3.3.17

Γιατί δεν πρέπει να κοιμούνται οι γυναίκες με τα εσώρουχά τους!

Αυτά είναι τα έξι (και ένα) πιο συνηθισμένα λάθη
Αρκετές γυναίκες συνηθίζουν να κοιμούνται με τα εσώρουχά τους (ή τουλάχιστον έτσι θέλουν να φαντάζονται οι άνδρες). 
Η γυναικολόγος, Δρ. Octavia Cannon, δινει έξι (και μία) συμβουλές που θα πρέπει να ακολουθούν οι γυναίκες σχετικά με τα εσώρουχά τους.
1. Τα στρινγκ είναι ότι χειρότερο για την υγιεινή των γυναικών. Θα πρέπει να αποφεύγονται καθώς με την χρήση τους εύκολα μπορεί μία γυναίκα να μολυνθεί από διάφορα νοσήματα στην περιοχή του κόλπου.
2. Tα εσώρουχα θα πρέπει να είναι βαμβακερά και όχι δαντελωτά ή μεταξωτά. Το βαμβάκι είναι το καλύτερο ύφασμα που επιτρέπει στην περιοχή να αερίζεται.
3. Αλλάξτε οπωσδήποτε εσώρουχο μετά από την γυμναστική. Όταν γυμνάζεστε, ιδρώνετε και τα βακτήρια και οι μολύνσεις βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για να αναπτυχθούν στην περιοχή του κόλπου.
4. Χρησιμοποιείστε απορρυπαντικό χωρίς άρωμα. Μπορεί το άρωμα στα εσώρουχα να δίνει μία ευχάριστη μυρωδιά, όμως ερεθίζει επικίνδυνα τον γυναικείο κόλπο καθιστώντας το δέρμα πιο ευαίσθητο.  5. Αγοράστε το σωστό νούμερο. «Αν τα εσώρουχα σας αφήνουν σημάδια στο δέρμα σας, τότε σίγουρα δεν έχετε αγοράσει το σωστό νούμερο με αποτέλεσμα να βάζετε τον εαυτό σας σε κίνδυνο για κολπικές μολύνσεις και εξανθήματα» επισημαίνει η καθηγήτρια Οκτάβια Κάνον.
6. Μην φοράτε δεύτερη μέρα το ίδιο εσώρουχο. Τα βρώμικα εσώρουχα είναι το ιδανικό μέρος για να αναπτυχθούν βακτήρια, ακόμη κι αν τα γυρίσετε ανάποδα...
Τέλος οι γυναίκες δεν θα πρέπει να κοιμούνται φορώντας εσώρουχα αλλά γυμνές, καθώς η περιοχή των γεννητικών οργάνων θα πρέπει να αερίζεται. 
Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις γυναίκες που βρίσκονται στην εμμηνόπαυση και έχουν εξάψεις.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου