9.10.16

«ΕΠΝΙΞΕ» ΠΕΝΑΛΤΙ ΜΑΡΣ Ο ΠΕΡΡΑΚΗΣ ΣΤΗ ΠΥΛΟ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑ

Του: Αντώνη Αντωνόπουλου

Χειρουργείο με το βαμβάκι έκανε ο Αθηναίος ρέφερι Κώστας Πέρράκης στο ντέρμπυ κορυφής που έγινε στο Δημοτικό στάδιο της Πύλου μεταξύ Τσικλητήρα Πύλου-ΠΑΟ Βάρδας και έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα επιβεβαιώνοντας τους φόβους και τις επιφυλάξεις μας.
Ο Περράκης έκλεισε τα ματιά μαζί με τον αρμόδιο στη περιοχή βοηθό του στο 65΄όταν ο Τσάτσος έστρωσε την μπάλα στον Πήλιο που την στόπαρε με το στήθος μπήκε στη περιοχή του ΠΑΟ Βάρδας και ενώ ήταν έτοιμος να σουτάρει τον γκρέμισε με χτύπημα Καράτε αμυντικός της φιλοξενούμενης ομάδας με τον Πέρράκη να μετράει τα…περιστέρια και να σφυρίζει αδιάφορα όχι όμως και το πέναλτι-μαρς!!!υπέρ των γηπεδούχων.
Ο Αθηναίος ρέφερι αντιμετώπισε την φιλοξενούμενη ομάδα με την δέουσα προστασία παίζοντας ανάποδα την εδρα και βεβαίως εξασφαλίζοντας τον βαθμό της Ισοπαλίας με το να κλείσει τα ματιά στο καραμπινάτο πέναλτι που δεν έδωσε στον Τσικλητήρα στερώντας του την νίκη που είχε δικαίωμα να πανηγυρίσει μέσα στην έδρα του και με βάση την γενική εικόνα του αγώνα.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τις δυο ομάδες να χάνουν από δύο κλασικές ευκαιρίες αλλά με την ομάδα του Τσικλητήρα να βρίσκει δυο φορές τα δοκάρια της εστίας των φιλοξενουμένων.
Στο 17΄όταν ο Κερμενίδης από το ύψος της περιοχής βρήκε την κάθετη δοκό του Κωνσταντινόπουλου αλλά και όταν γυριστό σουτ του Κυριαζόπουλου είχε την ιδία κατάληξη.
Η Βάρδα είχε μεγάλη ευκαιρία σε σουτ του Σαμπανέι στο 19΄που σταμάτησε ο Παλιγγίνης.
Η κατά διαστήματα φλύαρη υπέροχή της Βάρδας όχι μόνο δεν είχε κανένα  αποτέλεσμα αλλά ανάγκασε τον γηπεδούχο Τσικλητήρα να αντιδράσει σε μεγαλύτερο βαθμό και με πολύ περισσότερες ευκαιρίες στο β΄ ημίχρονο με κραυγαλέα την φάση του 65΄που ο Αθηναίος Διαιτητής Κώστας Πέρράκης έκλεισε τα μάτια  και του στέρησε το δικαίωμα να προηγηθεί σε κλασικό πέναλτι-μαρς .
Στη γενική εικόνα ο Τσικλητήρας ήταν μακράν καλύτερος από την πρωτοπόρο ομάδα του ΠΑΟ Βάρδας που δικαίως πανηγυρίζει που χάριν του Περράκη πήρε το πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας μέσα στη Πύλο.
Mετράμε ήδη ένα χειρουργείο Γενναίε του εκλεκτού σου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου