14.10.16

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΤΑ 4 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ! Καμμένος στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ: «Συντρόφισσες και σύντροφοι...»

«Συντρόφισσες και σύντροφοι» προσφώνησε τους συνέδρους του ΣΥΡΙΖΑ ο Πάνος Καμμένος κατά τον χαιρετισμό του, προκαλώντας το θερμό χειροκρότημα και τα γέλια τόσο του Αλέξη Τσίπρα όσο και του γραμματέα του κόμματος Παναγιώτη Ρήγα.

«Βρεθήκαμε μαζί στον αγώνα απέναντι σε μια ομάδα που είχε αποφασίσει να παραδώσει τη χώρα, βρεθήκαμε μαζί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και μαζί κυβερνάμε, χτίσαμε μαζί ένα νέο Γοργοπόταμο, αποδείξαμε μαζί ότι μπορούμε να ενώσουμε τους Έλληνες», επισήμανε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ απευθύνθηκε στους συνέδρους του ΣΥΡΙΖΑ με τη φράση «σύντροφοι και συντρόφισσες» και τόνισε με έμφαση ότι η συνεργασία των δύο κομμάτων θα συνεχιστεί απρόσκοπτα «μέχρι να ελευθερωθεί η χώρα, μέχρι να φύγουν οι δανειστές».

Τότε θα ξαναδούν και «τις πολιτικές τους διαφορές», ανέφερε και σημείωσε ότι αυτές είναι απολύτως σεβαστές και από τις δύο πλευρές, όπως και οι «κόκκινες γραμμές».

«Τέλειωσαν οι νταβατζήδες και τα διαπλεκόμενα συμφέροντα», τόνισε ο κ. Καμμένος. Σχετικά με τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν πρώτο κόμμα τη ΝΔ παρατήρησε: «Μπορεί να κερδίζουν στις δημοσκοπήσεις, όμως εμείς κερδίζουμε στις εκλογές. Είμαι με τον Αλέξη και με εσάς γιατί ξέρω ότι δεν χρωστάει σε κανέναν, δε χρωστάμε σε κανέναν».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου