28.7.17

ΦΡΙΚΗ ! Τον βοηθούσε η σύζυγός του να βιάζει ανήλικα παιδιά

Η Greiner κρίθηκε ένοχη για δύο κατηγορίες για σεξουαλική επαφή με παιδί και καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκιση.

 Μετά τη σύλληψή της, η 31χρονη παραδέχτηκε ότι εκείνη και ο άντρας της ανάγκασαν δύο παιδιά να προχωρήσουν σε σεξουαλική πράξη μεταξύ τους και μαζί τους.

Αποφάσισε, παρ' όλ' αυτά, να συνεργαστεί με τους εισαγγελείς και να τους βοηθήσει, καταθέτοντας κατά του 29χρονου στη δίκη του. Ο σύζυγός της καταδικάστηκε για βιασμό παιδιού και για άλλες 10 κατηγορίες σε ισόβια. Ακόμα, κρίθηκε ένοχος για παραποίηση στοιχείων κι εκφοβισμό μάρτυρα. Οι τελευταίες αυτές κατηγορίες προέκυψαν μετά από απειλητικά τηλεφωνήματα στη σύζυγό του, ώστε να αλλάξει την κατάθεσή της και να μη στραφεί εναντίον του.
Οι δυο κακοποιοί συνελήφθησαν το 2015, αφού ένα 10χρονο αγοράκι τους κατήγγειλε για σεξουαλική κακοποίηση, μαζί με ένα 5χρονο κοριτσάκι, επί 6 μήνες. Μάλιστα, τα δυο παιδάκια κατέθεσαν στο δικαστήριο.
Μιλώντας για την 31χρονη, ο εισαγγελέας ανέφερε ότι εκείνη «είπε ότι κατέθεσε επειδή δεν ήθελε να βλέπει εφιάλτες για αυτό πλέον. Χωρίς να βρουν το θάρρος να έρθουν σε εμάς δεν θα μπορούσαμε να βεβαιώσουμε ότι δεν θα το κάνει σε άλλους. Ήταν τρομακτικές και αηδιαστικές οι πράξεις τους».


star.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου