17.3.10

Μαθήτρια Λυκείου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο …..τύφλα στο μεθύσι

Στο νοσοκομείο Χανίων με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε σήμερα μαθήτρια που βρισκόταν στα Χανιά, στο πλαίσιο της πενθήμερης εκδρομής. Σύμφωνα με το γιατρό του τομέα Χανίων του ΕΚΑΒ Στέλιο Λαμπάκη, η μαθήτρια είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.
" Σήμερα κλήθηκε το ΕΚΑΒ να παραλάβει και να μεταφέρει στο νοσοκομείο μια μαθήτρια από σχολική εκδρομή, μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Είναι το πρώτο περιστατικό για φέτος, αλλά αυτά τα κρούσματα υπάρχουν πάντα στις μαθητικές εκδρομές αν και όλοι γνωρίζουν ότι η χορήγηση αλκοόλ σε ανήλικους απαγορεύεται αυστηρά. Το θέμα είναι που βρίσκουν το ποτό τα παιδιά" ανέφερε ο κ.Λαμπάκης. Στο μεταξύ προβληματισμό στην εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και τις λιμενικές αρχές προκαλούν τα συνεχόμενα περιστατικά με συλλήψεις μαθητών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών σε σχολικές εκδρομές με προορισμό τα Χανιά.
Από την προηγούμενη Παρασκευή μέχρι και σήμερα συνελήφθησαν 7 μαθητές από Λύκεια της χώρας στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες, ενώ στο λιμάνι της Σούδας βρέθηκαν πεταμένες 10 συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα 10 γραμμαρίων χασίς.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου