12.11.11

12.558 επιχειρήσεις «ξέχασαν» τον ....ΦΠΑ !!!

Ούτε δέκα ούτε εκατό ούτε χίλιες, αλλά 12.558 είναι οι επιχειρήσεις με μεγάλο τζίρο που δεν έχουν υποβάλει καθόλου προσωρινή δήλωση ΦΠΑ από τις αρχές του έτους με αποτέλεσμα να έχουν μπει στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ και να απειλούνται με ελέγχους και συλλήψεις.
Συγκεκριμένα, η λίστα των 12.558 επιχειρήσεων που «παρέλειψαν» να υποβάλλουν δήλωση ΦΠΑ προέκυψε ύστερα από διασταύρωση στοιχείων που έκανε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, η οποία «χτένισε» κυριολεκτικά τις επιχειρήσεις που είχαν τζίρο πάνω από 100.000 ευρώ το 2010.
Τώρα οι παραπάνω επιχειρήσεις θα έρθουν αντιμέτωπες με ελέγχους από το ΣΔΟΕ που ενδεχομένως να ζητήσει να κινηθεί η διαδικασία του αυτόφωρου για κάποιες από αυτές, στην περίπτωση που οφείλουν πάνω από 75.000 ευρώ.
Να σημειωθεί ότι πρωταθλητές στην μη υποβολή ΦΠΑ είναι οι επιχειρήσεις της Κεντρικής Μακεδονίας που ήταν 2.877 και ακολουθούν οι επιχειρήσεις της Αττικής με 2.108 εταιρείες και της Κρήτης με 1.105. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιέυονται σήμερα στα ΝΕΑ, οι περισσότερες από αυτές τις επιχειρήσεις είναι μεγάλες με βιβλία Γ κατηγορίας.

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για Ληστεία στην Μεγαλόπολη !!

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης, τέσσερις (4) αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 28,24,27 και 21 ετών αντίστοιχα, για Ληστεία.
Οι τέσσερις αλλοδαποί, χθες (το βράδυ, στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας, αφού απείλησαν 20χρονο ομοεθνή τους με μαχαίρι, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό από αυτόν, ασκώντας του σωματική βία.
Μετά από άμεση επέμβαση αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης, οι αλλοδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρίπολης, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μεγαλόπολης.

Τι θα ψηφίσετε στην Μεσσηνία -Δημοσκόπηση του moriasnews !!

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ  ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ  ΕΡΕΥΝΑΣ  ΑΠΛΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ !!
Η πρώτη δικτυακή ψηφοφορία για την Μεσσηνία από το http://www.moriasnews.gr
H χώρα μπήκε πλέον σε προεκλογική περίοδο.
Στις 19 Φεβρουαρίου θα κληθούν οι πολίτες να επιλέξουν την νέα κυβέρνηση αλλά και τους εκπροσώπους του πολιτικού συστήματος που κυριολεκτικά κατέρρευσε..!
Το Moriasnews ξεκίνησε σήμερα την πρώτη δικτυακή ψηφοφορία για τα πρόσωπα που ακούγονται οτι θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια.
Ξεκινάμε με την Μεσσηνία επειδή είναι ο μεγαλύτερος νομός της περιφέρειας Πελοποννήσου και σταδιακά η ίδια ψηφοφορία θα μπεί και για τους πέντε νομούς.
Να σημειώσουμε οτι είναι απλά μία ψηφοφορία ανάμεσα στους επισκέπτες του Moriasnews και σε καμία περίπτωση δεν είναι αποτέλεσμα κάποιας επιστημονικής δημοσκοπικής έρευνας.
Δείχνει την τάση των επισκεπτών μας..Αυτό για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.
Μπορείτε να ψηφίσετε τα πρόσωπα που πιστεύετε ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των νέων καιρών που ήδη ζούμε..!
Ποιον θα ψηφίσετε στην Μεσσηνία στις επομενες εκλογές από την ΝΔ;
Κωτσιόπουλο Αγγελο (29%, 489 Votes)
Κατσίβελα Παναγιώτη (20%, 336 Votes)
Μπoύζα Αντωνία (20%, 334 Votes)
Λαμπρόπουλο Γιάννη (11%, 183 Votes)
Αδαμόπουλο Γιάννη (6%, 109 Votes)
Χρυσομάλης Μίλτος (5%, 83 Votes)
Πλέτσα Βασιλική (5%, 79 Votes)
Σαμπαζιώτη Δημήτρη (3%, 50 Votes)
Δράκο Δημήτρη (2%, 27 Votes)
Αντωνόπουλο Μιχάλη (0%, 22 Votes)
Σύνολο συμμετεχόντων: 1.712
Ποιον θα ψηφίσετε στην Μεσσηνία στις επομενες εκλογές από το ΠΑΣΟΚ;
Γιαννακοπουλου Νάντια (44%, 868 Votes)
Κουσελά Δημήτρη (27%, 536 Votes)
Φιλιππόπουλο Λεωνίδα (15%, 289 Votes)
Αποστολόπουλο Τάσο (3%, 62 Votes)
Νικολάκου Ντίνα (2%, 45 Votes)
Αλευρά Παναγιώτη (2%, 41 Votes)
Ψαρούλη Δήμητρα (2%, 36 Votes)
Αλευρα Διονύσιο (1%, 24 Votes)
Βουδούρη Οδυσσέα (1%, 23 Votes)
Κανελλόπουλο Γιώργο (1%, 14 Votes)
Αντωνοπούλου Βάσω (2%, 13 Votes)
Σύνολο συμμετεχόντων: 1.951


Διαμορφώνεται ο χώρος στο Μνημείο του Παπαφλέσσα στο Μανιάκι !

Εγκρίθηκε η δαπάνη ύψους 37.507,01 ευρώ από τον Δήμο Πύλου –Νέστορος για την διαμόρφωση υπαίθριου χώρου γύρω από το μνημείο του Παπαφλέσσα, πεζόδρομου ανάβασης σε αυτόν και χώρου στάθμευσης στην Τοπική Κοινότητα Μανιακίου του Δήμου Πύλου –Νέστορος
Αναλυτικά η απόφαση εδώ

Λήψη Αρχείου

Πείστηκε ότι υπάρχει βερνίκι που κάνει τα πράσινα χαρτάκια…100ευρα

Σε ταινία επιστημονικής φαντασίας παραπέμπουν τα όσα έζησε 48χρονος κάτοικος Θεσσαλονίκης, ο οποίος πείστηκε ότι υπάρχει ειδικό βερνίκι, που μπορεί να μετατρέψει πράσινα χαρτάκια σε χαρτονομίσματα των 100 ευρώ.
Με αυτόν τον τρόπο, οι τρεις εμπλεκόμενοι στην απάτη, απέσπασαν από τον 48χρονο συνολικά το ποσό των 7.000 ευρώ.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο συλληφθέντες Νιγηριανοί, προσέγγισαν μέσω μιας γυναίκας, που αναζητείται, τον 48χρονο και τον έπεισαν ότι με τη χρήση ειδικών υλικών που κατείχαν, και με χαρτονομίσματα των 100 ευρώ που θα τους προσκόμιζε, μπορούσαν να αποχρωματίσουν δύο ισομεγέθη ομοιώματα χαρτονομισμάτων, τα οποία υποτίθεται ότι ήταν χαρτονομίσματα των 100 ευρώ και τα είχαν εισαγάγει από τη χώρα τους.
Η σύλληψη των δύο αλλοδαπών έγινε στο πλαίσιο προσυμφωνηθέντος ραντεβού στο κέντρο της πόλης, που είχε κλειστεί έτσι ώστε ο 48χρονος να τους δώσει το επιπλέον χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ για τον ίδιο λόγο. Στην κατοχή των δύο συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ως υλικά για τον αποχρωματισμό των βαμμένων χαρτονομισμάτων: γάζες, βαμβάκι, δύο σύριγγες με υγρό για τον αποχρωματισμό και πράσινα χαρτιά στο μέγεθος χαρτονομισμάτων των 100 ευρώ: iefimerida.gr

Γιαούρτωσαν γνωστό παρουσιαστή !!

Ένα περιστατικό έκανε άνω κάτω το Μοναστηράκι και εν τέλει έγινε η αφορμή να ενώσει δύο «αιώνιους» αντιπάλους της πλατείας. Τους «Φουρτουνάκηδες» και τους «Βροντάκηδες», δηλαδή τους «Θανασάκηδες» και τους «Μπαϊρακταράκηδες».
Δέκα φίλαθλοι μεγάλης ομάδας της πρωτεύουσας, που είχαν έρθει από τη Λιβαδειά για να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας, κατέληξαν μετά τον αγώνα στον «Μπαϊρακτάρη» να τρώνε πίτες με γύρο.
Στο διπλανό τραπέζι πήγε και κάθισε γνωστός τηλεπαρουσιαστής μαζί με ένα φίλο του, των οποίων τα βλέμματα – σύμφωνα με μαρτυρίες – έπεσαν αδιάκριτα σ’ έναν φίλαθλο που φορούσε περικεφαλαία.
«Τι κοιτάς, ρε; Από το δικό σου φαγητό τρώμε;» είπε ο φίλαθλος αγριεμένος, απευθυνόμενος στον γνωστό παρουσιαστή.
Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τον παρουσιαστή όταν κοίταξε επίμονα και το δεύτερο της παρέας, που φόραγε και εκείνος περικεφαλαία στο κεφάλι του.
«Θα μας αφήσεις, ρε μεγάλε, να φάμε; Δεν μας το πληρώνεις εσύ!» είπε ο δεύτερος, άνοιξε την πίτα από το σουβλάκι και την κόλλησε στο πρόσωπο του παρουσιαστή.
Επικράτησε ένας μικρός πανικός και τόσο ο παρουσιαστής όσο και ο φίλος του έφυγαν τρέχοντας για να γλιτώσουν τα χειρότερα.
Με τον ντόρο που έγινε, όλοι ζύγωσαν να δουν τι ακριβώς είχε συμβεί. Στο σημείο πλησίασε και ο κύριος Θανάσης, ο άσπονδος «φίλος» του Μπαϊρακτάρη και ιδιοκτήτης της απέναντι ψησταριάς.
Όταν δε του είπαν ποιος παρουσιαστής ήταν, προσφέρθηκε να κεράσει δέκα μπύρες τους φιλάθλους, κι ας κάθονταν και στου Μπαϊρακτάρη.
Στην υγειά μας, λοιπόν, και στη… σειρά μας! : Zougla.gr

Χόρεψε με 4.6 πάλι η Οιχαλία !

Αναστάτωση προκλήθηκε στους κατοίκους τις περιοχής της Οιχαλίας από την νέα ισχυρή σεισμικη δόνηση 4.6 που σημειώθηκε στις 20.28 καθώς και από τις μικρότερες δονήσεις που ακολούθησαν .Οι κάτοικοι παραμένουν παρά το δυνατό κρύο και την παγωνιά ακόμα έξω από τα σπίτια της και πολοί μιλούν για μία επερχόμενη δύσκολη νύχτα
Περιοχή ΝΟΤΙΑ ΕΛΛΆΔΑ
Ημερομηνία Ώρα 12/11/2011 18:28:10.0 UTC
Τοποθεσία 37.17 N? 22,00 E
Βάθος 5 χιλιόμετρα
Αποστάσεις 121 χιλιόμετρα S Pátrai (pop 163,360? Τοπική ώρα 20:28:10.1 11/12/2011)
17 χλμ ΒΔ Καλαμάτα (pop 51.108? τοπική ώρα 20:28:10.1 11.12.2011)
2 χιλιόμετρα E Valíra (pop 991? τοπική ώρα 20:28:10.1 11/12/2011)

Ο Παπανδρέου είναι μαλ..κας, ένας πραγματικός μαλ..κας !!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ ΤΟ ΓΑΛΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !!
Ένα απίστευτο υβρεολόγιο κατά του πρώην πρωθυπουργού από τον γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί μπροστά στους υπουργούς του αποκαλύπτει η γαλλική εβδομαδιαία εφημερίδα «Le Canard enchaine».
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα, ο Νικολά Σαρκοζί είπε στους υπουργούς του μετά τη Σύνοδο Κορυφής των G20 στις Κάννες: «Ο Παπανδρέου είναι μαλ... (con), ένας πραγματικός μαλ... (connard). Μας τίναξε στον αέρα το G20. Στις Βρυξέλλες μας είχε πει ότι αποδέχεται το σχέδιο διάσωσης και στη συνέχεια πήγε και ανακοίνωσε ένα δημοψήφισμα χωρίς να μας ενημερώσει. Ηταν μια πισώπλατη μαχαιριά. Το απόλυτο σκάνδαλο. Και ύστερα από όλα αυτά, τώρα πρέπει να τον ευχαριστήσω κιόλας». Αν ισχύει αυτό που γράφει η εφημερίδα, θα είναι η πρώτη φορά που ξένος ηγέτης αναφέρεται με τέτοιο υποτιμητικό τρόπο για εν ενεργεία έλληνα πρωθυπουργό...
Ο γάλλος πρόεδρος, όπως αναφέρουν σήμερα τα ΝΕΑ, χρησιμοποιεί συχνά ύβρεις με τους συνεργάτες του, αλλά και όταν μιλά σε πολίτες. Είναι χαρακτηριστικό το περιστατικό του 2008 σε μια γεωργική έκθεση όπου, ενώ χαιρετούσε το κοινό, ένας πολίτης αρνήθηκε να του δώσει το χέρι του και ο Σαρκοζί του είπε κατάμουτρα: «Φύγε από εδώ παλιομαλ...» (Casse-toi pauvre con).

Πυροβόλησαν εν ψυχρώ 65 χρονη -Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή !!

Μια γυναίκα έχει τραυματιστεί σοβαρά μετά απο πυροβολισμούς που δέχθηκε απο άγνωστους άντρες στην Κεραμιδιά Πηνείας.
Το περιστατικό συνέβη περίπου στις έξι το απόγευμα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ilialive.gr, η άτυχη γυναίκα έχει δεχθεί σφαίρες στα πόδια, το στήθος και το κεφάλι.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε από συγγενείς και γείτονες στο νοσοκομείο Αμαλιάδας όπου και αυτή τι στιγμή βρίσκεται η Αστυνομία αναζητώντας στοιχεία για την υπόθεση από όποιον γνωρίζει. Απο την άλλη γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
Μάχη για να κρατηθεί στο ζωή δίνει η 65χρονη γυναίκα στο νοσοκομείο Αμαλιάδας. Οι δράστες σύμφωνα με μαρτυρίες συγγενικών προσώπων ήταν αποφασισμένοι να σκοτώσουν. Σύμφωνα με μαρτυρίες βρίσκονταν στο καφενείο ιδιοκτησίας του συζύγου της 65χρονης, όταν αφού ήπιαν τον καφέ τους βγήκαν στο δρόμο και ακολούθησαν κατά μια εκδοχή, τη γυναίκα που πήγαινε στο κοτέτσι της.
Φτάνοντας εκεί φέρονται να την ρώτησαν αν πουλιέται κάποιο οικόπεδο στην περιοχή και όταν έλαβαν αρνητική απάντηση, άγνωστο γιατί ο ένας από τους δύο τράβηξε πιστόλι και "γάζωσε" την άτυχη γυναίκα, ενώ πίσω τους ερχόταν ο γιος της.
Οι δράστες μετά το χτύπημα επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους, ένα τζιπ και τράπηκαν σε φυγή. Οι Αρχές προσπαθούν να βρουν τα κίνητρα που οδήγησαν τους δράστες σε αυτό το χτύπημα και παράλληλα αναζητούν τα ίχνη τους. Οι δράστες είναι Έλληνες και σύμφωνα με πληροφορίες είχαν μεταβεί ξανά στο συγκεκριμένο κατάστημα στο παρελθόν.ilialive.gr

Οι Ρώσοι δεν μας δίνουν πετρέλαιο !!

Η Ελλάδα προμηθεύεται πλέον από το Ιράν το μεγαλύτερο μέρος του πετρελαίου που χρειάζεται, αδυνατώντας να αγοράσει «μαύρο χρυσό» από χώρες όπως η Ρωσία, το Καζακστάν και το Αζερμπαϊτζάν λόγω του «εμπάργκο» που έχει επιβληθεί στις εγγυητικές επιστολές από ελληνικές τράπεζες και της απροθυμίας των ξένων τραπεζών να καλύψουν το κενό φοβούμενες το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της Ελλάδας.
Αυτό υποστηρίζει, όπως δημοσιεύει η imerisia.gr,το πρακτορείο Reuters σε χθεσινό -αποκλειστικό- ρεπορτάζ του, επικαλούμενο traders από το Λονδίνο. Οι ελληνικές εταιρείες, ωστόσο (ΕΛ.ΠΕ. και Motor Oil) με τις οποίες επικοινώνησε η «Η», υποβαθμίζουν το θέμα, δηλώνοντας ότι προμηθεύονται πετρέλαιο και από άλλες χώρες, χωρίς να αρνούνται ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα χρηματοδότησης λόγω του θέματος με τις εγγυητικές. Κύκλοι των ΕΛ.ΠΕ. δήλωσαν ότι προμηθεύονται πετρέλαιο από Ιράν, Σαουδική Αραβία, Ρωσία και από τη Λιβύη, παραδεχόμενοι παράλληλα ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη χρηματοδότηση, καθώς αρκετοί ξένοι traders και τράπεζες του εξωτερικού δεν δέχονται εγγυητικές των ελληνικών τραπεζών. Από τη Motor Oil, πάλι, επισημάνθηκε ότι η εταιρεία προμηθεύεται πετρέλαιο «από αραβικές χώρες», ενώ τονίστηκε ότι ο προσανατολισμός του ομίλου (που αντλεί το 70% των εσόδων του από εξαγωγές) αμβλύνει σε κάποιο βαθμό τις δυσκολίες χρηματοδότησης.
Στροφή εσχάτου ανάγκης
Οι πηγές του Reuters υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα έχει στραφεί στο Ιράν ως προμηθευτή πετρελαίου «εσχάτου ανάγκης», παρά την αυξανόμενη πίεση που δέχεται από Βρυξέλλες και Ουάσιγκτον να περιορίσει τις συναλλαγές της με τη χώρα, στο πλαίσιο της εκστρατείας της Δύσης κατά του πυρηνικού προγράμματος της Τεχεράνης. Από την ελληνική πλευρά, πάντως, αποδίδουν το δημοσίευμα και σε γεωπολιτικά παιχνίδια.
Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, «πάνω από δυο δωδεκάδες» traders μεγάλων πετρελαϊκών εταιρειών και οίκων, που δραστηριοποιούνται στις αγοραπωλησίες πετρελαίου, υποστηρίζουν ότι η έλλειψη τραπεζικής χρηματοδότησης έχει υποχρεώσει την Ελλάδα να σταματήσει να αγοράζει πετρέλαιο από τη Ρωσία, το Καζακστάν και το Αζερμπαϊτζάν τους τελευταίους μήνες. «Δεν είναι ότι (οι Έλληνες) δεν πληρώνουν, έχουμε σταματήσει να συναλλασσόμαστε μαζί τους για προληπτικούς λόγους», δηλώνει trader πετρελαϊκού οίκου, ενώ άλλος συνάδελφός του επισημαίνει ότι
«Δεν μπορούσαμε να βρούμε καμία τράπεζα να χρηματοδοτήσει συμφωνίες προμήθειας πετρελαίου στην Ελλάδα και χάσαμε κάποιες καλές ευκαιρίες εκεί». H Ελλάδα που δεν παράγει πετρέλαιο, εξαρτάται από τις εισαγωγές και το 2010 εισήγαγε το 46% των συνολικών προμηθειών της σε αργό από τη Ρωσία, το 16% από το Ιράν, 10% από τη Σαουδική Αραβία, 10% από το Καζακστάν, 9% από τη Λιβύη και 7% από το Ιράκ.

32 χρονη αυτοκτόνησε με τα σεντόνια στα κρατητήρια της Ασφάλειας

Σήμερα το απόγευμα, 32χρονη, η οποία κρατείτο για κλοπή στα κρατητήρια της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μεταφέρθηκε εν ζωή στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών όπου εξέπνευσε. 
Πιο συγκεκριμένα, η 32χρονη έκοψε μια κουβέρτα σε σχήμα θηλιάς και με αυτόν τον τρόπο αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κάμερα ασφαλείας ήταν σπασμένη με αποτέλεσμα ο σκοπός να μην αντιληφθεί έγκαιρα τη δράση της. Ωστόσο, μετά από λίγα λεπτά, την εντόπισε και επιχείρησε να την αποτρέψει... Όμως, ήταν ήδη αργά αφού οι κακώσεις που είχε υποστεί ήταν σημαντικές με αποτέλεσμα ενώ μεταφέρθηκε ζωντανή στο νοσοκομείο μετά από λίγα λεπτά πέθανε.
Η νεαρή γυναίκα, ήταν κάτοικος της παραλίας Πατρών και είχε ένα παιδί. Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν εξαρτημένη από ναρκωτικές ουσίες. Μάλιστα, στην ασφάλεια είχε οδηγηθεί μετά την τελευταία της κλοπή που είχε διαπράξει σε κατάστημα με ρούχα στην Αγίου Νικολάου.

ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ...Εγώ Χούντα δεν ψηφίζω !!

Δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ο γαλάζιος βουλευτής Πάνος Καμμένος.
«Εγώ χούντα δεν ψηφίζω» δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, στη Realnews, προσθέτοντας ένα ακόμη πονοκέφαλο στην ηγεσία της ΝΔ που όσο περνούν οι ώρες τόσο φουντώνουν οι αντιδράσεις από βουλευτές και στελέχη, για τη συμμετοχή της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην μεταβατική κυβέρνηση.

Πατέρας 2 παιδιών αυτοκτόνησε πίνοντας φυτοφάρμακο !!

Τραγικό τέλος για 47χρονο. !!
Ο άνδρας, που ζούσε μόνιμα στην Παναγίτσα του δήμου Φαρκαδόνας στα Τρίκαλα, απέβη στο απονενοημένο διάβημα πίνοντας φυτοφάρμακο.
Πρόκειται για κτηνοτρόφο που στις 17:00 το απόγευμα της Παρασκευής, ενημέρωσε γείτονά του για το τι είχε συμβεί και ο ίδιος ενημέρωσε την Αστυνομία.
Ο 47χρονος, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας και από εκεί με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου μια ώρα μετά ξεψύχησε…
Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να αντιμετώπιζε οικογενειακά και οικονομικά προβλήματα ενώ αφήνει πίσω του σύζυγο και δύο κοριτσάκια.

A. Σαμαράς: "Μεταβατική και ειδικού σκοπού" η κυβέρνηση

Ξεκάθαρο μήνυμα τόσο στο εσωτερικό της κοινοβουλευτικής του ομάδας της ΝΔ όσο και στους ψηφοφόρους του κόμματος στέλνει ο Αντώνης Σαμαράς, επισημαίνοντας πως το νέο κυβερνητικό σχήμα υπό τον Λουκά Παπαδήμο δεν συνιστά μια συγκυβέρνηση αλλά μια μεταβατική κυβέρνηση ειδικού σκοπού.
Στην πρώτη του συνέντευξη που παραχώρησε μετά το καυτό εξαήμερο και τις έντονες διαβουλεύσεις, ο κ. Σαμαράς απαντά, μέσω της εφημερίδας Real News, σε όσους τον επικρίνουν πως αναγκάστηκε να αλλάξει στάση, τονίζοντας πως ήδη από τον περασμένο Ιούνιο και κάτω από πολύ λιγότερο οριακές συνθήκες είχε ταχθεί υπέρ μιας μεταβατικής κυβέρνησης ειδικού σκοπού.
Ο Πρόεδρος της ΝΔ σπεύδει να διευκρινίσει πως δεν θα αμφισβητήσει αυτά που έχουν ήδη ψηφιστεί για την επόμενη χρονιά και δεν θα μπλοκάρει όλα όσα πρέπει να γίνουν. Ξεκαθαρίζει όμως πως θα διατηρήσει το δικαίωμα για αλλαγές.
Δηλώνοντας ανακουφισμένος για το αποτέλεσμα μιας μακράς και δύσκολης διαδικασίας, ο κ. Σαμαράς διερωτάται αν "μετά από όλα αυτά που έγιναν τί ήταν προτιμότερο; Μεταβατική κυβέρνηση τριών μηνών και στη συνέχεια εκλογές ή να συνεχιζόταν η προηγούμενη απελπιστική κατάσταση για άλλα δύο χρόνια;".
Ο Πρόεδρος της ΝΔ τονίζει πως πέτυχε και τους τέσσερις στόχους τους οποίους είχε θέσει, δηλαδή το να ματαιωθεί το δημοψήφισμα, να απομακρυνθεί ο κ. Παπανδρέου, να ανοίξει ο δρόμος για εκλογές το ταχύτερο και να δημιουργηθεί νέα μεταβατική κυβέρνηση ώστε να ξεμπλοκάρει την 6η δόση και τη νέα δανειακή σύμβαση.
Επαναλαμβάνοντας τη θέση του πως δεν πρόκειται να υπογράψει τίποτα υπό τις πιέσεις των Ευρωπαίων, καθώς, όπως τονίζει, "δεσμεύομαι για αυτά που έχω δεσμευτεί", ο κ. Σαμαράς τονίζει και πάλι την ανάγκη να δοθεί έμφαση στην ανάπτυξη. Στέλνει μάλιστα σαφές μήνυμα στους ψηφοφόρους ζητώντας τους ισχυρή λαϊκή εντολή, έτσι ώστε να μπορέσει ο ίδιος και η χώρα να είναι ισχυρότεροι στη δύσκολη μάχη της διαπραγμάτευσης.

Δημιούργησαν ...ερωτικό τρίγωνο - Τους διώχνουν από το Χωριό ;!!

ΣΕ ΟΡΕΙΝΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ: Ερωτικό «Τρίγωνο» με πατριό, μάνα και κόρη;
Χαμός επικρατεί το τελευταίο χρονικό διάστημα σε ορεινή χωριό της Αχαΐας με αφορμή τις έντονες φήμες για ερωτικό τρίγωνο μεταξύ πατριού, μάνας και κόρης! 
Και οι φήμες έγιναν τόσο έντονες που ξεσηκώθηκαν οι περισσότεροι κάτοικοι του χωριού οι οποίοι έφθασαν στο σημείο να απαιτούν από την οικογένεια να εγκαταλείψει την περιοχή.
Ο πατριός είναι γύρω στα πενήντα και η σύζυγός του κατά τρία χρόνια μικρότερη. Η κόρη της είναι ενήλικη και πολύ εντυπωσιακή, ενώ στην οικογένεια υπάρχει και ένα μικρότερο παιδί γένους αρσενικού. Η σύζυγος είναι χήρα και έμεινε μόνη της για αρκετά χρόνια. Πριν από μια πενταετία αποφάσισε να ενώσει τη ζωή της με τον συγκεκριμένο, αλλά η γενικότερη συμπεριφορά του απέναντι στην κόρη της συζύγου του προκαλούσε πολλές απορίες.
Ακόμα και στο καφενείο του χωριού όπου συναντιόντουσαν οι ματιές και τα υπονοούμενα πονήρευαν τους συγχωριανούς. Δεν ήθελε και πολύ μέχρι να αρχίσουν οι πολλές συζητήσεις και τα κουτσομπολιά. Μέχρι που συγγενής του άνδρα είδε αγκαλιά την κόρη με τον πατριό σε χωράφι κοντά στο σπίτι τους και μετά από αυτήν την εικόνα αποφάσισε να πάει να τα πει όλα στη σύζυγο και μητέρα της νεαρής. Η οποία, ωστόσο, τον αποστόμωσε λέγοντάς του ότι... δεν έπρεπε να ανακατεύεται στα οικογενειακά της.
Τους διώχνουν από το χωριό!
Μετά από το περιστατικό, οι σχέσεις μεταξύ του συγγενικού προσώπου και του συζύγου εκτροχιάστηκαν και άρχισαν οι καυγάδες. Ακόμα και με πιο δικά του πρόσωπα, όπως με τον ίδιο του τον αδελφό, ο οποίος εμφανιζόταν εξοργισμένος ακόμα και με τις φήμες!
Το θέμα άρχισε πολύ γρήγορα να απασχολεί σχεδόν το σύνολο των κατοίκων της περιοχής. Και κάποιοι από αυτούς δεν δίστασαν να θέσουν θέμα συνέχισης ή μη παραμονής της συγκεκριμένης οικογένειας στην περιοχή.
Και να ζητούν, δηλαδή, την απομάκρυνσή τους για να αποφευχθεί κάποιος καυγάς που ίσως αποδειχθεί χειρότερος! Όμως η όλη απαίτηση έχει πυροδοτήσει αντιδράσεις εκ μέρους του πατριού, της συζύγου, ακόμα όμως και της νεαρής.
Και όλοι περιμένουν να δουν αν τελικά η φυγή θα δώσει λύση στο πρόβλημα...dete.gr

ΣΟΚ- Δολοφόνησε την μητέρα του !!

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 50χρονης γυναίκας μέσα στο διαμέρισμα της στην περιοχή της Νίκαιας στις 28 Οκτωβρίου. Δράστης, σύμφωνα με την αστυνομία, φέρεται ο γιος της ο οποίος ήταν σε άδεια από τις φυλακές της 'Αμφισσας όπου κρατείτο για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπών.
Το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εντόπισε τον 30χρονο στην Ομόνοια στις 10 Νοεμβρίου. Προσήχθη στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής, όπου ομολόγησε την πράξη του με κάθε λεπτομέρεια, ισχυριζόμενος ότι κίνητρο της δολοφονίας της μητέρας του ήταν οι συνεχείς διαπληκτισμοί μαζί της για οικογενειακούς λόγους. Σύμφωνα με την αστυνομία, είπε ότι διέπραξε τον φόνο με ένα κουζινομάχαιρο πλήττοντας τη μητέρα του στο λαιμό. Ανέφερε επίσης ότι προηγουμένως είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.
Ο 30χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πειραιά.

Τον κτύπησε έως θανάτου ο ταύρος του !

Σε αγροτική περιοχή κοντά στο χωριό Φανερωμένης Θεσπρωτίας, βρέθηκε νεκρός, από συγγενικό του πρόσωπο, ένας 32χρονος, που έφερε τραύματα στο δεξί του μηρό και σε άλλα σημεία του σώματος του. Δίπλα του βρέθηκε ένας ταύρος με αίματα στα κέρατα και το κεφάλι του.
Όπως διαπιστώθηκε, κάτω από άγνωστες συνθήκες, ο 32χρονος δέχθηκε την επίθεση του ταύρου που τον σκότωσε με συνεχή κτυπήματα.
Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών Θεσπρωτίας.

Πυροβόλησε και τραυμάτισε τον κουνιάδο του !!

Οι οικογενειακές διαφορές οδήγησαν ένα 34χρονο, μετά από διαπληκτισμό, να πυροβολήσει τρεις φορές εναντίον του 37χρονου κουνιάδου του στην Αγία Πελάγια του Ηρακλείου και να τον τραυματίσει στην κοιλιά.
Ο 37χρονος διακομίσθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται, ενώ σήμερα το πρωί, ο 34χρονος παρουσιάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, όπου και συνελήφθη, ενώ παρέδωσε και το παραπάνω πιστόλι, το οποίο κατείχε παράνομα και κατασχέθηκε.
Ο δράστης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Συνεριάζει τη Δευτέρα η ΚΟ της ΝΔ

Τη Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2011, στις 13:00, θα συνεδριάσει στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής, υπό την προεδρία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.
Ο κ. Σαμαράς αναμένεται να επαναλάβει τη θέση του για τη νέα κυβέρνηση ξεκαθαρίζοντας πως στηρίζει την προσπάθεια που θα γίνει για να εγκριθεί η συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου και να εκταμιευθεί η 6η δόση, θα τονίσει όμως πως η συμμετοχή στελεχών του κόμματος στο νέο σχήμα δεν σημαίνει πως η ΝΔ συγκυβερνά με το ΠΑΣΟΚ. Αναμένεται μάλιστα να επαναλάβει το αίτημά του για άμεση προσφυγή στις κάλπες μόλις ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο έργο που έχει αναλάβει ο κ. Παπαδήμος.

«Άμεση ανάγκη για την καταπολέμηση της ανεργίας»

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης
«Άμεση ανάγκη για την καταπολέμηση της ανεργίας»
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αλλά και τρομερή ανησυχία παρουσιάζουν τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής που δημοσιεύθηκαν στις 10/11/11 στην «Έρευνα του Εργατικού Δυναμικού» για το μήνα Αύγουστο του 2011. Συγκεκριμένα, κάποια από τα στοιχεία που παρουσιάζονται είναι τα παρακάτω:
α) η αναλογία ανέργων – εργαζομένων και οικονομικά μη ενεργών ατόμων στην Ελλάδα κατά το μήνα Αύγουστο. Σύμφωνα με τα στοιχεία η ανεργία φθάνει το 18,4%, το οποίο είναι το υψηλότερο ποσοστό των τελευταίων ετών και τους 907.953 πολίτες, περισσότερους δηλαδή από ποτέ.
β) το ποσοστό των ανέργων στους άντρες: 15,5% και στις γυναίκες: 22,3%. Συνεπώς, πάνω από 1 στις 5 γυναίκες είναι άνεργη.
γ) ο αριθμός των ανέργων κατά το μήνα Αύγουστο την τελευταία εξαετία, ο οποίος φέτος είναι ο υψηλότερος
δ) το ποσοστό των ανέργων ανάλογα με την ηλικιακή τους ομάδα. Φτάνει το 43,5% (πάνω από 2 στους 5) για άτομα 15-24 ετών, 24,9% (σχεδόν 1 στους 4) για άτομα 25-34 ετών, ενώ αξιόλογη είναι και αύξηση (υπερτετραπλασιασμός του ποσοστού σε σχέση με τον Ιούλιο του 2011) των ανέργων ηλικίας 65-74 ετών.
Ξεχωριστό ενδιαφέρον, ωστόσο, παρουσιάζουν οι εκτιμήσεις του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης. Χαρακτηριστικά, στην ετήσια έκθεσή του για την απασχόληση τον Ιούλιο του 2010, ο ΟΟΣΑ προέβλεπε ότι στο τέλος του 2011 ο δείκτης της ανεργίας θα «σκαρφάλωνε» στο 14,3%. Αντίθετα, το ποσοστό ανεργίας τον Αύγουστο του 2011 ανήλθε σε 18,4%, έναντι 12,2% τον Αύγουστο του 2010 και 16,5% το Ιούλιο του 2011 σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής. Επιπλέον, η εφιαλτική αύξηση της ανεργίας σημειώθηκε πολύ νωρίτερα από ότι αναμενόταν, μέσα στον Αύγουστο, στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου, και στέλνει σήμα κινδύνου για την ύφεση στο β' εξάμηνο του 2011. Έτσι, πλέον η Ελλάδα έχει το δεύτερο υψηλότερο ποσοστό ανεργίας στην ευρωζώνη μετά την Ισπανία (20,9%), και η τάση είναι αυξητική.
Χαρακτηριστικά, η ετήσια έκθεση του Ινστιτούτου Εργασίας ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ προβλέπει για το 2012, ανεργία 22-23%. Αν συνυπολογίσουμε ότι οι εκτιμήσεις αυτές συνοδεύονται πάντα από μετριοπαθείς υπολογισμούς, αντιλαμβανόμαστε ότι η ανεργία στη χώρα μας το επόμενο έτος πρόκειται να φτάσει, κυριολεκτικά, σε πρωτοφανή επίπεδα και οι άνεργοι πολίτες να ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο. Κατόπιν αυτών,
Ερωτάται ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης
1. Με ποιο τρόπο θα αντιμετωπιστεί ο κίνδυνος να προστεθούν και άλλες χαμένες θέσεις εργασίας σ’ αυτές που χάθηκαν ήδη, με τις επακόλουθες δημοσιονομικές επιπτώσεις;
2. Πώς θα αντιμετωπιστεί η μείωση των εσόδων των ταμείων σε συνάρτηση με την απώλεια θέσεων εργασίας και την συνεχώς αυξανόμενη δαπάνη για το επίδομα ανεργίας, καθώς οι επιδοτούμενοι άνεργοι συνεχίζουν να αυξάνονται;
3. Σε ποιες πρωτοβουλίες θα προχωρήσει άμεσα η κυβέρνηση, προκειμένου να τονωθεί η απασχόληση και η ανεργία να μην αποτελέσει παράγοντα διασάλευσης της κοινωνικής συνοχής;
Η ερωτώσα βουλευτής,
Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου

Έμειναν κατάπληκτοι οι Κινέζοι από το Μεσσηνιακό ελαιόλαδο !

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΑΝ.ΑΛΕΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ !!
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΙ από την πληρότητα για την έκθλιψη του ελαιολάδου αλλά και τις διαδικασίες τυποποίησης έμειναν οι Κινέζοι δημοσιογράφοι που επισκέφθηκαν στην Τριφυλία το υπερσύγχρονο ελαιοτριβείο 'Λιοτρίβι Νίκου Μπαρτζελιώτη' στη περιοχή του Καλονερού αλλά και ελαιώνες της περιοχής προκειμένου να αποκομίσουν εντυπώσεις από την παραγωγική διαδικασία που συντελείται στην περιοχή μας.
Συνοδευόμενοι από τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας έκαναν την πρώτη τους στάση στο ελαιοτριβείο που παράγει ακόμα και βιολογικό ελαιόλαδο και μάλιστα τυποποιεί την γνωστή φίρμα με τίτλο 'Ζωή' που αποτελεί απόσταγμα υψηλής ποιότητας του τοπικού ελαιολάδου. Οι Κινέζοι ενημερώθηκαν τόσο για την διαδικασία έκθλιψης, τυποποίησης αλλά και τις μεθόδους δύο φάσεων που είναι φιλικές προς το περιβάλλον ενώ έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το τελικό προιόν το οποίο παρήχθη και μπορούσαν να δοκιμάσουν με ζεστό ψωμί. Παράλληλα επισκέφθηκαν ελαιώνες στη περιοχή προκειμένου να πάρουν μια γεύση για τις τάσεις στην ελαιοσυγκομιδή αλλά και την συνολική παραγωγή και ποιοτική πιστότητα του προιόντος.
ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ
Σήμερα Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 10 π.μ., θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιο Κανελλόπουλο, τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κ. Παναγιώτη Αλευρά , τον Πρόεδρο του Οργανισμού «Δήμητρα» κ. Βασίλη Γκίκα, τον Πρόεδρο του Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας κ. Ανδρέα Κανάκη και τους εκπροσώπους του Γενικού Χημείου του Κράτους, στο Διοικητήριο, με θέμα: «Η λειτουργία του εργαστηρίου Πιστοποίησης Ελαιολάδου στην Καλαμάτα».. radio936

Η επιστήμη προχωράει ...Εβγαλαν προφυλακτικό... με viagra !!

Η επιστήμη προχωράει. Η επίσημη ονομασία του είναι CSD500, η ανεπίσημη προφυλακτικό viagra και η ιστορία του έχει ως εξής: Μια βρεταντική εταιρεία βιοτεχνολογίας σκέφτηκε ότι τα προφυλακτικά πολλές φορές μένουν αχρησιμοποίητα, κυρίως γιατί οι άνδρες δεν τα καταφέρνουν και πολύ καλά με αυτά. Ετσι έφτιαξε ένα προφυλακτικό το οποίο κρατά τα πράγματα στη "θέση" τους, λόγω του ειδικού τζελ που έχει. Θα κυκλοφορήσει από τη Durex και απλώς αναμένει την έγκριση του FDA. To προϊόν φαίνεται να έχει πολύ καλές προοπτικές, αφού θεωρείται ακίνδυνο (σε σύγκριση με τους πιθανούς κινδύνους που φέρει η κατανάλωση του viagra σε επίπεδο παρενεργειών) και επιπλέον εξασφαλίζει προστασία από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Και το πιο βασικό. Πρώτα θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη και κατόπιν στην Αμερική.

Το ανέκδοτο της ημέρας!!!

Ένας οδηγός βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητό του, σε ένα τεράστιο μποτιλιάρισμα σε αυτοκινητόδρομο για Αθήνα. Δεν κινείται τίποτα. 
Ξαφνικά, ένας άνδρας του χτυπάει το τζάμι. Ο οδηγός κατεβάζει το παράθυρο:
- Τι συμβαίνει;
- Τρομοκράτες απήγαγαν τον...
Πρωθυπουργό Παπανδρέου και ζητούν...
10 εκατομμύρια ευρώ για λύτρα, αλλιώς θα τον λούσουν με βενζίνη και θα τον κάψουν ζωντανό. Πηγαίνουμε από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο και μαζεύουμε από τους οδηγούς ό,τι μπορεί να δώσει ο... καθένας. Ο οδηγός ρωτάει:
- Τι δίνει περίπου ο κάθε οδηγός;
- Γύρω στο ένα λίτρο!

ΣΟΚ - Δεκάχρονο κοριτσάκι έγινε μητέρα!

Ένα αγοράκι έφερε στον κόσμο δεκάχρονο κορίτσι στο Μεξικό, με καισαρική. Η ζωή της νεαρής μητέρας που ήρθε μόνη της στην κλινική κινδύνεψε σοβαρά.
Το μωρό γεννήθηκε μετά από κύηση 31 εβδομάδων και βρίσκεται στην εντατική καθώς αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα, με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι για την εξέλιξή του.
Το κοριτσάκι που κατάγεται από το Τοτιμεχουακάν επέστρεψε στο σπίτι της και μεταβαίνει κάθε μέρα στο νοσοκομείο για να θηλάσει το μωρό της.
Ο πατέρας είναι άγνωστος και αναζητείται από τις αρχές, ενώ υπάρχει υποψία ότι ίσως το παιδί έπεσε θύμα βιασμού.newsit.gr

Θα κάνουν ασκήσεις... χιονιού στην Μαλακάσα την Κυριακή !!

ΘΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ 
Λόγω πραγματοποίησης Άσκησης Επιχειρησιακής Ετοιμότητας και Αποχιονισμού με την επωνυμία «ΜΑΛΑΚΑΣΑ 2011» την Κυριακή 13.11.2011 και κατά τις ώρες 07.00΄ – 09.00΄, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, από την 33,200 χ/θ στο ύψος του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Μαρκοπούλου έως την 38,000 χ/θ στο ύψος του Α/Κ Μαλακάσας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, περιοχής Δήμου Ωρωπού.
Κατά την διεξαγωγή της κυκλοφορίας, στην κατεύθυνση προς Λαμία θα πραγματοποιείται με εκτροπή των οχημάτων στον Α/Κ Μαρκοπούλου κίνηση επί του δεξιού παράδρομου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας και είσοδο εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο από τον Α/Κ Μαλακάσας. Η Τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς των οχημάτων, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εκτροπών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου