10.10.16

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Συμμετοχή του ΟΑΜΚ στους διασυλλογικούς αγώνες

Πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ (ΕΟΜ) το διασυλλογικό πρωτάθλημα ομάδων.
Οι αγώνες έγιναν στην αίθουσα ξιφασκίας του δυτικού αεροδρομίου Ελληνικού από  7/10/2016 έως 9/10/2016.
Οι συμμετοχές από όλους τους ομίλους ξεπέρασαν κάθε προηγούμενομιας και 209 ομάδες έλαβαν μέρος στους αγώνες.
Ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας έλαβε μέρος στους αγώνες με τέσσερες ομάδες, οι οποίες είχαν θετικότατη παρουσία. Αναλυτικότερα:
 Στην κατηγορία μαθητών, που αφορούσε όσους ξεκίνησαν μπριτζ πέρσι, η ομάδα του ομίλου με αθλητές τους Σινάνη Σπύρο, Μηλούση Γεώργιο, Κωνσταντόπουλο Πάνο και Αγγελοπούλου Χριστίνα, έλαβε την τέταρτη θέση σε τριάντα ομάδες. Η  παρουσία της ομάδας ήταν θετικότατη, μιας και με την ολοκλήρωση του έκτου ήταν στη δεύτερη θέση και έφτασαν στον τελικό αγώνα να διεκδικούν την πρώτη θέση και το κύπελλο, δυστυχώς χωρίς να το καταφέρουν.Η τελική τους θέση αποτελεί σίγουρα μια μεγάλη επιτυχία και μας προϊδεάζει για ένα ελπιδοφόρο μέλλον.
Στην κατηγορία 1-6 της Δ’ εθνικής, η ομάδα του ομίλου με αθλητές τους Κορομηλά Αργύρη, Σαΐτη Παναγιώτη, ΜιχαλοπούλουΚλαίρη και Λαντζούνη Μαρίνα, έλαβε την τρίτη θέση σε εννέα ομάδες, που θα μπορούσε άνετα να ήταν καλύτερη αν είχαν αποφύγει τον κακό πρώτο γύρο.
Στην κατηγορία 1-9 της Δ’ εθνικής, η ομάδα του ομίλου με αθλητές τους Λεάκο Δημήτρη,Κατσίποδα  Δημήτρη, Σολάρη Ιωάννη, Πουλοπουλου Τρισεύγενη και Παυλάκο Κωνσταντίνο  έλαβε την έβδομη θέση σε δεκατέσσερις ομάδες. Και αυτή η ομάδα είχε ανοδική παρουσία, μιας και από την δέκατη τρίτη θέση που ήταν μετά την πρώτη ημερίδα, με ανοδική πορεία βρέθηκε στον προτελευταίο γύρο στην τέταρτη θέση, όμως κάποιες κακές επιλογές οδήγησαν σε ήττα και πτώση στην έβδομη θέση.
Στην κατηγορία openτης Γ’ εθνικής, η ομάδα του ομίλου με αθλητές τους Αλεξανδρόπουλο Γεώργιο, Θωμόπουλο Δημήτριο, Καλογερόπουλο Αθανάσιο, Κομηνέα Γεώργιο, Οικονόμου Αθανάσιο και Φασουλή Παντελή έλαβε την έκτη θέση σε δεκατρείς  ομάδες. Ο αγώνας της κατηγορίας αυτής ήταν συγκλονιστικός μιας και έξι ομάδες είχαν διαφορά μόλις 3vps, τελικά όμως η ομάδα δεν τα κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη τριάδα.
Τέλος, παράλληλα με  τους διασυλλογικούς αγώνες πραγματοποιήθηκε και τουρνουά παίδων. Στους αγώνες αυτούς ο όμιλος έλαβε μέρος με πέντε μικρούς αθλητές τους Μάλλωση Αδριανό, Μάλλωση Ναταλία, Μάλλωση Αιμιλιανό, Σούμπλη Μιχάλη και Παπανικολάου Ντύλαν.Η παρουσία τους στους αγώνες ήταν θετικότατη, μιας και  με τις επιδόσεις τους κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις στο διήμερο αγώνα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου