε πάντως τον κ. Σαμαρά τι εγγυήσεις υπάρχουν ότι σε δύο μήνες δεν θα χρειαστεί να ληφθούν επιπλέον μέτρα.
Μαζί με τον κ. Τζαβάρα, ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο να πει «όχι» και ο Κώστας Γκιουλέκας, ο οποίος μάλιστα ζήτησε από τον Αντώνη Σαμαρά να πάει πίσω την κομματική πειθαρχία.
Πιο συνοπτικά οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που είτε έχουν δηλώσει πως θα καταψηφίσουν τα νέα μέτρα είτε προσανατολίζονται προς αυτήν την κατεύθυνση είναι οι εξής:
Χρήστος Ζώης (Λάρισας), Κώστας Μαρκόπουλος (Εύβοιας), Μαργαρίτης Τζίμας (Δράμας), Δημήτρης Σταμάτης (Αιτωλοακαρνανίας), Γ. Βαγιωνάς (Χαλκιδικής), Π. Μελάς (Α' Πειραιά), κυρία Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά (Σερρών), Αλέξανδρος Δερμετζόπουλος (Εβρου), Κώστας Παπασιώζος (Άρτας), Σπύρος Γαληνός (Λέσβου), Γιώργος Βλάχος, Γιώργος Καρασμάνης και Ζήζης Τσιγκαλάγιας. Αυτοί δήλωσαν πως θα καταψηφίσουν το μνημόνιο, ενώ άλλοι τρεις, οι Κώστας Γκιουέκας (Α' Θεσσαλονίκης), Μιχάλης Παπαδόπουλος (Κοζάνης) και Μανώλης Κεφαλογιάννης (Ηρακλείου), συγκλίνουν προς το «όχι».iefimerida.gr

Κορυφώνεται αύριο η διαμαρτυρία στο Σύνταγμα για τα μέτρα !

Κορυφώνονται την Κυριακή οι κινητοποιήσεις κομμάτων, συνδικάτων και πολιτών εναντίον της νέας δανειακής σύμβασης και των νέων σκληρών μέτρων που αυτή συνεπάγεται. Το νέο ραντεβού είναι για το απόγευμα της Κυριακής, έξω από τη Βουλή, όπου θα πραγματοποιηθεί μεγάλο συλλαλητήριο (17.00).
Την ίδια ημέρα και ώρα πραγματοποιεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Ομόνοια και το ΠΑΜΕ.
Το Σάββατο μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος στη διάρκεια της συγκέντρωσης που διοργάνωσαν η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ και το ΠΑΜΕ.
Δυνάμεις της αστυνομίας προσπάθησαν να απωθήσουν 100 περίπου διαδηλωτές που είχαν καταλάβει το οδόστρωμα μπροστά στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και είχαν διακόψει την κυκλοφορία.
Οι άνδρες των ΜΑΤ απώθησαν τους διαδηλωτές προς το κέντρο της πλατείας με τις ασπίδες και κάνοντας περιορισμένη χρήση χημικών, ενώ ένα άτομο τραυματίστηκε ελαφρά.

Παραιτήθηκαν από βουλευτές η ηθοποιός Π. Ζούνη και ο Δ. Βαρβαρίγος

Την παραίτηση της απο το βουλευτικό αξίωμα ανακοίνωσε μιλώντας στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, που συνεχίζεται στην Βουλή, η κ Πέμυ Ζούνη .
Η ηθοποιός εξηγώντας την απόφασή της είπε χαρακτηριστικά " Μετά απο δυόμισυ χρόμια προσπαθειών,δεν εξυπηρέτησα την Ελλάδα".
Η πρώτη επιλαχούσα του ΠΑΣΟΚ στην Α εκλογική περιφέρεια της Αθήνας, ειναι η ηθοποιός κ Αννα Βαγενά.
ΔΕΥΤΕΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ
Επιστολή με την οποία δηλώνει ότι παραιτείται από το βουλευτικό αξίωμα, έστειλε προς τον πρόεδρο της Βουλής ο βουλευτής Ζακύνθου του ΠΑΣΟΚ Δ. Βαρβαρίγος

Καμμένος: «Όλοι μαζί θα τελειώσουμε τα τσογλάνια της Μεταπολίτευσης»

Με αφορμή τη δήλωση του βουλευτή Ευβοίας της Ν.Δ. και κοινοβουλευτικού εκπρόσωπού, Κ. Μαρκόπουλου, ότι δεν θα ψηφίσει τα μέτρα, ο Πάνος Καμμένος σχολίασε στο facebook, αναφερόμενος στους Παπανδρέου – Σαμαρά και όποιους άλλους παίρνει η μπάλα:...
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ .
ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Ελένη Μενεγάκη: Έτσι είναι το κορμί της χωρίς …Ρετούς !!

Βασική προϋπόθεση για να κάνεις την δουλειά που ασκώ ακολουθώ και αγαπώ τα τελευταία είκοσί χρόνια είναι να υπηρετείς την αλήθεια. Υπάρχουν πολλοί αστάθμητοι παράγοντες ωστόσο που δε σου επιτρέπουν να το κάνεις. 
Και αυτοί οι παράγοντες έχουν να κάνουν με τις γνωριμίες και τις επαφές.
Τον τελευταίο καιρό δέχομαι επιθέσεις ενορχηστρωμένες ή μη δε με απασχολεί καθόλου από μια ομάδα ανθρώπων του διαδικτύου που με κράζουν. Και το κάνουν καθώς βλέπουν ότι ασχολούμαι με την Μενεγάκη.
Πέραν του ότι δεν είμαι ο μόνος που ασχολούμαι θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ουδέποτε ήμουν φίλος της Μενεγάκη. Δούλεψα μαζί της έναν χρόνο, όπου πίστευα ότι είχε δίκιο την στήριζα, ήμουν ο μόνος πέρυσι που την στήριξα όταν την έκραζαν όλοι για τον Ματέο και την προσωπική επιλογή της και μέσα από το gossip συνεχίζουμε να αναδεικνύουμε
ότι κάνει. Είτε στην εκπομπή της είτε στην προβεβλημένη προσωπική ζωή της. Η διαφορά μας είναι ότι εμείς γράφουμε και δείχνουμε αλήθειες. ακόμη κι αν αυτές πονάνε. Έτσι είμαστε εμείς και αυτό θα συνεχίσουμε. Δεν κάνουμε δημόσιες σχέσεις.
Δεν έχουμε ανάγκη τα γλειψίματα όταν κάνουμε ρεπορτάζ. Δεν ανήκουμε σε αυτή την κάστα που κατέστρεψε την Πιάτσα μας. Όταν υπηρετούμε την αλήθεια. Έτσι λοιπόν σήμερα αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας αληθινές εικόνες. Πραγματικές εικόνες που δείχνουν το κορμί της παρουσιάστριας όπως είναι και όχι όπως φαίνεται. Διότι στην τηλεόραση υπάρχουν πολλά τρικ. Από κορσέδες μέχρι ειδικά φίλτρα και από ρετούς μέχρι Picasa και Photoshop. Αυτή είναι η εικόνα της Μενεγάκη. Με την κοιλιά της, με
την κυτταρίτιδα που ξεκινάει από το γόνατο, με τα λεπτά πλην αγύμναστα χεράκια. Λογικό. Σε λίγα χρόνια θ΄ ακουμπήσει μισό αιώνα ζωής η παρουσιάστρια. Τι περιμένετε δηλαδή. Να διαθέτει κορμί 25χρονης μετά από τρία παιδιά; Σε λίγο έρχονται κι άλλες…Μείνετε εδώ… gossip-tv.gr

ΚΑΤΟΧΗ- Αδειάζουν το αλεύρι απο σουπερ μάρκετ!

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ !!
Λόγω της κατάστασης που επικρατεί, αρκετοί Πατρινοί σήμερα έσπευσαν στα σούπερ μάρκετ για να προμηθευτούν τρόφιμα φοβούμενοι την χρεοκοπία της χώρας. Είναι χαρακτηριστικό οτι απο ένα σουπερ μάρκετ της πόλης της Πάτρας  πολίτες έσπευσαν απο νωρίς το πρωί και αγόρασαν αλέυρι. "10 σακιά αλεύρι είχαν τελειώσει μέχρι τις 12 σήμερα το μεσημέρι" μας είπαν εργαζόμενοι γνωστής αλυσίδας σουπερ μάρκετ.dete.gr

«Χρεοκοπία σημαίνει όχι μισθοί και συντάξεις όχι φάρμακα και καύσιμα» !!

Η εισαγωγή φαρμάκων και πετρελαίου θα γινόταν προβληματική. Το κράτος θα αδυνατούσε να πληρώσει μισθούς και συντάξεις. Δεν θα κάλυπτε στοιχειώδεις λειτουργίες όπως τα νοσοκομεία και τα σχολεία. Επιχειρήσεις θα έκλειναν, και αργά ή γρήγορα η χώρα θα έβγαινε από το ευρώ.
Είναι η απάντηση του ίδιου του Λουκά Παπαδήμου στο ερώτημα «τι σημαίνει χρεοκοπία». Στην χθεσινή του ομιλία στο υπουργικό συμβούλιο, ο πρωθυπουργός απέφυγε τους τεχνικούς οικονομικούς όρους και μίλησε ανοικτά στους υπουργούς. Ολόκληρο το απόσπασμα για το τι σημαίνει χρεοκοπία κατά τον Λουκά Παπαδήμο έχει ως εξής
«Λένε ορισμένοι: από ένα τέτοιο οικονομικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει επώδυνα μέτρα, προτιμότερη θα ήταν η χρεοκοπία. Πλανώνται οικτρά όσοι υποστηρίζουν κάτι τέτοιο, ή δημαγωγούν επικίνδυνα. Μια άτακτη χρεοκοπία θα έριχνε τη χώρα μας σε μια καταστροφική περιπέτεια. Θα δημιουργούσε συνθήκες ανεξέλεγκτου οικονομικού χάους και κοινωνικής έκρηξης. Οι δυσμενείς συνέπειες μιας άτακτης χρεοκοπίας θα ήταν πολλαπλές και εξαιρετικά επώδυνες για την ελληνική οικονομία και κοινωνία.
Το κράτος θα αδυνατούσε να πληρώσει μισθούς, συντάξεις, να καλύψει στοιχειώδεις λειτουργίες, όπως τα νοσοκομεία και τα σχολεία, καθώς έχει ακόμα πρωτογενές έλλειμμα ύψους 5,2 δισ. ευρώ. Δηλαδή τα έσοδα του κράτους δεν αρκούν για να καλύψουν τις δαπάνες, ακόμα κι αν παύαμε να εξυπηρετούμε το χρέος.
Οι άμεσες περικοπές δαπανών στις οποίες θα έπρεπε να προχωρήσουμε, στην περίπτωση μιας άτακτης χρεοκοπίας, θα οδηγούσαν σε πραγματική κατάρρευση μισθών και συντάξεων, καθώς μάλιστα θα ήταν ακόμα πιο δύσκολη η είσπραξη των φόρων.
Η εισαγωγή βασικών αγαθών, όπως φάρμακα, πετρέλαιο, μηχανήματα κτλ., θα γινόταν ιδιαίτερα προβληματική, αφού η χώρα, τόσο ο δημόσιος όσο και ο ιδιωτικός τομέας, θα έχανε κάθε δυνατότητα πρόσβασης σε δανεισμό και η ρευστότητα θα συρρικνωνόταν. Επιχειρήσεις θα έκλειναν μαζικά, αδυνατώντας να αντλήσουν χρηματοδότηση.
Το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων στην περίπτωση μιας άτακτης χρεοκοπίας θα κατέρρεε, και η χώρα θα παρασυρόταν σε μια μακρά δίνη ύφεσης, αστάθειας, ανεργίας και εξαθλίωσης.
Οι εξελίξεις αυτές θα οδηγούσαν, αργά ή γρήγορα, στην έξοδο από το ευρώ. Από χώρα του πυρήνα της Ευρωζώνης, η Ελλάδα θα καταντούσε χώρα αδύναμη, στο περιθώριο της Ευρώπης»..fpress.gr

ΣΟΚ-Έβαλε φωτιά στον σύντροφό της μετά από καβγά !!

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στα Γιαννιτσά! Μια 53χρονη γυναίκα περιέλουσε με βενζίνη και πυρπόλησε τον σύντροφό της, μετά από καβγά με αποτέλεσμα να του προκληθούν εγκαύματα στο πρόσωπο, τα χέρια και τον θώρακα.
Ο 52χρονος μάλιστα επιβιβάστηκε μόνος του σε ταξί όπου τον μετέφερε στο νοσοκομείο Γιαννιτσών, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην μονάδα εγκαυμάτων του Νοσοκομείου Παπανικολάου Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Η 53χρονη, αναζητείται ενώ σε έρευνα των αστυνομικών της οικίας που διατηρούν μαζί στα Γιαννιτσά, βρέθηκαν καμένα τα προσωπικά αντικείμενα του 52χρονου.
Zougla

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα αγοραπωλησίας βρεφών !!

Εξαρθρώθηκε από την ασφάλεια Τρίπολης κύκλωμα, που εμπλέκεται σε αγοραπωλησίες βρεφών, ενώ συνελήφθησαν χθες στον Πειραιά δύο άντρες και μία γυναίκα Βούλγαροι όλοι μέλη του κυκλώματος, ηλικίας 50, 51 και 39 ετών αντίστοιχα.
Συγκεκριμένα, η εξάρθρωση του κυκλώματος επετεύχθη μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, που είχε η ασφάλεια Τρίπολης, σχετικά με δράση κυκλώματος αγοραπωλησίας βρεφών.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας οργανώθηκε επιχείρηση και αστυνομικοί προσποιούμενοι τους αγοραστές κατάφεραν να έρθουν σε επαφή με το κύκλωμα. Μετά από πολυήμερη διαπραγμάτευση συμφωνήθηκε η αγοροπωλησία βρέφους αντί του ποσού των 10.000 ευρώ.
Έτσι χθες σε προκαθορισμένη συνάντηση, σε καφετέρια στον Πειραιά, προσήλθαν η 39χρονη Βουλγάρα μητέρα του βρέφους, μαζί με τους άλλους δυο ομοεθνείς της και παρέδωσαν στους αστυνομικούς που εμφανίστηκαν ως υποψήφιοι αγοραστές το νεογέννητο αγοράκι. Αφού παρέλαβαν το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, οι αστυνομικοί επενέβησαν άμεσα και τους συνέλαβαν.
Το δέκα ημερών βρέφος μεταφέρθηκε κι έχει φροντίδα στο νοσοκομείο παίδων "Αγλαΐα Κυριακού", με την συνδρομή της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης "Χαμόγελο του Παιδιού".
Επιπλέον, από την αστυνομία επισημαίνεται ότι ο 51χρονος Βούλγαρος είχε συλληφθεί κατά το παρελθόν και είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης στις δικαστικές Φυλακές Ναυπλίου και Κορινθίας, για το ίδιο αδίκημα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πειραιά.

«Ανταρσία» στη ΝΔ από Χρ. Ζώη και Δημ. Σταμάτη !!

Την απόφαση του να καταψηφίσει τα μέτρα, παρά την κομματική πειθαρχία που έβαλε ο κ. Αντώνης Σαμαράς δήλωσε, μιλώντας στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ ο βουλευτής Λαρίσης Χρήστος Ζώης, ενώ ένας ακόμη βουλευτής, ο Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρης Σταμάτης διαφώνησε με την απόφαση του κ. Σαμαρά και δήλωσε ότι θα καταψηφίσει.
Ο κ. Ζώης στην ομιλία του απευθύνθηκε προσωπικά στον κ. Σαμαρά λέγοντάς του ότι γνωρίζει πως ήταν ένας από τους λίγους που από την αρχή είχε ταχθεί κατά του πρώτου Μνημονίου. Ακολούθως υπενθύμισε στον κ. Σαμαρά ότι το Νοέμβριο του είπε πει πως μετά την απομάκρυνση Παπανδρέου έπρεπε να οριστεί τεχνοκρατική κυβέρνηση, με πολιτικό επικεφαλής, για να διαπραγματευθεί και του είχε προτείνει να ζητήσει εκείνος την ψήφο εμπιστοσύνης της Βουλής. Είπε επίσης ότι, ακόμη και η κ. Μέρκελ άφηνε περιθώριο εκλογών μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι με τις επιλογές του ο κ. Σαμαράς έχασε την ευκαιρία.
Ο κ. Ζώης εξέφρασε την αντίθεσή του με το αγγλικό δίκαιο που θα διέπει την δανειακή σύμβαση λέγοντας: "αν πτωχεύσουμε, υπονομεύεται ο ρόλος της κυβέρνησης, δεν θα υπάρχει πολιτικό ανάστημα απέναντι στον δανειστή".
Ερωτήματα όμως έθεσε και για την πορεία του PSI και για τα μέτρα που το συνοδεύουν: "Το PSI διαφαίνεται επιτυχημένο; Μόλις χθες ο Σόιμπλε είπε στο Reuters ότι δεν είναι αρκετό. Επιπλέον τα μέτρα είναι υφεσιακά ή όχι; Πως υπηρετούνται οι όροι λειτουργίας της ελεύθερης αγοράς;". Τέλος αμφισβήτησε την δυνατότητα να διώξουν τη χώρα μας από τη ΕΕ ακυρώνοντας το βασικό επιχείρημα του κ. Σαμαρά.
Κριτική στους μέχρι τώρα χειρισμούς του κ. Σαμαρά που οδήγησε στο τωρινό αδιέξοδο άσκησε και ο κ. Κώστας Τζαβάρας ο οποίος όμως θα ψηφίσει το πακέτο. Ρώτησε πάντως τον κ. Σαμαρά τι εγγυήσεις υπάρχουν ότι σε δύο μήνες δεν θα χρειαστεί να ληφθούν επιπλέον μέτρα.
Επιφυλάξεις εξέφρασαν και οι βουλευτές Μάκης Γιακουμάτος και Θέοφιλος Λεονταρίδης.

Αναφορά Κουσελά για τη φορολογική υπαγωγή των τέως Δήμων Νέστορος και Κορώνης στην Δ.Ο.Υ Πύλου.

Ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρης Κουσελάς, κατέθεσε Αναφορά στη Βουλή, προς τον Υπουργό Οικονομικών, με την οποία ζητείται να ικανοποιηθεί το αίτημα του Δήμου Πύλου- Νέστορος για φορολογική υπαγωγή των τέως Δήμων Νέστορος και Κορώνης στην ΔΟΥ Πύλου, έδρα του Δήμου Πύλου- Νέστορος, αντί των Δήμων Τριφυλίας και Μεσσήνης αντίστοιχα.
Το πλήρες κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:
«Σας διαβιβάζω την από 8-2-2012 Επιστολή του Δημάρχου Πύλου Νέστορος κ. Δ. Καφαντάρη, καθώς και απόσπασμα του υπ’ αρ. 1/16-1-2012 Πρακτικού Συνεδρίασης με σχετική ομόφωνη Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με τα οποία ζητείται η φορολογική υπαγωγή των τέως Δήμων Νέστορος και Κορώνης στην ΔΟΥ Πύλου, όπου και η έδρα του Δήμου Πύλου- Νέστορος, αντί των Δήμων Τριφυλίας και Μεσσήνης αντίστοιχα.
Η αιτούμενη επανοριοθέτηση των υπηρεσιών ανταποκρίνεται καλύτερα στα γεωγραφικά και κυκλοφοριακά δεδομένα του συγκεκριμένου Καλλικρατικού Δήμου, κρίνεται δε αναγκαία για να αποτραπούν χρονοβόρες και δαπανηρές μετακινήσεις των δημοτών, που συχνά αναγκάζονται να καλύπτουν αποστάσεις 40-60 χιλιομέτρων για τις συναλλαγές τους με τις ΔΟΥ. Για τούτο, παρακαλώ να εξετάσετε το συγκεκριμένο αίτημα με τη δέουσα μέριμνα και προσοχή και να προβείτε στις αναγκαίες ενέργειες για την ικανοποίησή του.»

Α.ΣΑΜΑΡΑΣ-Απειλείται η ελευθερία, η ανεξαρτησία, η υπόστασή μας !!

Βρισκόμαστε ως χώρα μπροστά σε έναν τεράστιο κίνδυνο, τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Απειλείται η ελευθερία, η ανεξαρτησία, η υπόστασή μας, είπε.
Όλοι οι ιστοί μιας ζωντανής οικονομίας, η αγορά, η κατανάλωση, η εμπιστοσύνη, η οικονομία έχουν όλα καταρρεύσει και μαζί και οι προσδοκίες για το αύριο, είπε ο κ. Σαμαράς και χαρακτήρισε καταστροιφική τη συνταγή του μνημονίου.
«Επιμένουμε ότι η συνταγή του μνημονίου ηταν καταστροφικό λάθος. Δεν αλλάζουμε αυτές τις θέσεις μας», τόνισε. «Οι επιλογές μας δικαιώθηκαν, οι θέσεις μας παραμένουν, αλλά οφείλουμε να αποτρέψουμε αυτόν τον μεγάλο κίνδυνο για να πάμε παραπέρα.»
Ανακοίνωσε επίσης ότι η ΝΔ θα ζητήσει άμεση διάλυση της βουλής και εκλογές μετά τη συμφωνία για την ανταλλαγή των ομολόγων. Προειδοποίησε εξάλλου πως ο μεγάλος κίνδυνος είναι να εκραγεί η κοινωνία αν δεν γίνουν εκλογές. Μόνο με εκλογές θα ενισχυθεί η διαπραγματευτική θέση της Ελλάδας, είπε.
Το βασικό είναι να περάσουμε τον τωρινό κάβο χωρίς να γίνει ζημιά και να ψηφίσουμε τη νέα δανειακή σύμβαση. Για να ξεπεράσουμε όμως την κρίση χρειάζεται και κάτι άλλο. Ένα αξιόπιστο κόμμα, η ΝΔ, είπε, παραδεχόμενος ωστόσο ότι και το κόμμα του έχει κάνει λάθη.
Ο κ. Σαμαράς άσκησε κριτική στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ την οποία, όπως είπε, είχε προειδοποιήσει πολλές φορές για τις καταστροφικές συνέπειες του μνημονίου, αλλά και στην Ευρώπη. Πρόκειται πλέον για μια Ευρώπη της τιμωρίας και όχι Ευρώπη της αλληλεγγύης, ανέφερε.
Πληρώνουμε ακόμα την καταστροφική ιδέα του Γ. Παπανδρέου για δημοψήφισμα, είπε μεταξύ άλλων.

Σε ύφεση η κακοκαιρία στην Πελοπόννησο !!

Ύφεση παρουσιάζει σήμερα στην Πελοπόννησο η κακοκαιρία κι έχει σταματήσει να χιονίζει, διευκολύνοντας τα συνεργεία των δήμων και της περιφέρειας στον εκχιονισμό, ενώ το κρύο είναι τσουχτερό.
Καλύτερη είναι η κατάσταση με την κυκλοφορία των αυτοκινήτων, όπου κανονικά διεξάγεται σε όλο το εθνικό οδικό δίκτυο.
Με αντιολισθητικές αλυσίδες γίνεται η κυκλοφορία στο επαρχιακό δίκτυο της ορεινή Κορινθία και Αρκαδία, στην εθνική οδό Καλαμάτας - Σπάρτης και στην εθνική οδό Μεγαλόπολης - Αδρίτσαινας.
Επίσης αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στην Δημητσάνα που είχε προκληθεί από πτώση δένδρων και είχε στο σκοτάδι πολλές ώρες το μισό χωριό.
Λόγω της μεγάλης χιονόπτωσης στην Αρκαδία, η επιτροπή πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας ανέβαλε τους προγραμματισμένους αγώνες του Σαββατοκύριακου και όρισε να διεξαχθούν το επόμενο Σαββατοκύριακο 18 και 19 Φεβρουαρίου.
Κανονικά λειτουργεί το χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου, όπου σήμερα το απόγευμα οργανώνεται και γιορτή από μαθητές του Λεβιδίου, ενώ η προσέγγιση γίνεται μόνο με αλυσίδες.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου