23.6.17

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Η ΓΙΑΚΟΥΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ ΣΤΟ 2ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Γιακουμοπουλου Άννα, κατακτώντας  την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο , στο 2ο κύπελλο ακρόπολις ,που έγινε στο Στάδιο ειρήνης και φιλίας στην Αθήνα στις 16-18 Ιουνίου αποδεικνύοντας έτσι για μια ακόμα φορά ότι βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες αθλήτριες ανά την Ελλάδα.
Η αθλήτρια έδωσε 4 δυνατούς αγώνες στην κατηγορία των -52 κιλών νεανίδων , δείχνοντας έτσι το υψηλό επίπεδο που βρίσκεται , καθώς και το αποτέλεσμα της σκληρής , επιμονής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται από το προπονητικό team που ασχολείται μαζί της. Η Γιακουμοπουλου έδειξε από την αρχή την υπεροχή της κερδίζοντας όλες τις αντιπάλους της με διαφορά στο σκορ , ξεκινώντας από τον πρώτο αγώνα με νοκ-άουτ 25-3 , τον 2ο αγώνα με 14-3 , τον 3ο αγώνα με 7-1 και τον 4ο αγώνα με 21-17 όπου την έφερε και στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.
Η αθλήτρια δήλωσε πολύ ικανοποιημένη από την απόδοση της, αφού συνεχώς θέτει νέους στόχους και τους πετυχαινει,  έχοντας έτσι μια συνεχώς ανοδική πορεία σε τέτοιου υψηλού επιπέδου διοργανώσεις .   
Γιακουμοπουλου Άννα : είμαι πολύ χαρούμενη για την επιτυχία μου αυτή , γιατί το τελευταίο καιρό και με τις αλλαγές που έγιναν στους νέους κανονισμούς στο αγωνιστικό ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ , δουλεύω συνεχώς επάνω σε νέες δύσκολες τεχνικές που πρέπει να ενσωματώσω στο παιχνίδι μου , και με την πολύτιμη βοήθεια των προπονητών μου του Αλεξόπουλου Παναγιώτη και Δικαιο Παναγιώτη , φαίνεται να ταιριάζουν πολύ καλά σε εμένα , και να μπορώ να τις ενσωματώσω στον αγώνα μου. Η προετοιμασία μου θα συνεχιστεί δυνατά όλο το καλοκαίρι με στόχο τώρα κάποια βαθμολογούμενα πρωταθλήματα στο εξωτερικό , καθώς και το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων , όπου την προηγούμενη χρονιά (2016) είχα κατακτήσει την 2η θέση , δίνοντας έμφαση τώρα στην κατάκτηση μιας θέσης στην εθνική ομάδα.
Ο προπονητής της Αλεξόπουλος Παναγιώτης δήλωσε ότι ήταν ένα δυνατό τεστ για εμάς ώστε να δούμε αν όλο αυτό το διάστημα  που δουλεύουμε πάνω σε νέα δεδομένα , η Άννα ήταν έτοιμη να τα ενσωματώσει στο υψηλού επιπέδου παιχνίδι της , κάτι που προσωπικά με χαροποιεί για απέδειξε ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο μέσα από την συστηματική δουλειά , αφού κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο . Αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε θέτοντας ακόμα μεγαλύτερους στόχους ώστε να φτάσει εκεί που πραγματικά τις αξίζει.
                
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ συμβολή στην λειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Κυπαρισσίας καταβάλει για χρόνια τόσο ο Ναυταθλητικός όμιλος Κυπαρισσίας, εθελοντές αλλά κυρίως οι φίλοι του υγρού αθλητισμού καθώς πρόσφατα όπως κάθε χρόνο καθαρίστηκε η πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων. 
Σύμφωνα με πληροφορίες μετά την αγορά της ισοθερμικής κουβέρτας έχει εξασφαλιστεί η μείωση των δαπανών ώστε να μην σπαταληθούν πόροι αλλά σύντομα θα τεθεί σε εφαρμογή πρόγραμμα για την ενεργειακή αναβάθμιση του χώρου μετά την μελέτη που έχει παραδοθεί στο Δήμο Τριφυλίας και αποτελεί μια σημαντική δωρεά απόδημου συμπατριώτη μας.. Αν εφαρμοστεί η συγκεκριμένη μελέτη με συγκεκριμένες μικρές δαπάνες θα είναι εφικτή η λειτουργία του Δημοτικού κολυμβητηρίου όλο το χρόνο, τόσο για τους αθλητές, πολίτες και ομάδες, ενώ πρόσφατα μάλιστα εγκρίθηκε μια ακόμα σύμβαση για την προμήθεια χημικών για την χλωρίωση της πισίνας στο κολυμβητήριο Κυπαρισσίας κοντά στις 8.000 ευρώ. ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

                                        
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΠΥΡΓΟΥ- ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
Την ουσιαστική αναβάθμιση της Εθνικής Οδού Πύργος-Καλόνερο με κονδύλι 20 εκατ. ευρώ μέσω ΕΣΠΑ αποκάλυψε στο τελευταίο δελτίο ειδήσεων της ΟΡΤ TV ο γενικός γραμματέας Υποδομών, Γιώργος Δέδες.
Όπως ανέφερε ο Κορίνθιος γενικός γραμματέας σύμφωνα με την patrisnews.com, τον Σεπτέμβριο θα δημοπρατηθεί η παρέμβαση οδικής ασφάλειας στο συγκεκριμένο τμήμα, η οποία θα αμβλύνει σημαντικά την επικινδυνότητα του οδικού δικτύου και θα βελτιώσει αισθητά την διέλευση των οχημάτων.
«Είναι δέσμευση προσωπική του υπουργού η χρηματοδότηση μέσω του προγράμματος οδικής ασφάλειας της Εθνικής Οδού Πύργος-Καλόνερο. Επειδή υπήρξε η γνωστή περιπέτεια στο συγκεκριμένο οδικό τμήμα, αυτή την περίοδο κάνουμε μια προσπάθεια, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την ΠΕ Ηλείας, καθώς είναι πολύτιμη η βοήθεια των τοπικών τεχνικών υπηρεσιών με τις τεχνικές μελέτες, να υλοποιήσουμε μια παρέμβαση οδικής ασφάλειας, ύψους 20 εκατ. ευρώ, η οποία θα ανακουφίσει σε σημαντικό βαθμό την επικινδυνότητα του δρόμου. Εντός φθινοπώρου υπολογίζουμε ότι θα γίνει η δημοπράτηση του έργου», είπε σχετικά ο κ. Δέδες.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου