13.3.17

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟ FREE.GR RADIO

ΜΕ ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, σχόλια, τεχνολογία συνεχίζεται με ποιότητα ψηφιακού ήχου η ιστορική ραδιοφωνική εκπομπή της Ελεύθερης ραδιοφωνίας ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ που επιμελείται η ομάδα συνεργατών του δημοσιογράφου Ιωάννη Μποζίκα μέσα από 24ωρο ψηφιακό ραδιόφωνο Freepower του freegr.gr που εκπέμπει από μισθωμένους σέρβερ σε όλο το κόσμο μέσα από διεθνείς και τοπικές ιστοσελίδες, ενώ έχει περιληφθεί στο κατάλογο των ραδιοσταθμών της χώρας στο live24,gr, greekradios.gr.
Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε κατ απαίτηση (on demand) στην νέα σελίδα μας εδώ https://www.dropbox.com/s/rj7sub2zzgeuh6d/DROMOLOGIO%20RADIO.mp3?dl=0
Το ραδιόφωνο μεταδίδει την εκπομπή 9-11 το πρωί, ενώ το απόγευμα Έλληνες dj παίζουν μεγάλες επιτυχίες όπως ο Κώστας Μητζιθρόπουλος, Τεό Τζίμας, Σπύρος Β., Αντώνης Τζίλιος. Το ραδιόφωνο ακούγεται live και στην διεύθυνση 

ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗ ΟΡΙΣΜΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
 
ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕ με Δελτίο Τύπου η μείζονα αντιπολίτευση στο Δήμο Τριφυλίας με αφορμή το αυτοδιοικητικό κενό με την απουσία ορισμού Αντιδημάρχων, καταλογίζοντας στην παράταξη της πλειοψηφίας επικοινωνιακά παιχνίδια που ενδιαφέρεται σύμφωνα με τον επικεφαλής της παράταξης μόνο για τις καρέκλες και όχι...την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου. Το πλήρες κείμενο είναι αυτούσιο το ακόλουθο:
Έχουν περάσει ήδη 13 ημέρες από τη λήξη της θητείας των τέως αντιδημάρχων και ο δήμαρχος Τριφυλίας δεν έχει αποφασίσει ακόμη να ορίσει νέους, με αποτέλεσμα βασικοί τομείς του Δήμου να είναι ακέφαλοι και να υπολειτουργούν. Οι επερχόμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα και στους Έλληνες ασφαλισμένους, συνταξιούχους και μη, από το νόμο Κατρούγκαλου, ήταν γνωστές σε όλους, δήμαρχο και συμβούλους της πλειοψηφίας από τον περασμένο Μάιο και θα έπρεπε να λάβουν τα μέτρα τους ώστε κανένας τομέας του Δήμου να μη μείνει ακέφαλος ούτε για μία ημέρα, μέχρις ότου αποσαφηνισθούν οι όποιες παρατηρήσεις και διορθωθούν οι δυσλειτουργίες και τα κενά που δημιούργησε αυτός νόμος. Τη σημερινή δημοτική αρχή όμως, δεν την  ενδιαφέρει η εύρυθμη λειτουργία και ο συντονισμός των υπηρεσιών του Δήμου, αλλά πρωτίστως την ενδιαφέρει η αντιμισθία των αιρετών συμβούλων της, διότι διαφορετικά θα είχε ορίσει εντεταλμένους συμβούλους, με τις αρμοδιότητες των αντιδημάρχων και έτσι δε θα υπήρχε κανένα πρόβλημα στη λειτουργία και το συντονισμό των υπηρεσιών. 
Δυστυχώς για το Δήμο Τριφυλίας, ο κ. Κατσίβελας  και οι συνεργάτες του,  παρακολουθούν από μακριά τα τεκταινόμενα στο Δήμο, ρίχνοντας πάντοτε το βάρος στο επικοινωνιακό παιχνίδι και έχοντας  έτοιμη τη δικαιολογία για ότι δεν τους είναι αρεστό ή εύκολο στη διοίκηση, ότι φταίνε οι προηγούμενοι ή φταίει η κυβέρνηση ή φταίει η οικονομική κρίση που μαστίζει τη Χώρα μας. 
Η παράταξή μας ‘’ Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ  ΑΛΛΑΖΕΙ’’ από τη θέση της μείζονος μειοψηφίας, θα είναι δίπλα στους πολίτες της Τριφυλίας και ανά πάσα στιγμή είτε εντός είτε εκτός της αίθουσας του Δημοτικού  Συμβουλίου θα παρεμβαίνει με προτάσεις, αλλά και ασκώντας κριτική στη δημοτική αρχή με μόνο γνώμονα το συμφέρον των πολιτών της Τριφυλίας και όχι την επαγγελματική μας αποκατάσταση και το πολιτικό μας μέλλον.   
Γαργαλιάνοι 13 Μαρ 2017
Ευστάθιος Ανδρινόπουλος Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ‘’Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ’

ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΤΙΣ γραφειοκρατικές διαδικασίες για την απεμπλοκή του σημαντικού έργου που αφορά την κυκλοφοριακή μελέτη της Κυπαρισσίας, έθεσε ο Δήμαρχος Τριφυλίας στην αποκεντρωμένη περιφέρεια Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας.
Να σημειωθεί ότι η εφαρμογή της μελέτης αποτελεί κοινό αίτημα όλων των φορέων της Κυπαρισσίας καθώς έχουν γίνει πολλές ερωτήσεις στο οικείο Δ.Σ. Τρφιυλίας για το θέμα, ενώ πρόθεση του Δήμου στην επίσκεψή του στον Γενικό γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ήταν να ολοκληρωθούν οι τελευταίες υπογραφές για την έγκριση της κυκλοφορικής μελέτης της Κυπαρισσίας που εκκρεμεί απο το 2006.
Όπως έχουμε γράψει οι δύο μελέτες έχουν πληρωθεί από την εποχή του Δήμου Κυπαρισσίας, έχουν επικαιροποιηθεί από το Δήμο, αλλά ουδέποτε εφαρμόστηκαν μετά τις τροποποιήσεις στο σύνολό τους καθώς πρόθεση της Δημοτικής αρχής ήταν να τελειώσει οριστικά το θέμα της εφαρμογής. Εικάζεται ότι οι μελέτες μπορούν να εφαρμοστούν πριν το καλοκαίρι και φυσικά το ευχόμαστε...ΙΩΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

                               ΚΑΥΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
ΦΟΡΤΩΜΕΝΗ με Οικονομική επιτορπή και Δημοτικό Συμβούλιο είναι η Παρασκευή 17 Μαρτίου στην διοίκηση του Δήμου Τριφυλίας. Πιο αναλυτικά το μεσημέρι θα διεξαχθεί η οικονομική επιτροπή με πρόσκληση που υπογράφει η πρόεδρος κα. Γιάννα Κωνσταντέλου όπου τα σημαντικά θέματα συνεδρόασης θα είναι μεταξύ άλλων η:
Έγκριση του πρακτικού ελέγχου των δικαιολογητικών του προσωρινού αναδόχου του έργου «Κατασκευή Οδού Βιολογικού», 
Έγκριση του πρακτικού της Επιτροπής ενστάσεων για το έργο «Ανάπλαση Κοινοχρήστων Χώρων Τ.Κ. Καλού Νερού», σχετικά με την αριθ.2923/20-02-2017 ένσταση της εταιρείας «ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΙΩΡΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.»
η Σύνταξη τριμηνιαίας έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού, Δήμου Τριφυλίας, Δ΄ τρίμηνο οικ. έτους 2016, ηΕπικύρωση πρακτικού κλήρωσης για την ανάδειξη της Επιτροπής Διενέργειας του συνοπτικού διαγωνισμού «Μίσθωση απορριμματοφόρων αυτοκινήτων» του Δήμου Τριφυλίας που έχει απασχολήσει και το Δ.Σ. Τριφυλίας και τέλος η Έγκριση δαπανών & ψήφιση διάθεσης πιστώσεων προϋπολογισμού Δ. Τριφυλίας, οικ. έτους 2017.
ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ
Ωστόσο με 20 θέματα θα ασχοληθεί το Δημοτικό Συμβούλιο την Παρασκευή το απόγευμα με κύρια θέματα όπως είναι η :
Συγκρότηση Επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Συντήρηση Αγροτικών οδών ΔΕ ΑΕΤΟΥ» Α.Μ 43/2015, η  Συγκρότηση Επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Στεγανοποίηση δώματος Παιδικού σταθμού Γαργαλιάνων» Α.Μ 49/2015, η Συγκρότηση Επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Συντήρηση Αγροτικών οδών ΔΕ Τριπύλας» Α.Μ 41/2015.
Επίσης θα συζητηθεί η Έγκριση δεκτικού κωδικού-έκδοσης χρηματικού εντάλματος για την δαπάνη διανυκτέρευσης
των φιλαρμονικών του Δήμου Τριφυλίας κατά την συμμετοχή τους στις εορταστικές
εκδηλώσεις εξόδου Μεσολογγίου 8-9Απριλίου 2017, η Έγκριση δεκτικού κωδικού-έκδοσης χρηματικού εντάλματος για την δαπάνη «Προμήθεια επιβατικού αυτοκινήτου» το οποίο αφορά τις μετακινήσεις του Δημάρχου με αγορά νέου οχήματος, η 
Συγκρότηση Επιτροπής ενστάσεων συνοπτικού διαγωνισμού μίσθωσης απορριμματοφόρων έτους 2017 Δήμου Τριφυλίας, ενώ άλλη μια φορά το Σώμα θα κληθεί να λάβει Απόφαση σχετικά με την λειτουργία Ισόγειου καταστήματος (καφενείο Τ,Κ Σελλά Ιδιοκτησίας Δήμου Τριφυλίας.
Παράλληλα θα γίνει συγκρότηση των πιο κάτω Επιτροπών Δήμου Τριφυλίας για ένα έτος και έως
9-4-2018.
α. Επιτροπή παραλαβής εργασιών και μεταφορών (υπηρεσιών) (άρθρα 67,70 Π.Δ/τος 28/80).
β. Επιτροπή διενέργειας δημοπρασιών για εκποίηση ή εκμίσθωση πραγμάτων του Δήμου
(άρθρα 1 & 2 του Π. Δ/τος 270/81
γ. Επιτροπή καταλληλότητας (άρθρο 7 του Π. Δ/τος 270/81)
δ. Επιτροπή παραλαβής έργων προϋπολογισμού μέχρι 6.985,80 ευρώ.
ε. Επιτροπή παραλαβής έργων προϋπολογισμού από 6.985,80 ευρώ και άνω.
Τέλος θα τεθεί επί τάπητος η Έγκριση: συμμετοχής-δαπάνης-Ψήψιση πίστωσης για την συμμετοχή του Δήμου Τριφυλίας
στην Έκθεση Τουρισμού ΒΙΤ στο Μιλάνο Ιταλίας 2-4 Απριλίου 2017. ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου