28.7.12

ΑΤΙΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ-Ανάγκασε την Τζούλια να γυρίσει νέα Τσόντα!!


ΝΕΑ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΣΕΙΡΗΝΑ !!
Δύσκολοι καιροί για μοντέλα. Η άτιμη κοινωνία και η κρίση, αναγκάζει τη Τζούλια Αλεξανδράτου να γυρίσει ένα ακόμη «ντοκιμαντέρ» για να βγάλει τα προς το ζην η κοπέλα. Ένα ακόμη ροζ video από την «εθνική πορνοστάρ» μετά και τους «δύο μαύρους» λοιπόν, με βαθύ σενάριο και ακριβή παραγωγή.
Η νέα υπερπαραγωγή τιτλοφορείται «To casting του γιατρού» και το «εμπνευσμένο» concept, ακούει στο όνομα «pornstar casting». 
ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΗΣ ...ΣΑΜΠΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΤΟΝ ΟΒΟΛΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΗ ....ΑΛΛΑ ΤΙΜΙΑ ΤΖΟΥΛΙΑ !



Ως πότε οι 3 της συγκυβέρνησης θα υπερασπίζονται το Κτήνος του Δημοσίου;...


kourdistoportocali
Πως επιτρέπεις κε Χατζηδάκη να παραμένουν οι εκβιαστές μιζαδόροι του Υπ. Ανάπτυξης στη θέση τους;...
Από το 2009 που μπήκαμε στη κόλαση του Μνημονίου και της Τρόικας κανείς πρωθυπουργός και καμία κυβέρνηση από τις ουκ ολίγες που παρήλασαν δεν ακούμπησε το Ελληνικό Δημόσιο. Επέλεξαν να ...

διατηρήσουν το τέρας αρτιμελές πεστοκόβοντας τους μισθούς-εκτός από εκείνους των κολλητών εραγοπατέρων που υποδύονται τους συνδικαλιστές.

Ακόμη και ο πολυθεσίτης Παναγόπουλος της ΓΣΕΕ αφυπνίσθηκε από τον λήθαργο της καλής ζωής και θυμήθηκε να κάνει αντίσταση κατατροπώνοντας τους Τροικανούς.

Τρία χρόνια το Κτήνος του Δημοσίου παραμένει ανέγγιχτο, τα επαγγέλματα κλειστά και το παρακράτος της γραφειοκρατίας αλώβητο. Το διεφθαρμένο παρακράτος του Δημοσίου απειλεί να δολοφονήσει όσους του αντιστέκονται με πρόσφατο παράδειγμα τον ξενοδόχο από το Άργος που κατήγγειλε τις συμμορίες του Υπ. Ανάπτυξης και κάποιοι, μόλις χθες, του έστειλαν δώρο μια χειροβομβίδα και ένα απειλητικό μήνυμα. Αναρωτιέται κανείς αν αυτό το άθλιο Δημόσιο με τις συμμορίες των εκβιαστών φιλοδοθούν να διατηρήσουν οι κ.κ Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης.

Περμένουμε από τον Κωστή Χατζηδάκη να ξηλώσει τώρα όλο το τμήμα του παρακράτους των συμμοριών που έχουν μετατρέψει το Υπ. Ανάπτυξης σε άνδρο Εκβιαστών. Και η πλάκα είναι πως σύμφωνα με τη φημολογία το συγκεκριμένο κτίριο που φιλοξενεί αυτά τα χαιβάνια το νοικιάζει το κράτος από τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

-Κε Κωστή Χατζηδάκη, εσύ που ήσουνα θύμα του παρακράτους συμφωνείς να παραμείνει αλώβητο το Κτήνος του Δημοσίου;

Γιατί θα πρέπει να υπάρχουν Πολεοδομίες για παράδειγμα και να μην ανατεθούν οι εκδόσεις αδειών σε εξουσιοδοτημένα αρχιτεκτονικά γραφεία που θα ελέγχονται αυστηρά από το κράτος;

Επαναλαμβανουμε την ερώτηση προς τους κ.κ Κουβέλη, Βενιζέλο και Σαμαρά.


-Ως πότε θα υπερασπίζεστε το φονικό για τη χώρα Κτήνος του Δημοσίου;...
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

"ΤΑ ΠΗΡΕ " ο Αντ.Σαμαράς με τον Νικ.Κακλαμάνη !!


«Άνω-κάτω» έκανε τη Ν.Δ. ο βουλευτής Α΄ Αθηνών και πρώην δήμαρχος της πρωτεύουσας κ. Ν. Κακλαμάνης με την επιμονή του να διεκδικήσει τη θέση του γραμματέα του κόμματος. 
Ο αρχικός σχεδιασμός της ηγετικής ομάδας δεν προχώρησε ικανοποιητικά, ανατράπηκε από λανθασμένους χειρισμούς ανώτερων κομματικών παραγόντων, σε σημείο που σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρωθυπουργός κ. Αντ. Σαμαράς έγινε έξω φρενών και ζήτησε να μην επαναληφθούν λάθη και αστοχίες.

Η επιμονή του κ. Κακλαμάνη να είναι υποψήφιος γραμματέας, με την κίνησή του να αυτοπροταθεί πρώτος εδώ και πάρα πολύ καιρό δεν άρεσε στην ηγετική ομάδα της Ν.Δ. που θεωρούσε μη ενδεδειγμένη επιλογή. Παράλληλα, ο Πρωθυπουργός είχε εξ αρχής αποφασίσει ότι ο νέος γραμματέας και αντικαταστάτης του κ. Ανδρ. Λυκουρέντζου που είναι νυν υπουργός Υγείας, θα έπρεπε να είναι μη βουλευτής.

Η τακτική κίνηση Κακλαμάνη στην κομματική σκακιέρα ανέτρεψε τη στρατηγική της ηγεσίας, μέλη της οποίας, έστω και άτυπα και παρασκηνιακά, προωθούσαν για τη θέση του γραμματέα τον επικεφαλής της γραμματείας συνδικαλιστικού της Ν.Δ., κ. Φιλ. Ταυρή.

Στο παρασκήνιο έγιναν πάρα πολλές επαφές και ζυμώσεις τις προηγούμενες ημέρες και τελικά με βάσει τα νέα δεδομένα που ήταν αρνητικά για τον κ. Ταυρή, επελέγη να αναβληθεί η συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής που ήταν προγραμματισμένη για την περασμένη Πέμπτη, οπότε μετά την ομιλία του κ. Σαμαρά θα γινόταν και η εκλογή.
Από τα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ. μεταδόθηκε ότι η αναβολή έγινε, λόγω του βεβαρημένου προγράμματος του κ. Σαμαρά, επιχείρημα που ήταν πειστικό για πολλούς, καθώς την ώρα της Πολιτικής Επιτροπής είχε οριστεί η συνάντηση με τον Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.

Άλλοι δεν πείστηκαν και έλεγαν ότι το γεγονός πως δεν ορίστηκε νέα ημερομηνία αναδείκνυε την πρόθεση της ηγετικής ομάδας να ξεκινήσει η διαδικασία από την αρχή, ανοίγοντας, εκ νέου, τις προθεσμίες υποβολής υποψηφιοτήτων.
Τελικά, αργά το βράδυ της περασμένης Πέμπτης ο κ. Λυκουρέντζος ανακοίνωσε επίσημα ότι η εκλογή του νέου γραμματέα θα γίνει στις 30 Αυγούστου και πλέον αλλάζουν και τα σχέδια, ενώ είναι πολύ πιθανόν να έχουμε νέες υποψηφιότητες, αποσύρσεις παλαιών, αλλά και μεγάλο περιθώριο εσωκομματικών ζυμώσεων για να αποτραπεί ένα ενδεχόμενο εσωκομματικό ατύχημα που θα τραυματίσει την εικόνα της ηγεσίας.

Είχε προηγηθεί μακρά σύσκεψη στο πρωθυπουργικό επιτελείο, καθώς η ηγετική ομάδα βρέθηκε μπροστά στο ενδεχόμενο να κερδίσει τη μάχη ο κ. Κακλαμάνης απέναντι στον κ. Ταυρή, που για πολλούς, αν και διαψεύδεται, αποτελούσε επιλογή της κεντρικής διοίκησης του κόμματος.

«Το Μαξίμου δεν δίνει χρίσμα. Έχουμε με πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθούμε αυτή την περίοδο» ήταν το μήνυμα από το πρωθυπουργικό περιβάλλον. Κάποια στιγμή ετέθη προς συζήτηση και το ενδεχόμενο μιας εναλλακτικής υποψηφιότητας του νεοεκλεγέντος βουλευτού Βοιωτίας κ. Ι. Καράμπελα, αλλά δεν προχώρησε.
Για να επέλθει εσωκομματική ηρεμία και να αποφευχθεί αποτέλεσμα που θα πλήξει και επικοινωνιακά_ έστω και παροδικά και ανεπαίσθητα_ την εικόνα του κ. Σαμαρά, θα πρέπει να βρεθεί πεδίο συνεννόησης της ηγετικής ομάδας πρωτίστως με τον ισχυρογνώμονα κ. Κακλαμάνη που επιμένει να διεκδικήσει τη θέση του γραμματέα.

Ουσιαστικά, ότι δεν έγινε από λανθασμένους χειρισμούς, τις τελευταίες εβδομάδες, θα γίνει προσπάθεια να γίνει τον επόμενο μήνα και είναι για τους μυημένους εμφανής η προσπάθεια της ηγετικής ομάδας να καταλήξει σε μία, κατά το δυνατόν, υποψηφιότητα, η οποία και θα τύχει της ευρείας στήριξης των μελών του ανώτατου κομματικού οργάνου.
Η επανεκκίνηση της διαδικασίας όπως είναι λογικό αναζωπυρώνει και τα σενάρια για το πρόσωπο που θα αναλάβει πλέον τα ηνία του κόμματος, ενώ υπέρ των συναινετικών λύσεων για να μην υπάρξουν προστριβές εμφανίζεται ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Ευ. Μεϊμαράκης που στηρίζει τις επιλογές του κ. Σαμαρά και συνομιλητές του διαψεύδουν ότι τάσσεται ή έχει υποβάλλει εισήγηση υπέρ κάποιου υποψηφίου.

Σε αυτό το κλίμα και με δεδομένη τη δημιουργία εσωκομματικής αναστάτωσης, σε μια χρονική στιγμή που η κυβέρνηση δεν έχει την πολυτέλεια να σκέπτεται άλλα θέματα, πέραν της επιτάχυνσης του κυβερνητικού έργου, δεν αποκλείεται να προωθηθεί στέλεχος της νεότερης γενιάς για τη θέση του γραμματέα. : τοvima.gr

Αυτοκτονία σοκ στην Κρήτη


Τέλος στη ζωή του έδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου ένας 85χρονος άντρας πέφτοντας απο το μπαλκόνι διαμερίσματος του δεύτερου ορόφου σε πολυκατοικία στον Μασταμπά Ηρακλείου Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηλικιωμένος άντρας αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα υγείας και όπως ανέφερε η γυναίκα του στους αστυνομικούς τον τελευταίο καιρό συνεχώς μονολογούσε ότι δεν θέλει να γίνεται βάρος στην οικογένειά του.

Η επιθυμία του αυτή τον οδήγησε στις 12:30 περίπου το μεσημέρι στο μπαλκόνι του διαμερίσματος. Αφού πρώτα πάτησε σε ένα σκαμπό στη συνέχεια έκανε βουτιά θανάτου πέφτοντας στο κενό. : flashnews.gr

Economist: Σε δύο εβδομάδες οι "τίτλοι τέλους" για την Ελλάδα


Το βρετανικό περιοδικό "Economist", με ένα ακόμα τρομολαγνικό δημοσίευμα για την Ελλάδα, εκφράζει ρητά τις αμφιβολίες του σχετικά με το αν η ελληνική κυβέρνηση κατορθώσει να πείσει τους επιθεωρητές της Τρόικας για τη δυνατότητα επαναφοράς τους προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής σε βιώσιμη τροχιά.

Σύμφωνα με το άρθρο, «η Ελλάδα έχει μόνο δύο βδομάδες για να πείσει τους δανειστές της ότι μπορεί να επαναφέρει σε τροχιά τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις» και στη συνέχεια αναφέρει ότι αν τα νέα σχέδια της Αθήνας να δρομολογήσει περικοπές δαπανών ύψους 14,5 δισ. ευρώ την ερχόμενη διετία κριθούν μη ρεαλιστικά, η επόμενη δόση των 31,2 δισ. ευρώ δεν θα εκταμιευτεί.

Εάν πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο, δε θα είναι δυνατή η ανακεφαλαίωση των μεγάλων τραπεζών, οπότε ελλείψει πιστώσεων, η ελληνική οικονομία θα συρρικνωθεί. Το αποτέλεσμα θα είναι να «παγώσουν» μισθοί και συντάξεις και, τότε, η έξοδος της χώρας από το ευρώ θα είναι θέμα μερικών εβδομάδων, σημειώνει το «Economist».

Επίσης σύμφωνα με τα λεγόμενα του αρθρογράφο, αυτό για το οποίο ανησυχούν οι Έλληνες είναι το ενδεχόμενο οι αγορές να «επιτεθούν» στην Ισπανία και την Ιταλία, κάτι που ενδέχεται να οδηγήσει τους Ευρωπαίους εταίρους στην απόφαση να θυσιάσουν την Ελλάδα στο βωμό της διάσωσης της ευρωζώνης.

Ηλεκτρονικό φιλί για ερωτευμένους σε... απόσταση


Ο έρωτας αντέχει την απόσταση, όπως δηλώνει ένας καθηγητής Ρομποτικής στη Σιγκαπούρη που επινόησε το "Kissenger" - από την έκθλιψη των αγγλικών λέξεων "kiss" (φιλί) και "messenger" (αγγελιοφόρος) - δηλαδή μια μικρή συσκευή εξοπλισμένη με χείλη από σιλικόνη που επιτρέπει το ερωτικό φιλί μέσω Διαδικτύου.

Η συσκευή, υπό τη μορφή μιας μικρής κεφαλής από πλαστικό, με υπερμεγέθη χείλη, τίθεται σε λειτουργία μόλις ο ενδιαφερόμενος φιλήσει και η δόνηση διαβιβάζεται στο στόμα της αντίστοιχης συσκευής που το έτερον ήμισυ φιλά την ίδια στιγμή, στην άλλη άκρη του Διαδικτύου.

Για ένα πιο αισθησιακό φιλί, οι δύο ερωτευμένοι μπορούν να "φιλιούνται" κοιτάζοντας απευθείας στην οθόνη του υπολογιστή τους.

Τα τεχνητά χείλη προσφέρουν την "καλύτερη των αισθήσεων" εξ αποστάσεως, υποστηρίζει ο καθηγητής Ρομποτικής Χοομάν Σαμανί, του Εθνικού Πανεπιστημίου της Σιγκαπούρης. 

Έφτιαξαν «κεφάλι» τυριού στα Ζωνιανά που ζυγίζει έναν τόνο!


Η καθιερωμένη Γιορτή Βοσκού και Τυριού στα Ζωνιανά θα έχει μια ευχάριστη έκπληξη για τους επισκέπτες καθώς θα δοκιμάσουν τη γεύση από ένα τυρί που ζυγίζει έναν ολόκληρο τόνο!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, στην πλατεία του χωριού και θα έχει έντονο χαρακτήρα αλληλεγγύης καθώς θα υπάρχει ειδικό ταμείο ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου που προσφέρει τρόφιμα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη : cretalive.gr

14 συλλήψεις για κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας


Στην εξάρθρωση κυκλώματος  παιδικής πορνογραφίας βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία. Οι διωκτικές αρχές έχουν ήδη προχωρήσει στη σύλληψη 14 ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες, ένας στρατιωτικός και ένας Βρετανός τουρίστας στην Κρήτη, δύο κομμωτές, ένας τραπεζικός υπάλληλος, ένας δικηγόρος και άλλα 8 άτομα άνευ λοιπών στοιχείων μέχρι ώρας.

Κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής βρέθηκε εδώ και δύο μέρες στο Ηράκλειο Κρήτης, ερευνώντας τις πληροφορίες για την ύπαρξη του κυκλώματος στο νησί. Οι άνδρες του κλιμακίου προέβησαν στη σύλληψη ενός ατόμου, το οποίο φέρεται να υπηρετεί σε στρατιωτική μονάδα της Κρήτης. Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκε και κατασχέθηκε υλικό σκληρής παιδικής πορνογραφίας με βίντεο όπου πρωταγωνιστούν ανήλικα παιδιά. Το παράνομο υλικό  εντοπίστηκε στο σπίτι του συλληφθέντα, στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του αλλά και σε άλλα ηλεκτρονικά μέσα αποθήκευσης.

Οι έρευνες για την πλήρη εξάρθρωση του κυκλώματος συνεχίζονται.

Νεαρός κρεμάστηκε μέσα στο κρατητήριο


Φρικτό τέλος έβαλε στη ζωή του ένας νεαρός αφγανός...

Ο νεαρός άνδρας είχε συλληφθεί γιατί δεν είχε έγγραφα και κρατούνταν στο κρατητήριο του αστυνομικού τμήματος Καλυβίων και επρόκειτο να απελαθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός κρεμάστηκε με τα σεντόνια μέσα στο κρατητήριο στις 4:15 τα ξημερώματα.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον άνδρα όταν ήδη ήταν νεκρός.

Πρόκειται να διενεργηθεί προανάκριση σχετικά με τα αίτια της αυτοκτονίας. Επίσης ερωτήματα προκύπτουν για το πού ήταν ο φρουρός την ώρα της αυτοκτονίας...

Το «Γλέντησαν » στην Γιορτή Σταφίδας στο Βλαχόπουλο


Παρά την «Κρίση » εκατοντάδες άτομα έδωσαν παρών στην χθεσινοβραδινή  1η Γιορτή Σταφίδας που διοργανώθηκε  από τους Βλαχοπουλαίκους  Πολιτιστικούς Συλλόγους Αθηνών και «Κατσουλόλιμνα » στον χώρο της Δημοτικής Αγοράς στο Βλαχόπουλο .
Η Ψητή Γουρνοπούλα με την παγωμένη Μπύρα  κάτω από τους ήχους της ορχήστραςτου Γ. Κοσμόπουλου ανέβασαν το κέφι και οι χοροί κράτησαν έως πρωίας .
Την γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πύλου –Νέστορος  Δημήτρης Καφαντάρης ,ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Πετρόπουλος ,ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Μπαχούμας . ο πρόεδρος της Κοινωφελούς επιχείρησης Άγγελος Χρονάς ,ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου ,Σωτήρης Παναγιωτόπουλος ,ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Γαιτάνης ,Ιερωμένοι καθώς και τοπικοί παράγοντες

Τρία χρόνια έχει να πληρώσει τους λογαριασμούς της ΔΕΗ ο ΣΥΡΙΖΑ


 ΕΡΩΤΗΜΑ - ΣΕ ΠΟΙΟ ΝΟΙΚΟKΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ;
Χρέη προς τη ΔΕΗ έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού όπως φαίνεται η Κουμουνδούρου έχει αφήσει ανεξόφλητους λογαριασμούς τα τρία τελευταία χρόνια με το ποσό που χρωστάει να ανέρχεται σε 22.000 ευρώ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παρασκευή+13» έως τώρα δεν είχε γίνει καμία ρύθμιση ή κάποιος διακανονισμός προκειμένου να εξοφληθεί το ποσό.
Βέβαια ο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε δεύτερο κόμμα στις εκλογές και κατάφερε να εξαπλασιάσει την κρατική του επιχορήγηση, αναμένεται να εξοφλήσει όλα τα χρέη που έχουν συσσωρευτεί και στη συνεχεία θα προσχωρήσει στην ενίσχυση των μέσων ενημέρωσης του κόμματος.

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα μαστροπείας


Το πέμπτο κατά σειρά ερωτικό ραντεβού μιας 20χρονης Ρουμάνας μέσα σε μια ημέρα, ήταν μοιραίο για το ζευγάρι των προαγωγών της που την κρατούσαν φυλακισμένη μαζί με άλλες πέντε αλλοδαπές γυναίκες και τις εξανάγκαζαν να εκδίδονται για να θησαυρίζουν.
Ο τελευταίος «πελάτης» ήταν αστυνομικός της Ασφάλειας Λάρισας που παγίδευσε τους μαστροπούς.
Ο 59χρονος Έλληνας μετέφερε τη νεαρή αλλοδαπή με το αυτοκίνητο ενός συγγενικού του προσώπου από το κέντρο διασκέδασης της 26χρονης Ρουμάνας συζύγου του. Μόλις παρέλαβε τα τρία προσημειωμένα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ συνελήφθη και πάνω του κατασχέθηκαν 965 ευρώ, ενώ στο αυτοκίνητο έκρυβε άλλα 48.555 ευρώ από τον «τζίρο» του, τρία κινητά και τρεις ατζέντες με το πελατολόγιό του σε ιδιόχειρες σημειώσεις που τώρα «ξεψαχνίζουν» οι αστυνομικοί!
Ακολούθησε έφοδος στο νυχτερινό κέντρο  όπου συνελήφθη η σύζυγος του  μαστροπού και μια 19χρονη ομοεθνής της η οποία ήταν μέλος του κυκλώματος.
Εκεί βρέθηκαν φυλακισμένες πέντε νεαρές Ρωσίδες και άλλη μια Ρουμάνα των οποίων τα ταξιδιωτικά έγγραφα κατακρατούσε το ζευγάρι και τις εξανάγκαζε να εργάζονται στο κατάστημα, ενώ παράλληλα τις προωθούσαν στην πορνεία!
Οι αλλοδαπές χαρακτηρίστηκαν από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας ως θύματα εμπορίας ανθρώπων και μεταφέρθηκαν σε ειδικό Κέντρο Φιλοξενίας, ενώ στους μαστροπούς άσκησε δίωξη για σωματεμπορία και παράνομη κατακράτηση.

Πυρκαγιά στα Καλύβια Ηραίας Αρκαδίας

Δασική πυρκαγιά σε εξέλιξη στην περιοχή Καλύβια Ηραίας, στην Αρκαδία. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν  24 πυροσβέστες με 11 οχήματα, ένα πεζοπόρο τμήμα, ένα ελικόπτερο και 2 πυροσβεστικά αεροσκάφη.

ΕΡΕΥΝΑ - Οι... τσόντες βλάπτουν σοβαρά




FUN του έιδους ....οι έγγαμοι ή δεσμευμένοι. 
Εντυπωσιακά είναι τα αποτελέσματα έρευνας του Πανεπιστημίου του Σίδνεϊ σύμφωνα με την οποία όσοι είναι υπερβολικά παθιασμένοι με τις ταινίες και τα βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου, έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα με τη σχέση τους ή τον κοινωνικό τους κύκλο, ενώ εξίσου πιθανό είναι να "μπλεχτούν" με το νόμο.
Παρά το γεγονός ότι η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε προκαταρκτικό στάδιο, οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί.
Το 47% των ατόμων που συμμετείχαν στην έρευνα παρακολουθεί πορνό από μισή μέχρι τρεις ώρες καθημερινά, το 30% δήλωσε ότι η παρατεταμένη παρακολούθηση πορνό επηρέασε την παραγωγικότητά του στην εργασία του, ενώ το 20% δήλωσε πως προτιμά να βλέπει πορνό από το να κάνει σεξ με τον ή την σύντροφό του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το 85% του στατιστικού δείγματος ήταν άντρες, έγγαμοι ή δεσμευμένοι.

Ενας γιατρός-άνθρωπος απο την Πύλο μας συγκλόνισε..!


Η είδηση θα περάσει στα ψιλά. Στην Ελλάδα της ανοησίας και της μιζέριας κανείς δεν έχει τον χρόνο να δεί την άλλη πλευρά.
Την άλλη πλευρά των ευαίσθητων Ελλήνων που κάνουν καθημερινά πράξεις θυσίας για την πατρίδα και τους συνανθρώπους τους.
Υπάρχουν άνθρωποι όμως που σε κάνουν να χαμογελάσεις.
Δείτε αυτή  την “μικρή είδηση”:
Παρά το φορτωμένο πρόγραμμά του, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς παρακολουθεί την επικαιρότητα. 
Προχθές, μάλιστα, όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, συγκινήθηκε όταν έμαθε ότι ο γιατρός Περικλής Π., τιμώντας τον όρκο του Ιπποκράτη, έβγαλε από την εντατική του Αττικού νοσοκομείου τον πατέρα του, επίσης γιατρό που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, προκειμένου να βρεθεί κρεβάτι για την 15χρονη από την Πάρο. Ο εν λόγω γιατρός, σύμφωνα με την εφημερίδα, είναι παιδικός φίλος του πρωθυπουργού, καθώς και οι δύο γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Πύλο.
Ναι ο γιατρός απο την Πύλο έβγαλε τον πατέρα του απο την εντατική και έβαλε το κοριτσάκι..!
Αφησε τον πατέρα του να πεθάνει για χάρη της μικρούλας.
Μακάρι να γνωρίζαμε αυτόν τον γιατρό.
Αυτόν τον μεγάλο άνθρωπο που δεν κρύφτηκε και φορτώθηκε το μεγαλύτερο δίλλημα που μπορεί να πάρει ένας άνθρωπος…!
Η πράξη του μας κάνει να νοιώσουμε και πάλι ανθρώπινοι άνθρωποι.
Γιατρέ δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν την θυσία σου. Ο πατέρας σου θα πρέπει να νοιώθει πολύ περήφανος για σένα.
Και εμείς.
Μας συγκλόνισες..!moriasnews.gr

Τις " έβρεξε" στο δήμαρχο με τη μαγκούρα του…


Γνωστός ιδιοκτήτης ταβέρνας της παραλιακής οδού του νησιού, εισέβαλε στο Δημαρχείο  Καλύμνου και στο γραφείο του Δημάρχου, βρίζοντάς τον με ακατονόμαστες φράσεις. 
Στη συνέχεια βγήκε στο διάδρομο και πήρε ξύλινη μαγκούρα που προηγουμένως είχε κρύψει πίσω από κάδο απορριμμάτων που βρισκόταν στο διάδρομο και επιχείρησε να επιτεθεί κατά του Δημάρχου, Δημήτρη Διακομιχάλη, που εκείνη την ώρα είχε εξέλθει από το γραφείο του...
Σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος που οδήγησε τον δράστη σε αυτή του την πράξη ήταν το γεγονός, ότι θεώρησε υπεύθυνο τον Δήμαρχο, για το πρόστιμο που επέβαλε το Λιμεναρχείο Καλύμνου σε πλοιάριο που την τελευταία εβδομάδα προσέγγιζε παρανόμως μπροστά από το παραλιακό κατάστημα του «δράστη», μεταφέροντας επιβάτες-πελάτες.

Ερευνητές εκτιμούν ότι η Ελλάδα θα κερδίσει 6 μετάλλια


ΟΠΩΣ συνηθίζεται, με το που άρχισαν  οι Ολυμπιακοί Αγώνες διάφοροι ερευνητές προβαίνουν σε προβλέψεις για τον αριθμό των μεταλλίων που θα κατακτήσει κάθε χώρα. Γερμανοί οικονομολόγοι και στατιστικολόγοι προβλέπουν ότι η Ελλάδα θα κατακτήσει εφέτος στο Λονδίνο συνολικά έξι μετάλλια έναντι τεσσάρων (δύο αργυρών και δύο χάλκινων) που κατέκτησε στο Πεκίνο το 2008.

Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου Ruhr-Universitat του Μπόχουμ προβλέπουν ότι η χώρα μας θα καταταγεί 37η έως 44η στη λίστα των μεταλλίων, έχοντας ίδια «συγκομιδή» με άλλες οκτώ χώρες (Βουλγαρία, Κροατία, Δανία, Ινδία, Μεξικό, Σλοβενία, Σουηδία και Ταϊλάνδη).

Πρώτη σε μετάλλια προβλέπεται να είναι η Κίνα (102) και ακολουθούν ΗΠΑ (100), Ρωσία (71), Βρετανία (57), Αυστραλία (43), Γαλλία (39), Γερμανία (36), Ν. Κορέα (31) και Κούβα (29).

Η εκτίμηση των Γερμανών ερευνητών λαμβάνει υπόψη της μια ποικιλία στατιστικών παραμέτρων (αθλητικών, δημογραφικών, πολιτικών, οικονομικών και πολιτισμικών), που τροφοδοτούνται σε ένα οικονομετρικό μοντέλο από το οποίο προκύπτουν οι προβλέψεις.

Είναι αξιοσημείωτο ότι εφαρμόζοντας αναδρομικά το ίδιο μοντέλο στους προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Γερμανοί οικονομολόγοι βρήκαν ότι καταφέρνει να «προβλέψει» το 97,4% των πραγματικών μεταλλίων που δόθηκαν στην Αθήνα το 2004 και το 96,9% των μεταλλίων του Πεκίνου το 2008. Είναι εξίσου αξιοσημείωτο ότι μια άλλη εκτίμηση που έγινε από ερευνητές της ολλανδικής εταιρίας αθλητικών στατιστικών ερευνών Infostrada Sports, η Ελλάδα πάλι προκύπτει ότι θα κατακτήσει έξι μετάλλια στο Λονδίνο. Και σε αυτή την πρόβλεψη η Κίνα προηγείται με 92 μετάλλια και ακολουθούν οι ΗΠΑ (88, αλλά με περισσότερα χρυσά), Ρωσία (83), Βρετανία (64) και Γερμανία (59).

Νέες εξελίξεις για το Λιγνιτορυχείο Κορώνης


Τελικά το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου δεν θα συνεδριάσει Μέσα στο χρονικό περιθώριο της 3ης παράτασης που είχε πάρει, για την έγκριση η την απόρριψη της περιβαντολογικης μελέτης του λιγνιτορυχείου της Κορώνης του Δήμου Πύλου-Νέστορος.
Έτσι η μελέτη πηγαίνει μάλλον στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση διότι παράταση που είχε πάρει λήγει την Δευτέρα, ενω δεν προβλέπεται νεα παράταση, ακόμη και αν την ζητούσε κάποιος . Πάντως μέχρι τα μέσα της εβδομάδας ούτως η άλλως, δεν είχε ενδιαφερθεί κανείς!
Τώρα το θέμα του Λιγνιτορυχείου, θα έχει νέες εξελίξεις και θα είναι το πρώτο "αγκάθι" στο δρόμο του νέου Γ. Γ της Αποκεντρωμένης, κ.Αγγελάκα που αν κρίνουμε από την στάση του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά στο ζήτημα αυτό, "αυτονόητα" θα αποτελέσει παρελθόν.

ΤΡΙΦΥΛΙΑ - Συνεληφθη 64 χρονος για χασισοκαλλιέργεια


Σε βάρος του είχε εκδοθεί Ένταλμα Σύλληψης.
Σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο.
Συνελήφθη, σε τοπική Κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών και αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) Μεσσηνίας, ένας 64χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.
Ειδικότερα, σε αγροτική τοποθεσία «Σταμνίτσα» του Δημοτικού Διαμερίσματος Μουρατιάδας Δήμου Τριφυλίας , είχε εντοπιστεί την 16-6-2012, φυτεία με (24) δενδρύλλια κάνναβης. .
Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Αττικής, προέκυψε ότι εμπλέκεται ο 64χρονος στην καλλιέργεια των παραπάνω δενδρυλλίων κάνναβης, ο οποίος και συνελήφθη, ύστερα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, καθόσον εκδόθηκε σε βάρος του Ένταλμα Σύλληψης από τον κ. Ανακριτή Πρωτοδικών Κυπαρισσίας.
Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο, η άδεια κατοχής του οποίου είχε λήξει.
Ο 64χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Ανακριτή Πρωτοδικών Κυπαρισσίας.
Την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατρών.

Κλειστό τμήμα της Αττικής οδού για έξι νύχτες


Κλειστή θα παραμείνει προσωρινά η σήραγγα Βριλησσίων της Αττικής Οδού λόγω εργασιών συντήρησης τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:
Α)Στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο τη Δευτέρα 30 Ιουλίου, Τρίτη 31 και Τετάρτη 1 Αυγούστου και ώρες 01:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 τα ξημερώματα
Β)Στο ρεύμα προς Ελευσίνα την Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο και ώρες επίσης 01:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 τα ξημερώματα
Σε κάθε αποκλεισμό η κυκλοφορία της Αττικής Οδού θα εκτρέπεται στην έξοδο αμέσως πριν τη σήραγγα (έξοδος 12 - Πεντέλης) και θα επανεισέρχεται αμέσως μετά τη σήραγγα από τα διόδια Πεντέλης χωρίς καταβολή διοδίου.

Η εκδίκηση της ερωμένης… μέσω αγγελιών

Aπίστευτη η εκδίκηση που διάλεξε προϊσταμένη δημόσιας υπηρεσίας της Πάτρας για να τιμωρήσει τον επί δύο χρόνια παντρεμένο εραστή της. 
Επειδή δεν χώριζε από τη γυναίκα του όπως εξ αρχής της είχε υποσχεθεί, θέλησε να κάνει κάτι για να του αναστατώσει τη ζωή. Έτσι, έβαλε δύο «ροζ» αγγελίες προσωπικών γνωριμιών, μία για γυναίκες και μία για άνδρες, δίνοντας τα τηλέφωνα του συγκεκριμένου και της συζύγου του!
Έτσι τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού άρχισαν να χτυπάνε συνεχώς και τόσο ο άνδρας, όσο και η γυναίκα του έχουν απηυδήσει από τις πολλές κλήσεις αλλά και το χυδαίο τρόπο (προκαλούσε το κείμενο των αγγελιών) με τον οποίο μιλούν ορισμένοι...
Όσο για την υπεύθυνη αυτής της ιστορίας, το έχει διαδώσει παντού, καμαρώνοντας μάλιστα για την πράξη της...dete.gr.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου