23.6.17

Βράζει η Λέσβος για τον 33χρονο μετανάστη που ασέλγησε σε 15χρονη με νοητική υστέρηση

Με καζάνι που βράζει μοιάζει η Λέσβος μετά την καταγγελία μητέρας ότι μετανάστης ασέλγησε στην κόρη της, που έχει νοητική υστέρηση!
Οι εξοργισμένοι κάτοικοι απαιτούν από τις Αρχές να παρέμβουν, καθώς, όπως λένε, δεν τολμούν να βγάλουν τα παιδιά τους ούτε στις παιδικές χαρές.
Ο 33χρονος από το Μπανγκλαντές, που έχει συλληφθεί από την Αστυνομία, κατηγορείται ότι παρέσυρε σε απόμερο χώρο του πάρκινγκ της Μυτιλήνης μια 15χρονη, η οποία πάσχει από μικρό βαθμό νοητικής υστέρησης.
Η ανήλικη είχε πάει τη Δευτέρα με τη μητέρα της στην παιδική χαρά του πάρκου της Αγίας Ειρήνης, όταν γύρω στις 20.30 ο νεαρός αλλοδαπός, που πουλούσε μπαλόνια, την πλησίασε και τη δελέασε με αυτά, πείθοντάς τη να τον ακολουθήσει στο πάρκινγκ. Εκεί, όπως αποκάλυψε αργότερα στη μητέρα της η 15χρονη, ο αλλοδαπός έκανε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.
Εξαλλη η μητέρα της πήγε γραμμή στο μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου και κατήγγειλε στους αστυνομικούς το περιστατικό. Αμέσως άρχισαν έρευνες που οδήγησαν στη σύλληψη του 33χρονου μικροπωλητή, ο οποίος είχε συλληφθεί ξανά πριν από έναν μήνα για υπόθεση εκβιασμού σε βάρος ομοεθνούς του, από τον οποίο προσπάθησε να αποσπάσει χρήματα μαζί με άλλους μικροπωλητές.
Το περιστατικό με τη 15χρονη έχει ξεσηκώσει τους κατοίκους της Λέσβου, οι οποίοι απειλούν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους. Οπως λένε, αυτά τα κρούσματα δεν προκαλούν μόνο πλήγμα στον τουρισμό, αλλά καταστρέφουν και τη γενικότερη εικόνα των προσφύγων, οι περισσότεροι από τους οποίους ζουν ειρηνικά στο νησί.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου