4.3.17

ΠΑΝΟ ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009-Μπακογιάννη σε Τσίπρα για Καμμένο: "Μάζεψέ τον ή άλλαξέ τον"! Δείτε τι απάντησε ο Πανάρας

Για όσους δεν ξέρουν ο Πάνος Καμμένος εμφανίστηκε με λουλούδια στο γραφείο της Ντόρας μόλις αυτή ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της... μόλις βγήκε ο Σαμαράς άρχισε να γλύφει Σαμαρά

«Καλώ τον κ. Τσίπρα να μαζέψει τον υπουργό του ή να τον αλλάξει, αν δεν μπορεί να τον διαχειριστεί», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη για τον Πάνο Καμμένο σε συνέντευξή της.

«Η Ελλάδα περνάει μια δύσκολη στιγμή στα θέματα εξωτερικής πολιτικής. Αναμφισβήτητα ο κ. Ερντογάν και οι εντάσεις στο εσωτερικό της Τουρκίας, με στόχο το δημοψήφισμα, έχουν επιβαρύνει πολύ την ατμόσφαιρα. Είναι επίσης βέβαιο ότι οι Τούρκοι ακολουθούν μια ρητορική αλλά και μια πολιτική έντασης στο Αιγαίο.

Από εκεί και πέρα, θέλω ξεκάθαρα να πω ότι ο τρόπος με τον οποίο πολιτεύεται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, η ρητορική και οι διαρροές του, θέτουν σε κίνδυνο τα εθνικά μας συμφέροντα. Καλώ τον κ. Τσίπρα να μαζέψει τον υπουργό του πάραυτα. Δηλώσεις αυτού του είδους ότι δήθεν ανώτατη πηγή του υπουργείου Εθνικής Άμυνας προβλέπει ένταση στην περιοχή της Κύπρου, στερούνται σοβαρότητας, δημιουργούν μείζον θέμα στις σχέσεις μας με την Κύπρο και ταυτόχρονα θέτουν σε κίνδυνο τη βασική και βαριά βιομηχανία της Κύπρου, δηλαδή τον τουρισμό. Και βεβαίως πλήττουν τη δική μας τουριστική βιομηχανία», ανέφερε η βουλευτής της ΝΔ στην συνέντευξή της στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM.και πρόσθεσε:

«Δεν είναι αρμόδιος ο κ. Καμμένος να μιλάει για εξωτερική πολιτική και καλά θα κάνει να σοβαρευτεί. Αν δεν μπορεί να σοβαρευτεί, να τον μαζέψει ο κ. Τσίπρας. Είναι υποχρέωση του κ. Τσίπρα να τον μαζέψει. Αυτού του είδους οι πολιτικές που γίνονται για εσωτερική κατανάλωση και έχουν ως στόχο να βάλουν το κόμμα του κ. Καμμένου στη βουλή, δεν μπορούν να θέτουν σε κίνδυνο τα μείζονα θέματα εξωτερικής πολιτικής. Έχω απόλυτη συναίσθηση του βάρους των λεγομένων μου».

Η κ. Μπακογιάννη είπε επίσης πως είναι αυτονόητη η οργή της Λευκωσίας, σε μια εποχή που Ελλάδα και Κύπρος ενωμένες πρέπει να δώσουν τη μεγάλη μάχη.

Παράλληλα σημείωσε πως το αίτημα της πολιτικής αλλαγής είναι μείζον αυτήν τη στιγμή στην κοινωνία και πάει πιο πέρα από το κλείσιμο της αξιολόγησης.

«Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, είτε λόγω της διαχειριστικής της ανεπάρκειας, είτε λόγω των μεγάλων ψεμάτων που έχει πει. Ως τώρα, 27 φορές έχει πει ο πρωθυπουργός ότι θα κλείσει η αξιολόγηση», επισήμανε η Ντόρα Μπακογιάννη.

H απάντηση του Καμμένου: Τολμά να μιλά;

Την αντίδραση του Πάνου Καμμένου προκάλεσαν οι δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα «να μαζέψει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας ή να τον αλλάξει, αν δεν μπορεί να τον διαχειριστεί».

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έγραψε στο Twitter απαντώντας στη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας: "Αποσύρθηκε μόλις βρήκαν το μαύρο εκατομμύριο στο Λονδίνο πρόδωσε τον Καραμανλή για το βέτο στο ΝΑΤΟ, τολμά να μιλά ;"

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου