18.5.17

ΦΩΤΟ - Η πιο σέξι γιαγιά του κόσμου!

Η πιο σέξι γιαγιά του κόσμου! (pics)
Μπορεί να είναι γιαγιά και κάποιοι να θεωρούν ότι 47 χρονών είναι μεγάλη, αλλά σίγουρα πολλές μικρότερές της τη ζηλεύουν.
Για τους περισσότερους όταν ακούν τη λέξη γιαγιά, το μυαλό τους πάει σε ηλικιωμένες γυναίκες που φορούν ορθοπεδικά παπούτσια και μάλλινες ζακέτες, η παρακάτω κυρία θα σας εκπλήξει μάλλον ευχάριστα καθώς… δεν αποτελεί το συνηθισμένο πρότυπο γιαγιάς.
Η γυναίκα αυτή ονομάζεται Zalkina, είναι fashion blogger από τη Σερβία και είναι 47 χρονών- όσο και αν δεν της φαίνεται. Η ίδια παρ’ ότι έχει δύο παιδιά και δύο εγγόνια έχει καταφέρει να προσελκύσει πάνω από 200.000 οπαδούς στο Instagram.
sexy2
Η Zalkina μοιάζει με μοντέλο, είναι ψηλή και το σώμα της δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από καμία νεότερη της. Στις φωτογραφίες ποζάρει για χάρη διάσημων σχεδιαστών μόδας με πανάκριβα ρούχα και κοσμήματα. Η ιδιαίτερα δημοφιλής blogger έχει δημοσιεύσει στην προσωπική της σελίδα στο Instagram, μεταξύ άλλων και μια φωτογραφία με τα δύο της εγγόνια, ενώ φαίνεται μόλις και μετά βίας αρκετά μεγάλη για να είναι ακόμα και μητέρα τους.
Η Zalkina, η οποία ζει στην Ιταλία, δεν ντρέπεται καθόλου για την ηλικία της… καθ’ άλλο μάλλον θα λέγαμε, καθώς ένα από τα hashtags που χρησιμοποιεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι #grandmotherthatlovesfashion που σημαίνει «γιαγιά που αγαπάει τη μόδα».
sek1

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου