30.7.16

ΘΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΤΕ! Σοκαριστικό βίντεο που δείχνει πως η ψυχή βγαίνει από το σώμα!


13
Έχουμε ακούσει πολλές ιστορίες για το πως η ψυχή βγαίνει από το σώμα… αλλά πρώτη φορά καταγράφηκε από κάμερα!


Το βίντεο προέρχεται από ένα νοσοκομείο στην Κίνα.

 Μια γυναίκα πέθανε και η ψυχή φαίνεται να βγαίνει σιγά σιγά από το σώμα της!

Το «έξυπνο» προφυλακτικό είναι γεγονός… Μετρά τις επιδόσεις στο σeξ!

Το «έξυπνο» προφυλακτικό είναι γεγονός… Μετρά τις επιδόσεις στο σeξ!
Και ναι, ήρθε το νέο προφυλακτικό που θα αλλάξει όσα ξέρατε μέχρι σήμερα για το σ@ξ!

Ένα προφυλακτικό που μετράει τα πάντα.

Το ονομάζουν “έξυπνο” προφυλακτικό και δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα γκάτζετ εταιρίας.
Κατασκευάστηκε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία των νανοτσίπ, φέρει μικροσκοπικούς αισθητήρες και έχει ενσωματωμένη μικροσκοπική κεραία για σύνδεση bluetooth.
Είναι επίσης αδιάβροχο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολλές φορές.
Η μπαταρία του επαναφορτίζεται μέσω μικρού μεγέθους θύρας usb, με τη διάρκειά της να φτάνει τις 8 ώρες συνεχούς χρήσης. Μπορεί να καταγράψει από θερμίδες, αριθμό διείσδυσης, στάσεις μέχρι και θερμοκρασία.
Αφού ο χρήστης συλλέξει τα δεδομένα τα στέλνει στο κινητό του όπου μπορεί η να το δημοσιοποιήσει η να τα διαγράψει.

Τι αποκαλύπτουν τα άστρα για την ημερομηνία του γάμου σας

Η ημερομηνία του γάμου μπορεί να αποκαλύψει πολλά για την έγγαμη ζωή, σύμφωνα με την αστρολογία. Ας δούμε λοιπόν τα χαρακτηριστικά του γάμου σας και πως θα μπορέσετε να έχετε μία ευτυχισμένη κοινή πορεία ζωής.

Κριός : Δράση
21 Μαρτίου – 20 Απριλίου

Ένας γάμος που χαρακτηρίζεται από δυναμικότητα ,ένταση, ενθουσιασμό και εκρηκτικότητα. Το σίγουρο είναι ότι η ζωή σας δεν θα κλονιστεί από πλήξη και ανία. Το πάθος θα πρωταγωνιστεί στην καθημερινότητά σας και η ανάγκη για περιπέτεια θα κρατάει συνεχώς ζωντανό το ενδιαφέρον και των δύο. Η ερωτική σας ζωή θα είναι φυσικά πυροτέχνημα. Αν αποφύγετε τις συγκρούσεις και τις διαφωνίες που είναι αναμενόμενες με κυβερνήτη τον Άρη, επιστρατεύοντας υπομονή και  πνεύμα συνεργασίας θα δημιουργήσετε μια ευτυχισμένη οικογένεια και ακολουθήστε μια διαδρομή ζωής με τέρμα τα γκάζια!

Ταύρος : Ασφάλεια
21 Απριλίου – 20 Μαΐου

Ο γάμος σας στηρίζεται κυρίως στην πίστη, την υπομονή, την πειθαρχία και την αντοχή στις αντιξοότητες. Η συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια είναι απαραίτητες  για μία κοινή ζωή υπό το βλέμμα της Αφροδίτης. Χαρακτηριστικά που οδηγούν σε έναν τέλειο και παντοτινό γάμο. Το ζώδιο του Ταύρου στηρίζει την επιθυμία σας για πολυμελή οικογένεια και αρμονία μέσα στο σπίτι. Ο σεξουαλικός τομέας θα είναι πλήρως ικανοποιητικός, αλλά χωρίς εκπλήξεις να τον πλουτίζουν. Προσοχή όμως στην ρουτίνα! Η σταθερή φύση του ζωδίου αυτού μπορεί να κουράσει. Έτσι καλό θα είναι να προσπαθείτε μαζί  συνεχώς να ασχολείστε με διαφορετικά πράγματα καθημερινά, θεμελιώνοντας έτσι τις προϋποθέσεις για μια υπέροχη οικογένεια που δύσκολα μπορεί να διαλυθεί.

Δίδυμοι : Επικοινωνία
21 Μαΐου – 21 Ιουνίου

Με γάμο στο ζώδιο των Διδύμων πρέπει να ξεχάσετε την παραδοσιακή οικογένεια! Αυτό βέβαια δεν είναι απαραίτητα κακό. Είναι ένας γάμος που θα περάσετε υπέροχα και δεν θα βαρεθείτε ποτέ! Ο έγγαμος βίος σας, εγγυάται διασκεδάσεις, έντονη κοινωνική ζωή, αμέτρητα ενδιαφέροντα, ταξίδια και κυρίως επικοινωνία μέσα στο ζευγάρι. Η ανατροφή των παιδιών σας αναλαμβάνεται από κοινού και τα παιδιά θα είναι ίσως πιο έξυπνα από συνομηλίκους τους. Στο σεξ μην επενδύσετε στο συναίσθημα. Εδώ όλα λειτουργούν εγκεφαλικά και αν το συνειδητοποιήσετε και οι δύο αυτό, θα εκπλήσσεστε ευχάριστα καθημερινά! Αν ξεπεραστεί η ελαφρότητα και η ανικανότητα αποφυγής … πειρασμών που χαρακτηρίζει την φύση των Διδύμων, τότε καλή διασκέδαση!

Καρκίνος : Συναίσθημα
22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Ένας εξαιρετικός και τρυφερός γάμος  <<γεννημένος>> στην καρδιά του καλοκαιριού. Η ευαισθησία ,η προστατευτικότητα, η αγάπη, η κατανόηση και η στοργή θα κατακλύζουν τη κοινή ζωή σας, όπως προστάζει και η Σελήνη που κυβερνά τον γάμο σας. Η αγάπη σας για τα παιδιά υπόσχεται μια οικογένεια αρμονική και αγαπημένη και, γιατί όχι, πολυμελή. Ο γάμος για εσάς είναι κάτι ιερό και θεωρείτε ότι η ολοκλήρωσή του έρχεται μέσα από την απόκτηση παιδιών. Η ερωτική ζωή ενστικτωδώς είναι υπέροχη, συναισθηματική και άκρως αισθησιακή. Το μόνο που χρειάζεται για να μην χαλάσει αυτός ο μοναδικός γάμος, είναι να μπορέσετε να ισορροπήσετε το συναίσθημα και τη λογική για την επίλυση ορισμένων πρακτικών προβλημάτων, ώστε να μπορέσετε για πάντα να ζήσετε μαζί ευτυχισμένοι.

Λέων : Φλόγα
23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου

Αυτός ο γάμος από την τελετή ακόμα ακτινοβολεί! Χαρακτηριστικά του η σταθερότητα, η ομορφιά, η λάμψη, η γενναιοδωρία, η κοινωνικότητα, η δύναμη. Ένας γάμος που όλοι τον θαυμάζουν ή τον…ζηλεύουν! Η δημιουργικότητά σας θα ωφελήσει πολύ στην ανατροφή και την πρόοδο των παιδιών σας. Η σεξουαλική ζωή είναι γεμάτη πάθος, φαντασία, μακριά από ταμπού και είναι σίγουρο ότι στον τομέα αυτό αξίζετε χειροκρότημα. Βάλτε στην άκρη λοιπόν εγωισμούς, απαιτήσεις και δογματισμούς και ζήστε το μεγαλείο και την πολυτέλεια αυτού του γάμου.

Παρθένος : Οργάνωση
23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου

Αν πάντα ονειρευόσασταν έναν γάμο που να αντιπροσωπεύει την τάξη, την μεθοδικότητα, τον προγραμματισμό, αποτελούμενο από δύο αφοσιωμένους και γαλήνιους  συντρόφους, τότε πετύχατε διάνα! Δεν θα κλονίσει τίποτα την οικογενειακή σας ηρεμία γιατί όλα γύρω σας κυριαρχούνται από ακρίβεια, σταθερότητα, πραότητα και πειθαρχία. Το σπίτι σας επιμελείται  από εσάς ευλαβικά  και το ίδιο περιποιητικοί είστε και με τα παιδιά σας. Το σεξ βασίζεται στον αυτοσχεδιασμό, την επιδεξιότητα και στην ικανότητα ικανοποίησης του παρτενέρ. Αν ρυθμιστεί και η συχνότητα, τότε σεξουαλικά ζείτε μια απόλαυση. Αυτός ο γάμος λοιπόν έχει όλα τα φόντα να είναι πετυχημένος, φτάνει να αφήνεστε που και που στην δύναμη της έκπληξης και του απρόσμενου, ξεπερνώντας την γκρίνια και την κριτική, που ορισμένες φορές μπορεί να προκύψουν κατά την διάρκειά του.

Ζυγός : Αρμονία
23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Ο γάμος στην ιδανική του θέση! Μία συνύπαρξη συντρόφων με σεβασμό στην ισορροπία, την επικοινωνία, την τρυφερότητα, την συντροφικότητα, την ηρεμία, την ομορφιά. Ο γάμος αυτός τα έχει όλα και μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ζεστό σπιτικό, χωρίς διαμάχες και εντάσεις. Ερωτικά βρίσκετε πάντα τρόπους να ανανεώνεστε και να διασκεδάζετε στο έπακρο! Τα μόνα που ίσως πρέπει να προσέξετε είναι κάποιες ενδείξεις θεατρινισμού και αναποφασιστικότητας, που κυρίως υπάρχουν ως επακόλουθα της ανάγκης για αρμονία και αποφυγή αντιπαραθέσεων. Να είστε ο εαυτός σας και ζήστε τον απόλυτο έρωτα!

Σκορπιός : Αισθησιασμός
23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου

Είστε ένα ζευγάρι  που σας ενώνει το πάθος και η αλληλοεξάρτηση. Το συναίσθημα σας κυριεύει και οι αντοχές σας είναι αξιοθαύμαστες! Σιγουριά, αγάπη, συνεχής έκφραση συναισθημάτων και πολύ…μα πολύ σεξ, εμπλουτίζουν την καθημερινότητά σας. Τα παιδιά ανατρέφονται με πειθαρχία αλλά και απέραντη αγάπη. Η κρεβατοκάμαρα είναι φυσικά το αγαπημένο σας δωμάτιο και είναι σίγουρα διαμορφωμένη για ατελείωτες νύχτες πάθους και αισθησιασμού. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν θέλετε πότε να απεγκλωβιστείτε απ’ αυτή την γλυκιά φυλακή. Το πάθος βέβαια κάποιες φορές οδηγεί σε νεύρα και εκρήξεις  ζήλιας δημιουργώντας μία αίσθηση κτητικότητας  και ανασφάλειας. Συγκρατηθείτε λοιπόν και προσφέρετε συνεχώς ο ένας στον άλλο το αίσθημα ασφάλειας που τόσο χρειάζεστε και ζήστε μια ζωή μοιραίου πάθους και ατελείωτου έρωτα.

Τοξότης : Ενθουσιασμός
23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Κάποιοι πιστεύουν πως ο γάμος σε αναγκάζει να ξεχάσεις λέξεις όπως ανεξαρτησία, ελευθερία και περιπέτεια. Ένας γάμος όμως που ανήκει στο ζώδιο του Τοξότη τους διαψεύδει. Είστε ένα ζευγάρι που ανοίγεται σε νέους ορίζοντες ,διασκεδάζετε, επικοινωνείτε, εξερευνείτε, κάνετε συνεχώς καινούργια πράγματα, δεν πλήττετε ποτέ και περνάτε υπέροχα μαζί. Αλλά και μόνοι, εφόσον αυτός ο γάμος σας επιτρέπει να διατηρήσετε την ανεξαρτησία σας και το <<εγώ>> γίνεται <<εμείς>> μόνο όταν πραγματικά χρειάζεται. Η αισιοδοξία και η φαντασία σας, αναπτύσσει μία χαρούμενη και δεμένη οικογένεια. Η σεξουαλική ζωή και αυτή γεμάτη εκπλήξεις, φλογερή, με μία λέξη άψογη. Φροντίστε μόνο η κοινή σας ανάγκη για ελευθερία να μην σας παρασύρει σε πειρασμούς και κρατείστε όλο σας τον ενθουσιασμό μέσα στο καλοσυνάτο σπιτικό σας.

Αιγόκερως : Υπευθυνότητα
22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Ο Αιγόκερως γάμος υπόσχεται μια οικογένεια με κύρος, σταθερότητα, οργάνωση, εργατικότητα και μέσα απ’ αυτόν μπορούν να πραγματοποιηθούν όλοι σας οι κοινοί στόχοι και φιλοδοξίες. Η αξιοπρέπεια και η σύνεση είναι απ’ τα μεγαλύτερα προσόντα της μεταξύ σας σχέσης, ώστε να έχετε την ικανότητα να ξεπερνάτε κάθε είδους πρόβλημα. Τα παιδιά σας ξέρουν πάντα τα όριά τους και θα ζείτε σε ένα πειθαρχημένο και ήρεμο σπίτι. Το σεξ είναι αξιόλογο με μία ιδιαίτερη γοητεία, χωρίς όμως τη φλόγα που θα σας απογειώσει. Επειδή όμως στη ζωή δεν γίνονται όλα αυστηρά βάσει προγράμματος, θα ήταν ωφέλιμο να αφήνετε τα αισθήματα και την τρυφερότητά σας να οδηγήσουν αυτόν τον γάμο και στην συναισθηματική ολοκλήρωση, γιατί κατά τ’ άλλα…τα έχει όλα!

Υδροχόος : Προοδευτικότητα
20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου

Είστε διαφορετικοί; Δεν ακολουθείτε τα στερεοτυπικά ζευγάρια; Τότε σίγουρα ο γάμος σας ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου. Με κυβερνήτη τον Ουρανό, λατρεύετε τις ανατροπές, τις εκπλήξεις, την επαναστατικότητα, ενώ βαριέστε τα κλισέ και τα γλυκανάλατα. Τα παιδιά σας νιώθουν μάλλον πολύ τυχερά με εσάς γονείς, εφόσον μεγαλώνουν χαρούμενα και ελεύθερα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα τους μάθετε να έχουν άριστη συμπεριφορά και αλτρουισμό. Στο κρεβάτι, η φιλική μεταξύ σας σχέση δεν εμποδίζει να ζείτε καθημερινά με πάθος και θέλετε να δοκιμάσετε τα πάντα μαζί. Πρέπει όμως να εστιάσετε στην πραγματική έννοια του γάμου. Η συζυγική ζωή εκτός του ότι έχει πολλές ευθύνες, αφορά συνήθως δύο άτομα και όχι όλο τον κόσμο. Βάλτε αυτό στο μυαλό σας και περάστε υπέροχα!

Ιχθείς : Ρομαντισμός
20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Στον γάμο Ιχθύ νιώθετε πρωταγωνιστές σε μια ρομαντική ταινία ή σε μια τρυφερή νουβέλα. Τρυφερότητα, αγάπη, στοργικότητα ,ο έρωτας σε όλο του το μεγαλείο! Η ψυχρότητα και η σκληρή λογική είναι για εσάς άγνωστες έννοιες. Όλα είναι σαν την πρώτη μέρα γνωριμίας σας. Τα παιδιά μεγαλώνουν σε ένα ευαίσθητο και γεμάτο αγάπη περιβάλλον. Ίσως όμως όχι με την απαραίτητη προσοχή και ασφάλεια. Η ερωτική ζωή αισθησιακή, γεμάτη φαντασία και πάντα στο τέλος με μια γλυκιά αγκαλιά. Δυστυχώς όμως δεν είναι ταινία ο γάμος. Φροντίστε να είστε πρακτικοί και αποδοτικοί στα συνήθη προβλήματα, δαμάζοντας την αφηρημάδα και τον ρεμβασμό σας και η επιτυχία είναι στα χέρια σας. Και σ’ αυτό το παραμύθι…έζησαν αυτοί  καλά και εσείς καλύτερα!

oroskopos

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ - Μεγάλη φωτιά στη Βόρεια ΕυβοιαΟ αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, βρίσκεται αυτή την ώρα στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής και παρακολουθεί την εξέλιξη της επιχείρησης των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς στη Βόρεια Εύβοια. 
 
Η φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε δασική έκταση της περιοχής Φαράκλα και αυτή την ώρα έχει φτάσει νότια της Λίμνης Ευβοίας, όπως ανέφερε πριν από λίγο στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, ενώ επισήμανε πως δεν κινδυνεύουν κατοικημένες περιοχές.
Μεγάλη φωτιά στη Βόρεια Ευβοια
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν σκληρή μάχη με τις φλόγες, ενώ αυτή τη στιγμή επιχειρούν για την κατάσβεση της μεγάλης φωτιάς 120 πυροσβέστες με 49 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα 44 ατόμων και τμήμα 30 στρατιωτών, 2 υδροφόρα οχήματα, 5 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

Πάρος: Αυτές οι αναρτήσεις για τον Τσίπρα στο Facebook τον έστειλα στο τμήμα

Πρωταγωνιστής της υπόθεσης ένας υπάλληλος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού του δήμου Πάρου, ο οποίος κρατούνταν επί 3,5 ώρες στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, καθώς στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ανέβασε εμπρηστικά σχόλια για την παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στο νησί με αφορμή τα εγκαίνια του αεροδρομίου.
Οι αναρτήσεις του κρίθηκαν ως επικίνδυνες από τις αρχές και στάθηκαν αρκετές ώστε να κινητοποιηθεί ο κρατικός μηχανισμός με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και την τοπική αστυνομία να επιλαμβάνονται της υπόθεσης. Με διαδικασίες fast track ο υπάλληλος εντοπίστηκε και τέθηκε υπό κράτηση για όση ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη η φιέστα στο αεροδρόμιο. Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις που προκάλεσαν την κινητοποίηση των αρχών και έβαλαν σε περιπέτειες τον πρωταγωνιστή της υπόθεσης...Οι αναρτήσεις προκάλεσαν ανάμεικτες αντιδράσεις στους κόλπους των χρηστών όπως βλέπετε παραπάνω. Μετά το τέλος της περιπέτειάς του, ο υπάλληλος της δημοτικής επιχείρησης πολιτισμού, επανήλθε με νέα ανάρτηση που βλέπετε παρακάτω...Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης μίλησε για την περιπέτειά του και υποστήριξε πως γίνεται προσπάθεια να τρομοκρατηθούν οι χρήστες του διαδικτύου. ''Έκανα χιούμορ με τους φίλους και δεν θεωρώ πως ξεπέρασα τα όρια. Ό,τι έγραψα το έγραψα για να το δουν οι φίλοι μου αλλά βέβαια στο διαδίκτυο το πράγμα μπορεί να ξεφύγει. Στο τμήμα που με πήγαν ο διοικητής δεν είχε δει τις αναρτήσεις. Με κράτησαν μέχρι να τελειώσουν τα εγκαίνια και στη συνέχεια με άφησαν ελεύθερο''.


Τα εγκαίνια του νέου αεροδρομίου

Τον αγιασμό του νέου κρατικού αερολιμένα Πάρου, τέλεσε χθες το μεσημέρι (29-07-2016) ο Μητροπολίτης Παροναξίας Καλλίνικος, παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Το έργο αυτό έχει μόνο έναν ιδιοκτήτη, τον λαό της Πάρου, δεν ανήκει σε καμία κυβέρνηση και καμία εξουσία, παρά μόνο στον λαό της Πάρου, τόνισε ο πρωθυπουργός. Ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι έργα υποδομής όπως αυτό πρέπει να προχωρήσουν και να δημιουργήσουν έναν ασφαλή χώρο για την ανάκαμψη της οικονομίας και υποστήριξε ότι ένα σημαντικό βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση είναι και το αεροδρόμιο της Πάρου. Όπως σημείωσε, είναι ένα έργο που θα δώσει πνοή σε ένα νησί, το οποίο αποτελεί ισχυρό τοπόσημο για όλες τις διαφημιστικές εκστρατείες για την ανάδειξη της Ελλάδας και την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η ολοκλήρωση του έργου στο τελευταίο στάδιο ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι, καθώς προκειμένου να προλάβει τη θερινή περίοδο έγινε μέσα σε διάστημα 102 ημερών. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το Πάσχα όλο το σημείο ήταν καλυμμένο με χώμα, αλλά τώρα υπάρχει ένας σταθμός που μπορεί να εξυπηρετήσει τη λειτουργία ενός σύγχρονου αεροδρομίου και αυτό παρά τις δημοσιονομικές δυσκολίες.

Ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε ότι το νέο αεροδρόμιο αποτελεί υπόδειγμα και παράδειγμα πως όταν υπάρχει βούληση των κατοίκων και αγαστή συνεργασία ανάμεσα στην πολιτεία και τους ιδιώτες, τότε μπορεί να έχουμε σημαντικό αποτέλεσμα. Επίσης, επεσήμανε το οικονομικό όφελος από την υλοποίηση του έργου, αφού το Δημόσιο δεν θα χρειάζεται να πληρώνει 4,2 εκατ. ευρώ τον χρόνο στην επιδότηση της άγονης γραμμής, αλλά και το όφελος από την αύξηση της επιβατικής κίνησης, σημειώνοντας ότι πλέον πάνω από 300 άνθρωποι θα μπορούν, καθημερινά, να κλείνουν φθηνά εισιτήρια και να φθάνουν στην Πάρο.

ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ newsit

Ένα βίντεο με πολύ.. πόνο! Διαιτητής δέχτηκε μπάλα στα γεννητικά όργανα και έβαλε τα κλάματα!


ponosmesa
Μια πολύ άτυχη στιγμή είχε διαιτητής σε αγώνα μπέιζμπολ στη Κίνα, όταν η μπάλα πήρε πολύ περίεργη τροχιά και κατευθύνθηκε με μεγάλη δύναμη στα γεννητικά του όργανα.

Το αποτέλεσμα ήταν ο διαιτητής να πέσει κάτω τρελαμένος από τον πόνο, πλαντάζοντας μάλιστα στο κλάμα, ενώ αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο κι αντικαταστάθηκε.

Βγάλτε τα ρούχα και βάλτε δωρεάν βενζίνη

Τι θα λέγατε αν σας πρότειναν να... γδυθείτε και να βάλετε δωρεάν βενζίνη στο όχημά σας;

Στη Ρωσία όλα γίνονται και ένα πρατήριο στη Σαμάρα έκανε ένα event με αυτό ακριβώς το περιεχόμενο.
Οι όροι ήταν σαφείς: Βάλε το μπικίνι σου και ψηλοτάκουνα και ανεφοδίασε το όχημα σου με βενζίνη χωρίς τη βοήθεια κάποιου.
Αν τα καταφέρεις και δεχτείς να το κάνεις τότε δεν πληρώνεις τίποτα. Η εκδήλωση κράτησε τρεις ώρες και φυσικά οι ουρές ήταν πολλά μέτρα...ΒΙΝΤΕΟ - Δείτε τι συμβαίνει στο δρόμο, όταν περνά μια κοπέλα με ζουμερά οπίσθια !

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα κοινωνικό πείραμα με τις αντιδράσεις των περαστικών, όταν βλέπουν να περνά από δίπλα τους μια σέξι κοπέλα με καυτό σορτσάκι. 
Κάποιοι έβγαλαν τα κινητά τους τηλέφωνα για να τραβήξουν βίντεο, άλλοι χάιδεψαν τα γεννητικά τους όργανα, ενώ υπήρχε και ένας καβγάς ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. 
Δείτε το βίντεο που έχει γίνει viral!

ΒΙΝΤΕΟ - ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΗΣΕ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ!!!!

Δείτε την απίθανη πρόταση γάμου που σαρώνει το διαδίκτυο 

Το ζευγάρι βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο και όλα κυλούσαν φυσιολογικά. Το απότομο φρενάρισμα του οδηγού δεν έγινε τυχαία όπως θα διαπιστώσετε...

Μια υπέροχη και ταυτόχρονα ασυνήθιστη πρόταση γάμου έκανε ο Βαλάντης στην Άντζυ. Ο Βαλάντης επινόησε έναν πρωτότυπο τρόπο για να εκπλήξει την εκλεκτή της καρδιάς του και όπως φαίνεται τα κατάφερε. Οι δυο τους ήταν μέσα στο αυτοκίνητο. Οδηγός εκείνος και συνοδηγός εκείνη. Οι δυο τους συζητούσαν μέχρι που πέρασαν από το σημείο που βλέπετε στο επόμενο βίντεο. Εκεί τους περίμεναν φίλοι που κρατούσαν το επίμαχο πανό.

 Η κοπέλα είπε το ''ναι'' με δάκρυα στα μάτια, ένα μεσημέρι που δεν θα ξεχάσει ποτέ...

ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ !!! Κυβερνητικός βουλευτής με εισόδημα 7.128€ στο Νόμο Κατσέλη

Όταν χιλιάδες πολίτες των 300-400€ προσπαθούν να αποφύγουν τους πλειστηριασμούς.

Στο Νόμο Κατσέλη είναι ενταγμένες οι οφειλές από το “κόκκινο δάνειο” Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δωδεκανήσου, Νεκτάριου Σαντορινιού όπως αποκαλύπτεί με δημοσίευμα του το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, τη στιγμή μάλιστα που χιλιάδες συμπολίτες μας των 300 και 400€ προσπαθούν να αποφύγουν τον πλειστηριασμό του σπιτιού τους. 
 Στο έγγραφο της αίτησης που αποκαλύπτει η εφημερίδα, ο Βουλευτής επικαλείται αδυναμία πληρωμής του δανείου του, δηλώνοντας δαπάνες και έξοδα 5.094 ενώ οι μηνιαίες του αποδοχές είναι 7.128€. 
Πρόκειται για τον ίδιο πολιτικό που
όλες τις τελευταίες ημέρες υπερασπίζεται με θέρμη το κυβερνητικό έργο στα τηλεοπτικά κανάλια.
Το ερώτημα που βέβαια καλείται να απαντήσει ο Ν. Σαντορινιός είναι το κατά πόσο είναι ηθικό ένας Βουλευτής των 7.000 ευρώ να εντάσσεται στο νόμο Κατσέλη.
kourdistoportocali.com/597_SOMA_first_page

ΦΩΤΟ - Μπέρδεψε το σαμπουάν με την κρέμα αποτρίχωσης – Δείτε πώς έγινε

Μπέρδεψε το σαμπουάν με την κρέμα αποτρίχωσης – Δείτε πώς έγινε (pics)
Μία απροσεξία που θα τη θυμάται για πάντα….

Σίγουρα τις επόμενες φορές που θα κάνει μπάνιο η κοπέλα της φωτογραφία θα διπλοτσεκάρει την ετικέτα από το σαμπουάν που θα χρησιμοποιήσει αφού μπέρδεψε τα μπουκάλια του σαμπουάν με την αποτριχωτική κρέμα και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε.
apotrixwsi
Η Kayla Connors από την Μασαχουσέτη δημοσίευσε στο Twitter την συγκεκριμένη φωτογραφία, σχολιάζοντας ότι πρόκειται για την αδελφή της που μπέρδεψε το αποτριχωτικό προϊόν Nair με το σαμπουάν της.
Σε άλλη φωτογραφία η αδελφή της Kayla κρύβεται πίσω από ένα μπουκάλι Nair.
apotrixwsi_2
Οι φωτογραφίες έχουν πάνω από 62.000 likes και 58.000 retweets.
apotrixwsi_3
Πάντως πολλοί είναι οι χρήστες του διαδικτύου που υποστηρίζουν ότι πρόκειται για hoax (διαδικτυακή απάτη).

(ΒΙΝΤΕΟ +18) - Της έσκισε το φόρεμα και έμεινε ΟΛΟΓΥΜΝΗ σε live εκπομπή!

Του «απάντησε» με γροθιές…

Δείτε το  (ΒΙΝΤΕΟ +18)

Βγαίνει από την εντατική η Νανά Καραγιάννη

Ύστερα από οκτώ αγωνιώδεις ημέρες νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Κωνσταντοπούλειου νοσοκομείου «Αγία Όλγα», η Νανά Καραγιάννη βγαίνει από την Εντατική.

Όπως αναφέρει η Espresso, το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό του θεραπευτηρίου που ανέλαβε τη γνωστή παρουσιάστρια, ύστερα από τιτάνιο αγώνα, κατάφερε να σταθεροποιήσει την κατάσταση της υγείας της και ήδη από χθες τα πρώτα χαμόγελα φωτίζουν πρόσωπα των δικών της ανθρώπων, αλλά και εκείνα των θεραπόντων ιατρών της.
Σύμφωνα με τον διοικητή του «Αγία Όλγα» Μιχάλη Κούτρα, χθες το μεσημέρι έγινε με ιδιαίτερη προσοχή η αποσωλήνωσή της και ήδη η γνωστή παρουσιάστρια αναπνέει μόνη της.  
«Προχωρήσαμε στην αφαίρεση όχι μόνο της τραχειοστομίας, αλλά και κάθε μηχανικής υποστήριξης του οργανισμού της και πλέον της παρέχουμε τη φαρμακευτική αγωγή που έπαιρνε πριν νοσηλευτεί. Την “ξυπνήσαμε” και μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε η Νανά Καραγιάννη ανταποκρίνεται εξαιρετικά. Η καρδιά της λειτουργεί πολύ καλά και ευελπιστούμε μετά το Σαββατοκύριακο να βγει από την Εντατική και να επιστρέψει στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Γιώργος Γεννηματά» , από όπου μεταφέρθηκε σε εμάς», δήλωσε στην εφημερίδα.

Ρόδος: Συνελήφθη μασέρ για... προσβολή πελάτισσας


Ρόδος: Συνελήφθη μασέρ για... προσβολή πελάτισσας

Για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, κατά τη διάρκεια παροχής υπηρεσιών μασάζ συνελήφθη μασέρ σε ξενοδοχείο της Ρόδου ύστερα από σχετική καταγγελία.

Πρόκειται για 54χρονο Σέρβο που συνελήφθη από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου ύστερα από καταγγελία 28χρονης υπηκόου Νορβηγίας.

Πώς θα καταλάβετε ότι παθαίνετε θερμοπληξία

Mεγάλη προσοχή στην υγεία σας

Η θερμοπληξία έχει ένα σωρό προειδοποιητικά σημάδια που δείχνουν ότι χρειάζεστε άμεσα σκιά.
Δείτε τα:
Aνεβαίνει η θερμοκρασία του σώματός σας
Στη θερμοπληξία το θερμόμετρο μπορεί να δείξει τη θερμοκρασία σας 40 ή και παραπάνω. Το μέτωπο καίει, το δέρμα κοκκινίζει και ο καρδιακός παλμός αυξάνεται σημαντικά.
Τα όργανα του σώματος υπολειτουργούν
Η υψηλή θερμοκρασία σώματος συνεπάγεται ότι τα όργανα και τα συστήματά του αδυνατούν να λειτουργήσουν σωστά. Η θερμοπληξία εκδηλώνεται συχνά με τα ίχνη αίματος στα ούρα.
Σύγχυση
Ζαλίζεστε, δεν μπορείτε να συντάξετε σωστά μια πρόταση, ή ξεχνάτε τι θέλετε να πείτε.
Ναυτία
Η ναυτία είναι το συνηθέστερο σωματικό σύμπτωμα της θερμοπληξίας.

Θα "Βουλιάξει " η Μεσσηνία το Σαββατοκύριακο !

Πολλά προβλήματα με μποτιλιαρίσματα  στην έξοδο της Καλαμάτας πρός Αλμυρό αλλά  και σε διάφορα σημεία της πόλης  αφού βρίσκεται σε εξέλιξη η μαζική κάθοδος των μυρίων στην Μεσσηνιακή πρωτευουσα καθώς και στα δημοφιλή παραλιακά στέκια όλης της Μεσσηνίας  ολόκληρου του καλοκαιριού. 
Όπως λένε οι οδηγοί που βρίσκονται καθ' οδόν αυτό το Σαββατοκύριακο αναμένεται να βουλιάξει ολόκληρη ηΜεσσηνία

ΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ - Όταν ο πατέρας είναι δημόσιος υπάλληλος

Ένα κινεζάκι, ένα αμερικανάκι και ένα ελληνόπουλο συζητάνε... 

Λέει λοιπόν το κινεζάκι: 

- Καλά μιλάμε, ο πατέρας μου δουλεύει 100 χιλιόμετρα μακριά από εδώ αλλά με το καινούριο τρένο 3 σχολάει και 15:02 το τραπέζι είναι στρωμένο!
- Καλό, λέει το αμερικανάκι, αλλά εμένα ο πατέρας μου δουλεύει στη Nasa ξέρετε, και με τον καινούριο πύραυλο, δουλεύει στο φεγγάρι. 2 σχολάει, 14:00 το τραπέζι είναι στρωμένο!
- Τι μου λέτε ρε, λέει το ελληνόπουλο.
Εμένα ο πατέρας μου είναι δημόσιος υπάλληλος. 
Σχολάει στις 3 και στις 14:30 έχουμε ήδη φάει...

Συνελήφθησαν με 24 χασισόδεντρα στον Δήμο Πύλου - Νέστορος

Συνελήφθησαν, χθες (29.7.2016) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου- Νέστορος Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 71 και 47 ετών, αντίστοιχα, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά. 

Ειδικότερα, χθες (29.7.2016) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου-Νέστορος Μεσσηνίας , ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία των ανωτέρω, καθώς και στην αυλή αυτής, όπου βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν:
 • -24- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 0,2 έως 2,5 μέτρα.
 • Ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -24- γραμμαρίων.
 • Ποσότητα σπόρων κάνναβης, συνολικού βάρους -41- γραμμαρίων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου.

ΦΡΙΚΗ !!! Ηλικιωμένος μουλάς απήγαγε και παντρεύτηκε... 6χρονη

Ένας ηλικιωμένος Αφγανός μουλάς συνελήφθη επειδή απήγαγε και παντρεύτηκε ένα κοριτσάκι ηλικίας μόλις 6 ετών, σε μια απομονωμένη επαρχία του Αφγανιστάν, όπου η κακοποίηση γυναικών αποτελεί συχνό φαινόμενο.

Ο Μοχάμαντ Καρίμ, ηλικίας περίπου 60 ετών, συνελήφθη στην επαρχία Γορ και τέθηκε υπό κράτηση πριν από δύο ημέρες. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι το παιδί του το πρόσφεραν ως "θρησκευτικό δώρο" οι γονείς του. Ωστόσο, σύμφωνα με το γραφείο του κυβερνήτη της επαρχίας, που επικαλείται την οικογένεια της μικρής, το κοριτσάκι απήχθη από την επαρχία Χεράτ, που συνορεύει με το Ιράν, πριν από αρκετές εβδομάδες, κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού.
Το παιδί φιλοξενείται προσωρινά σε ένα άσυλο για γυναίκες, μέχρι να φτάσουν στην επαρχία Γορ οι γονείς του για να το παραλάβουν, δήλωσε η αρμόγια για τις γυναικείες υποθέσεις, Μασούν Ανουαρί, διευκρινίζοντας ότι βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. "Το κοριτσάκι δεν μιλάει, επαναλαμβάνει μόνο ένα πράγμα: «φοβάμαι αυτόν τον άνδρα»", είπε.
Η νόμιμη ηλικία γάμου στο Αφγανιστάν είναι τα 16 για τις γυναίκες και τα 18 για τους άνδρες.
Η νέα αυτή υπόθεση εξαναγκαστικού γάμου σημειώνεται μόλις δύο εβδομάδες μετά τον οδυνηρό θάνατο μιας 14χρονης, την οποία είχαν παντρέψει από τα 12 της, επίσης στην επαρχία Γορ. Η Ζαχρά, που πέθανε από εγκαύματα μετά από δύο χρόνια βασανιστηρίων και κακομεταχείρισης, είχε δοθεί στην πεθερά της ως "αντάλλαγμα" για τη νέα σύζυγο του πατέρα της με βάση μια παραδοσιακή πρακτική, το λεγόμενο "μπαντάλ". Δίνοντας τη Ζαχρά, ο πατέρας της μπόρεσε να παντρευτεί την αδελφή του συζύγου της κόρης του.
Η ανεξάρτητη Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Αφγανιστάν κατέγραψε πέρσι 235 εξαναγκαστικούς γάμους, στους μισούς από τους οποίους οι "νύφες" ήταν ηλικίας 11-15 ετών. Στο 7% των περιπτώσεων όμως τα κορίτσια που παντρεύονταν ήταν ακόμη μικρότερα, από 7 έως 10 ετών.
Ένα άλλο "παραδοσιακό έθιμο" το λεγόμενο "μπάαντ", συνίσταται στο να δίνει κανείς ένα κορίτσι του προκειμένου να επιλύονται διαμάχες μεταξύ οικογενειών.

ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑ - Λόγια ενός μεθύστακα

Του Παναγιώτη  Αντωνόπουλου

          Πριν με ρίξετε στον Καιάδα της χρεοκοπίας  δημαγωγοί Γκαίμπελς της εξουσίας ήμουνα ένα ευτυχισμένο ανθρωπάκι. Ξύπναγα το πρωί με τις πρώτες ηλιαχτίδες που φιλούσαν τη γη, χαιρόμουν τον αέρα που γιόμιζε με ήχους χαράς, θαύμαζα την επιδρομή που ‘καναν τα σύννεφα στον ουρανό και μιλούσα με τα μπουρμπούνια  που απολάμβαναν τους περιπάτους στα δέντρα του κήπου μου.
          Ήμουν τυλωμένος, έγραφα στίχους, έπαιζα με τη φυσαρμόνικα τραγούδια και γέμιζα την ψυχή μου και των συνανθρώπων μου με δοξαστικά για τη ζωή, την άνοιξη, τη θάλασσα, τη μέρα, το καλό φαϊ, το κρασί, την όμορφη γυναίκα, το παιδί, τη δουλειά, για όλα  εκείνα που τα κάνατε και την κοπάνισαν κι έπεσε μαύρο στη ζωή μας.
           Και τώρα άφραγκος, έγινα μεθύστακας, πίνω για να ξεχάσω από πρωίας μέχρι νυκτερινής, ποτήρια κατεβάζω για να απονεκρωθώ να πάψω να θυμάμαι και να πονώ. Ύβρεις εκχύνω, κατάρες και αναθέματα για ψύλλου πήδημα, με τη συμβία και τους φίλους μου διαπληκτίζομαι και αισχρολογώ. Ενίοτε διημερεύω στο κρασοπουλειό, στουπί στον ελαιώνα τριγυρνώ, μέσα στις αγριλιές και τις ευώδεις μυρσίνες και ιτιές κοιμάμαι, σε γέρικους κορμούς φωλιάζω και διαμένω.  Κι όσο είμαι μεθύστακας εγώ, εσείς τρώτε τον άμπακα, πίνετε του σκασμού, τη ζωή σας και τη ζωή μου να μοιάζει κάνετε όσο η μέρα και η νύχτα.
           Χωρίσατε την Ελλάδα σε δυο κομμάτια, σε δυο φέτες τροϊκανές. Τη μια αλειμμένη με βούτυρο και μαρμελάδα που τρώνε οι ευπατρίδες της τιμής, την άλλη αλειμμένη με σκατό που τρώνε  δέκα εκατομμύρια  πεινασμένοι Έλληνες κολίγοι.  Τι να σας πω! Να  σας φτύσω δεν μπορώ η ευγένεια με συγκρατεί!  Πού θα φτάσει αυτό, να πληρώνουμε σερί; Τα σκουλήκια που τρώνε την Ελλάδα φάγανε και τα πορτοφόλια μας. Με τι οβολό να σας πληρώσουμε;   
           Η πατρίς μοιάζει με πεσμένη γυναίκα και εσείς από πάνω της  τη βιάζετε,  νηστικοί εμείς  μετράμε τις πληγές μας και  κοιτάμε. Κι εγώ πίνω, πίνω για να ξεχνώ πως δεν έχω ψωμί, χιτώνα να ντυθώ, φάρμακο να καταπιώ, πίνω να ξεχνώ πως είμαι χρεωμένος, πως το αίμα μου ρουφά ένα κράτος μπόγιας, μια αρχή χαρτομούτσουνη και μια δράκα διεθνών και ντόπιων απατεώνων. Πίνω, μεθώ και περιμένω πότε ο μνησιπήμων πόνος θα φύγει από τις αποσκευές μου για να κόψω το κρασί και άνθρωπος να γίνω.

           ellinikoxronografima.blogspot.gr 

Πουλάνε τα σπίτια τους για να πληρώσουν την εφορία: «Χάθηκαν» 157.000 ακίνητα


Πουλάνε τα σπίτια τους για να πληρώσουν την εφορία: «Χάθηκαν» 157.000 ακίνητα

Η δραματική κατάσταση της κτηματαγοράς των τελευταίων ετών αποτυπώνεται στα στοιχειία που δείχνουν ότι 157.000 σπίτια «χάθηκαν» μέσα στην κρίση.Πουλήθηκαν για την αντιμετώπιση φορολογικών και δανειακών υποχρεώσεων ενώ σημαντική υποχώρηση της ιδιοκατοίκησης καταγράφουν δύο μελέτες καθώς και απίστευτη βουτιά 80% στις γονικές παροχές
Σύμφωνα με το Εθνος, πουλάνε τα ακίνητα που έχουν στην κατοχή τους οι Ελληνες για να ζήσουν, να πληρώσουν την Εφορία, αλλά και για να απαλλαγούν από τους φόρους.
Είναι χαρακτηριστικό ότι το ποσοστό ιδιοκατοίκησης στην Ελλάδα έχει υποχωρήσει σήμερα στο 74%, από 77,2% που ήταν το 2010, όπως δείχνουν τα τελευταία στοιχεία. Αυτό σημαίνει ότι 157 χιλιάδες νοικοκυριά πούλησαν ακόμα και το σπίτι τους για να τα βγάλουν πέρα.
Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, οι Ελληνες δεν κάνουν πλέον συμβόλαια γονικών παροχών ή κληρονομιών ενώ υπάρχουν πολλοί που επιλέγουν την αποποίηση περιουσίας καθώς δεν θέλουν να έχουν ακίνητα που είναι πλήρως απαξιωμένα και ταυτόχρονα επιβαρύνονται με υψηλότατους φόρους.
«Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο γονέας δεν τολμά να μεταβιβάσει κάποιο ακίνητο στο παιδί ή τον συγγενή του. Αντίθετα προτιμά να αφήσει στους διαδόχους του την επιλογή της αποποίησης της κληρονομιάς, ώστε να διασφαλιστούν όχι μόνον από τυχόν γνωστές ή άγνωστες διεκδικήσεις του δημοσίου ή τρίτων, αλλά και από τα απρόβλεπτα και αβάσταχτα βάρη μίας ακίνητης περιουσίας», τονίζει ο ΣΕΒ, σημειώνοντας ότι για τις αποποιήσεις δεν υπάρχουν στατιστικά στοιχεία, αλλά πλέον αποτελούν σχεδόν απαραίτητη συμπλήρωμα του κάθε πιστοποιητικού θανάτου.
Το παράδοξο είναι ότι η απαξία των ακινήτων ζημιώνει και το ίδιο το κράτος. Ο λόγος είναι ότι η λύση που έχει βρεθεί μετακυλίει την απώλεια φορολογικών εσόδων από την υγιή οικονομική δραστηριότητα στην επιβάρυνση της κατοχής ακινήτων, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η φοροδοτική ικανότητα νοικοκυριών και επιχειρήσεων.
Ετσι τα έσοδα του κράτους από φόρους μεταβίβασης, υπεραξίας ακινήτων κ.λπ. έχουν υποχωρήσει παράλληλα με την υποχώρηση των τιμών και των συναλλαγών. Τα σχετικά έσοδα έχουν πέσει πολύ κάτω από τα 500-700 εκατ. ευρώ, που εκινούντο ακόμα και τις εποχές που οι αντικειμενικές αξίες ήταν στο 1/3 των αγοραίων. Τότε στην πράξη το 11% του φόρου μεταβίβασης μετατρεπόταν σε ένα 3%-4%, αλλά τα έσοδα ήταν δεκαπλάσια, φθάνοντας στο 1,1 δισ. ευρώ το 2007.

Συνελήφθη αφού ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την πεθερά του

Η σύλληψη του δράστη έγινε στον Μεθοριακό Σταθμό Μαυροματίου Θεσπρωτίας.
Πρόκειται για έναν 30χρονο Αλβανό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτή Κέρκυρας, για τη δολοφονία 57χρονης, καθώς και κατάχρηση ανήλικης σε ασέλγεια.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο 30χρονος το πρωί της 16ης Νοεμβρίου του 2015, στο σπίτι που διέμενε με την 27χρονη σύντροφο του και την 57χρονη μητέρα της, άρχισε να τσακώνεται μαζί τους.
Κατά τη διάρκεια του καυγά άρχισε να χτυπάει με πρωτοφανή αγριότητα την άτυχη γυναίκα που δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή.
Από εκείνη τη στιγμή τα ίχνη του χάθηκαν.
Η 57χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο νεκρή από την κόρη της και οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του.
Σύμφωνα με καταγγελία, το Σεπτέμβριο του 2015, ο 30χρονος ασέλγησε στην ανήλικη κόρη της συντρόφου του.

Αποτέλεσμα της πολύμηνης αστυνομικής έρευνας, στο πλαίσιο της οποίας αξιοποιήθηκαν μεθοδικά τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, ήταν η σύλληψη του 30χρονου στον Μεθοριακό Σταθμό Μαυροματίου Θεσπρωτίας.
Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, ενώ στις έρευνες συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων καθώς και του Αστυνομικού Τμήματος Κέρκυρας. Ο 30χρονος οδηγήθηκε στον κ. Ανακριτή Κέρκυρας.

ΒΙΝΤΕΟ - Εβαλε κάμερες να παρακολουθούν το φίλο της και τον έπιασε στα πράσα!

Τους άπιστους δεν τους αγάπησε κανείς και η απιστία είναι ένα από εκείνα τα πράγμα που δύσκολα συγχωρούνται.

Αυτό θα σκέφτηκαν οι εμπνευστές του καναλιού στο You Tube "Catch A Cheater", που αποφάσισαν να ξεσκεπάσουν δημόσια τους απίστους.

Αυτή τη φορά η Lindsay ζήτησε τη βοήθειά τους, προκειμένου να διαπιστώσει αν ο φίλος της την απατά και δυστυχώς για' κείνη το προαίσθημα της βγήκε αληθινό.

Οι "ειδικοί" επιστράτευσαν με τη σειρά τους ένα εντυπωσιακό μοντέλο, τη Λατίνα Lisa Rodriguez, που αποτέλεσε το δόλωμα για τον Michael.

Έτσι, η Lisa πλησιάζει τον Michael σ' ένα σουπερμάρκετ και του κάνει κομπλιμέντα για το σώμα και τα τατουάζ του, κάνοντας παράλληλα σχόλια για τον πισινό της.

Μετά από λίγα λεπτά ανταλλάζουν τηλέφωνα και ο Michael δεν μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό, παρόλο που έχει κοπέλα και πιάνει τον πισινό της.

Την κατάσταση παρακολουθούσε η κοπέλα του, που άρχισε να βγάζει "καπνούς" από τ' αυτιά και αποφάσισε να τον χωρίσει.

Βέβαια για να λέμε τα πράγματα με τ' όνομά τους κανείς δεν θα μπορούσε να αντισταθεί στη Lisa Rodriguez.

ΦΩΤΟ - Η Κέιτ Χάντσον ποζάρει με ελληνική σημαία στη Σκιάθο

Η Κέιτ Χάντσον ποζάρει με ελληνική σημαία στη Σκιάθο (φωτό)
Δεν βρίσκεται μόνο ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο στην Ελλάδα. Μια ακόμη χολιγουντιανή σταρ περνά τις διακοπές της στη χώρα μας. 

Οχι στη λαμπερή Μύκονο αλλά στην πιο ήσυχη Σκιάθο. 

Ο λόγος για την Κέιτ Χάντσον η οποία κάνει τις διακοπές της με την παρέα της στη Σκιάθο, νησί το οποίο δεν επισκέφτεται για πρώτη φορά. 
Η ηθοποιός και η παρέα της μοιράζονται στιγμιότυπα από τις διακοπές τους στο ελληνικό νησί με τους φίλους τους στα social media, με την πρώτη να ποστάρει, μάλιστα, ένα εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα. 

Ποιοι είναι οι πλουσιότεροι άνθρωποι του κόσμου ανά χώρα

Πολλοί από τους δισεκατομμυριούχους σε αυτή τη λίστα είναι αυτοδημιούργητοι, ενώ άλλοι έχουν κληρονομήσει τις περιουσίες τους 

Μπορεί οι ΗΠΑ να εξακολουθούν να κυριαρχούν στην κορυφή της λίστας όμως και οι δισεκατομμυριούχοι σε χώρες όπως η Ισπανία, το Μεξικό, και η Γαλλία μπορούν και τους συναγωνίζονται σε… δισεκατομμύρια τους βορειοαμερικανούς!
Αξιοσημείωτο είναι ότι πολλοί από τους δισεκατομμυριούχους σε αυτή τη λίστα είναι αυτοδημιούργητοι, ενώ άλλοι έχουν κληρονομήσει τις περιουσίες τους αλλά είχαν το επιχειρηματικό δαιμόνιο ώστε να τις αυξήσουν.
ΔΑΝΙΑ - KJELD KIRK KRISTIANSEN 13.1 ΔΟΛΑΡΙΑ Ξεκινάμε με τον πρώην πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας πίσω από το αγαπημένο παιχνίδι της παιδικής μας ηλικίας: των Lego. Ως αγόρι, ο Kristiansen εργάστηκε με τον παππού του, Ole Kirk Κristiansen, δοκιμάζοντας μικροσκοπικά τούβλα και το τι θα μπορούσαν να κάνουν με αυτά.
ΑΥΣΤΡΙΑ - DIETRICH MATESCHITZ, 13,2 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ Ο συνδημιουργός του energy drink, Red Bull, χρησιμοποίησε την τεράστια περιουσία του για να δημιουργήσει τη δική του αγωνιστική ομάδα στη Formula 1. Επίσης, έχει ένα ιδιωτικό γκαράζ όπου διατηρεί τη συλλογή του από αεροπλάνα.
ΡΩΣΙΑ - LEONID MIKHELSON, 14,4 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ Ο Mikhelson είναι ο διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος της εταιρείας φυσικού αερίου Novatek. Ξεκίνησε τη ζωή ως εργοδηγός σε μια κατασκευαστική εταιρεία και κατάφερε να γίνει ο πλουσιότερος πολίτης της Ρωσίας.
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ HINDUJA, 14,5 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ Οι άνθρωποι πίσω από τον Όμιλο Hinduja, ένα παγκόσμιο όμιλο ετερογενών δραστηριοτήτων που εδρεύει στο Λονδίνο, είναι πλουσιότεροι πολίτες της Βρετανίας με τα ετήσια έσοδα της εταιρείας να είναι πάνω από 20 δις, αυτό δεν αποτελεί έκπληξη.
ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ - PRINCE ALWALEED BIN TALAL ALSAUD, 17,3 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ Ο πρίγκιπας, είναι ιδρυτής, Διευθύνων Σύμβουλος και κύριος μέτοχος του Βασιλείου Holding Company της Bin Talal Alsaud και έχει επίσης μεγάλα συμφέροντα στην Citigroup και στην 20th Century Fox.
ΣΟΥΗΔΙΑ - STEFAN PERSSON, 20,8 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ Ο Persson (αριστερά) πήρε τη σκυτάλη από τον πατέρα του και είναι πρόεδρος της εταιρείας μόδας Η&M που ιδρύθηκε το 1982. Από τότε, η εταιρεία έχει περάσει σε νεα εποχή και είναι πιο δυναμική από ποτέ.
ΙΤΑΛΙΑ - MARIA FRANCA FISSOLO, 22,1 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς πως “μια μερέντα” θα μπορούσε να αξίζει τόσα πολλά χρήματα! Και όμως, η Maria Franca Fissolo – η χήρα του δημιουργού της Nutella, Michele Ferrero, κληρονόμησε τον πλουσιότερο άνθρωπο της Ιταλίας.
ΓΕΡΜΑΝΙΑ - BEATE HEISTER ΚΑΙ KARL ALBRECHT JR., 25,9 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ Μπορεί να φαίνεται σαν η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Aldi να έχει έρθει από το πουθενά, αλλά στην πραγματικότητα ιδρύθηκε από τους Karl και Theo Albrecht το 1946. Τα παιδιά του, τα οποία εξακολουθούν να τρέχουν την αλυσίδα είναι όντως πολύ πλούσια.
ΒΡΑΖΙΛΙΑ / ΕΛΒΕΤΙΑ - JORGE PAULO LEMANN, 27,8 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ Ο Lemann γεννήθηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο, αλλά ξοδεύει τον περισσότερο χρόνο του στην Ελβετία, και είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος και στις δύο χώρες. Πρόκειται για έναν λαμπρό επενδυτή ο οποίος ίδρυσε την Banco Garantia.
ΓΑΛΛΙΑ - LILIANE BETTENCOURT, 36,1 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ Η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο, η Bettencourt, κληρονόμησε την αυτοκρατορία L’Oreal το 1957. Παρά την κοσμική ιδιότητα που είχε στο παρελθόν, αποφεύγει πλέον συνεντεύξεις. Είναι ακόμα γνωστή για τις φιλανθρωπίες και μάλιστα έχει ιδρύσει το Ίδρυμα Bettencourt Schueller.
ΜΕΞΙΚΟ - CARLOS SLIM, 60,8 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ Ο Slim ήταν ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο μεταξύ του 2010 και του 2013, αλλά για φέτος είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στο Μεξικό. Είναι ο πρόεδρος της Telmex, της μεγαλύτερης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας της χώρας, και έχει μετοχές στο 40% από τις λίστες του χρηματιστηρίου του Μεξικό.
ΙΣΠΑΝΙΑ - AMANCIO ORTEGA, 67 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ Η μόδα λιανικής πώλησης είναι μια μεγάλη επιχείρηση, ειδικά αν έχει κανείς στην κατοχή του την εταιρεία πίσω από τα Zara. Ο Ortega, ο οποίος ζει στη Γαλικία, κρατά έντονα κρυφή την ιδιωτική ζωή του, και για μεγάλο χρονικό διάστημα υπήρχαν μερικές φωτογραφίες του δημοσιευμένες. Η εταιρεία του εισήχθη στο χρηματιστήριο το 2001 και τότε έκανε κάποιες δημόσιες εμφανίσεις, αλλά μια συνεντεύξη με τον άνθρωπο αυτόν είναι ακόμα αδύνατη.
ΗΠΑ - BILL GATES, $ 75 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ Στην κορυφή, ο πλουσιότερος άνθρωπος της Αμερικής και πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, Μπιλ Γκέιτς. Ο συνιδρυτής της Microsoft παραιτήθηκε από διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας το 2000, αλλά έχει μείνει πρόεδρός της. Από το 2006 μάλιστα εργάζεται σε καθεστώς μερικής απασχόλησης. Τον περισσότερο χρόνο του αφιερώνει πλέον στο Ίδρυμα Gates Bill Melinda, εξετάζοντας το που θα μπορούσε να δωρίσει μέρος της μεγάλης (στην πραγματικότητα τεράστιας) περιουσίας του.


fortunegreece.com

Το twitter "γλεντάει" τον Ντι Κάπριο που πήγε στον Ρέμο: "Όταν παρακάλαγε για Όσκαρ εμείς ήμασταν πρώτο τραπέζι"

Το twitter "γλεντάει" τον Ντι Κάπριο που πήγε στον Ρέμο: "Όταν παρακάλαγε για Όσκαρ εμείς ήμασταν πρώτο τραπέζι" - Όλες οι ατάκες
Ενας από τους μεγαλύτερους σταρ του Χόλιγουντ, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο βρίσκεται στη χώρα μας, απολαμβάνοντας τις διακοπές του στη Μύκονο και διασκέδασε στο Nammos, στην Ψαρού, στη μεγάλη συναυλία του Αντώνη Ρέμου με την είσοδο των 1.000 ευρώ. 
Φυσικά, το γεγονός ότι ο χολιγουντιανός σταρ διασκέδασε στον Ρέμο δεν έμεινε ασχολίαστο από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι, για μια ακόμη φορά, έδωσαν ρέστα: 

 • Ντι Καπριο:"γλύτωσα από τν αρκούδα, έφαγα ωμά συκώτια, ράφτηκα μόνος μ αλά Ράμπο,κλείστηκα στην κοιλιά αλόγου,κέρδισα Όσκαρ!Ρεμο σου ρχομαι
 • Έλληνες που αντιστέκονται,που ματώνουν, στα πρώτα τραπέζια στον Ρέμο και ο Ντι Κάπριο στα πίσω. Αυτοί είμαστε.
 • Κάτσε να πάρω το Όσκαρ και θα σας πάω στο Ρέμο να το γιορτάσουμε *Λεονάρντο ΝτιΚάπριο
 • Θα παει η Rihana στον Ρεμο και θα την λενε κατσε κατω μαρη τραγουδαει ο Αντωνης
 • Πάλεψε με αρκούδα, πνίγηκε στον Τιτανικό, άκουσε Ρέμο, να δούμε τι άλλο θα του συμβεί του Ντι Κάπριο.
 • όταν πηγαίναμε εμείς στον Ρέμο πρωτοτραπεζιπιστα ο Ντι Καπριο παρακάλαγε για οσκαρ
 • Ο Ντικαπριο μετα την αρκουδα περασε σε πιο δυσκολη αποστολη. Πηγε να ακουσει τον Ρεμο
 • έδειξε το οσκαρ ο Ντι Καπριο στον Ρεμο και ο Αντωνης του δείξε τη φανελα του Νεμπεγλέρα.
 • Μετά το παγόβουνο και την αρκούδα ήρθε η ωρα ο Ντι Καπριο να αντιμετωπίσει τον Ρεμο
 • Είσαι ο Di Caprio, μπορείς να ακούσεις την πιο γαμηστερή μπάντα του κόσμου και πας Ρέμο. Μωρ'καλά έκανε και τον θαλασσόπνιξε η άλλη
 • Ο Ντι Κάπριο στο Ρέμο φίλε νεοέλληνα μη τν πουν κ γύφτο
 • Τάμα το χε κάνει ο Ντι Καπριο????...."Έτσι κ κέρδισω το Όσκαρ θα πάω στην Ελλάδα να μερακλώσω με τον Ρεμο "
 • Ο ντικάπριο λέει ζήτησε ένα ουίσκι με παγόβουνο στο ρέμο.
 • Ρε φίλε ο άλλος μπορεί να καλέσει τους Muse για πριβέ συναυλία και πάει Ρέμο
 • Πηγε ο Ντι Καπριο στον Ρεμο και ο Αντωνης του εδειχνε τα αναριθμητα VMA στο τζακι του.
 • Τωρα δηλαδη τον Αντώνη Ρέμο στην Μυκονο τον αποκαλεις και διασκεδαστη του Χόλυγουντ ;
 • Δηλαδη ο Ντι Κάπριο γιόρτασε για το όσκαρ του στον Ρέμο? μεγαλεία ο Αντώνης.
 • Να άκουγα το Ρέμο στη Μύκονο να αφιερώνει "δατς φορ γιου Λιο" κι ας μου ξίνιζε το χαβιάρι.
 • Μετά την οσκαρική αρκούδα και τον Ρεμο,ο Ντι Καπριο ζήτησε να γνωρίσει και τον Χαγκα,την μασκότ της ΑΕΚ. Δεν τον σκιάζει φοβέρα καμια.
 • Ο ΝτιΚαπριο είναι λαικο αγόρι αφού πήγε να ακούσει και Ρεμο στις διακοπές του.
 • Μετά τον Ρέμο ο Ντι κάπριο έφαγε κάνα βρώμικο;
 • Ο Ντι κάπριο πήγε στον Ρέμο για να βρει πόκεμον.
 • εμ πέιτε μας οτι το χιλίαρικο ήταν για να πάς να δεις τον ΝτιΚαπριο και οχι τον Ρεμο και τους Τζιπσι Κνγκ!
 • ο ντι κάπριο άκουγε ρεμο απο μικρός
 • Φημες λένε οτι ο Ντι Καπριο πέταγε στον Ρεμο βρακακια Βικτωρια Σικρετ
 • Ειμαι σίγουρος ότι ο Ντι Καπριο καταλαβε ότι τον πάνε στο φεστιβαλ του Σαν Ρεμο
 • Όλο το βράδυ στο Ρέμο προσπαθούσε λέει να πλησιάσει ο Σπαλιάρας τον Ντι Κάπριο για να του πει ότι έχει πηδήξει 4.000 αγγέλους της παραλιακής

Η 77χρονη που...κόλασε το χωριό ! Η αποκάλυψη, το σοκ και οι παλιές...αγάπες!

Κανείς δεν έβαζε στο μυαλό του το πονηρό από τις συχνές επισκέψεις της 77χρονης γυναίκας στους γιατρούς και στα νοσοκομεία, καθώς υπέφερε το τελευταίο διάστημα από ουρολοιμώξεις.

Άλλωστε ήταν  ανύπαντρη,  είχε και άλλα προβλήματα που είχαν να κάνουν και με την ηλικία της και δεν ήταν αφύσικο η πρωτανιψιά της που τη φρόντιζε, να έχει την έννοια της, καθώς τα τελευταία χρόνια είχε αναλάβει σχεδόν εξολοκλήρου τη φροντίδα της. 

Έτσι πριν από μερικές ημέρες στο χωριό του Δήμου Χερσονήσου Κρήτης  που εκτυλίχτηκε η ιστορία που σας περιγράφουμε, η ανιψιά καθώς ανησυχούσε για την υγεία της θείας της είπε να της κάνει μια βραδυνή, αιφνιδιαστική, επίσκεψη που σίγουρα δεν θα ξεχάσει σ΄ολοκλήρη την υπόλοιπη ζωή της!

Όταν έφτασε στο σπίτι δεν προσπάθησε να μπει από την πόρτα, αλλά προτίμησε να ανοίξει το ξύλινο παντζούρι του παραθύρου, που έβλεπε στην κρεβατοκάμαρα, ενώ το τζάμι ήταν μισάνοικτο λόγω ζέστης και αίφνης άκουσε θόρυβο.

Στο κρεββάτι δεν υπήρχε κανείς και όταν γύρισε το βλέμμα της προς το πάτωμα...έπαθε σοκ! 
Η θεία της βρίσκονταν σε ερωτικές περιπτύξεις στα πλακάκια του δαπέδου και το μόνο που πρόλαβε να φωνάξει η σοκαρισμένη ανιψιά ήταν με στρεντόρεια φωνή..."Θεία"!

Ο ερωτικός σύντροφος πρόλαβε και σαν αίλουρος  κρύφτηκε στο διπλανό δωμάτιο ,ενώ η έκπληκτη θεία προσπαθούσε να δικαιολογήσει τα...αδικαιολόγητα! Μπροστά στην επιμονή της ανιψιάς να μη φύγει από το σπίτι αν δεν αποκαλύψει ποιος ήταν ο ερωτικός επισκέπτης της θείας της, ο ηλικιωμένος άνδρας εμφανίστηκε ημίγυμνος  και το σοκ ήταν ακόμα μεγαλύτερο για την ανιψιά: μπροστά της είχε έναν 74χρονο συγχωριανό της, που όπως αποδείχτηκε στην πορεία της συζήτησης με τη θεία της ήταν το πρώιμο φλερτ της εφηβείας της πριν από ...60 χρόνια,το οποίο οι συνθήκες, το περιβάλλον αλλά και ο αυταρχικός πατέρας δεν άφησαν  ποτέ να προχωρήσει.

Και τώρα που όπως φαίνεται δεν συντρέχουν οι λόγοι που έκαναν την απαγορευμένη αγάπη να μην ανθίσει τότε που έπρεπε, είπαν να ξαναζήσουν εκείνο τον άγουρο έρωτα, μόνο που λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο ή για να ακριβολογούμε τον απρόσκλητο επισκέπτη που φανέρωσε το ανείπωτο μυστικό!
 
 

Με το πενάκι του ΚΥΡ


«Ζητείστε συγνώμη από τους Ελληνες και παραιτηθείτε»!


Greek Finance Minister Yanis Varoufakis arrives at a news conference after an extraordinary euro zone Finance Ministers meeting (Eurogroup) in Brussels February 20, 2015. Varoufakis said a deal reached with euro zone finance ministers on Friday that extended its international bailout program by four months would allow Greece to rebuild its ties with its EU partners. REUTERS/Yves Herman (BELGIUM - Tags: POLITICS BUSINESS)

«Να παραιτηθούν και να ζητήσουν συγγνώμη από τον ελληνικό λαό αντί να μένουν στις εκ των υστέρων παραδοχές του λάθους, καλεί ο Γιάνης Βαρουφάκης όσους πρωταγωνίστησαν στη δημιουργία συνθηκών δημοσιονομικής ασφυξίας με τα λάθη που το ίδιο το ΔΝΤ παραδέχθηκε στη χθεσινή του έκθεση.
Σε άρθρο του στο προσωπικό του blog, ο πρώην υπουργός Οικονομικών ζητά να παραιτηθούν όσοι έφταιξαν για τη δημοσιονομική ασφυξία της Ελλάδας και τους καλεί να ζητήσουν συγγνώμη από τον ελληνικό λαό. Ταυτόχρονα καλεί προς μια στροφή σε μια νέα πολιτική με άμεση ελάφρυνση του χρέους και επιμένει πως πρέπει να μπει τέλος στη λιτότητα.
«Είναι ώρα να αποκατασταθεί η ελληνική δημοκρατία» λέει χαρακτηριστικά.
Όλο το άρθρο του Γιάνη Βαρουφάκη αναλυτικά:
«Η εβδομάδα ξεκίνησε με συζήτηση στο ελληνικό κοινοβούλιο που ζήτησε η Αξιωματική Αντιπολίτευση (οι άνθρωποι της Τρόικας στο εσωτερικό της χώρας) για τις προθέσεις της διαπραγμάτευσης το πρώτο εξάμηνο του 2015 και που τόλμησα να αντιμετωπίσω την Τρόικα.
Η Τρόικα που είχε οργανώσει ένα bank run πριν από τη μετακίνησή μου στο υπουργείο Οικονομικών, που με απείλησαν με κλείσιμο των τραπεζών τρεις ημέρες αφότου ανέλαβα στο υπουργείο και που προχώρησαν στο κλείσιμο των τραπεζών μας και τώρα μου χρεώνουν εμένα το κλείσιμο των τραπεζών και τα capital controls. Όπως ένας κοινός νταής, η Τρόικα αποδείχθηκε ένθερμη οπαδός του να κατηγορεί τα θύματά της και να δυσφημεί οποιονδήποτε τολμά να αντιστέκεται στις τακτικές της.
Η αντίδρασή μου στις απαιτήσεις της Τρόικας και τις απειλές της ότι θα με οδηγήσουν ενώπιον δικαστηρίων, ήταν απλή: «Προχωρήστε, θα σας αντιμετωπίσω» τους προκάλεσα. «Σε όποιο φόρουμ θέλετε: σε κάθε αμφιθέατρο, τηλεοπτικό σταθμό ακόμη και σε δικαστική αίθουσα»!
Στο τέλος ηττήθηκαν καθώς η πλειοψηφία στη Βουλή ψήφισε κατά της σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής.
Εν συνεχεία, η εβδομάδα ολοκληρώνεται, με την έκθεση του ανεξάρτητου γραφείου του ΔΝΤ που έριξε περισσότερο φως. Είναι μια σκληρή έκθεση, που δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για την χυδαία οικονομική πολιτική και τη διπλωματία που ασκούν οι υπάλληλοι της Τρόικας. Φέρνει το ΔΝΤ, την ΕΚΤ και την Κομισιόν σε δύσκολη θέση: Είτε θα αποκαταστήσετε έστω και ένα μικρό μέρος της νομιμότητας επικρίνοντας και απολύοντας αξιωματούχους που φέρουν τη μεγαλύτερη ευθύνη ή δεν θα κάνετε τίποτα εντείνοντας τη δυσαρέσκεια των Ευρωπαίων πολιτών απέναντι στην Ε.Ε. και θα συμβάλλετε στην ταχύτερη αποδόμηση του ευρωπαϊκού οικοδομήματος.
Όταν ήμουν στο υπουργείο και διαπραγματευόμουν με αυτούς τους ανθρώπους, ο φιλικά διακείμενος προς την Τρόικα Τύπος έλεγε πως δεν μπορούσα να συντονίζω εγώ τις διαπραγματεύσεις γιατί τόλμησα να πως ότι από το 2010 έως το 2014, το ΔΝΤ, η ΕΚΤ και η Κομισιόν οδήγησαν την Ελλάδα σε έναν δημοσιονομικό «εικονικό πνιγμό», προκαλώντας μία αχρείαστη μεγάλη ύφεση με τις πολιτικές λιτότητας που επέβαλαν. Ο Τύπος έλεγε τότε ότι ο υπουργός Οικονομικών μιας μικρής και χρεοκοπημένης χώρας δεν μπορεί να ισχυρίζεται δημοσίως ή μη, ότι η χώρα του έχει υποστεί «εικονικό πνιγμό».
Η απάντησή μου ήταν πως δοκιμάσαμε τη σιωπή και την υπακοή από το 2010 ως το 2014. Το αποτέλεσμα; Η απώλεια του 28% του εθνικού εισοδήματος και τα… σταφύλια της οργής που «ωρίμαζαν και βάραιναν όλο και περισσότερο την κληματαριά». Ήταν η ώρα να αντιπροτείνει κάποιος στην Τρόικα και να αρνηθεί να συνεχίσει να εφαρμόζει τη στρατηγική της. Ήταν μια στάση για την οποία ποτέ δεν με συγχώρεσαν.
Έναν χρόνο μετά την επιτυχία της Τρόικας να με διώξει από την ελληνική κυβέρνηση, ασκώντας πιέσεις στον Αλέξη Τσίπρα να συνθηκολογήσει παρά την αντίθετη θέληση του 62% των πολιτών στο δημοψήφισμα, οι «εσωτερικές υποθέσεις» του ΔΝΤ επιβεβαιώνουν τώρα ότι η στάση μου ήταν πλήρως δικαιολογημένη και όχι εσφαλμένη ή μη διπλωματική»
«Και τώρα τι γίνεται»; «Τι νόημα έχει να παραδέχεται κάποιος το λάθη του αν οι πολιτικές που επιβάλλονται στην ελληνική κυβέρνηση είναι οι ίδιες με εκείνες και πριν το «mea culpa”; «Τι νόημα έχει αν αυτοί οι άνθρωποι που επέβαλαν αυτές τις καταστροφικές, απάνθρωπες πολιτικές παραμένουν στις θέσεις τους»;
Συνολικά χρειάζεται μια άμεση συγγνώμη προς τον ελληνικό λαό, όχι μόνο από το ΔΝΤ αλλά και από την ΕΚΤ και την Κομισιόν. Αλλά μια συγγνώμη δεν αρκεί. Χρειάζεται να συνοδευθεί και από μια άμεση παραίτηση εκπροσώπων των τριών θεσμών.
Πρώτος στη λίστα είναι ο κ. Πολ Τόμσεν και ακολουθούν ο κ. Τόμας Βίζερ και ο κ. Κλάους Μαζούχ της ΕΚΤ.
Όλα αυτά όμως θα πρέπει να συνοδευθούν και από μια στροφή στην μακροοικονομική, δημοσιονομική και μεταρρυθμιστική πολιτική για την Ελλάδα από εδώ και στο εξής.
Θα συμβεί άραγε κάτι από όλα αυτά; Ή η έκθεση του ΔΝΤ θα ξεχαστεί σύντομα;
Οι πιθανότητες κλίνουν προς το δεύτερο. Σε αυτή την περίπτωση η ευκαιρία να ξανακερδηθεί η εμπιστοσύνη προς την Ε.Ε από τους πολίτες της θα χαθεί όπως η άμμος που φεύγει από τα χέρια των ηγετών».

ΒΙΝΤΕΟ - "ΘΑ ΑΡΑΞΩ ΚΑΛΑΜΑΤΑ !!! "Ακούστε την μουσική δημιουργία του Θάνου Λειβαδίτη "KALAMATA -JAMAICA " !

  "ΘΑ ΑΡΑΞΩ ΚΑΛΑΜΑΤΑ !!! 

 Ακούστε την μουσική δημιουργία του Θάνου  Λειβαδίτη "KALAMATA -JAMAICA " !

ΒΙΝΤΕΟ - Journey in Kalamata - Ταξίδι στην Καλαμάτα

Documentary about the city of Kalamata and nearby destinations.

Ντοκιμαντέρ για την πόλη της Καλαμάτας και τους κοντινούς προορισμούς.

Απίστευτο: Της ζήτησε διαζύγιο την πρώτη νύχτα του γάμου τους! Όταν μάθετε τι βρήκε, θα καταλάβετε...

Άντρας ζήτησε διαζύγιο… την πρώτη νύχτα του γάμου- Τι είδε και τρελάθηκε Μία απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε για ένα νιόπαντρο ζευγάρι στη Σαουδική Αραβία. 
Πριν καλά καλά ολοκληρώσουν το μυστήριο, ο γαμπρός αποφάσισε να χωρίσει τη γυναίκα του. 
Ο λόγος ήταν πως βρήκε ένα usb φλασάκι, στο οποίο υπήρχαν… πονηρές φωτογραφίες.
Το usb το βρήκε κρυμμένο στο μπουκέτο λουλουδιών, που θα έδινε στη νύφη. Με ένα ανώνυμο μήνυμα πληροφορήθηκε πως θα έπρεπε να κοιτάξει τι περιέχει το φλασάκι πριν παντρευτεί. 
Ο άτυχος άντρας βρέθηκε προ εκπλήξεως, βλέποντας τη γυναίκα του σε πολύ ιδιαίτερες στιγμές.
Όπως αποδείχτηκε, την όλη φασαρία την έκανε ο πρώην της νύφης, ο οποίος, την είχε εκβιάσει, πως θα αποκάλυπτε όλα αυτά εάν δεν έμενε μαζί του. 
Η νύφη τον “έστειλε” λέγοντάς του πως ετοιμαζόταν για μία νέα αρχή και νέα οικογένεια.

Το κόλπο για να βρεις το σωστό καρπούζι

Έφτασες λοιπόν στον πάγκο των φρούτων. 

Πως διαλέγεις καρπούζι;

Κι όμως, δε χρειάζεται να σηκώσεις το καρπούζι ψηλά ούτε να το χτυπήσεις, για να διαπιστώσεις αν είναι γευστικό. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το κοιτάξεις με προσοχή.
Μόλις διαλέξεις αυτό που διαισθάνεσαι ότι είναι το καλύτερο, κοίταξε την άκρη του εκείνη που έχει ένα μικρό κοτσάνι (ναι αυτή που το συνέδεε με το χώμα όσο μεγάλωνε).
Αν το χρώμα αυτού του κοτσανιού είναι κρεμ ή κίτρινο, τότε το καρπούζι σου είναι μούρλια.
Αν το χρώμα είναι πράσινο ή λευκό, δεν είναι και άρα πρέπει να διαλέξεις κάποιο άλλο. Τόσο απλά!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου