14.6.13

Eσπασαν την απεργία των δημοσιογράφων τα περιφερειακά ΜΜΕ

Οι ενώσεις περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών Ελλάδος και περιφεριακών εφημερίδων Ελλάδος με έγγραφα τους σήμερα καλούν τα μέλη τους να συνεχίσουν την λειτουργία τους στην ενημέρωση οπως τους το ζητά επίμονα η κοινωνία σε τέτοιες δύσκολες στιγμές.
Δείτε:


ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Αθήνα 14 Ιουνίου 2013
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Μετά από συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου σήμερα Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013 η Ένωση, αφού συνεκτίμησε την διαμορφωθείσα κατάσταση στον ραδιοτηλεοπτικό χώρο και σε συνάρτηση με τις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων,  πήρε αποφάσεις σχετικά με την στήριξη των μελών της.
Κατ’ αρχήν:
Η Ένωση κατανοεί τους λόγους της απεργίας των εργαζομένων στα τηλεοπτικά μέσα και λυπάται που τόσοι πολλοί εργαζόμενοι χάνουν την δουλειά τους.
Η συνεχιζόμενη και παρατεταμένη υπολειτουργία των σταθμών μας, λόγω έλλειψης ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών, πλήττει οικονομικά τις επιχειρήσεις μας, που ούτως ή άλλως δίνουν μεγάλο αγώνα επιβίωσης μέρα με τη μέρα.
Η ανάγκη για επικοινωνία, τούτες τις ώρες, είναι ακόμη μεγαλύτερη για την περιφέρεια, η οποία στηρίζει την ενημέρωσή της στους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, γεγονός που αποδεικνύεται από την μετρημένη διεισδυτικότητα στις τοπικές κοινωνίες.

Κατόπιν αυτών:
1.Καλούμε τις ενώσεις εργαζομένων να εξαιρέσουν από την συνέχεια των απεργιακών κινητοποιήσεων τα μέλη τους που εργάζονται σε περιφερειακά μέσα

2.Σε κάθε περίπτωση, η Ένωση, θα στηρίξει με κάθε τρόπο τους ιδιοκτήτες μέλη της που θα προχωρήσουν στην κανονική λειτουργία των σταθμών, σε περίπτωση παράτασης της απεργίας.
Για το ΔΣ                        Ο πρόεδρος
Νίκος Μπελογιάννης

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου