18.2.17

Κοιμάσαι με το σουτιέν; Δες τι λένε οι ειδικοί

Η θρυλική Μέριλιν Μονρόε φορούσε το σουτιέν της κάθε βράδυ στον ύπνο.

Είναι μια από τις πιο παλιές συνήθειες των γυναικών, που σκοπό είχε να διατηρήσει το στήθος στο…ύψος του ακόμα και στον ύπνο, για να προλάβει ενδεχόμενη μελλοντική χαλάρωση.

Ομως ο Dr Σεθ Ράνκιν, υποστηρίζει στο cosmopolitan, πως αυτό όχι μόνο δεν βοηθάει στο στήθος να μείνει στητό και ανορθωμένο, αλλά το εσώρουχο μπορεί να περιορίσει τους λεμφαδένες που είναι υπεύθυνοι για την αποβολή των τοξινών από αυτό το σημείο του σώματος.

Ο ειδικός, αποκάλυψε πως η χαλάρωση του μαστού είναι αναπόφευκτη σε οποιαδήποτε ηλικία καθώς ο ιστός χάνει την ελαστικότητα του με την πάροδο του χρόνου, ενώ ο ίδιος πιστεύει ότι το να φορέσετε το σουτιέν κατά τη διάρκεια του ύπνου ελάχιστη θετική επίδραση μπορεί να έχει ως προς την πρόληψη. Είναι μάλιστα περιττό.

Για το συγκεκριμένο θέμα έχουν μιλήσει κι άλλοι ειδικοί στην dailymail, όπως για παράδειγμα ο καθηγητής Μόκμπελ, που σημείωσε, ότι το σουτιέν που φοριέται κατά τη διάρκεια του ύπνου επηρεάζει τη φυσιολογία του στήθους. Μπορεί να επηρεάσει την ροή του αίματος και το λεμφικό σύστημα και στη χειρότερη περίπτωση να οδηγήσει σε χρόνια φλεγμονή, οίδημα (κατακράτηση υγρών) και δυσφορία.

Με απομάκρυναν οι μπράβοι, οι αστυνόμοι και οι φύλακες !!! Απείλησαν να συλλάβουν γυναίκα καρκινοπαθή επειδή ήθελε να δει τον πρωθυπουργό

Στο τσακ γλύτωσε τη σύλληψη, λόγω της επιμονής της να συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό η συριανή καρκινοπαθής Ελένη Ρούσσου σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Αλβέρτη στο logotypos.gr

Στον εισαγγελέα προσφεύγει η συριανή καρκινοπαθής Ελένη Ρούσσου καθώς θεωρεί εμπαιγμό την αντιμετώπισή της  από το ΚΕΠΑ.
Χθες το βράδυ είχε συνάντηση με τον Γ.Γ. Γραμματέα της ΓΣΕΕ Νίκο Κουτσούκη, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περίπτωσή της. Μάλιστα της ζήτησε να του προσκομίσει αντίγραφα όλων των εξετάσεων καθώς και των ενεργειών στις οποίες έχει προβεί προκειμένου σε συναντήσεις με αρμόδια στελέχη των υπουργείων να επιδιώξει μια ευνοϊκή εξέλιξη της υπόθεσής της.
Με δηλώσεις της στο logotypos.gr  η κα Ρούσσου εμφανίζεται αποφασισμένη να παλέψει με όλες τις δυνάμεις της για την επιβίωσή της, κάνοντας σαφές ότι θα ξαναβγεί στους δρόμους της Ερμούπολης να πουλά τις χειροποίητες δημιουργίες της ακόμη και στερούμενη νόμιμης αδείας, αν χρειαστεί.
Περιγράφει  με μελανά χρώματα την αντιμετώπισή της στις αρμόδιες υπηρεσίες και υπουργεία κατά την διάρκεια του πρόσφατου ταξιδιού στην Αθήνα όπου πέρασε για μια ακόμη φορά από Επιτροπή του ΚΕΠΑ, κάνοντας γνωστό ότι λίγο έλειψε να την συλλάβουν έξω από το Μαξίμου, λόγω της επιμονής της να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό.
Ειδικότερα, αναφέρει: «Ήδη πήγα σήμερα (σ.σ. 31-01-2017) στην εισαγγελέα και αύριο θα πάω να της καταθέσω το χαρτί που μου ζήτησε, στο οποίο της γράφω αναλυτικά τι γίνεται.  Της ζήτησα  να με βοηθήσει γιατί εγώ είμαι πάρα πολύ κουρασμένη και δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο, και πλέον νομίζω ότι θα αναλάβει εκείνη τη συνέχεια» δήλωσε στο logotypos.gr λίγη ώρα μετά τη συνάντησή της με τον ΓΓ της ΓΣΕΕ.
Στο ερώτημα αν αισθάνεται αισιόδοξη ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα με την παρέμβαση της εισαγγελέα απάντησε: «Κατάλαβε το πρόβλημά μου, και μάλιστα γύρισε και μου είπε:  “Αν είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσες  συντάξεις μαϊμού και να μην σου δίνουν εσένα την αναπηρική σύνταξη που δικαιούσαι”. Λέω, ναι το ξέρω και γι’ αυτό το παλεύω, και μέχρι τώρα το παλεύω».
Όπως λέει, το τελευταίο της ταξίδι στην Αθήνα την κούρασε πάρα πολύ και μάλιστα λίγο έλειψε να μπει στη φυλακή λόγω της επιμονής της να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό: «Είμαι πάρα πολύ κουρασμένη, το ταξίδι μου στην Αθήνα με κούρασε πάρα πολύ γιατί πήγα σε πάρα πολλά υπουργεία, στο Μαξίμου όπου κόντεψα να πάω και φυλακή γιατί επέμενα να δω τον Πρωθυπουργό. Με απομάκρυναν οι μπράβοι, οι αστυνόμοι και οι φύλακες. Ήταν πολλά κανάλια εκεί πέρα και μου είπαν ότι αν το συνεχίσω θα με βάλουν φυλακή.  Μετά πήγα στο υπουργείο Εργασίας. Κι εκεί η ίδια αντιμετώπιση. Γενικά δεν μπορείς να δεις άνθρωπο εκεί πέρα» τονίζει.
Η προσφυγή της στην Εισαγγελέα, απώτερο στόχο έχει να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες των γιατρών που την εξέτασαν στο ΚΕΠΑ και όπως ισχυρίζεται δεν έβαλαν τις υπογραφές τους στο χαρτί που της παραδόθηκε: «Ναι φυσικά. Να δουν, γιατί οι γιατροί μου δίνουν 75, 65, 50… 20% αναπηρία. Κι εκείνη (σ.σ. Εισαγγελέας) απόρησε γιατί το ποσοστό ανεβοκατεβαίνει. Τι γίνεται και συμβαίνει αυτό. Δηλαδή, σίγουρα είμαι γι’ αυτούς ποσοστό πλέον, αλλά δεν μπορεί από 67%… να έχω κάνει τόσο αγώνα και να με πάνε πάλι στο 60%. Με αυτό το ποσοστό δεν δικαιούσαι τίποτα. Το τελευταίο χαρτί που μου έδωσαν, τα ονόματα των γιατρών δεν τα είχε. Μόνο με εισαγγελική παρέμβαση μου είπαν… κανονικά έπρεπε να έχει όλες τις υπογραφές των γιατρών αλλά δεν υπογράφουν… Δεν ξέρω τον λόγο. Δεν ρώτησα την εισαγγελέα αν είναι επιλήψιμο αυτό, ωστόσο εκείνη  έχει σκοπό να το κοιτάξει. Αν πουν την ημερομηνία που πέρασα για εξετάσεις μπορούν να δουν ποιοι ήταν οι γιατροί».
Λόγω της νέας μείωσης του ποσοστού αναπηρίας της, η κ. Ρούσσου αναζητά τρόπους για να επιβιώσει οικονομικά. Έτσι εμφανίζεται αποφασισμένη να πουλά τις χειροποίητες δημιουργίες της στους δρόμους ακόμη και χωρίς την  διασφάλιση της απαραίτητης άδεια, αν χρειαστεί: «Δεν μπορώ να μείνω έτσι. Οι λογαριασμοί τρέχουν, τα πάντα τρέχουν κι εγώ, μέχρι να αποφασίσουν πάλι ποτέ θα μου δώσουν 180-200 ευρώ της σύνταξής μου πρέπει να επιβιώσω. Αυτό μπορεί να πάει μέχρι και τον Μάρτιο… δεν ξέρω.  Έτσι. Θα βγω στον δρόμο και θα συνεχίσω να πουλάω αυτά που φτιάχνω. Τώρα τις Απόκριες θα βγω. Βέβαια είναι παράνομο. Το ξέρω, αλλά δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά. Πρέπει κι εγώ με κάποιο τρόπο να πληρώσω τους λογαριασμούς μου και να συνεχίσω να ζω. Δεν βρίσκω άλλη λύση».
Αναφερόμενη στην στήριξη που της υποσχέθηκε ο ΓΓ της ΓΣΕΕ Νίκος Κουτσούκης είπε ότι για εκείνον θα είναι πιο εύκολο να μπει στα υπουργεία, εκφράζοντας την ελπίδα ότι κάτι μπορεί να κάνει: «Θέλω να πιστεύω, γιατί αν πάψω να πιστεύω πια… Πραγματικά δεν ξέρω, αισθάνομαι πολύ κουρασμένη, για αυτό. Θέλω τέλος να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που με στηρίζει μέχρι τώρα».

Η ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ!

Την ΕΡΤ κυρία Ακριβοπούλου την πληρώνουν όλοι οι Έλληνες: και οι πλούσιοι και οι φτωχοί και οι έχοντες τελειώσει πανεπιστήμιο και οι απόφοιτοι δημοτικού.
 Και οι έξυπνοι
και οι βλάκες.
Και έχοντες και οι μη.
 Θέλουμε δε θέλουμε.
Γι αυτό λοιπόν εκτός από τους ψηφοφόρους των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ , τηλεόραση βλέπουν και οι υπόλοιποι ΕΛΛΗΝΕΣ που τους πληρώνουν!
 Και από τους οποίους πολλοί ψηφίζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη που εσύ σάπιο μπανανόμηλο της δημοσιογραφίας, ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ και ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ.
Γιατί όλοι αυτοί που πληρώνουν ΕΡΤ και ΔΕΝ ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ, δε γουστάρουν να σε ακούνε...
Κατάλαβες ΝΦΔ της δημοσιογραφίας;
Χοντροκέφαλη ε χοντροκέφαλη....
Πάνε με το φίλο σου να κάνεις κανάλι ωρε....

ΒΙΝΤΕΟ - Φάρσα για λίγους! Έστειλε στην κοπέλα του το μήνυμα που ήθελε να στείλει στην ερωμένη


xzcvsdfghjkl
Ενας νεαρός έστειλε κατά… λάθος στην κοπέλα του, ενώ εκείνη στεκόταν ημίγυμνη στο κρεβάτι και χαλάρωνε, το μήνυμα που ήθελε να στείλει στην ερωμένη του. 
Η αντίδρασή της;

Απόλυτα φυσιολογική.
Μάζεψε τα πράγματά της για να φύγει.
Η αντίδρασή του;
Της είπε πως έκανε φάρσα.
Δείτε το βίντεο…

Η ΔΗΛΩΣΗ ΦΙΛΗ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ !!!Δημήτρης Καμμένος για ΣΥΡΙΖΑ: Θέλω απάντηση - Να μας πουν εδώ και τώρα αν μας θέλουν!


Δημήτρης Καμμένος για ΣΥΡΙΖΑ: Θέλω απάντηση - Να μας πουν εδώ και τώρα αν μας θέλουν!

Πυρά κατά του Νίκου Φίλη εξαπέλυσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, ζητώντας παράλληλα,  ξεκάθαρη τοποθέτηση από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με το αν επιθυμεί ή όχι την συνεργασία στην κυβέρνηση με το κόμμα του.
«Εγώ θέλω απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ. Να πάρουν ξεκάθαρη θέση και να μας πούνε τι θέλουν, διότι έχουμε ρίξει πολύ δουλειά και ιδρώτα. Δεν θα ήθελα να συνεχίσει να υπάρχει αυτό το υπονοούμενο», δήλωσε, λέγοντας πως είχε συνεννοηθεί πριν με τον υπουργό Εθνικής Αμυνας Πάνο Καμμένο.
«Αυτό αποτελεί προβληματισμό ολόκληρης της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ και πριν κάνω αυτές τις δηλώσεις, ήρθα σε συνεννόηση με τον Πάνο (σ.σ Καμμένο) και του είπα, δεν γίνεται. Δεν ανέχομαι να ξαναμπώ και να τους κοιτάω στα μάτια μέσα στο Κοινοβούλιο και να ξέρω ότι δεν με θέλουν».
«Η δήλωση του κ. Φίλη με προσβάλλει πάρα πολύ ως άνθρωπο κι ως προσωπικότητα αλλά και όλη την κοινοβουλευτική ομάδα των Ελλήνων που έχουμε στηρίξει την κυβέρνηση και έχουμε βάλει πλάτη. Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αυτή η σιγή αυτές τις μέρες και δεν ξέρω βέβαια αν κατάλαβε και ίδιος τι είπε. Εδώ γίνεται χαμός με την αξιολόγηση και εμείς ασχολούμαστε με τα βρώμικα του Φίλη», είπε χαρακτηριστικά, για τις τοποθετήσεις του πρώην υπουργού Παιδείας, σχετικά με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

ΣΤΑ 4 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ! Ζαχαριάδης: Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσουν το νέο πακέτο μέτρων για το ..καλό της χώρας !

«Θέλουμε μια οικονομική βιώσιμη συμφωνία με την μεγαλύτερη δυνατή ρύθμιση του χρέους», δήλωσε ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο «Ε», τόνισε ακόμη ότι «το νέο πακέτο μέτρων θα το ψηφίσουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για το καλό της χώρας».

Σε ό,τι αφορά τις απόψεις που εξέφρασε ο Νίκος Φίλης, ο κ. Ζαχαριάδης δήλωσε ότι δεν συμφωνεί με αυτές. «Σε αυτά τα δύο χρόνια κυβέρνησης έχουν γίνει πολλά πράγματα, πιάσαμε μακρο-οικονομικούς στόχους και έχουν γίνει μεταρρυθμίσεις», πρόσθεσε.

ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2017 - ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

 Σε εξέλιξη βρίσκεται η νυχτερινή παρέλαση  στα πλαίσια των εκδηλώσεων τοου Καλαματιανού Καρναβαλιού 2017 την  παρουσίαση έχει ο  Σάββας Πούμπουρας ενώ θα ακολουθήσει συναυλία με το συγκρότημα "48 ΩΡΕΣ"

«Εάν σκηνοθετούσα Αριστοφάνη θα έκανα πρωταγωνιστές σημερινούς υπουργούς»

Η Νάντια Γιαννακοπούλου είναι μια νέα πολιτικός, μάχιμη δικηγόρος και μητέρα τριών παιδιών. Πέρασε από τη θέση του βουλευτή όταν το ΠΑΣΟΚ κέρδισε τις εκλο - γές του 2009 σχηματίζοντας αυτοδύναμη κυβέρνηση.
 Την τελευταία από τότε μέχρι σήμερα. Στην πορεία στην συγκυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου έγινε Γενική Γραμματέας.
Σήμερα εκτελεί καθήκοντα αναπληρώτριας εκπροσώπου τύπου του ΠΑΣΟΚ.
Μιλώντας στην KARFITSA αναφέρεται στην διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους δανειστές που ακόμα δεν έχει «κλείσει», τον σύζυγό της, γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη Μάξιμο Μουμούρη και αποκαλύπτει με ποιον υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ θα έπινε... άνετα καφέ!

Oι πυροσβέστες προειδοποιούν: Μη μιμείστε σκηνές από τις "50 αποχρώσεις του Γκρι"

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου παρουσίασε στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία η επιτυχία της ταινίας «Οι 50 αποχρώσεις του γκρι» έχει οδηγήσει σε αύξηση των κλήσεων έκτακτης ανάγκης για ανθρώπους παγιδευμένους σε χειροπέδες αλλά και σε άλλα αντικείμενα που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια των sex games.
Οι πυροσβέστες προειδοποιούν τα "ενθουσιώδη ζευγάρια" να είναι πολύ προσεκτικά, ώστε να αποφευχθούν «άβολες καταστάσεις» για όλους. Την περίοδο 2014-15 οι παρεμβάσεις της υπηρεσίας για απεγκλωβισμό από κλειδωμένες χειροπέδες ήταν μόλις 15, αλλά όταν προβλήθηκε η πρώτη ταινία οι περιπτώσεις διπλασιάστηκαν.
Εκτός από αυτές τις κλήσεις, η Πυροσβεστική παρενέβη επίσης εννέα φορές για να βοηθήσει άντρες με σφηνωμένο cock ring στο πέος τους, όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η υπηρεσία.   Η ανακοίνωση αυτή έρχεται να κρούσει τον κώδωνα, με αφορμή την κυκλοφορία του δεύτερου μέρους της ταινίας. Σε αυτή καλούνται οι Λονδρέζοι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, όταν δοκιμάζουν νέες σεξουαλικές στρατηγικές, ιδιαίτερα αν έχουν δει αυτή την ταινία.
Κι αν δεν πείθει αυτή η παραίνεση, η Πυροσβεστική υπενθυμίζει ότι κάθε τέτοια παρέμβαση της χρεώνει τους φορολογούμενους με 375 ευρώ.

Κι άλλη αυτοκτονία στην Πάτρα: 53χρονη κρεμάστηκε στο σπίτι της

Τέλος στη ζωή της έβαλε μια γυναίκα στο σπίτι της, στα Καμίνια Αχαϊας.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, η άτυχη 53χρονη βρέθηκε απαγχονισμένη, γύρω στις 10 το πρωί του Σαββάτου, από οικείους της, οι οποίοι έσπευσαν να ειδοποιήσουν το ΕΚΑΒ.

Παρά τις προσπάθειες του πληρώματος του ασθενοφόρου που έσπευσε στην περιοχή, δεν κατέστη δυνατόν να επανέλθει στη ζωή.

Τα αίτια που την οδήγησαν να βάλει τέλος στη ζωή της παραμένουν άγνωστα.

Ερευνα για το περιστατικό διενεργούν άνδρες της Ασφάλειας Πατρών.



patrastimes.gr

Το ελληνικό παντοπωλείο που ξετρελαίνει τη Νέα Υόρκη

Γεννήθηκε στο χωριό Ρουπακιάς της Λευκάδας.
Ο Γιάννης Ζωιτάς μεγάλωσε με έξι αδέρφια και δεν έχει ξεχάσει ποτέ πως στο σπίτι δεν υπήρχε πολύ φαγητό. 
Όταν τελείωσε το δημοτικό σταμάτησε το σχολείο και βοήθησε τον πατέρα του στα κτήματα.
Όταν έγινε 26 έφυγε ως μετανάστης για τις ΗΠΑ. Ξεκίνησε να δουλεύει στο Μανχάταν, σε ένα μικρό μπακάλικο στην συμβολή των οδών Μπρόντγουεϊ και 110ης οδού, που έσφυζε από πελατεία. Κάποια στιγμή αποφάσισε να το αγοράσει, δίνοντας προκαταβολή και δίνοντας σε δόσεις το υπόλοιπό αντίτιμο. Το ονόμασε «Westside Market». Το κατάστημα μεγάλωσε, όταν αγόρασε το άδειο διπλανό μπαρ αλλά και μια πρώην τράπεζα.
​​


Το πρώτο του παντοπωλείο ήταν έτοιμο το 1977. Σήμερα,40 χρόνια μετά, έχει 5 καταστήματα στην μητρόπολη του κόσμου, την Νέα Υόρκη. Πριν από δυο χρόνια, η ιστορία του καθώς και αυτής, της αλυσίδας πλέον, των καταστημάτων του, έγιναν θέμα στην εφημερίδα «New York Times». Από τότε η πελατεία τους έχει αυξηθεί, ενώ μαζί με την σύζυγό του Μαρία, έχουν επεκτείνει και την εμβέλεια της ποικιλίας των προϊόντων τους.

Το κατάστημα της 110ης οδού έχει περισσότερα από 20.000 προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων 48 ποικιλιών αυγού, γάλα καρύδας και πάνω από 250 είδη μπύρας. Ο Γιάννης Ζωιτάς, που έχει πλέον το παρατσούκλι «Big John», είναι φανατικός των φρέσκων προϊόντων. Η γυναίκα του όταν σταμάτησε να μαγειρεύει για την οικογένεια, όταν τα παιδιά πήγαν στο κολέγιο, πρότεινε να πουλάνε το cheesecake της στο μαγαζί. Αν και ο «Big John» δίστασε αρχικά, το cheesecake της Κυρίας Μαρίας έγινε ανάρπαστο. Από τότε τα καταστήματα πουλάνε και ζεστά φαγητά που τα μαγειρεύει η ίδια.
Τα φαγητά της πουλάνε τόσο πολύ, που τώρα η οικογένεια αποφάσισε να κάνει και catering. Η οικογενειακή επιχείρηση, αυτό το ελληνικό παντοπωλείο στην καρδιά της Νέας Υόρκης, ανθεί και γίνεται ακόμα και καλύτερο, διαφημίζοντας την Ελλάδα και τα προϊόντα της.

 womantoc.gr

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ TSIM BOOKY! Γιατί τρόλαρε τους δημοσιογράφους

Ο ομογενής από την Αυστραλία που έγινε viral.

Κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ για τις κινητοποιήσεις των οδηγών ταξί στη Μελβούρνη, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις αλλαγές των αδειών στα ταξί, ο δημοσιογράφος πήρε δήλωση από τον Έλληνα ταξιτζή, που ανέφερε πως ονομάζεται… Tsim Booky!
To πραγματικό όνομα του ομογενή οδηγού ταξί που πρωταγωνίστησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι… Γιάννης Καμπούκος!
Ο κ. Κουμπούκος παραχώρησε συνέντευξή σε δύο από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα της Αυστραλίας, το Κανάλι 9 και το Κανάλι 7.
«Όλοι γελάγανε, αλλά μου είπαν ‘’καλά τους έκανες’’» είπε μεταξύ άλλων ο ταξιτζής Γιάννης Καμπούκος, σε ραδιοφωνικό σταθμό.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – Γιατί κλείνουν οι εφορίες στην Αττική


Eforia_AgioiAnargyroi

«Ξέμειναν από καύσιμα» οι εφορίες και οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αποκλεισμούς των κτιρίων των ΔΟΥ που δεν θερμαίνονται, αρχής γενομένης από την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου και την ΔΟΥ Αγ. Αναργύρων ενώ την Τρίτη το «ραντεβού» δίνεται στη Δ.Ο.Υ Καλλιθέας.
Όπως ανακοίνωσε ο Σύλλογος Εφοριακών της Αττικής «τα προβλήματα των φορολογικών υπηρεσιών που σχετίζονται με την καθημερινή τους λειτουργία (έλλειψη προσωπικού, υλικοτεχνική υποδομή, μηχανοργάνωση, αναλώσιμα υλικά κλπ) είναι γνωστά. Η κατάσταση αυτή όχι μόνο δεν βελτιώνεται, αλλά αντίθετα προστίθενται νέα προβλήματα που, σε πλήθος περιπτώσεων, καθιστούν αδύνατη την λειτουργία των υπηρεσιών μας.
Τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα η λειτουργία μεγάλου αριθμού υπηρεσιών χωρίς θέρμανση κι η ύπαρξη απαράδεκτων και επικίνδυνων συνθηκών για εργαζομένους και φορολογούμενους.
Είναι προφανές ότι η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί. Οι μέχρι τώρα διαβεβαιώσεις της πολιτικής και υπηρεσιακής ηγεσίας του ΥΠ.ΟΙΚ. αποδεικνύονται κενές περιεχομένου, γιατί… προφανώς επενδύουν για την επίλυση του προβλήματος στην έλευση του καλοκαιριού.
Ως πρώτη αντίδραση στην απαράδεκτη αυτή κατάσταση ο Σύλλογός μας αποφάσισε να προχωρήσει σε 2ωρο αποκλεισμό υπηρεσιών που για μεγάλο χρονικό διάστημα λειτουργούν χωρίς θέρμανση.
Συγκεκριμένα προγραμματίζονται αρχικά κινητοποιήσεις για τη Δευτέρα 20.2.2017 στη Δ.Ο.Υ Αγίων Αναργύρων και για την Τρίτη 21.2.2017 στη Δ.Ο.Υ Καλλιθέας.
Οι κινητοποιήσεις θα ενταθούν το επόμενο χρονικό διάστημα και για όσο οι υπεύθυνοι αποποιούνται των ευθυνών τους».

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ! Δείτε τα ποσά που παίρνουν οι διάσημοι και ο Τανιμανίδης στο «Survivor»


survivor-skai0-750x400_0

Εδώ που τα λέμε είναι λογικό κάποιος να αφήνει το σπίτι του για να πάει στην άλλη άκρη του κόσμου για… δουλειά. Γιατί όπως και να το κάνουμε τοSurvivor είναι δουλειά και όποιος νομίζει ότι έχουν πάει για την πλάκα τους κάνουν λάθος.

Πρόκειται για ένα reality show, που οι παίχτες, επώνυμοι και μη, προσπαθούν να κερδίσουν το έπαθλο των 100.000 ευρώ.
Άρα είναι λογικό, όταν σε στέλνουν τόσο μακριά για να ζήσεις για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, να σε αποζημιώνουν και ανάλογα και ειδικά αν είσαι διάσημος.
Φαίνεται λοιπόν πως οΣΚΑΙ έκρινε ότι οι συγκεκριμένοι επώνυμοι είναι αρκετά δημοφιλείς στην Ελλάδα, άρα μπορούν να σηκώσουν στους ώμους τους το τηλεοπτικό βάρος μια εκπομπής.
Πόσα χρήματα όμως παίρνουν οι επώνυμοι για να βρίσκονται στην Δομινικανή Δημοκρατία;
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του περιοδικού youweekly, οι επώνυμοι παίχτες του Survivor, κερδίζουν για την συμμετοχή τους στο παιχνίδι κάθε εβδομάδα 2.000 ευρώ!
Δηλαδή 8.000 ευρώ το μήνα!
Πραγματικά ένα μεγάλο ποσό! Ειδικά για τις εποχές που ζούμε.
Χρήματα μάλιστα που ίσως οι «διάσημοι» που είναι στο παιχνίδι να μην το έβγαζαν στην πραγματική ζωή! Για αυτό άλλωστε και πήγαν.
Όσο για τον παρουσιαστή, Σάκη Τανιμανίδη, σύμφωνα πάντα με το youweekly, για κάθε επεισόδιο του Survivor που προβάλει ο ΣΚΑΙ, κερδίζει το ποσό των… 5.000 ευρώ!
Δηλαδή, δεδομένου του ότι ο ΣΚΑΙ θα προβάλει 4 επεισόδια την εβδομάδα, δηλαδή 16 το μήνα, ο Σάκης Τανιμανίδης θα κερδίζει 80.000 ευρώ το μήνα!

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Μνημόσυνο Μακαριστού Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσοστόμου Θέμελη

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017, η Ιερά Μητρόπολις Μεσσηνίας θα τελέσει πολυαρχιερατικό Δεκαετές Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του Μακαριστού Μητροπολίτη Μεσσηνίας κυρού Χρυσοστόμου Θέμελη, στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού Καλαμάτας. Υπενθυμίζεται ότι ο Χρυσόστομος Θέμελης εκοιμήθη εν Κυρίω στις 28 Φεβρουαρίου 2007.
Θα τελεσθούν Όρθρος και Θεία Λειτουργία, όπου θα συμμετάσχουν οι Σεβ. Μητροπολίτες, Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος, Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, Καρθαγένης κ. Μελέτιος και Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος.
Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας, θα τελεσθεί το Μνημόσυνο και στη συνέχεια Τρισάγιο επί του Τάφου του αειμνήστου Μητροπολίτου.
Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Ε. Νίκας, με αφορμή την επέτειο της τελευτής του Μακαριστού Μητροπολίτη, έκανε την εξής δήλωση: «Θυμόμαστε το Μακαριστό Μητροπολίτη Μεσσηνίας κυρό Χρυσόστομο Θέμελη με αγάπη. Τον θυμόμαστε για το εκκλησιαστικό του ήθος, το πνευματικό του ύψος, το ασκητικό του φρόνημα, τον άλατι ηρτυμένω λόγο του, την προσφορά του επί 42 χρόνια ως Μητροπολίτη στο λαό της Καλαμάτας και της Μεσσηνίας, αλλά και παλαιότερα ως Πρωτοσυγκέλλου. Διακόνησε το λαό μας με αγάπη και αφοσίωση, με αποκορύφωμα την περίοδο των σεισμών, αναδειχθείς σε στοργικό πατέρα όλων. Ας είναι η μνήμη του αιωνία!».

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Την Δευτέρα 20/2 και την Τρίτη 21/2. 

Το Εργαστήριο Αρχαίας Ρητορικής και Δραματικής Τέχνης του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Πελοποννήσου – Π.Ε. Μεσσηνίας, τον Υπεύθυνο Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων Δευτεροβάθμιας, και τις Σχολικές Συμβούλους Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, ανοικτά σεμινάρια Ρητορικής τέχνης, στο πλαίσιο της προώθησης της ρητορικής στην εκπαίδευση όλων των βαθμίδων, καθώς και της ενίσχυσης για την υλοποίηση των 2ων Μαθητικών Αγώνων Ρητορικής Περιφερείας Πελοποννήσου:
1. ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017: Κριτήρια Αξιολόγησης σε όλα τα αγωνίσματα ρητορικής (ανάγνωση, αυθόρμητος λόγος, προτρεπτικός λόγος, διττοί λόγοι) – Προβολή βιντεοσκοπημένων αγωνισμάτων και συζήτηση, ώρα 5-8 μ.μ. Ομιλήτρια: κ. Φωτεινή Εγγλέζου
2. ΤΡΙΤΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017: «Τα παιδιά μικροί ρήτορες» - Παιχνίδια ρητορικής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, ώρα: 5-8 μ.μ. Ομιλήτρια κ. Φωτεινή Εγγλέζου
Τα σεμινάρια θα λάβουν χώρα στο Αμφιθέατρο "Ν.Πολίτης" της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Καλαμάτα.
Βεβαιώσεις θα δοθούν κατά τη λήξη κάθε σεμιναρίου
Συντονίστρια είναι η κ. Ελένη Βολονάκη, Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Εργαστηρίου Αρχαίας Ρητορικής και Δραματικής Τέχνης, Τμήμα Φιλολογίας.

Πηλιορείτικο σπετζοφάϊ για την αποκριά

Το σπετζοφάϊ είναι Πηλιορείτικο φαγητό. 
Εκδοχές υπάρχουν πολλές. 
Λόγω ημέρας προτείνουμε μία, από τη σελίδα του master chef  Άκη Πετρετζίκη, για να μπορούν να το βρουν εύκολα οι νοικοκυρές.
Θα χρειαστούμε:
4 λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε ροδέλες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο
3 πράσινες πιπεριές χοντροκομμένες
1 κόκκινη πιπεριά χοντροκομμένη
1 κονσέρβα κονκασέ ντομάτας
1κ.σ πελτέ
ελαιόλαδο
1 ποτηράκι του κρασιού κόκκινο κρασί
αλάτι
πιπέρι
μπούκοβο
1 φύλλο δάφνης
1 κ.γλ. ζάχαρη
2 κρεμμυδάκια φρέσκα για το γαρνίρισμα
1 ματσάκι μαϊντανό χοντροκομμένο
Ανάλογα με την όρεξη ή τα …χούγια προσθέτουμε ή αφαιρούμε λίγα από τα μπαχαρικά. Ή να μειώσουμε λίγο τις καυτερές πιπεριές.
 Η εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά, σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο το λουκάνικο να πάρει καλό χρώμα και το αποσύρουμε σε ένα πιάτο. Στη συνέχεια ρίχνουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τον πελτέ και τα σοτάρουμε καλά. Ρίχνουμε τις πιπεριές και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Σβήνουμε με το κρασί, περιμένουμε να εξατμιστεί και στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζάχαρη, το κονκασέ ντομάτας, τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά και μαγειρεύουμε για 15-20 λεπτά σε μέτρια φωτιά ή μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές. Προσθέτουμε τα λουκάνικα και συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρι το φαγητό να μείνει με τη σάλτσα του.
Σερβίρουμε με το φρέσκο κρεμμυδάκι από πάνω και μπόλικο ψωμί.
Επίσης ωραίος συνδυασμός είναι και το γιαούρτι.

Πλαίσιο προτάσεων για τους δασικούς χάρτες από το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας – Προσωρινή αναστολή, να καταργηθούν τα τέλη

Την άμεση παρέμβαση της πολιτείας για νομοθετική ρύθμιση σχετικά με τα προβλήματα που ανέκυψαν από την ανάρτηση των δασικών χαρτών, μέσα από μια σειρά προτάσεων που προέκυψαν έπειτα από ευρεία συζήτηση, ζητά το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας, όπως αποφάσισε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση.
«Πρέπει να αρθούν οι αδικίες που έχουν οι δασικοί χάρτες και να μην λειτουργεί αποτρεπτικά στους πολίτες να υποβάλλουν τις αντιρρήσεις τους. Θέλουμε να διαμορφωθεί ένα θεσμικό πλαίσιο υπέρ των πολιτών, όχι εναντίον τους» διεμήνυσε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, μιλώντας για το σοβαρό θέμα που έχει προκύψει με την ανάρτηση των δασικών χαρτών και την προθεσμία των δύο μόλις μηνών που έχουν δοθεί για τις όποιες αντιρρήσεις, φυσικά με υψηλό οικονομικό τέλος.
Στη συνεδρίαση παρέστησαν Δήμαρχοι και εκπρόσωποι Δήμων, Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Τεχνικών Επιμελητηρίων Δυτικής Ελλάδας και Αιτωλοακαρνανίας, ΓΕΩΤΕΕ, Γενικών Διευθύνσεων Δασών, Δασαρχείων, ομάδων παραγωγών και αγροτικών συλλόγων και κατά τη διάρκεια αυτής, τέθηκαν οι βασικοί προβληματισμοί που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες, ενώ διαμορφώθηκε και το τελικό κείμενο των προτάσεων που θα σταλεί στην κυβέρνηση, ώστε να υπάρξει σχετική νομοθετική ρύθμιση.
«Με μια τέτοια απόφαση που έλαβε το κράτος δίχως να υπολογίσει τις τοπικές κοινωνίες, το μόνο που προκάλεσε είναι αναστάτωση. Και σήμερα για αυτό το λόγο φέραμε το θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο, για να ακουστεί η φωνή τους», συμπλήρωσε ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας.
Την εισήγηση του θέματος έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Παναγιώτης Μπράμος, ο οποίος τόνισε πως «η ανάρτηση των δασικών χαρτών είναι σίγουρα ένα εργαλείο που θα προστατεύσει το δασικό πλούτο, όμως ό,τι έχει αναρτηθεί τώρα περιέχει πλείστες ανακρίβειες και απεικονίσεις που δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα».
Από την πλευρά του ο Περιφερειακός Σύμβουλος Σάββας Αυγέρης, που είχε οριστεί ως ειδικός αγορητής σημείωσε: «Η συγκεκριμένη αποτύπωση δεν ανταποκρίνεται στην αγροτοκτηνοτροφική δραστηριότητα που αναπτύχθηκε στην Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες μετά τον πόλεμο. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε να χάσουν τις περιουσίες τους οι συμπολίτες μας».

Κύρια σημεία προβληματισμού
Ο προβληματισμός εντοπίζεται κυρίως στα εξής σημεία:
- Η κατάρτιση των δασικών χαρτών εδράζεται στη χρήση και αντιπαραβολή φωτογραφικών/φωτογραμμετρικών αποτυπώσεων από το 1945, μιας περιόδου που ήταν μετά την έξοδο της χώρας από την κατοχή, καθώς και το 2007. Κάτι που σημαίνει πως δεν μπορεί να επιλέγεται να επανέλθουμε σήμερα στην τότε εποχή.
- Είναι προβληματικός ο χαρακτηρισμός εκτάσεων που εμφαίνονται ως δασικές και υπάρχει ασυμφωνία με τις αποτυπώσεις των αεροφωτογραφιών. Ενδεικτικός είναι ο χαρακτηρισμός εκτάσεων ιδιαίτερα μεγάλης επιφάνειας ως αναδασωτέων, εκ των οποίων οι περισσότερες εμφανίζουν αγροτική μορφή και στις δύο αεροφωτογραφίες.
- Στις περιοχές της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας παρατηρούνται αρκετές ανακρίβειες και παραλείψεις αναφορικά με την αποτύπωση της μορφής και της χρήσης σημαντικών εκτάσεων γης. Συγκεκριμένα, στην περίπτωση της Ηλείας από συνολική έκταση 2,6 εκατομμυρίων στρεμμάτων έκταση περίπου 720.000 στρεμμάτων έχει κηρυχθεί ως αναδασωτέα από την πυρκαγιά του 2007.
- Είναι ιδιαίτερα πιεστική η μόλις δίμηνη προθεσμία που προβλέπεται για την υποβολή αντιρρήσεων κατά των αναρτημένων δασικών χαρτών.
- Ο χαρακτήρας του μέτρου φέρεται να είναι εισπρακτικός και λειτουργεί αποτρεπτικά από το να υποβάλλουν τις αντιρρήσεις τους οι πολίτες, αφού υπάρχει υποχρεωτική δαπάνη για αυτό.
- Χρήζει ιδιαίτερης επισήμανσης ο κίνδυνος από τη μεταβολή του χαρακτηρισμού μιας ήδη χρησιμοποιούμενης ως αγροτικής έκτασης σε δασική, για απώλεια χορηγούμενων ή χορηγηθεισών επιδοτήσεων και ενισχύσεων.  Είναι προφανές ότι μια τέτοια εξέλιξη θα επέφερε καταστροφικές συνέπειες για την αγροτική οικονομία και παραγωγή.


Κείμενο Προτάσεων
Το τελικό κείμενο περιλαμβάνει συγκεκριμένες προτάσεις για τη διαδικασία αυτή και ειδικότερα:
1.       Να ανασταλεί προσωρινά η διαδικασία αναρτήσεως και κυρώσεως των δασικών χαρτών έως ότου αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά από το αρμόδιο Υπουργείο τα ανωτέρω εκτεθέντα και πολλαπλώς προβληματικά σημεία που αφορούν τη θεματική αποτύπωση και τον ειδικότερο χαρακτήρα των αποτυπούμενων εκτάσεων γης στις περιοχές της Περιφέρειάς μας.

2.       Σε διαφορετική περίπτωση να δοθεί επαρκής παράταση της προθεσμίας υποβολής αντιρρήσεων κατά των αναρτημένων δασικών χαρτών και η οποία θα επιτρέψει την κατάλληλη προετοιμασία των πολιτών σε συνεργασία με τους απαραίτητους επαγγελματίες.

3.       Να μη γίνει χρήση και να αποσυνδεθεί από την κατάρτιση των δασικών χαρτών η αποτύπωση της αεροφωτογραφίας του έτους 1945 καθ’ ότι δεν είναι αντιπροσωπευτική της διαχρονικής και αληθούς εμπράγματης κατάστασης και παράγει εσφαλμένη αντίληψη για τον χαρακτήρα σημαντικών εκτάσεων γης. Δια τούτο να αντικατασταθεί από την αεροφωτογραφία του έτους 1960 και η θεματική αποτύπωση να διασυνδεθεί με την αποτύπωση στο πλαίσιο του Ο.Σ.Δ.Ε.

4.       Να πραγματοποιηθούν άμεσα οι αναγκαίες οίκοθεν διορθώσεις και τροποποιήσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου ώστε να συμπεριληφθούν στις αποτυπώσεις των δασικών χαρτών οι τελεσίδικες πράξεις χαρακτηρισμού, τα παραχωρητήρια του Δημοσίου, οι πράξεις εποικισμού, αναδασμού και διανομής, καθώς επίσης και να αντιπαραβληθούν οι αναδασωτέες εκτάσεις με τις αποτυπώσεις των αεροφωτογραφιών, ώστε να διαπιστωθεί η αληθής μορφή των εκτάσεων.

5.       Να καταργηθούν ή να μειωθούν σε απολύτως συμβολικό επίπεδο τα τέλη υποβολής αντιρρήσεων με ρητή πρόβλεψη αποδόσεώς τους στους πολίτες σε περίπτωση ευδοκιμήσεως των αντιρρήσεων, καθώς επίσης να ληφθεί ιδιαίτερη μέριμνα για την ατελή υποβολή αντιρρήσεων για κατοίκους ορεινών οικισμών.

6.       Να τροποποιηθεί η διαδικασία υποβολής αντιρρήσεων ώστε έκαστος πολίτης να υποβάλει συνολικά μία φορά αντιρρήσεις για όλες τις εκτάσεις και ιδιοκτησίες του που επηρεάζονται, με ανώτατο τέλος αντιρρήσεων

7.       Να υπάρξει υποστήριξη των δασικών υπηρεσιών με προσωπικό και πόρους, καθώς επίσης και συγκεκριμένη δεσμευτική προθεσμία της Διοίκησης για εξέταση και απάντηση επί των ενστάσεων.

8.       Να υπάρξει δυνατότητα εξαγοράς των εκτάσεων που έχουν αλλάξει χρήση γης (ΔΑ), χωρίς άδεια της Δασικής Υπηρεσίας, έναντι συμβολικού τιμήματος.

9.       Να υπάρξει ρύθμιση για σαφή διάκριση των δασωθέντων αγρών που δεν απώλεσαν τον χαρακτήρα τους, από τις δασικές εκτάσεις.

Δημοσκόπηση σοκ για ΣΥΡΙΖΑ:«Αλέξη πέφτουμε στην τρίτη θέση»

 
13 μονάδες μπροστά η ΝΔ

Η αξιωματική αντιπολίτευση συγκεντρώνει 27,2%, έναντι 14,2% του ΣΥΡΙΖΑ

 - Άνοδος κατά μία μονάδα για το ΠΑΣΟΚ 

Συναγερμός στο Μαξίμου : «Αλέξη πέφτουμε στην τρίτη θέση»

Κρυφές χρεώσεις στην κινητή τηλεφωνία

ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ "54";
ΠΡΟΣΟΧΗ :
Κατέβασες τραγούδι; «Κατέβαινε» και δύο ευρώ!

Θέλετε να κατεβάσετε το τραγούδι της Πάολα που μόλις έφθασε στο κινητό σας ή κάποιου άλλου καλλιτέχνη; 
Είτε θέλετε είτε όχι, θα χρεωθείτε με δύο ευρώ, όπως χρεώθηκαν εκατοντάδες χρήστες κινητών το τελευταίο διάστημα. 
Με αυθαίρετες οικονομικές χρεώσεις στον λογαριασμό της κινητής τους τηλεφωνίας βρέθηκαν το τελευταίο διάστημα εκατοντάδες Πατρινοί μέσω μηνυμάτων που δέχτηκαν στις συσκευές τους.
Πρόκειται για μηνύματα που ξεκινούν από το αριθμό 54 και τα οποία με τη λήψη τους, χρεώνουν αυτόματα τον παραλήπτη με δύο ευρώ στο λογαριασμό του. Σε πρώτη φάση, τα συγκεκριμένα μηνύματα ενημερώνουν τον συνδρομητή ότι έχει κατεβάσει ηλεκτρονικά διαδικτυακά παιχνίδια, καλώντας τον ταυτόχρονα με τον κωδικό που του παραθέτουν, να γίνει και συνδρομητής, με μηνιαίο κόστος 24,80. ευρώ. Οι περισσότεροι τα σβήνουν άμεσα, θεωρώντας ότι πρόκειται για μηνύματα ενημερωτικού-διαφημιστικού χαρακτήρα.
Σε άλλες περιπτώσεις, τα μηνύματα που φθάνουν στο κινητό ενημερώνουν τον κάτοχο ότι μπορεί, εφόσον ενεργοποιήσει συγκεκριμένο link, να κατεβάσει το τραγούδι του αγαπημένου του καλλιτέχνη. Και στις δύο περιπτώσεις που προαναφέραμε οι χρήστες έχουν χρεωθεί δύο ευρώ, ακόμα και εάν σβήσουν τα μηνύματα.
Η λυπητερή έρχεται στο τέλος του μήνα διότι εάν αθροιστούν τα μηνύματα αυτά σε μηνιαία βάση, προκύπτει ότι οι χρήστες πληρώνουν έναν δεύτερο αριθμό κινητού.
Η χρέωση δεν έχει καμία διάκριση είτε πρόκειται για σταθερή τηλεφωνία είτε για καρτοκινητή. Απλά, εάν πρόκειται για καρτοκινητή, γίνεται πιο γρήγορα αντιληπτή η χρέωση, διότι αφαιρούνται οι μονάδες άμεσα από την κάρτα του κατόχου.
Εκείνο που έχει διαπιστωθεί είναι ότι τα συγκεκριμένα μηνύματα προέρχονται από εταιρεία με έδρα στην Αθήνα στην οποία ήδη έχει επιβληθεί πρόστιμο δύο εκατομμυρίων ευρώ από την Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και που συνεχίζει ακάθεκτη την πρακτική της, προφανώς διότι οι εισπράξεις από τους λογαριασμούς είναι πολλαπλάσιες του προστίμου.
Παράγοντες εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, με τους οποίους συνομίλησε η «Π», επεσήμαιναν ότι μοναδική λύση για να αποφύγει κανείς τέτοιες ανεπιθύμητες χρεώσεις είναι η φραγή όλων των πενταψήφιων αριθμών. Κάτι στο οποίο έχουν καταφύγει αρκετοί χρήστες, στην προσπάθειά τους να αποφύγουν μελλοντικά παρόμοιες χρεώσεις με άλλο πρόσχημα.
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΤΡΙΒΕΣ
Μια άλλη πτυχή της συγκεκριμένης πρακτικής είναι τα σοβαρά οικογενειακά προβλήματα που προκαλούν τέτοιες χρεώσεις, μιας και ο σύζυγος ή η σύζυγος κατηγορείται για υπερκατανάλωση του χρόνου ομιλίας χωρίς να το έχει κάνει, μιας και άλλη εξήγηση σε πρώτη φάση δεν μπορεί να δοθεί.
Οι χρεώσεις αυτές έχουν γίνει και στις τρεις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και ειδικά την περίοδο των εορτών οι ουρές των παραπλανημένων καταναλωτών ήταν μεγάλες στα γκισέ των υποκαταστημάτων κινητής τηλεφωνίας.
Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι η συγκεκριμένη εταιρεία αλιεύει τα θύματά της μέσω συγκεκριμένης ιστοσελίδας με αθώο περιεχόμενο που οι χρήστες θεωρούν ότι μπορούν άφοβα να μπουν.
Τα μηνύματα που στη συνέχεια λαμβάνουν από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα θεωρούνται διαφημιστικά και αυτό είναι που κάνει δύσκολο τον εντοπισμό της κρυφής χρέωσης, διότι κανείς δεν υποψιάζεται ότι πρόκειται επί της ουσίας για υφαρπαγή χρημάτων χωρίς τη συναίνεση του καταναλωτή.


 dete.gr

Αχτσιόγλου και Τσακαλώτος στο στόχαστρο των πολιτών

Τα παράπονά σας στον... δήμαρχο λέγανε παλιά, όμως, η κυβέρνηση μετέφερε το βάρος των παραπόνων στον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη. 
Οι πολίτες έχουν παράπονα και μάλιστα πολλά και αυτό φάνηκε από τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα το υπουργείο Επικρατείας μέσα από την καινούρια ιστοσελίδα http://www.kathimerinotita.gov.gr.

Μέσα σε μόλις μια εβδομάδα λειτουργίας της νέας ηλεκτρονικής υπηρεσίας (9 – 16 Φεβρουαρίου 2017) υποβλήθηκαν στο σύστημα 862 θέματα, εκ των οποίων τα 839 αφορούσαν πραγματικά προβλήματα ή διορθωτικές προτάσεις και τα υπόλοιπα 23 τάσεις αρνητικής τοποθέτησης με διάφορα σχόλια.

Τη μερίδα του λέοντος αποσπούν τα θέματα που αφορούν το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το υπουργείο Οικονομικών για φορολογικές υποθέσεις και πληροφορίες συμμετοχής σε προγράμματα του ΕΣΠΑ και το υπουργείο Υγείας σχετικά με ελλείψεις σε ιατρικό/νοσηλευτικό προσωπικό.

Επίσης, σημαντικός αριθμός περιπτώσεων αφορά στην καθυστέρηση έκδοσης δικαστικών αποφάσεων, στην αποπληρωμή αποζημιώσεων αγροτών και πληγέντων από πάσης φύσεως καταστροφές, στη ρύθμιση πολεοδομικών ζητημάτων και στην πάταξη της εγκληματικότητας. Είναι αυτονόητο ότι ένα μεγάλο ποσοστό των αιτήσεων αφορά χρόνιες παθογένειες της δημόσιας διοίκησης που αυτή την περίοδο γίνονται προσπάθειες να περιοριστούν στο ελάχιστο.

Πιο αναλυτικά, βάσει της επεξεργασίας που έγινε, οι καταχωρήσεις ανά υπουργείο την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας της ιστοσελίδας έχουν ως εξής:
Αρμόδιο υπουργείο         Καταχωρήσεις   
Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης        274   
Οικονομικών        99   
Υγείας
         89   
Εσωτερικών          68   
Υποδομών και Μεταφορών          55   
Περιβάλλοντος και Ενέργειας           45   
Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων           43   
Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης           40   
Οικονομίας και Ανάπτυξης           25   
Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων           24   
Διοικητικής Ανασυγκρότησης          22   
Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων          19   
Μεταναστευτικής Πολιτικής           13   
Πολιτισμού και Αθλητισμού           6   
Εθνικής Άμυνας           5   
Εξωτερικών           4   
Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής          4   
Τουρισμού           4   
Σύνολο        839   

Όπως αναφέρεται, οι υπηρεσίες μας έχουν προωθήσει τα παραπάνω αιτήματα στις αρμόδιες υπηρεσίες και βρίσκονται σε άμεση επαφή με αυτές για να διευθετηθεί σε εύλογο διάστημα όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος των αιτημάτων.

Να υπενθυμίσουμε ότι η επικοινωνία των πολιτών, από τους οποίους ζητάμε τη συμβολή για τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους, γίνεταιμέσω της ιστοσελίδας http://www.kathimerinotita.gov.gr (με την υποβολής φόρμας) και μέσω email στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις kathimerinotita@ypep.gr,ypep.co@ypep.grκαι a.flampouraris@parliament.gr, χωρίς να χρειάζεται να ταλαιπωρούνται οι ενδιαφερόμενοι προσερχόμενοι στα γραφεία του υπουργείου Επικρατείας.

Για διευκρινήσεις, οι πολίτες μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα:

· 210 33 85 314
· 210 33 85 305
· 210 33 85 100

καθώς επίσης και στα φαξ:

· 210 33 85 317
· 210 33 85 210
· 210 33 85 109

Τέλος, να επισημανθεί ότι η εν λόγω υπηρεσία λειτουργεί ακόμη σε πιλοτική μορφή. Κατά την πλήρη λειτουργία της θα απασχολεί συνολικά 25 άτομα, που θα αποσπαστούν από άλλους τομείς της δημόσιας διοίκησης και δεν προβλέπεται να γίνει καμία νέα πρόσληψη. Οι σχετικές αιτήσεις ενδιαφέροντος έχουν ξεπεράσει ήδη τις 230.

Στο ΣτΕ θα κριθούν και πάλι οι προλήψεις καθαριστριών στα νοσοκομεία με ατομικές συμβάσεις


Στο ΣτΕ θα κριθούν και πάλι οι προλήψεις καθαριστριών στα νοσοκομεία με ατομικές συμβάσεις

Το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) με τη διαδικασία της πιλοτικής δίκης θα κρίνει το νέο νομοθετικό πλαίσιο για τις προσλήψεις προσωπικού στους τομείς καθαριότητας και εστίασης στα νοσοκομεία με ατομικές συμβάσεις εργασίας.
Όπως είναι γνωστό, το περασμένο έτος το ΣτΕ είχε μπλοκάρει τους διαγωνισμούς για την πρόσληψη καθαριστριών με ατομικές συμβάσεις εργασίας στα νοσοκομεία και τα εποπτευόμενα από το υπουργείο Υγείας νομικά πρόσωπα που πραγματοποιήθηκαν ή είχαν δρομολογηθεί να πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του άρθρου 97 του νόμου 4368/2016. Όμως, μετά τις αποφάσεις αυτές του ΣτΕ, άλλαξε το νομοθετικό πλαίσιο.
Κατόπιν αυτού, μετά τη σχετική αίτηση εταιρείας δύο υποθέσεις εισήχθησαν στο Γ΄Τμήμα του ΣτΕ για να κριθούν με τη διαδικασία της πιλοτικής δίκης (νόμος 3900/2010) και υπό το νέο νομοθετικό καθεστώς του νόμου 4430/2016.
Αναλυτικότερα, προσβάλλεται η έγκριση έκδοσης προκήρυξης για την πρόσληψη προσωπικού με σύναψη ατομικών συμβάσεων εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (24 μηνών), κατ' εφαρμογή του ν. 4430/2016 για τις ανάγκες εστίασης και σίτισης του νοσοκομείου «Ο Ευαγγελισμός».
Επίσης, προσβάλλεται η έγκριση σύναψης 35 ατομικών συμβάσεων εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τις ανάγκες καθαριότητας των εσωτερικών χώρων και του περιβάλλοντος χώρου του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς "Οι 'Αγιοι Ανάργυροι".
Το Γ΄Τμήμα του ΣτΕ θα αποφανθεί για το γενικότερου ενδιαφέροντος ζήτημα, εάν υπάρχει «συμφωνία προς το Σύνταγμα και το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης των διατάξεων του άρθρου 63 του ν. 4430/2016 το οποίο έχει συνέπειες για ευρύτερο κύκλο προσώπων».

Με το πενάκι του ΚΥΡ


«ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ» - Νίκος Πορτοκάλογλου: Πούλησαν χυδαίο λαϊκισμό και όσοι αντιστάθηκαν σε αυτό ήταν γερμανοτσολιάδες


Νίκος Πορτοκάλογλου: Πούλησαν χυδαίο λαϊκισμό και όσοι αντιστάθηκαν σε αυτό ήταν γερμανοτσολιάδες

Τη δική του ερμηνεία για την κατάσταση που βιώνει η χώρα έδωσε ο αγαπημένοςτραγουδοποιός Νίκος Πορτοκάλογλου, στο πλαίσιο της παρουσίασης του τελευταίου βιβλίο του Στάθη Ν. Καλύβα «Που είμαστε και που πάμε».

«Ήρθε ο αδίστακτος, χυδαίος λαϊκισμός να μας αθωώσει. Και να χάσουμε αυτή την πολύτιμη ευκαιρία να αλλάξουμε. Πολιτικοί όλων των κομμάτων, δημοσιογράφοι και καλλιτέχνες, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, ήρθαν να μας καθησυχάσουν πως εμείς, ο αθώος λαός, δεν φταίμε σε τίποτα», είπε ο κ. Πορτοκάλογλου.
Για να συμπληρώσει: «Για όλα φταίνε οι άλλοι. Και πούλησαν αγανάκτηση και καταγγελία και διχασμό με τον πιο ιδιοτελή και κυνικό τρόπο. Και όσοι αντιστάθηκαν σ’ αυτό ήταν βέβαια προδότες, δοσίλογοι και γερμανοτσολιάδες. Ήταν με τους άλλους. Και όπως λέει ο Αρκάς, σε αυτή τη χώρα έχει γίνει πολύ επικίνδυνο να είσαι με τους άλλους… όποιοι κι αν είναι αυτοί. Και κάπως έτσι επικράτησε η παράνοια».

Καρναβάλι στην Πάτρα: Πάνω από 10.000 παιδιά θα πάρουν μέρος στην παρέλαση της Κυριακής


Καρναβάλι στην Πάτρα: Πάνω από 10.000 παιδιά θα πάρουν μέρος στην παρέλαση της Κυριακής

Περισσότερα από 10.000 παιδιά αναμένεται να πάρουν μέρος στην παρέλαση των καρναβαλιού των μικρών, που θα γίνει την Κυριακή 19/2 στην Πάτρα. 
Πρόκειται για την τελευταία πράξη του καρναβαλιού των μικρών, που αναμένεται να σφραγίσει την πλούσια φετινή δραστηριότητα των παιδιών, με τη συμμετοχή στις καρναβαλουπόλεις.
Η φαντασία, η ευρηματικότητα, το αστείρευτο κέφι, ο αμείωτος χορός, οι καλαίσθητες στολές των παιδιών διαμορφώνουν μια από τις πιο εντυπωσιακές στιγμές του πατρινού καρναβαλιού, πλημμυρίζοντας τους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας με χαμόγελα, χρώματα και αυθεντική καρναβαλική διάθεση.
Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 11:00 το πρωί από την πλατεία Ομονοίας και θα συμμετάσχουν η δημοτική μουσική, η μασκότ του καρναβαλιού των μικρών, ο Τζίτζικας, τα άρματα «Προπομπός Κιθαρίστας», το νέο άρμα που δημιουργήθηκε φέτος «Ο Ποσειδώνας», «Ξαφνικά ένας Παπαγάλος», «Τραινάκι», «Πειρατικό Καράβι», «Γάτος με ξίφος», «Γίγαντας και Κοκκινοσκουφίτσα» και το «Μουσικό Άρμα». Επίσης θα παρελάσουν οι 95 ομάδες, στις οποίες συμμετέχουν τα 10.000 παιδιά, ενώ κάποιες από αυτές θα συνοδεύονται από άρματα και κατασκευές.
Το νέο άρμα του Ποσειδώνα, που είναι βαμμένο με έντονα χρώματα, όπως μπλε, κόκκινο και πράσινο, παρουσιάζει τον θεό της θάλασσας στα μπλε και με χρυσαφί μανδύα πάνω σε μια αχιβάδα να κρατά τα χαλινάρια δυο κόκκινων ιππόκαμπων που οδηγούν το άρμα, ενώ ακολουθούν τρία δελφίνια.
Φέτος στην παρέλαση συμμετέχουν και ομάδες εκτός Πατρών και συγκεκριμένα από τον Πύργο, την Αμφιλοχία και τη δυτική Αχαΐα. Από την Πάτρα συμμετέχουν δημοτικά σχολεία, νηπιαγωγεία, παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, κέντρα προσχολικής αγωγής, κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και ατόμων με ειδικές ανάγκες, σχολές χορού, ωδεία, κέντρα ξενόγλωσσων σπουδών, τοπικοί σύλλογοι, αθλητικοί σύλλογοι και ενώσεις, εκπολιτιστικοί σύλλογοι, φορείς, κλάδοι λυκόπουλων, καθώς και ανεξάρτητες συμμετοχές.
Στο τέλος της παρέλασης θα βρίσκονται τα άρματα του σοκολατοπόλεμου, και οι εκπρόσωποι και των πέντε συλλόγων των σοκολατοριχτών αναμένεται να κάνουν αρκετές ρίψεις σοκολάτας.

17.2.17

ΒΙΝΤΕΟ - Δείτε τι έγινε ...Έβαλε γυναίκα να ριχτεί στον άντρα της για να τον «δοκιμάσει»


screenhunter_6221-feb-16-20-56
Ήθελε να δει αν θα ενδώσει την πελάτισσα του, αλλά μάλλον δεν περίμενε αυτό που θα δει!

Η σύζυγος του πλήρωσε μία γυναίκα προκειμένου να καλέσει τον άντρας της στο σπίτι και να του ζητήσει να φτιάξει τις υδραυλικές εγκαταστάσεις.

Η ίδια είχε βάλει κάμερες και παρακολουθούσε την εξέλιξη, που από ότι φάνηκε δεν το περίμενε.

ΒΙΝΤΕΟ - Απίστευτο… Την έδιωξαν από το γυμναστήριο για το μπούστο της!


screenhunter_6225-feb-16-21-42
Δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί, η γυναίκα που θα δείτε στο βίντεο, ότι θα έπαιρνε… αποβολή από το γυμναστήριό της, μετά από διαμαρτυρίες των ανδρών που γυμνάζονταν στον ίδιο χώρο μαζί της.

Ο λόγος που συνέβη κάτι τέτοιο;
Το μπούστο της…

Δείτε τι ακριβώς έγινε στο βίντεο…


Γυναίκα από τη Λεμεσό η υπερτυχερή του Τζόκερ

Γυναίκα που διαμένει στη Λεμεσό είναι η υπερτυχερή της χθεσινοβραδινής κλήρωσης του Τζόκερ, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΠΑΠ.

Η γυναίκα κέρδισε 16.428.000 εκατομμύρια ευρώ, το μεγαλύτερο ποσό που κέρδισε ποτέ Κύπριος στο Τζόκερ.

Η γυναίκα, που δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να αποκαλυφθεί η ταυτότητά της κατέθεσε το τυχερό δελτίο χθες το απόγευμα σε πρακτορείο της περιοχής Μέσα Γειτονιά Λεμεσού.

Ηταν ένα απλό δελτίο των έξι γραμμών για το οποίο πλήρωσε μόνο τρία ευρώ.

Σκληρές Εικόνες: Η ιστορία της Άλεξ που τρομάζει… Έγινε πόρνη για τη δόση της

Σκληρές Εικόνες: Η ιστορία της Άλεξ που τρομάζει… Έγινε πόρνη για τη δόση της
Η ζωή μίας νεαρής γυναίκας που παρασύρθηκε σε έναν κόσμο δίχως γυρισμό (για πολλούς), αλλά που η ίδια ξέφυγε – Οργανωμένα κυκλώματα εκμετάλλευσης στις μεγαλουπόλεις
alex6Ναρκωτικά… Μία σύγχρονη μάστιγα, που «θερίζει» ιδιαίτερα τη νεολαία σε όλα τα πλάτη και τα μήκη του πλανήτη. Ιδιαίτερα, όμως, στις μεγαλουπόλεις, τα «θύματα» έχουν πολλαπλές συνέπειες στη ζωή τους, καθώς η εξασφάλιση της καθημερινής δόσης προϋποθέτει την εμπλοκή τους σε κυκλώματα που είναι άρτια οργανωμένα, προκειμένου να εκμεταλλεύονται απόλυτα την ανθρώπινη αδυναμία και ατέλεια. Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε ένα 24ωρο μίας νεαρής γυναίκας από τη Βαλτιμόρη. Οι εικόνες σκληρές. Οι διαπιστώσεις ακόμα σκληρότερες. Μία ζωή δράμα, που ξεκίνησε από πολύ νωρίς και με ευθύνη -σε πολύ μεγάλο ποσοστό- των ανώριμων γονιών.
alex9Η Άλεξ μπήκε σε αυτόν τον κόσμο από τα 17 της. Τότε δοκίμασε την ηρωίνη για πρώτη φορά. Η έφηβη κοπέλα, είχε ξεκινήσει ένα ταξίδι, που θα την οδηγούσε στους χειρότερους εφιάλτες της και σε έναν άλλο κόσμο, δίχως εισιτήριο επιστροφής. Το έναυσμα για να καταφύγει στα ναρκωτικά δόθηκε όταν η αλκοολική μητέρα της αυτοκτόνησε. Όσα είχε ζήσει από την παιδική της ηλικία, όσα είχε βιώσει αυτό το κορίτσι, βάρυναν τόσο πολύ την ψυχή τους, που εξελίχθηκε στο απόλυτο υποψήφιο θύμα για τα κυκλώματα που γνωρίζουν πολύ καλά ποιους να πλησιάσουν, πως να τους πλησιάσουν και που να τους κατευθύνουν, ώστε να αποκομίσουν το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος και τελικά να «απαλλαγούν» από τη φυσική τους παρουσία, όταν εκείνοι το κρίνουν σκόπιμο.

alex5
alex10Η αυτοκτονία της μητέρας της ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Από τα 10 της έβλεπε τον πατέρα της να κάνει συστηματικά χρήση κοκαΐνης. Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με το γενικότερο περιβάλλον μίας παρακμιακής συνοικίας στη Βαλτιμόρη, η Άλεξ ξεκίνησε τα ναρκωτικά στα 17 της. Κάθε μέρα που περνούσε, οι ανάγκες της αυξάνονταν. Σύντομα, είχε φτάσει στο σημείο να μην διαθέτει τα απαιτούμενα χρήματα για την καθημερινή της δόση. Το σύστημα περίμενε και πήρε αυτό που αποζητούσε. Η νεαρή κοπέλα κατέφυγε στην πορνεία, προκειμένου να εξασφαλίζει τα χρήματα και να αγοράζει τη δόση της.









Ένα βράδυ, η Άλεξ συναντήθηκε τυχαία με τη φωτορεπόρτερ Σάρα Ναόμι Λέβκοβιτς. Η συζήτηση επεκτάθηκε και μετά από λίγο καιρό, επέτρεψε στη δημοσιογράφο να καλύψει καρέ-καρέ φωτογραφικά τη ζωή της. Εικόνες από τα στέκια που σύχναζε για να κάνει στριπ-σόου, τα μπαράκια που «ψώνιζε» τους πελάτες της και τις σκοτεινές συνοικίες που «χτυπούσε» τη δόση της.
alex3alex2alex11Ένα ρεπορτάζ που αξίζει να διαβάσει κάθε γονιός, να μιλήσει με το παιδί του και να του δείξει την πραγματικότητα ενός χρήστη. Τη γυμνή αλήθεια, η οποία στη διαδρομή του ταξιδιού γράφει τη λέξη «διασυρμός» και στο τέλος του τη λέξη «θάνατος».
Η Άλεξ κατάφερε να ξεφύγει και σήμερα να ζει μία φυσιολογική ζωή, παλεύοντας, ωστόσο, ακόμη με τους «δαίμονές» της. Πώς το κατάφερε; Η συγκυρία, η τύχη, μία απόφαση, η δύναμη για να συνεχίσει να ζει, ίσως όλα μαζί και πολλά ακόμα. Η μεταμόρφωσή της στις τελευταίες φωτογραφίες είναι ενδεικτική. Το μήνυμα; Έχεις επιλογή. Μην επιλέξεις τον θάνατο…
alex14
alex15

alex17

 Πρώτο Θέμα

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου