23.6.17

ΦΩΤΟ - Μελάνια Τράμπ: Στο Λευκό Οίκο με φόρεμα Ελληνίδας σχεδιάστριας

Η Μελάνια Τραμπ έκλεψε τις εντυπώσεις στο πρώτο του πικνίκ που έγινε εν προεδρία Τραμπ στο Λευκό Οίκο…

Αρχικά, το φόρεμα, το οποίο σχεδίασε η Ελληνίδα σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου, ήταν λευκό, λεπτό στη μέση και άνοιγε προς τα κάτω, ενώ οι πολύχρωμες κάθετες και πλάγιες ρίγες έδιναν έναν πιο παιχνιδιάρικο τόνο.

Η εμφάνιση με το φόρεμα, το οποίο άφηνε ακάλυπτο τους ώμους της Πρώτης Κυρίας και είχε ένα μικρό σκίσιμο στο πλάι, ολοκληρώθηκε με μία μικροσκοπική ζώνη που τόνιζε τη μέση της και σουέντ ροζ γόβες που ταίριαζαν με τις γραμμές του φορέματος.

Βέβαια, ασχολίαστη δεν έμεινε από τα διεθνή Μέσα και η τιμή του φορέματος, το οποίο κοστίζει 2.225 δολάρια, τιμή στην οποία κυμαίνονται και οι περισσότερες δημιουργίες της Κατράντζου.

Από την άλλη, δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελληνίδα σχεδιάστρια ντύνει μια Πρώτη Κυρία, καθώς φορέματά της είχε φορέσει και η Μισέλ Ομπάμα όταν είχε επισκεφτεί το Λονδίνο.
Όσον αφορά το πικνίκ, η Ιβάνκα ήταν όλη την ώρα χαμογελαστή και δεν δίστασε να πάρει αγκαλιά ένα μωράκι, το οποίο ήταν ντυμένο... με τα χρώματα της σημαίας των ΗΠΑ.

Την παράσταση έκλεψε και η Ιβάνκα, η οποία έδειξε πόσο αγαπημένη είναι με την οικογένειά της, καθώς έκανε «σβούρα» την κόρη της, έπαιξε στο γρασίδι με τα παιδιά και έβγαλε πολλές φωτογραφίες με τον άντρα της.
Τέλος, ο Σον Σπάισερ, ο γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου, μοίρασε μπύρες στους δημοσιογράφους και πέρασε αρκετή ώρα μιλώντας στο τηλέφωνο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου