13.6.15

ΕΧΩ ΑΝΕΚΔΟΤΑΡΑ ΣΑΣ ΛΕΩ !!!

Συναντιούνται τυχαία δυο φίλοι στο πάρκο, ο Κώστας και ο Μήτσος.
- Ρε Μήτσο, που σαι ρε φιλάρα; Πόσα χρόνια έχω να σε δω, τι κάνεις, πως περνάς, παντρεύτηκες;
- Ναι αγόρι μου παντρεύτηκα, μια χαρά είμαι, καλά περνάω.
- Πως από δω τέτοια ώρα;
- Να μωρέ την γυναίκα μου ψάχνω.
- Έλα ρε και ΄γω την δικιά μου ψάχνω, πως είναι η δικιά σου να ψάξουμε μαζί.
- Είναι ψηλή, ξανθιά, με πράσινα μάτια, ωραίο κ*λο, μεγάλο στήθος και ατελείωτα πόδια. Η δική σου πως είναι;
- Ρε άσε την δικιάμου , έλα να βρούμε την δική σου πρώτα!!!

Τι τρώνε οι Βραζιλιάνες και έχουν κορμί και οπίσθια που κολάζουν;

Τι τρώνε οι Βραζιλιάνες και έχουν κορμί και οπίσθια που κολάζουν;Το «ξεβίδωμα» από την σάμπα δεν είναι ο μόνος τρόπος των Βραζιλιάνων για να κρατιούνται σε φόρμα

.Ο εξωτικός λαός που από ότι σίγουρα έχετε παρατηρήσει έχει να επιδείξει, ως σύνολο, από τα πιο σφριγηλά σώματα στον κόσμο, έχει ένα έξυπνο διατροφικό μυστικό... 

Οι Βραζιλιάνες φροντίζουν να τρώνε σχεδόν με κάθε γεύμα, ένα
πιάτο ρύζι με φασόλια.

Μελέτες στο ιατρικό περιοδικό Obesity Research ανακάλυψαν πως μια δίαιτα που αποτελείται κυρίως από ρύζι και φασόλια, μειώνει τον κίνδυνο της παχυσαρκίας κατά 14%, σε σύγκριση με την τυπική Δυτική δίαιτα.

Αυτό οφείλεται στο ότι η συγκεκριμένη δίαιτα είναι χαμηλότερη σε λιπαρά και υψηλότερη σε φυτικές ίνες, σταθεροποιώντας έτσι τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Μπορεί να ακούγεται αντιφατικό, όμως μια δίαιτα με ρύζι και φασόλια ισούται σώμα έτοιμο για παραλία.

ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ: Έστειλε κατά λάθος βιντεάκι πορνό στα προφίλ φίλων του

Αυξάνονται τα περιστατικά αποστολής πονηρού υλικού σε προφίλ διαδικτυακών φίλων στο facebook, εν αγνοία του αποστολέα.
Συνέβη και την περασμένη εβδομάδα από χρήστη του facebook ο οποίος προφανώς ρεζιλεύτηκε όταν σε περισσότερους από τριάντα φίλους του έστειλε ένα βιντεάκι πορνό.
Βασικά αυτό συμβαίνει όταν ο χρήστης παρακολουθεί ένα τέτοιο βιντεάκι από το κινητό του τηλέφωνο και κατά λάθος το συνδέει με την εφαρμογή drombox.
Αυτή η εφαρμογή το στέλνει αυτόματα σε επιλεγμένους φίλους του.
Ο ίδιος εκτίθεται χωρίς να το γνωρίζει φυσικά!

ΦΩΤΟ - Αποδράσεις σε μαγευτικές παραλίες της Νοτιοδυτικής Μεσσηνίας


Πολλοί παραθαλάσσιοι προορισμοί της  Μεσσηνίας  δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου .
Αν, για διάφορους λόγους, κυρίως οικονομικούς η διάθεσή σας φέτος το καλοκαίρι δεν «σηκώνει» διακοπές με πλοίο, η ενδοχώρα της Μεσσηνίας  κυρίως για τους κατοίκους της Καλαμάτας   προσφέρει αμέτρητες επιλογές για τα καλοκαιρινά σας μπάνια.
Επιλογές που ακόμα και  κάτοικοι των μεγάλων αστικών κέντρων της  Αθήνας ,Πάτρας  Τρίπολης κλπ  μπορούν κάλλιστα να εκμεταλλευτούν ακόμη και για ολιγοήμερες αποδράσεις μέσα στο καλοκαίρι.
Η  Μεσσηνία διαθέτει τις δικές της παραλίες που εντυπωσιάζουν, προσβάσιμες σε λίγες ώρες χωρίς να χρειαστεί να μπείτε καν  σε πλοίο.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ
ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ 

4 thalasses& ammothines στο Πετροχώρι Πύλου 

Η Νοτιοδυτική Μεσσηνία  είναι πάντα λουσμένη στο φως, γεμάτη με παραλίες  που αξίζει να ανακαλύψεις και πεντακάθαρη θάλασσα που σε προσκαλεί να βουτήξεις μέσα της.
Φαντάσου το ιδανικό μέρος...
Δίπλα στο κοσμοπολίτικο  Costa Navarino  μία
…ανάσα από την παγκοσμίου φήμης παραλία της Βοιδοκοιλιάς και την λιμνοθάλασσα της Γιάλοβας , ένα στέκι πάνω στην άμμο λουσμένο  στον ήλιο που αξίζει να το επισκέπτεσαι καθημερινά
Ένας ανοιχτός χώρος  διακοσμημένος με πολλά στοιχεία της φύσης  που τον κάνει μοναδικό στην περιοχή .
Αν νομίζετε ότι υπερβάλλω, τότε δεν έχετε  παρά να το  επισκεφθείτε και θα πειστείτε ότι πρόκειται για κάτι  το μοναδικό στην Μεσσηνία 

Β.Μ



ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΑΚΟ ΥΛΙΚΟ - Η Μεσσηνία του 1961

 Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 1961 ΕΔΩ !

Επίσκεψη το 1961 στη Μεσσηνία!!!


Δυο φίλοι, ο Derek Wagon και ο John, απαθανάτισαν με τον φωτογραφικό φακό τους τη χώρα μας πριν από 55 χρόνια. Από αυτόν τον φωτογραφικό θησαυρό του ταξιδιού τους παρουσιάζουμε σήμερα δέκα φωτογραφίες από την Μεσσηνία και τα σχόλια που τις συνοδεύουν. Στις φωτογραφίες αυτές εκτός των άλλων βλέπουμε και πως ήταν ο  Ναός του Επικούρειου Απόλλωνα πριν καλυφθεί με την... προσωρινή (;) ακαλαίσθητη τέντα των τελευταίων δεκαετιών!!!

Ήταν όταν πήγαινα ακόμη στο κολλέγιο, πίσω στο 1961, που πέρασα περίπου έξι εβδομάδες ταξιδεύοντας στην Ελλάδα με έναν φίλο μου, τον Τζον. Ακολουθούσε κλασικές σπουδές και γνώριζε πολλά για το παρελθόν. Γνώριζε, επίσης, αρκετά νέα ελληνικά κάτι το οποίο ήταν ανεκτίμητο. Όσο για μένα… δεν γνώριζα τίποτε!
Περάσαμε το μεγαλύτερο μέρος των δύο πρώτων εβδομάδων στην Αθήνα και στα περίχωρα, μετά ταξιδεύοντας στην Πελοπόννησο και τέλος γυρίσαμε δύο εβδομάδες στα νησιά συμπεριλαμβανομένων της Ρόδου και της Κρήτης. Ήταν το καλύτερο πράγμα που είχα κάνει ποτέ.

Πύλος

Την επόμενη μέρα ταξιδέψαμε από τη Σπάρτη στη μοντέρνα πόλη της Πύλου, στον κόλπο του Ναυαρίνου. Βρίσκεται στη δυτική ακτή της Πελοποννήσου. 

Κοιτώντας νοτιοδυτικά της Πύλου και νότια της εισόδου του κόλπου.

Και κοιτώντας ανατολικά από το Νέο Κάστρο προς την Πύλο.

Το Νέο Κάστρο είναι ένα τούρκικο φρούριο πάνω από τη θάλασσα.

Και αυτό είναι το λιμάνι της Πύλου.

Κοντά είναι ο αρχαίος θολωτός τάφος στο παλάτι του Νέστορα βόρεια της Πύλου.



Βαλύρα

Από την Πύλο πήραμε ένα λεωφορείο για τη μοντέρνα Μεσσήνη και στη συνέχεια για το χωριό Μαυρομάτι, όπου εξερευνήσαμε την αρχαία Μεσσήνη και σκαρφαλώσαμε στο βουνό της Ιθώμης.
Το απόγευμα φτάσαμε στη Βαλύρα, όπου δεν είχε ξενοδοχεία ή καφετέριες.
Ήμασταν πολύ μακριά από την πεπατημένη και περιτριγυριστήκαμε από σχεδόν όλο το χωριό όταν φτάσαμε. Ένας αγρότης, ύστερα από μια διαδικασία διαπραγματεύσεων, ακατανόητη από εμάς, "κέρδισε" το δικαίωμα να μας φιλοξενήσει. Για να μπουν στα σπίτια τους ανέβαιναν σκάλες, γεγονός που υποδηλώνει ότι το ισόγειο ήταν στάβλος για τα ζώα. Το σπίτι ήταν πολύ καλά εξοπλισμένο και ήμασταν πολύ άνετα. Εκτός από το μαγείρεμα που γινόταν σε φωτιά με ξύλα –δεν υπήρχε ηλεκτρικό ρεύμα –ο φωτισμός θα ερχόταν σε τρεις μήνες.
Ύστερα από ένα πολύ καλό δείπνο, έναν καλό βραδινό ύπνο και πρωινό, προσπαθήσαμε να τους πληρώσουμε, αλλά δεν δέχτηκαν. Αυτό που μας ζήτησαν ήταν να τους βγάλουμε μια φωτογραφία και να τους τη στείλουμε –το οποίο και κάναμε φυσικά. 

Εδώ είναι η φωτογραφία:

Και αυτό είναι το σπίτι τους

Μετά από τόσα χρόνια –ευχαριστούμε!


Ναός Επικούρειου Απόλλωνα

Φτάσαμε με ταξί, στον Ναό του Επικούρειου Απόλλωνα στις Βάσσες, που χτίστηκε από τον ίδιο αρχιτέκτονα με τον Παρθενώνα της Αθήνας!

Τώρα ο ναός είναι καλυμμένος με μια άσπρη τέντα για να προστατεύονται τα ευρήματα από τα στοιχεία της φύσης. Γίνονται εργασίες συντήρησης υπό την επίβλεψη της επιτροπής του ναού. Ήμασταν αρκετά τυχεροί που τον βρήκαμε ξεσκέπαστο.



ΦΩΤΟ - Συγκλονιστική είναι η ιστορία μίας 37χρονης γυναίκας... ΣΟΚ: Ξύπνησε γεμάτη μώλωπες – Ήταν η αρχή του Γολγοθά της



Συγκλονιστική είναι η ιστορία μίας 37χρονης γυναίκας από το Σραπσάιρ της Μεγάλης Βρετανίας, η οποία, μετά από μία νυχτερινή έξοδο, ξύπνησε γεμάτη μυστηριώδεις, τεράστιους μώλωπες σε ολόκληρο το σώμα της.
Η Θία Ουίλσον ξύπνησε και διαπίστωσε πως το σώμα της ήταν καλυμμένο με ανησυχητικά πολλές και μεγάλες μελανιές.
Η 37χρονη είχε περάσει μία βραδιά με φίλους αλλά γύρισε στο σπίτι της νηφάλια: Δεν είχε πιει, δεν είχε πέσει, δεν είχε χτυπηθεί από κάποιον ή με κάποιον τρόπο. Τα μωβ/κίτρινα σημάδια πάνω στο σώμα της ήταν ανεξήγητα.
Όταν η νεαρή γυναίκα διαπίστωσε πως οι μώλωπες δεν είχαν υποχωρήσει μετά την τέταρτη ημέρα από την εμφάνισή τους, πήγε σε γιατρό. Στην αρχή, ο γιατρός κατέληξε πως επρόκειτο για μία διαταραχή αιμοπεταλίων, διαβεβαιώνοντάς τη, μάλιστα, πως δεν είχε λόγο να ανησυχεί. Ωστόσο, ευτυχώς, την έστειλε στο νοσοκομείο για εξετάσεις και βιοψία.
Λίγο αργότερα, παρότι είχε επαναπαυθεί από τα λόγια του γιατρού, αν και εξακολουθούσε να αισθάνεται ανεξήγητα έντονη κόπωση, η γυναίκα βρέθηκε ενώπιον της σοκαριστικής αλήθειας: Έπασχε από μία τόσο σπάνια όσο και επιθετική μορφή λευχαιμίας, την οξεία προμυελοκυτταρική λευχαιμία – μία σπάνια μορφή καρκίνου του αίματος που εμφανίζεται σε μόλις 100 ανθρώπους ετησίως.
Αμέσως, η 37χρονη μπήκε σε δωμάτιο απομόνωσης για εντατική χημειοθεραπεία τεσσάρων κύκλων, η οποία – ως εκ θαύματος – απέδωσε καρπούς. Έξι μήνες μετά, ο καρκίνος έχει υποχωρήσει.
Όπως λέει, η όλη περιπέτεια ήταν ένα τεράστιο σοκ για την ίδια. Παραδέχεται πως τον τελευταίο καιρό αισθανόταν ατονία, ωστόσο, ουδέποτε είχε περάσει από το μυαλό της πως έπασχε από κάτι τέτοιο.
 
 
 
 
 newsbomb.gr

Ποιος λαός… κλέβει περισσότερο στα ξενοδοχεία;

Σίγουρα όλοι έχουμε μια στοίβα σαπουνάκια και μικρά σαμπουάν στο μπάνιο από ξενοδοχεία που έχουμε κατά καιρούς επισκεφθεί.

Κάποιοι, όμως, φαίνεται πως δεν αρκούνται σε αυτά και επιστρέφουν από τις διακοπές τους με αντικείμενα που πήραν παράνομα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου τους, τα οποία δεν περιορίζονται σε αφρόλουτρα και σαμπουάν.
Σύμφωνα με στοιχεία έρευνας που δημοσίευσε η Telegraph, οι ταξιδιώτες εξ Αργεντινής παραδέχονται σε ποσοστό 73% ότι έχουν πάρει πράγματα που δεν θα έπρεπε από τα ξενοδοχεία που βρέθηκαν, ενώ και οι τουρίστες από τη Σιγκαπούρη κινούνται στα ίδια επίπεδα, με το αντίστοιχο ποσοστό να φτάνει το 71%.
Στην επόμενη θέση βρίσκονται οι Ισπανοί με 70% και ακολουθούν οι Γερμανοί με 68%, οι Ιρλανδοί με 67%, οι Ρώσοι με 59%, οι Μεξικάνοι με 59%, οι Ιταλοί με 57%, οι Ιάπωνες με 56% και οι Αμερικάνοι με 53%. Συνήθως παίρνουν τασάκια, μπουρνούζια, πετσέτες, παντόφλες, πίνακες, διακοσμητικά αντικείμενα αλλά και ριχτάρια ή μαξιλαράκια. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από το hotels.com σε περίπου 5.000 ταξιδιώτες ανά τον κόσμο, ενώ παρουσιάζονται και οι πιο έντιμοι λαοί με τους Κολομβιανούς (31%) να είναι οι πιο έντιμοι, ενώ ακολουθούν οι Νορβηγοί, οι Κορεάτες και οι Δανοί.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΒΡΟΧΗ , ΕΡΧΕΤΑΙ…ΜΠΟΡΑ ! Μπραβιλίκια και πλαστά τιμολόγια στην Αχαία !

Του Γιάννη Γεωργόπουλου

Θέμα ημερών – αν όχι ωρών – είναι να σκάσει βόμβα μεγατόνων η οποία θα αφορά σε κύκλωμα διακίνησης πλαστών τιμολογίων  με μια από τις έδρες -για τα πλοκάμια που έχει στήσει - περιοχή της  Δυτικής Αχαΐας.
Τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχουν καταγραφεί περιστατικά στα οποία έχουν εμπλακεί και πρόσωπα  από την Αθήνα αλλά και την Πάτρα που έχουν ενεργό ρόλο σε υποθέσεις με μπραβιλίκια ενώ μπλεγμένος φέρεται είναι και γόνος γνωστής οικογένειας .
Η υπόθεση αφορά στα ποσά τα οποία λαμβάνουν ως μίζα για κάθε ένα από τα πλαστά τιμολόγια τα οποία κόβουν πρόσωπα από την Δυτική Αχαΐα για λογαριασμό επιχειρηματία από την Αθήνα.
Το κύκλωμα  που γνωρίζει την υπόθεση εκβιάζει  τα πρόσωπα που κόβουν τα πλαστά τιμολόγια στην περιοχή και κάθε φορά ανεβάζει το ποσό το οποίο παίρνει για να μην «δώσει» όσους συμμετέχουν.
Τις τελευταίες ημέρες  μάλιστα τα νούμερα ου ζήτησαν αυτοί που κατέβηκαν στην περιοχή  ξεκινούσαν από 3000 και έφταναν έως και τις 5000 ευρώ για κάθε πλαστό τιμολόγιο.
Το «στραγγάλισμα» αυτών που έχουν εμπλακεί στο κόψιμο πλαστών τιμολογίων ήταν τέτοιο που πριν απο λίγες ημέρες  παρά λίγο να χυθεί αίμα στη Δυτική Αχαΐα, αλλά τα χειρότερα αποφεύχθηκαν στο παραπέντε και αφού χρειάστηκε να …επέμβει τηλεφωνικά άτομο από άλλη πόλη το οποίο είναι γόνος ευυπόληπτης οικογένειας και ο ρόλος του στο κύκλωμα είναι σημαντικός.
Η σύνδεση
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές  η  υπόθεση που οδήγησε στην εξάρθρωση και σύλληψη δυο ομάδων εκβιαστών , τα μέλη της οποίας δρούσαν σε Αθήνα Πάτρα και Βόλο δεν αποκλείεται να συνδέεται με τον εκβιασμό που γίνεται στη Δυτική Αχαΐα , γεγονός το οποίο ήδη διερευνάται.
Αν τελικά επαληθευτούν οι πρώτες εκτιμήσεις τότε στην υπόθεση εμπλέκεται και γιος νομικού ο οποίος  μένει σε άλλη πόλη .

ΜΕΣΣΗΝΙΑ - Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στους Γαργαλιάνους

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που εκδηλώθηκε στις 2 μετά το μεσημέρι στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, στη θέση Άμμος, κοντά στο σκουπιδότοπο, κι επεκτάθηκε σε δασική έκταση με πουρνάρια και καλλιεργήσιμες εκτάσεις μ' ελαιόδεντρα.
Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από τη Μεσσηνία με 15 πυροσβεστικά οχήματα και 34 πυροσβέστες, ενώ από αέρος συνδράμει κι ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο που κατέφθασε από την Ανδραβίδα. Το έργο της κατάσβεσης συντονίζει ο περιφερειάρχης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Γιόβας.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Π.Υ. η φωτιά έκαψε περίπου 60 στρέμματα δασικής έκτασης και περίπου 20 στρέμματα με ελαιόδεντρα.

Δημοσκόπηση - ΣΟΚ: Νέο Μνημόνιο βλέπει το 68% των Ελλήνων - Φόβο αισθάνεται το 69% - Στις 8 μονάδες πέφτει η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ

Στις 8 μονάδες πέφτει η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ εξαιτίας της παρατεταμένης αβεβαιότητας σύμφωνα με πανελλαδική τηλεφωνική δημοσκόπηση της εταιρείας «METRISI», που πραγματοποιήθηκε από 10 έως και 12 Ιουνίου σε δείγμα 1.108 ατόμων για το protothema.gr.

Σύμφωνα με τη μέτρησ η κυβέρνηση αντιμετωπίζει την απογοήτευση και την ανασφάλεια της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών -7 στους 10- λόγω της παρατεταμένης αβεβαιότητας και της αποτυχίας επίτευξης συμφωνίας με τους θεσμούς έως σήμερα.
Ενδεικτικό είναι επίσης το γεγονός ότι 1 στους 2 προτιμούν την αποδοχή της πρότασης των θεσμών έναντι της εξόδου από το ευρώ.
Αναλυτικά, τα συμπεράσματα είναι:
Δημοσκόπηση - σοκ: Νέο Μνημόνιο βλέπει το 68% των Ελλήνων - Φόβο αισθάνεται το 69% - Στις 8 μονάδες πέφτει η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ
– Οι εξελίξεις των τελευταίων δύο εβδομάδων στις διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους εταίρους «γεννούν» αισθήματα ανασφάλειας και φόβου σχεδόν σε 7 στους 10 πολίτες. Το 33,2% «δεν ξέρει, δεν έχει ιδέα» για τις προθέσεις και τους στόχους της κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση.
– Παράλληλα, ολοένα και αυξάνονται οι πολίτες που διαφωνούν, το 61,4% έναντι του 59,4% της δημοσκόπησης της 29ης Μαΐου, με τους χειρισμούς της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού στη διαπραγμάτευση, ενώ μόλις το 22,8% επιθυμούν μια σκληρότερη στάση.

Δημοσκόπηση - σοκ: Νέο Μνημόνιο βλέπει το 68% των Ελλήνων - Φόβο αισθάνεται το 69% - Στις 8 μονάδες πέφτει η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ
– Η δυσαρέσκεια προς την κυβέρνηση απεικονίζεται αφενός στο γεγονός ότι 6 στους 10 πιστεύουν ότι η κυβερνητική πολιτική των τελευταίων μηνών «αποδυνάμωσε τη διαπραγματευτική θέση της χώρας», ενώ μόλις 3 στους 10 είναι ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις της. – Το 69,9% των πολιτών, 10% περισσότεροι από την τελευταία δημοσκόπηση της 29ης Μαΐου, αισθάνεται φόβο από τη χρονική καθυστέρηση στις διαπραγματεύσεις, ενώ 5 στους 10 πιστεύουν ότι ευθύνεται η κυβέρνηση γι’ αυτή.
Δημοσκόπηση - σοκ: Νέο Μνημόνιο βλέπει το 68% των Ελλήνων - Φόβο αισθάνεται το 69% - Στις 8 μονάδες πέφτει η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ
– Παρότι το 68,3% πιστεύει ότι η συμφωνία που θα επέλθει θα είναι «άλλο ένα μνημόνιο, όπως τα προηγούμενα, μακριά από τις προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ», η συντριπτική πλειοψηφία, 76,8%, θέλει να επέλθει συμφωνία με τους θεσμούς, το 58,2% πιστεύει ότι τελικά θα επιτευχθεί, ενώ μόλις 2 στους 10 πολίτες επιθυμούν και προβλέπουν ρήξη και έξοδο από το ευρώ.
– Σημαντικό εύρημα είναι το γεγονός ότι στο δίλημμα ανάμεσα στην αποδοχή των προτάσεων των θεσμών, όπως δημοσιεύθηκαν, και στην έξοδο από το ευρώ, το 49,7% επιθυμεί την αποδοχή της, ενώ το 27,2% επιλέγει τη ρήξη και την έξοδο από το ευρώ.
Δημοσκόπηση - σοκ: Νέο Μνημόνιο βλέπει το 68% των Ελλήνων - Φόβο αισθάνεται το 69% - Στις 8 μονάδες πέφτει η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ
– Το 54% των πολιτών διαφωνεί με την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, εάν η διαπραγμάτευση οδηγηθεί σε αδιέξοδο, ενώ ολοένα και αυξάνονται όσοι επιθυμούν συγκρότηση κυβέρνησης ευρείας συνεργασίας -53,4% από 48,8%, που ήταν το εύρημα του Μαΐου.
– Ακόμη, αυξάνεται η απογοήτευση για το μέλλον, με το 62,4% και το 64,3% να πιστεύουν ότι η κατάσταση θα χειροτερέψει σε ένα χρόνο από σήμερα, στη χώρα και το νοικοκυριό τους, αντίστοιχα, ενώ παρουσιάζεται αυξανόμενη σε σχέση με τη μέτρηση του Μαΐου η ανασφάλεια για έξοδο από το ευρώ, για στάση πληρωμών και για χρεοκοπία, πιθανότατα λόγω των αρνητικών εξελίξεων στη διαπραγμάτευση των τελευταίων δύο ημερών.
Δημοσκόπηση - σοκ: Νέο Μνημόνιο βλέπει το 68% των Ελλήνων - Φόβο αισθάνεται το 69% - Στις 8 μονάδες πέφτει η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ
– Στην πρόθεση ψήφου παραμένει κυρίαρχος, αλλά με πτωτική τάση ο ΣΥΡΙΖΑ (32,3%), με τη ΝΔ στο 24,2% και τη διαφορά στο 8,1%. Το Ποτάμι ακολουθεί σταθερά στην τρίτη θέση με 6,1% και εν συνεχεία είναι το ΚΚΕ 5,3% , οι ΑΝΕΛ με 5,1%,, η Χρυσή Αυγή με 5,0%, το ΠΑΣΟΚ με 3,1%, ενώ το «Άλλο Κόμμα» είναι στο 4,8% και η αδιευκρίνιστη ψήφος ολοένα αυξανόμενη, στο 14,1%.


Δημοσκόπηση - σοκ: Νέο Μνημόνιο βλέπει το 68% των Ελλήνων - Φόβο αισθάνεται το 69% - Στις 8 μονάδες πέφτει η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ

Απειλούν να βάλουν λουκέτο οι φαρμακοποιοί


Απειλούν να βάλουν λουκέτο οι φαρμακοποιοί

Ανοιχτό το ενδεχόμενο κινητοποιήσεων αφήνουν οι φαρμακοποιοί «σε περίπτωση που η κυβέρνηση δεν είναι συνεπής στις δεσμεύσεις της», και όπως τόνισαν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ), «παραμένουν στις επάλξεις έτοιμοι για κινητοποιήσεις". Η ΓΣ του ΠΦΣ εξουσιοδότησε το Διοικητικό Συμβούλιο για την προκήρυξη άμεσης κινητοποίησης, όποτε χρειαστεί, ενώ σε ψήφισμά της ζητά, μεταξύ άλλων, από την κυβέρνηση την μη απελευθέρωση των σημείων πώλησης των Μη Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων (ΜΗΣΥΦΑ), την μη αύξηση της τιμής τους και την χρηματοδότηση του ΕΟΠΥΥ, ώστε, όπως ανέφεραν «να αντιμετωπιστεί η οικονομική ασφυξία των Φαρμακείων και η επιτεινόμενη αβεβαιότητα στην λειτουργία τους, που προέρχεται από την καθυστέρηση των πληρωμών του ΕΟΠΥΥ».
Ο πρόεδρος του ΠΦΣ Κωνσταντίνος Λουράντος, ανέφερε ότι «ο κλάδος των φαρμακοποιών έχει εξεγερθεί με αφορμή την συνεχιζόμενη καθυστέρηση που εμφανίζει σήμερα η κυβέρνηση στην επίλυση των θεμάτων που νομοθετήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια».
Προειδοποίησε μάλιστα ότι «οι φαρμακοποιοί θα αντιδράσουν ακόμη πιο δυναμικά» και πρόσθεσε ότι «η κυβέρνηση οφείλει να διορθώσει αυτά τα οποία έχει υποσχεθεί όπως το θέμα της πολυϊδιοκτησίας, του ωραρίου και τα άλλα μνημονικά μέτρα που απορύθμισαν τη λειτουργία του κλάδου χωρίς να προσφέρουν τίποτα θετικό στην Φαρμακευτική Περίθαλψη».
Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε επίσης τη διοργάνωση Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης με συμμετοχή των υγειονομικών και κοινωνικών φορέων από ολόκληρη την Ελλάδα.

Συνελήφθησαν 14 οδηγοί ταξί με "πειραγμένα" ταξίμετρα

Συνελήφθησαν, χθες και σήμερα, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, 14 οδηγοί ταξί, που είχαν "πειράξει" τις ταμειακές μηχανές και τα ταξίμετρα των οχημάτων τους. Οι 5 είχαν επέμβει σκόπιμα στην ταμειακή μηχανή, μέσω ειδικών συνδεσμολογιών και με χρήση ειδικών αντικειμένων, όπως κατσαβίδι, ψαλίδι και λίμα.
Άλλοι 3 κατείχαν φορητούς πομποδέκτες, ενώ ένας ακόμα είχε συνδέσει καλώδιο στην εξωτερική κεραία του πομποδέκτη οχήματος, με την ενεργοποίηση των οποίων, προκαλούσαν τη διακοπή λειτουργίας του ταξιμέτρου. Παράλληλα, 3 ακόμη οδηγοί ταξί είχαν θέσει σε δοκιμαστική λειτουργία το ταξίμετρο, ενώ 2 δεν είχαν ενεργοποιήσει την λειτουργία "έναρξη βάρδιας" του ταξιμέτρου.
Οι συλληφθέντες, με τις παραπάνω μεθόδους, κατάφερναν να μην εκδίδουν φορολογικές αποδείξεις, για τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Όλοι τους οδηγήθηκαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, στους αρμόδιους Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών, ενώ ενημερώθηκαν και οι λοιπές συναρμόδιες υπηρεσίες.

Ζούνε σε ένα παράλληλο σύμπαν...

Στην Kontranews που κυκλοφορεί.

Ευτυχώς η υπόθεση έχει και την αστεία της πλευρά.

 παρατηρητήριο

Άρχισαν τα όργανα...Το Unfollow χτυπά αλύπητα τον Τσίπρα !

Το Unfollow  φίλα προσκείμενο στον Σύριζα βάζει στο στόχαστρο τον Αλέξη Τσίπρα και το περιβάλλον του, μιλώντας για αρχηγισμό και ενδοτικότητα.

Ποιος κρύβεται από πίσω ;

Η παράσταση τελειώνει...

Οι τράπεζες αδειάζουν. Όχι τα ράφια στα σούπερ μάρκετ. 
Οι πληρωμές έχουν παγώσει. 
Από το δημόσιο, στα δάνεια, στις υποχρεώσεις ακόμη και σε μισθούς των ιδιωτών. Κανείς όμως δεν διαμαρτύρεται πια. Τα νοσοκομεία λειτουργούν περίπου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Το αντιμετωπίζουν καρτερικά ασθενείς και συγγενείς.
Από τον Ιούνιο του 2014 στην Ελλάδα δεν έχει επενδυθεί ούτε ένα ευρώ!
Διαπραγμάτευση ούτε έγινε ούτε γίνεται. Διαπραγμάτευση ποτέ δεν ήταν να καλείς τον άλλο να συμφωνήσει με τις θέσεις σου. Ούτε το να λες ψέματα καθημερινά και ξεδιάντροπα. Το κλίμα μοιάζει με τις τελευταίες ημέρες της Πομπηίας. Μόνο που οι Ετρούσκοι δεν το ήξεραν. Εμείς το ζούμε αδιάφορα, παγερά κι ας μνημονεύουμε το
μνημόνιο πιο συχνά κι από την Παναγία. Έχουμε μελετήσει τη χρεοκοπία τόσο πολύ που πια το συνηθίσαμε. Ή έτσι νομίζουμε.
«Ό,τι θα γίνει με όλους θα γίνει και με μένα» ακούω όλο και πιο συχνά. Είναι σαν προστασία και ξόρκι, απελπισία της απόγνωσης. Απέναντι σε ένα γεγονός που ξεπερνά τις ατομικές δυνατότητες. Κάποια λεφτά περιμένουν βέβαια στο μαξιλάρι. Κάποιοι, πολύ λιγότεροι, ψωνίζουν μακαρόνια και φάρμακα. Περισσότερο για να αισθάνονται οι ίδιοι καλύτερα, ως προνοητικοί κι επιμελείς. Μόνο σε πόλεμο και μεγάλη καταστροφή νιώθεις τόσο έντονα την κοινή μοίρα.
«Ό,τι είναι να γίνει θα/ας γίνει».
Οι δηλώσεις υπουργών και λοιπών καλεσμένων κάθε μέρα πιο πολλές, πιο αντιφατικές, μιας χρήσης. Αυτοδιαλύονται. Την επομένη αν όχι αυθημερόν διαψεύδονται, καινούργια τουίτς κάνουν τον γύρο των δελτίων. Κι αυτοί ανήθικα απτόητοι, παίζουν με την αγωνία του κόσμου. Μιθριδάτες στην απαξίωση. Πολιτικά ανεπαρκείς, ιδεολογικά αναχρονιστικοί, αισθητικά αποτρόπαιοι. Μια αυθεντική εκδοχή της παρακμής. Ο παραλογισμός έγινε καθεστώς. Στη Βουλή, στη διοίκηση, στις δηλώσεις, στα Μέσα. Τόσο ώστε για κάθε τρίτο παρατηρητή «γίνεται παράλογο να προσπαθεί κανείς να σώσει την Ελλάδα».
Πότε συμβαίνει μια συλλογική καταστροφή; Όταν το αδιανόητο γίνεται η πιο συμφέρουσα ατομική επιλογή. Συμβαίνει σε μας, εδώ και τώρα! Η διαχείριση της κρίσης για 5 χρόνια αλλά και το σημερινό καθεστώς έχουν κοινά σημεία. Οι μεν γέννησαν οι δε συντηρούν την απελπισία. Για το άτομο, όταν υπάρχει η στέρηση της ελπίδας, η αδυναμία να δει το αύριο, τότε το σήμερα αποφασίζεται χωρίς ορίζοντα, χωρίς συνέπειες στον χρόνο. Έτσι η ανάγκη επιβίωσης υποκαθιστά την ευθύνη συνύπαρξης. Άρα ο κοινός παραλογισμός γίνεται απόλυτα λογική επιλογή. Ο σώζων εαυτώ.
Το καθεστώς επινοεί φιέστες για να καλλιεργήσει ψευδαισθήσεις νίκης, συνοχής και συλλογικότητας, ελπίδας. ΕΡΤ. Κάθε γιορτή ένα βούτηγμα απελπισίας. Και λιγότερης δημοκρατίας.
Ο παραλογισμός στην κυβέρνηση: Υπερασπίζεται συντάξεις που δεν θα ‘χει να πληρώσει. Ο παραλογισμός στην αντιπολίτευση: Τσακώνεται για το αν θα ψηφίσει μια συμφωνία που δεν ξέρει αν θα γίνει. Ο παραλογισμός στους πολίτες: Καθημερινά πιστεύουν δηλώσεις, που καθημερινά διαψεύδονται.
Με την απελπισία του πνιγμένου, τα πάντα φορτώνονται παράλογα στις πλάτες του πρωθυπουργού. Παράλογα, μιας και η πολιτεία του δεν δικαιολογεί τις υπερβολικές ελπίδες που επενδύονται πάνω του. Στην πραγματικότητα δεν ξέρει πού πατά και πού βρίσκεται. Χορεύει στον Ζάλογγο, μνημονεύει το Κούγκι, ονειρεύεται την Αίγινα, τάζει τη Θεσσαλονίκη. Και διώχνει το ΔΝΤ για να σώσει την Ευρώπη, ζητώντας χρήματα για την Ελλάδα! Μπερδεύει την κρίση με την επανάσταση, την κατάληψη με τη διακυβέρνηση.
Χρεοκοπούμε εδώ και καιρό, κάθε μέρα και λίγο παραπάνω. Δεν είναι μόνο η οικονομία. Τα αξιώματα, οι θεσμοί ευτελίζονται. Κάποιοι ιδιαίτερα ανεπαρκείς κυβερνούν, άλλοι ελλιποβαρείς μας εκπροσωπούν. Όπου να ‘ναι ο εφιάλτης τελειώνει γιατί η διαδικασία ολοκληρώνεται. Δεν απομένουν πολλά. Μόνο τα βασικά. Είναι καλοκαίρι, η ζωή συνεχίζεται. Πώς συνεχίζεται; Δεν ξέρουμε. Ούτε τι μας ξημερώνει. Στην καθημερινότητα έχει ενσωματωθεί πολλή αβεβαιότητα, επαχθή βουνά από υπαρκτό ψέμα και δάση από απολιθωμένες βεβαιότητες.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το τελευταίο πεταμένο σανίδι ενός σάπιου κομματικού συστήματος. Γαντζωμένοι ναυαγοί, που για μια ακόμη φορά τα κάναμε θάλασσα. Μετά την παράσταση, με ή χωρίς συμφωνία πρέπει να βρούμε νέα αρχή, δηλαδή λύση.
La commedia é finita.

Γ. Αναστασάκος-protagon.gr

Μπαλάφας: ο νέος Στυλιανός Παττακός της κυβέρνησης;

Με ένα απίστευτο θράσος που θυμίζει νεοχουντικό κυβερνητικό της επταετίας, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Γ.Μπαλάφας, επιτέθηκε στο κύριο Θεοχάρη του Ποταμιού και τον διέκοπτε συνεχώς στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, με άθλιες αναφορές στον Ψαριανό, ο οποίος δέχτηκε εκείνη την απίστευτη τηλεοπτική επίθεση της κυρίας Φωτίου προχθές και αναγκάστηκε μετά από αφόρητη ψυχολογική πίεση να την πει ...νεομνημονιακό σούργελο!
Το ύφος των χιλίων καρδιναλίων του κυρίου Μπαλάφα, δεν είναι συμβατό με το νέο ήθος που υποτίθεται φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ....

Ελεύθερος λόγω ηλικίας ο 77χρονος που ασελγούσε σε δύο ανήλικες ηλικίας ...11 και 10 ετών !

Ελεύθερος λόγω ...ηλικίας ο 77χρονος που ασελγούσε στα δύο ανήλικα έναντι αμοιβής, στο
Δασύλλιο της Πάτρας  Κατέβαλε χρηματική εγγύηση ενώ του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα και είναι υποχρεωμένος να παρίστασται μια φορά το  μήνα στο τμήμα

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, λόγω  ηλικίας αφέθηκε ο 77χρονος που συνελήφθη προχθές βράδυ για ασέλγεια σε δύο ανήλικα κορίτσια στην Πάττρα. Ο ηλικιωμένος άνδρας, ο οποίο απολογήθηκε σήμερα στον Ανακριτή, κατέβαλε χρηματική εγγύηση ενώ του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα και είναι υποχρεωμένος να παρίστασται μια φορά το  μήνα το αστυνομικό τμήμα της περιοχής του μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.
Ο 77χρονος συνελήφθη σε παράδρομο του Δασυλλίου Πατρών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, καθώς εντοπίστηκε μέσα στο σταθμευμένο όχημα του, μαζί με δύο ανήλικες ημεδαπές Ρομά, ηλικίας 11 και 10 ετών, να ενεργεί ασελγείς πράξεις σε αυτές.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα του δράστη οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 23 εκατοστών και ένα αυτοσχέδιο ξύλινο γκλοπ μήκους 39 εκατοστών.

  thebest.gr

ΒΙΝΤΕΟ - Χαράς ευαγγέλια για τις ...τεμπέλες ! Ήρθε το κρεβάτι που στρώνεται μόνο του !

Οι περισσότεροι όταν ξυπνούν βαριούνται να στρώσουν το κρεβάτι τους. Πόσο μάλλον όταν έχουν και άλλα κρεβάτια να στρώσουν...

 Μια πρωτότυπη εφεύρεση όμως ήρθε για να λύσει τα χέρια όσων βλέπουν το στρώσιμο του κρεβατιού ως αγγαρεία...

Η Ισπανική εταιρεία επίπλων ΟΗΕΑ κατασκεύασε ένα έξυπνο κρεβάτι που στρώνεται μόνο του με το πάτημα ενός κουμπιού.
Το μυστικό βρίσκεται σε μια ειδική συσκευή που ισιώνει αυτόματα τα σκεπάσματα και τραβάει τα σκεπάσματα μέχρι το κεφαλάρι του κρεβατιού, ενεργοποιώντας έναν μηχανικό βραχίονα με δύο κυλίνδρους.
Ταυτόχρονα, τα μαξιλάρια ανασηκώνονται, για να μπει το σεντόνι από κάτω, και τοποθετούνται ξανά στη θέση τους στο τέλος της διαδικασίας.
Επίσης το κρεβάτι διαθέτει σύστημα ασφαλείας που αποτρέπει την “τακτοποίηση” όσο το άτομο κοιμάται ή είναι ξαπλωμένο.

Αύριο η ψηφοφορία για τον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ  ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ !

Ξεκινά αύριο, Κυριακή 14 Ιουνίου, η διαδικασία για την ανάδειξη του διαδόχου του Ευάγγελου Βενιζέλου στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ, με τους τρεις υποψήφιους να εντείνουν τις προσπάθειές τους να να πείσουν τα μέλη και τα στελέχη του κόμματος.
Η Φώφη Γεννηματά, η οποία και συγκέντρωσε τις περισσότερες υπογραφές για τη στήριξη της υποψηφιότητάς της στο πρόσφατο συνέδριο, παρουσιάζεται ότι αντιπροσωπεύει τη συνέχεια και την παράδοση του κόμματος, ενώ αναδεικνύει και το ότι θα γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του Κινήματος.
Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος προβάλλεται ως ο εκπρόσωπος της νέας γενιάς, που διεκδικεί το πολιτικό προβάδισμα στην επόμενη φάση της ιστορίας της Παράταξης. Τέλος, ο Ανδρέας Λοβέρδος διεκδικεί την ηγεσία, όντας ο πλέον ένθερμος υποστηρικτής του κυβερνητικού έργου του Κινήματος στη διάρκεια των τελευταίων ετών.

ΚΡΗΤΗ - Καταιγιστικοί πυροβολισμοί σε ένα θανάσιμο τετ-ατ-τετ ληστών - ΕΛ.ΑΣ!

Οι τρεις ληστές είναι «γνώριμοι» των διωκτικών Αρχών με την εμπλοκή τους σε πολύ σοβαρές υποθέσεις- το CRETALIVE αποκαλύπτει το παρασκήνιο της συγκλονιστικής επιχείρισης που στήθηκε

Αυτή τη φορά ήταν η ΕΛ.ΑΣ που αιφνιδίασε τους τρεις ένοπλους ληστές, οι οποίοι μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής θεωρούσαν ότι είχαν το ...προβάδισμα. Ο χρόνος άμεσης επέμβασης των ειδικών δυνάμεων, οι οποίες εγκλώβισαν τους ληστές μέσα στο χώρο της υποδοχής του ξενοδοχείου, δεν ήταν τυχαία συγκυρία.
Ήταν αποτέλεσμα μεθοδικής έρευνας και παρακολούθησης των τριών ληστών, οι οποίοι εδώ και καιρό ήταν ύποπτοι για την διάπραξη άλλων σοβαρών ένοπλων ληστειών σε Μάλια και Ηράκλειο αντίστοιχα.
Το τελευταίο κομμάτι του παζλ συμπληρώθηκε χθες το βράδυ όταν πλέον οι τρεις ένοπλοι έπεσαν στα χέρια των διωκτικών Αρχών και αποκαλύφθηκε η ταυτότητα τους, για την οποία υπήρχαν υποψίες εδώ και καιρό, όπως έχει  γράψει το Cretalive.
Πριν προλάβουν να απομακρυνθούν με τα δύο σακ-βουαγιάζ, τα οποία είχαν «φουλάρει» με τα κλεμμένα κοσμήματα, παγιδεύτηκαν στον χώρο του κοσμηματοπωλείου.  Τα λεπτά που ακολούθησαν παραπέμπουν σε ένα θανάσιμο τετ-α-τετ ανάμεσα στις ειδικές δυνάμεις και στους ληστές,  με τους τελευταίους να αρνούνται πεισματικά να παραδοθούν. Ακατανόητη στάση για τους περισσότερους, αντιληπτή για όσους όμως γνωρίζουν το προφίλ των συγκεκριμένων ατόμων, τον εγωισμό τους, την απαξίωση για τους διώκτες τους, το πάθος τους για την παρανομία και την απέχθεια τους για την φυλακή.
Οι πυροβολισμοί καταιγιστικοί. Το φινάλε θεαματικό  αλλά και αιματηρό με τους ληστές να τραυματίζονται  και να πέφτουν αιμόφυρτοι στο έδαφος. Οι ειδικές δυνάμεις τους κυκλώνουν, τους προσεγγίζουν με ασφάλεια και καλούν ασθενοφόρα.
Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν στο Cretalive συγκλονιστικές σκηνές με τον κόσμο να πανικοβάλλεται και να τρέχει να προστατευθεί από το «άγριο» πιστολίδι. Εκατοντάδες τουρίστες τρομοκρατούνται. Το ίδιο συμβαίνει και με δεκάδες σύνεδρους καρδιολογικού συνεδρίου που βρίσκεται σε εξέλιξη σε αίθουσα του ξενοδοχείου.
Δεν ξέρουν τι συμβαίνει. Ακούνε μόνο πυροβολισμούς. Πολλοί απομακρύνονται από το ξενοδοχείο, άλλοι κλείνονται στα δωμάτια. Όσο βρίσκεται σε εξέλιξη η ανταλλαγή πυροβολισμών, στο λόμπι του ξενοδοχείου δεν κυκλοφορεί ψυχή. Παρακολουθούν από απόσταση τα τεκταινόμενα.
Πυροβολισμοί, φωνές, σειρήνες....Επικρατεί πανδαιμόνιο. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν «ζώσει» τους εξωτερικούς χώρους, κρατούν τον κόσμο μακρυά και περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις από το εσωτερικό του ξενοδοχείου.
Οι τρεις ληστές είναι «γνώριμοι» των διωκτικών Αρχών με την εμπλοκή τους σε σοβαρές υποθέσεις. Οι δύο είναι κρητικοί με καταγωγή από τον Μυλοπόταμο, ο τρίτος γνωστός και μη εξαιρετέος, από Αρμενία.
Τη νύχτα υποβλήθηκαν σε επέμβαση οι δύο κρητικοί καθώς ο ένας (με καταγωγή από Ζωνιανά) έχει τραυματιστεί στο κεφάλι και ο άλλος στον μηρό. Η κατάσταση του πρώτου χαρακτηρίζεται κρίσιμη. Ο τρίτος τραυματίστηκε στο χέρι.  Συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων διακομίστηκαν στο ΠΑΓΝΗ γύρω στις 11.30 χθες τη νύχτα. Εκεί κατέφθασαν και συγγενείς.
Η ένοπλη εισβολή στο ξενοδοχείο, η άμεση επέμβαση των ειδικών δυνάμεων και η σύλληψη των τριών τραυματιών έχει κάνει το γύρο της χώρας ενώ την είδηση μετέδωσαν και ξένα ειδησεογραφικά δίκτυα.
Σε τοπικό επίπεδο τα τηλέφωνα πήραν «φωτιά» από την αποκάλυψη της ταυτότητας των τριών εμπλεκόμενων.

πηγή

ΕΙΧΑΝ ΑΓΙΟ !!! Κοιμόταν με δηλητηριώδη αστρίτη... κάτω από το κρεβάτι του! Πήρε τσεκούρι και το σκότωσε

Νέο περιστατικό εμφάνισης φιδιού στην Αχαϊκή πρωτεύουσα. 
Αυτή τη φορά όμως δεν βρέθηκε στο δρόμο ή σε κάποιον εξωτερικό χώρο, αλλά μέσα σε σπίτι  και μάλιστα σε χώρο όπου διαμένει πολυμελής οικογένεια, στα Ζαρουχλέικα της Πάτρας.
Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Παρασκευής, ο πατέρας του σπιτιού εντόπισε το φίδι, με την ονομασία «Αστρίτης», κάτω από κρεβάτι.
Χωρίς να χάσει χρόνο έβγαλε την οικογένειά του εκτός της οικείας, πήρε ένα τσεκούρι και σκότωσε το ερπετό.
Σημειώνουμε πως το συγκεκριμένο φίδι ήταν δηλητηριώδες.
Περίεργο είναι το γεγονός εμφάνισης του συγκεκριμένου φιδιού σε χαμηλό υψόμετρο, αφού το εν λόγω είδος ζει σε περιοχές με μεγάλα υψόμετρα.

BINTEO - Γιατί ο άντρας μου κοιτάζει άλλες στην παραλία: Οι επιστήμονες εξηγούν !

Συχνά θα έχουμε παρατηρήσει ότι όταν είμαστε έξω με τον σύντροφό μας, τραβάνε την προσοχή του οι γυναίκες που περνάνε γύρω μας, ακόμα κι αν προσπαθεί να το κρύψει. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό και πόσο απειλείται η σχέση μας;

Οπως εξηγεί ο συγγραφέας Ντένις Πρέιτζερ, αυτό είναι κάτι απόλυτα φυσικό που ουσιαστικά ο άνδρας δεν μπορεί να το ελέγξει, αλλά δεν απειλεί τη σχέση του μαζί σας, αφού, σε αντίθεση με τις γυναίκες, ο άνδρας κάθε γυναίκα που βλέπει την έχει ξεχάσει δευτερόλεπτα αφότου έχει εξαφανιστεί από το οπτικό του πεδίο και δεν μπορεί να τη θυμηθεί ακόμη κι αν τον αναγκάζουν να το κάνει.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου