19.5.17

Προφασίστηκε ληστεία για να καλύψει χρέη

Για να καλύψει χρέη και να αποφύγει κάποιες συνέπειες, κατήγγειλε ψέματα  στις αστυνομικές Αρχές ότι διαπράχθηκε ληστεία σε βάρος του από άγνωστους δράστες.
Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο trikalavoice.gr συνελήφθη, στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 45χρονος, ιδιοκτήτης πρακτορείου Ο.Π.Α.Π., σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή ανωμοτί κατάθεση και άσκοπη κινητοποίηση Αρχής.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 45χρονος κατήγγειλε ψευδώς στο τηλεφωνικό κέντρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων ότι χθες τα βράδυ δύο άγνωστοι δράστες διέπραξαν ληστεία σε βάρος του, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, οι οποίοι δήθεν εισήλθαν στο πρακτορείο του και με απειλή πιστολιού και χρήση σωματικής βίας, κατάφεραν να του αφαιρέσουν τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των (10.000) ευρώ.
Επιπλέον, όπως εξακριβώθηκε περαιτέρω, ο συλληφθείς κατήγγειλε ψευδώς την εν λόγω ληστεία προκειμένου να μπορέσει να δικαιολογήσει το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό, εξαιτίας χρεών του.
Ο «προποτζής» θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου