«Αφού το έγραψε το NEWSMESSINIA ... έτσι είναι»!

5.8.17

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ οι κλέφτες των περιπτέρων σύμφωνα με στοιχεία των διωκτικών αρχών καθώς αυτή την φορά η παροιμία μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη και τρίτη φαρμακερή ταιριάζει γάντι...
Σύμφωνα με τα στοιχεία δύο δράστες επιχείρησαν στις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου να 
παραβιάσουν την πόρτα περιπτέρου το οποίο βρίσκεται στην πλατεία Αποδήμων στο δρόμο προς Φιλιατρά στην περιοχή της Πανηγυρίστρας. 
Ωστόσο ήχησε ο συναγερμός με αποτέλεσμα να προσεγγίσουν το σημείο 2 περιπολικά με τους επιτήδειους να απομακρύνονται με Ι.Χ αυτοκίνητο. Έγινε καταδίωξη και οι απατεώνες τελικά έγιναν αντιληπτοί στην περιοχή Τερψιθέας κοντά στον εθνικό δρόμο. 
Πρόκειται σύμφωνα με το www.kypairssianews.com, για ένα νεαρό Αλβανό και ένα ημεδαπό Έλληνα οι οποίοι φαίνεται ότι είχαν συνεργούς που αναζητούνται από τις αρχές καθώς έφυγαν με άλλο αυτοκίνητο. 
Οι δύο δράστες ευθύνονται σύμφωνα με πληροφορίες ότι είναι οι εγκέφαλοι της συμμορίας για την παραβίαση περιπτέρου στη πλατεία Κυπαρισσίας, στην Ζαχάρω και στην Χώρα, ενώ οι έρευνες για την εξακρίβωση των περιστατικών συνεχίζονται από το Α.Τ. Τριφυλίας καθώς οι δράστες φαίνεται να έχουν απασχολήσει ξανά τις αρχές και στο παρελθόν...

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου