«Αφού το έγραψε το NEWSMESSINIA ... έτσι είναι»!

16.5.17

ΒΙΝΤΕΟ - ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: Ο Σώρρας «επέστρεψε»: Η «Ελλήνων Συνέλευσις» γίνεται κόμμα και υπόσχεται .....20.000 ευρώ σε κάθε Ελληνα!


Ο Σώρρας «επέστεψε»: Η «Ελλήνων Συνέλευσις» γίνεται κόμμα και υπόσχεται 20.000 ευρώ σε κάθε Ελληνα! [ΒΙΝΤΕΟ]
 ΑΧ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ.....ΣΧΙΖΕΙ  ΜΝΗΜΟΝΙΑ - ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ  ....ΡΕΥΣΤΟ !!!
Την μετατροπή των «Ελλήνων Συνέλευσις» σε πολιτικό κόμμα προανήγγειλαν πριν από λίγες ώρες τα στελέχη της οργάνωσης του καταδικασμένου καταζητούμενου Αρτέμη Σώρρα, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν.
Στόχος τους είναι  η κάθοδος στις εκλογές, όποτε αυτές γίνουν και η ανάληψη της εξουσίας, καθώς όπως δήλωσαν «η κομματοκρατία ήταν εκείνη που μας έφερε στο χείλος της καταστροφής».
Τα στελέχη της «Ελλήνων Συνέλευσις» υποσχέθηκαν μάλιστα οτι εάν το κόμμα πάρει την εξουσία, θα πιστωθεί στον λογαριασμό κάθε Έλληνα το ποσό των 20.000 ευρώ, ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης.
Τη συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος γενικός γραμματέας των Ελλήνων Συνέλευσις μαζί με την Γεωργία Βαγενά, πρόεδρος διοίκησης Περιφέρειας Πελοποννήσου, Γιάννης Καλογερόπουλο, πρόεδρος διοίκησης ανατολικής Πελοποννήσου και Αλέξανδρο Χριστοδουλόπουλο, διευθύνων σύμβουλος περιφέρειας Δυτικής Πελοποννήσου.
 pelop.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου