23.6.17

ΒΙΝΤΕΟ: Απατημένη νεαρή «ξεσπά» στην BMW του πρώην της

Αποφάσισε να τον χτυπήσει εκεί που θα τον πονούσε πιο πολύ…

Ακριβώς εκεί που θα τον πονούσε πιο πολύ αποφάσισε να «χτυπήσει» μια Ουαλή τον πρώην της, προκειμένου να τον εκδικηθεί για την απιστία του.
Και όχι, δεν εννοούμε κάποιο ευαίσθητο σημείο της ανατομίας του, αλλά την πολυαγαπημένη του BMW.
Στο βίντεο που τράβηξε ένας 21χρονος αυτόπτης μάρτυρας σε συνοικία του Κάρντιφ, η εξοργισμένη κοκκινομάλλα φαίνεται να σηκώνει μια μεγάλη πέτρα και με τα δύο χέρια και να τη ρίχνει στο παράθυρο του οδηγού, κάνοντάς το θρύψαλα.
Το αυτοκίνητο έχει ήδη ρωγμές στο παρμπρίζ και τα άλλα παράθυρα, στα οποία είχε επιτεθεί νωρίτερα η Ουαλή με τη μικρή σιδερένια ράβδο που φαίνεται να κρατάει.
«Του έσπαγε το αμάξι επί δέκα λεπτά. Ήταν τόσο πολλή ώρα εκεί, που η αστυνομία έφτασε μόλις λίγες στιγμές αφότου έφυγε τρέχοντας», είπε ο νεαρός, ο οποίος έσπευσε να ανεβάσει το βίντεο στα social media.
Σύμφωνα με τα σχόλια ορισμένων χρηστών, που αναγνώρισαν την γυναίκα, επρόκειτο για μια ξεκάθαρη ιστορία εκδίκησης λόγω… απιστίας, η οποία είχε πιο βίαιη κατάληψη απ’ ό,τι συνήθως. Πάντως, για την ιστορία, το «θύμα» της ιστορίας δεν κατέθεσε τελικά μήνυση εις βάρος της πρώην αγαπημένης του, μάλλον λόγω τύψεων για το δικό του μερίδιο της ευθύνης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου