«Αφού το έγραψε το NEWSMESSINIA ... έτσι είναι»!

16.5.17

ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ - Πύρρος Δήμας: Οι εγκληματίες ανήκουν στη φυλακή και όχι στα έδρανα της Βουλής


Πύρρος Δήμας: Οι εγκληματίες ανήκουν στη φυλακή και όχι στα έδρανα της Βουλής

Την αντίδραση του τέσσερις φορές Ολυμπιονίκη και πρώην βουλευτή Πύρρου Δήμα προκάλεσαν οι σκηνές αίσχους που εκτιλύχθηκαν σήμερα στη Βουλή με την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη εναντίον του Νίκου Δένδια.

Με ανάρτησή του στα social media, ο Πύρρος Δήμας όχι μόνο καταδικάζει αυτές τις συμπεριφορές των βουλευτών της Χρυσής Αυγής αλλά ζητά να δοθεί τέλος σε αυτό το «επικίνδυνο αστείο», τονίζοντας ότι η θέση των εγκληματιών είναι στη φυλακή και όχι στα έδρανα της Βουλής.
Ολη η ανάρτηση του κ. Δήμα:
«Ήθελαν να μας δείξουν, να μας θυμίσουν, πόσο «μάγκες» είναι παίζοντας ξύλο στη Βουλή. Τους ξέρουμε πλέον. Η φασιστική συμπεριφορά τους δε πρέπει να μας φοβίζει. Πρέπει να μας εξοργίζει. Καμία ανοχή σε όσους δε σέβονται τίποτα, σε όσους σηκώνουν τόσο εύκολα το χέρι, σε όσους μας πουλάνε πατρίδα χωρίς να έχουν καμία αίσθηση πόσο φθείρουν την έννοια με τη συμπεριφορά τους. Πριν δύο χρόνια ήταν ο Μίχος, σήμερα ο Κασιδιάρης, αύριο δεν πρέπει να είναι κανείς τους. Ήρθε η ώρα να τελειώσει αυτό το επικίνδυνο αστείο. Οι εγκληματίες ανήκουν στη φυλακή και όχι στα έδρανα της Βουλής.
ΥΓ: Ξέρω ότι πιθανώς αρκετοί να με βρίσουν ή να με ειρωνευτούν που δε ζω ή δουλεύω πια στη χώρα που αγαπώ. Το περιμένω. Ομως ας είναι αυτή η τελευταία τέτοια έκφραση του θυμού και του μίσους σας. Ας ξεπεράσουμε επιτέλους τις πρωτόγονες συμπεριφορές, και ας κάτσουμε να λύσουμε τα προβλήματα αυτής της χώρας ως σκεπτόμενοι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για το μέλλον των παιδιών τους».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου