17.5.17

ΒΙΝΤΕΟ - Τα χουμε δει όλα ή νομίζαμε πως τα 'χαμε δει !Έκλεψε τη γλάστρα... On Camera !

Οι κλοπές δίνουν και παίρνουν και μάλιστα με πολλές κάμερες για λόγους ασφαλείας στις πολυκατοικίες πια, είναι δύσκολο πλέον να ξεφύγεις από το μάτι του Μεγάλου Αδελφού.
Πάντως κλοπή γλάστρας και μάλιστα live πρώτη φορά βλέπουμε !
Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες μερες σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους της συνοικίας Δειλινά του Ηρακλείου. Είχε μόλις σουρουπώσει και το σκοτάδι άρχισε να απλώνεται πάνω από την  πόλη.! Το ασημί αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο μπροστά από την είσοδο της πολυκατοικίας όταν αίφνης σκάει μύτη ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο.
 Με αστραπιαίες κινήσεις που θυμίζουν κομάντο ο νεαρός δικυκλιστής σταματάει μπροστά από τις γλάστρες της πολυκατοικίας και χωρίς να το πολυσκεφτεί , δείγμα μάλλον πως το' χε μέρες πριν επεξεργαστεί, βουτάει τη γλάστρα και  γίνεται καπνός ! Το κι αν υπάρχουν τρεις κάμερες που καταγράφουν τις κινήσεις του; τι κι αν περνάνε τα αυτοκίνητα από δίπλα του; τι κι αν κινδυνεύει να πιαστεί στα πράσα από κάποιο ένοικο της πολυκατοικίας που θα τον κάνει τσακωτό ; Εκείνος δεν πτοείται αφου προφανώς η αγάπη του για τα φυτά και τις γλάστρες ( ιδίως των ξένων ) υπερνικά κάθε συστολή του! Κλέφτες έχουμε δει πολλούς αλλά σαν και τον συλλέκτη γλαστρών των Δειλινών... κανένα!
 Ε, το επόμενο βήμα είναι να απαλλοτριώσει και κανένα μπαλκόνι αν και μάλλον εκεί θα χρειαστεί τρίκυκλο....
πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου