18.3.17

Ποια είναι η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα που καταδικάστηκε μαζί του

Μετά τη καταδικαστική απόφαση, η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα αναμένεται να πάρει και εκείνη το δρόμο για τη φυλακή. 

Ποια είναι όμως η
Βάια Ρουγκλίου;

Στο πιο πρόσφατο παρελθόν, το όνομά της απασχόλησε τα ΜΜΕ όταν αποκαλύφθηκε ότι μαζί με τον σύζυγό της δεν έχουν κάνει φορολογική δήλωση τα τελευταία χρόνια. Αργότερα βέβαια, σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Αρτέμης Σώρρας θα διαψεύσει την είδηση λέγοντας ότι "Ολα αυτά είναι γελοιότητες και προέρχονται από εγκάθετους".
Για την τελευταία φορολογική δήλωση που υπέβαλλε προς την αρμόδια ΔΟΥ των Πατρών, στην οποία αναφέρεται ότι είχε ετήσια εισοδήματα της τάξεως των 20.000 ευρώ και μηδενικές καταθέσεις σε τραπεζικά ιδρύματα, ο Σώρρας θα απαντήσει: "Δεν είναι δικό μου αυτό. Όποιος έδωσε το χαρτί αυτό το χαρτί είναι κερατάς. Έχει πρόβλημα οικογενειακό, ψυχολογικό και θέμα φύλου. Δώσε μου το όνομά του να του κάνω μήνυση. Αν μου δηλώσεις εσύ ότι το χαρτί είναι δικό μου υπέγραψε το μου τότε εσύ για να κάνω μήνυση σε εσένα".
Δίπλα του σε κάθε επιχειρηματικό βήμα
Η σύζυγός του Αρτέμη Σώρρα, φαίνεται να τον στηρίζει σε κάθε βήμα του. Ήταν υπεύθυνη στον πολυσυζητημένο πια, παιδότοπο που είχε ο Σώρρας στην Πάτρα. Αυτό που είχε ανοίξει στο όνομα της πεθεράς του...
Αργότερα, η σύζυγός του, ήταν πάλι μαζί του στη δημιουργία εταιρείας που εμπορευόταν φουσκωτά παιχνίδια και ταυτόχρονα ήταν και... εισαγωγική αυτοκινήτων. Σε αυτή την εταιρεία, η σύζυγός του ήταν πρόεδρος, σύμφωνα με τα όσα έχει πει στο παρελθόν ο κουμπάρος του.
Σε άλλη φάση της κοινής ζωής τους, ο Αρτέμης Σώρρας είχε ανοίξει ένα συνοικιακό κατάστημα με εσώρουχα, πάλι στο όνομα της γυναίκας του. Σε λίγο καιρό το μαγαζί έκλεισε.
Αν και η σύζυγός του είναι πάντα στο πλευρό του, μόνο εκείνος "βγαίνει" μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας ενώ εκείνη, φαίνεται πως διατηρεί χαμηλό προφίλ. Γι' αυτό και εκτός από τα επιχειρηματικά βήματα που έκανε μαζί με τον σύζυγό της, λίγα πράγματα είναι γνωστά για την ίδια. Σχεδόν τα βασικά... Ότι μένει στη Νέα Σμύρνη μαζί με τον Αρτέμη Σώρρα και τα τρία παιδιά του.
Τώρα, η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα θα πρέπει να ακολουθήσει τον άντρα της και στη φυλακή, αφού καταδικάστηκε μαζί του, από το δικαστήριο της Πάτρας..

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου