24.6.17

Βγαίνουν οι ομάδες των ημιτελικών


Δυο τουρνουά μας απασχολούν φέτος το καλοκαίρι, ποδοσφαιρικά. Το Κύπελλο Συνομοσπονδιών και το Euro Κ-21. Και στα δυο λοιπόν, ετοιμαζόμαστε να μάθουμε τις πρώτες ομάδες των ημιτελικών.

Το Σάββατο συνεχίζει να μας απασχολεί το ποδόσφαιρο των εθνικών ομάδων, καθώς τόσο το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, όσο και το Ευρωπαϊκό Πρωταθλημα Κ-21 μπαίνουν σε μια πιο "κρίσιμη" στοφή.
Συγκεκριμένα βγαίνουν οι πρώτες δυο ομάδες των ημιτελικών στο Confederations Cup, ενώ και στο Euro U-21 έχουμε μια μεγάλη ντερμπάρα που θα κρίνει τη μια εκ των τεσσάρων φιναλίστ!
Δες τις εξελίξεις στο Νόμιμο Στοίχημα Online!
Στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών έχουμε την τελευταία αγωνιστική του πρώτου ομίλου. Το Μεξικό παίζει με τη Ρωσία, με τους διοργανωτές να θέλουν νίκη και μόνο νίκη για να περάσουν στα ημιτελικά. Οι Μεξικάνοι είναι πολύ καλή ομάδα, έχει ποιότητα και μπορεί να περάσει στους "4" αφήνοντας έξω τη Ρωσία. Σίγουρα θα είναι πολύ ενδιαφέρον ματς. Την ίδια ώρα (18:00) η Πορτογαλία θα παίζει με τη Νέα Ζηλανδία. Οι Νεοζηλανδοί είναι μαχητική ομάδα, δεν αφήνουν τίποτα χωρίς να παλέψουν, αλλά η διαφορά δυναμικότητας από την πρωταθλήτρια Ευρώπης είναι παραπάνω από εμφανής.
Στην άλλη διοργάνωση που μας απασχολεί αυτό τον καιρό, το Euro U-21, έχουμε μια μεγάλη ντερμπάρα! Ιταλία εναντίον Γερμανίας. Κλασσική ευρωπαϊκή κόντρα και σε επίπεδο μικρών εθνικών ομάδων. Έτσι όπως τα έκαναν οι Ιταλοί μόνο με νίκη περνάνε στην επόμενη φάση. Οι Γερμανοί ακόμα και με Χ είναι πρώτοι. Την ίδια στιγμή (21:45) η Τσεχία παίζει με την Δανία. Οι Τσέχοι με ηγέτη το νέο μεγάλο αστέρι της Σέριε Α, Πάτρικ Σικ της Σαμπντόρια (προς το παρόν), μετά τη μεγάλη νίκη απέναντι στους Ιταλούς θέλουν να κάνουν ακόμα μια και να διεκδικήσουν την πρόκριση στους "4" μέσω της δεύτερης θέσης. Οι Δανοί θα βγουν τελευταίοι και -ως φαίνεται- καταϊδρωμένοι!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου