4.3.17

Νέο μπάχαλο στη Νέα Δημοκρατία με τις δηλώσεις Παπακώστα




«Αν κλείσει η αξιολόγηση πρέπει να αποσυρθεί το αίτημα των πρόωρων εκλογών για να προστατευθεί. Και πρέπει να γίνει άμεσα, γιατί αν επιμείνουμε θα γίνουμε γραφικοί».

Μετά τα «καρφιά» του πρώην προέδρου της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη περί «τζάμπα μαγκιάς», αν δεν ψηφίσει τα όποια μέτρα έλθουν με το κλείσιμο της αξιολόγησης, άλλο ένα στέλεχος του κόμματος βάζει «φωτιά» στη ΝΔ, αμφισβητώντας ανοιχτά τη στρατηγική του πρόεδρου του κόμματος.

Η βουλευτής και πρώην υπουργός Κατερίνα Παπακώστα, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Ειδήσεις του Σαββατοκύριακου», καλεί τη ΝΔ να ψηφίσει τα μέτρα που θα φέρνουν ελαφρύνσεις στους πολίτες.

Δηλώνει μάλιστα ότι «αν κλείσει η αξιολόγηση πρέπει να αποσυρθεί το αίτημα των πρόωρων εκλογών για να προστατευθεί. Και πρέπει να γίνει άμεσα, γιατί αν επιμείνουμε σε λίγο θα γίνουμε γραφικοί».

Μετά το σάλο, η βουλευτής με δήλωσή της στο ΑΠΕ επιχείρησε να διαψεύσει το δημοσίευμα: «Συνέντευξη δεν υπήρξε. Τηλεφωνική επικοινωνία υπήρξε. Όσο με αφορά λειτουργώ πάντα θεσμικά και στηρίζω τις αποφάσεις της ΝΔ και του προέδρου της, συντασσόμενη με την κρατούσα θέση. Τόσο σε ότι αφορά την αξιολόγηση όσο και για την ανάγκη εκλογών».

Από την πλευρά της η εφημερίδα υποστηρίζει ότι το περιεχόμενο της δήλωσης της κ. Παπακώστα είναι απολύτως ακριβές, πράγμα που αν χρειαστεί μπορεί να αποδειχθεί.


 thetoc.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου