19.5.17

ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ !!! Πρώην ερωμένη απήγαγε τον γαμπρό την ώρα που ετοιμαζόταν να παντρευτεί

Εκατοντάδες καλεσμένοι σε έναν γάμο στην Ινδία είδαν με τρόμο μια γυναίκα που συνοδευόταν από μια ομάδα οπλισμένων ανδρών να εισβάλει στον χώρο και να απαγάγει τον γαμπρό πριν παντρευτεί τη μελλοντική σύζυγό του.
Την απαγωγή του Άσοκ Γιαντάβ σχεδίασε και υλοποίησε μια πρώην ερωμένη του, με το περιστατικό να διαδραματίζεται τη Δευτέρα που μας πέρασε.
Τελικά, ο άντρας βρέθηκε περίπου ένα 24ωρο αργότερα.
«Έξι άντρες, ζωσμένοι στα όπλα ανάγκασαν τον Άσοκ να κατέβει από τη σκηνή στην οποία αντάλλασσε τους όρκους αιώνιας πίστης. Θεωρήσαμε ότι ήταν εγκληματίες που θα ζητούσαν λεφτά, αλλά τελικά δεν ζήτησαν τίποτα και πήραν τον γαμπρό μαζί τους», δήλωσε για το περιστατικό ένας από τους καλεσμένους.
Ολόκληρη αστυνομική επιχείρηση στήθηκε για να βρεθεί ο απαχθέντας, τον οποίον ανακαλύφθηκε ότι είχε «αρπάξει» μια κοπέλα που είχε γνωρίσει περίπου πριν από έναν χρόνο και με την οποία διατηρούσε σχέση. Ωστόσο, οι γονείς του Άσοκ τού έκαναν προξενιό με άλλη νύφη, κάτι που έφερε την οργή της πρώην.
Μάλιστα, πριν το περιστατικό, είχε πάει στο σπίτι του γαμπρού και είχε απειλήσει την οικογένειά του ότι θα αυτοκτονήσει σε περίπτωση που προχωρούσε αυτός ο γάμος.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου