17.5.19

Θα ανέβει κι άλλο η θερμοκρασία

Μέχρι 23β. κελσίου θα ανέβει η θερμοκρασία στο νομό Μεσσηνίας το Σάββατο. Και θα ανέβει κι άλλο μέχρι τα μέσα της ερχόμενης, όπως προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Αναλυτικά:

ΚΥΡΙΑΚΗ 19-5-2019
Αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα κατά τόπους πιο πυκνές. Η ορατότητα, τις πρωινές ώρες στα ανατολικά και τις νυχτερινές ώρες στα δυτικά, θα είναι τοπικά περιορισμένη. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και, το πρωί στο Ιόνιο και από το μεσημέρι στο Αιγαίο, τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί σε σχετικώς υψηλά για την εποχή επίπεδα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20-5-2019

Αραιή συννεφιά που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερη και στα βορειοδυτικά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Στην ατμόσφαιρα θα υπάρχουν αυξημένες ποσότητες αφρικανικής σκόνης. Η ορατότητα, κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες, θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Το απόγευμα στα δυτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο στα ανατολικά και τα νότια.

ΤΡΙΤΗ 21-5-2019
Στα ανατολικά και τα νότια νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στα υπόλοιπα αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές και στα βόρεια πιθανώς βροχές μικρής διάρκειας. Στα ανατολικά θα υπάρχουν αυξημένες ποσότητες αφρικανικής σκόνης. Η ορατότητα, κυρίως τις πρωινές και βραδινές  ώρες, θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά Αιγαίο στο 6 με 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22-5-2019
Στα νότια νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Στα υπόλοιπα αρχικά αίθριος αλλά τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στα βορειοανατολικά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα δυτικά.

ΠΕΜΠΤΗ 23-5-2019 
Στα νοτιοανατολικά νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές. Στα υπόλοιπα αρχικά αίθριος αλλά τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στα δυτικά και τα βόρεια θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου