29.7.17

Eίναι γλυκειά η άτιμη η πολυθρόνα.!!!Αχ βρε Πάνο ήθελες και… επανάσταση! «Κωλοτούμπα» ΑΝΕΛ που υπερψήφισαν την πληρωμή δικαστικών εξόδων του Γεωργίου

 Δείτε το βίντεο τι έλεγε προεκλογικά ο Καμμένος και γελάστε ελεύθερα !!!

Μπορεί μέχρι πριν λίγα 24ωρα οι ΑΝΕΛ να απειλούσαν ότι θα κατααψηφίσουν και άλλα τέτοια… επαναστατικά, αλλά όταν ήρθε προς ψήφιση στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής η διάταξη για τα δικαστικά έξοδα του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου υπερψήφισαν!
 
«Ευχαριστώ πολύ κύριε Πρόεδρε, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, όπως είπα και στην προηγούμενη ομιλία μου, θα στηρίξουμε κατ’ άρθρον και επί του συνόλου του το νομοσχέδιο, κρίνουμε εξαιρετικά σημαντικές και τις τροπολογίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, αλλά και του Υπουργείου Τουρισμού και δεν έχω κάποιο άλλο σχόλιο. Σας ευχαριστώ πολύ», τόνισε χαρακτηριστικά στην εισήγησή του ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος.
Μάλιστα, λίγα λεπτά αργότερα όταν
ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Μάκης Μπαλαούρας –κατά τη συνήθη κοινοβουλευτική διαδικασία- ρώτησε τους εκπροσώπους των κομμάτων εάν γίνονται δεκτά τα άρθρα 1 έως 51 ως έχουν ο Δ. Καμμένος απάντησε κατηγορηματικά «υπέρ».
Κι όλα αυτά όταν προχθές ο ίδιος ζητούσε εγγυήσεις περί αποφυγής του δεδικασμένου  προκειμένου να υπερψηφίσει. «Δεν είναι ότι δεν το ψηφίζουμε, αλλά να δούμε πως δεν θα γίνει δεδικασμένο», έλεγε και προσέθετε «θα ήθελα να το δούμε σε σχέση με το ΤΑΙΠΕΔ αν γίνει κάτι αντίστοιχο ή με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Υπερταμείου, πως θα το χειριστούμε».
 
 
thecaller.gr 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου