14.6.13

Ο Π. Νίκας, η "Χρυσή Αυγή", το Πάρκο του Λιμενικού και ο...χαμαιλεοντισμός του Δημάρχου.!

Η ΕΡΤ και η απεργία των δημοσιογράφων, γλίτωσαν τον  Δήμαρχο Καλαμάτας Π. Νίκα απο την κριτική για την φιλοχρυσαύγιτικη πολιτική του.
Στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Νίκας, ήθελε να εκφράσει την επιθυμία του για να  γιορτάσει μαζί με την Χρυσή Αυγή την 4η Αυγούστου το "φεστιβάλ" στην Καλαμάτα. 
Όμως με την κουτοπόνηρη αφελειά του, είχε δημιουργήσει με δηλώσεις του πρόβλημα στον Γ. Γ της Αποκεντρωμένης Μανώλη Αγγελάκα. 
Είχε πει, ο καημένος, πως ο ίδιος δεν έχει δώσει άδεια, αλλά το...κρατικό Λιμενικό Ταμείο και η Αποκεντρωμένη....
Του τράβηξε το αυτί ο Αγγελάκας και προχθές το...διόρθωσε!
Είπε πως φταίει η Αποκεντρωμένη αλλά κάποιοι προηγούμενοι Γενικοί...!
Γενικώς ο Νίκας τα έχει χαμένα.
Θέλει κοντά του την Χρυσή Αυγή, αφου θεωρεί πως όλους τους άλλους που τον ψήφισαν το 2010, τους έχει στο τσεπάκι!
Ελα όμως που του την χάλασε ο Ν. Φωτέας της μειοψηφίας.
Ψήφισε κι αυτός όπως ο Νίκας, λευκό. Δηλαδή υπέρ του φεστιβάλ της Χρυσής Αυγής στις 3 και 4 Αυγούστου.
Επίσης ο Δήμαρχος τρέμει στην ιδέα πως θα μεταφέρουν στο Σαμαρά, τις φιλοχρυσαυγίτικες δραστηριότητές του και ψάχνει τρόπο να προσεγγίσει τον Πρωθυπουργό ώστε να του εξηγήσει ο ίδιος ότι τα ...πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται!
Σε ότι έχει να κάνει με το Λιμενικό Ταμείο ο Νίκας, όταν τον βολεύει είναι "δικο" του και όταν δεν τον βολεύει είναι των...άλλων.
Όμως όταν πριν τέσσερα χρόνια ήθελαν οι μικροπωλητές με όλα τα νόμιμα δικαιολογητικά το πάρκο του Λιμενικού Ταμείου, ο κ. Νίκας είχε "ανεβεί στα κεραμίδια" εναντίον των μικροπωλητών και του τότε προέδρου του Λ. Τ. Τι ψηφίσματα, τι παραστάσεις σε Υπουργεία και Περιφέρεια ...και που δεν πήγε. 
Τώρα για την "Χρυσή Αυγή" παρότι έχει "κερδίσει" το Λ. Τ και το θεωρεί ...δικό του, σφυρίζει αδιάφορα και δεν ψηφίζει υπέρ της άρνησης παραχώρησης του Πάρκου στη ναζιστική φιέστα!
" Αστρίτης"

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου