19.6.10

Πόσο κοστίζει το φιλί; Εξαρτάται ποιος το δίνει και σε …ποιά και προς θεού μην είναι …παντρεμένη !!

Στον γενικό διευθυντή των μεγάλων πολυκαταστημάτων της Αυστραλίας «Ντέιβιντ Τζόουνς», Μαρκ Μακίνες εικάζεται πως θα κοστίσει περίπου έξι εκατομμύρια δολάρια (4,2 εκ ευρώ) το χρόνο!
Ο Μακίνες υποχρεώθηκε να παραιτηθεί από την θέση του και μάλιστα έφυγε και από την Αυστραλία μαζί με την τεσσάρων μηνών έγκυο σύντροφό του, μετά την ομολογία του "για ανάρμοστη συμπεριφορά".
Ο κ. Μακίνες ομολόγησε πως επιχείρησε να δώσει ένα -ανεπιθύμητο- φιλί σε μια παντρεμένη γυναίκα του τμήματος μάρκετιγκ της εταιρίας. Παράλληλα επιχείρησε, ανεπιτυχώς να την αγκαλιάσει.
Και όταν έφτασε στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας απειλητική δικηγορική επιστολή από την εν λόγω γυναίκα, ομολόγησε την πράξη του, ζήτησε συγγνώμη και παραιτήθηκε καθώς έρχονται στην επιφάνεια και άλλες καταγγελίες για "ανάρμοστη συμπεριφορά".
Έτσι ένας από τους πλέον πετυχημένους γενικούς διευθυντές εταιριών της Αυστραλίας, ο οποίος ανέβασε εντυπωσιακά τον τζίρο των καταστημάτων «David Jones» υποχρεώθηκε να παραιτηθεί από την θέση του με ετήσιο μισθό έξι εκατομμυρίων δολαρίων για μια αποτυχημένη απόπειρα φιλιού σε παντρεμένη.
Η παραίτησή του είχε ως αποτέλεσμα να πέσει περίπου 3% και η αξία των μετοχών της εταιρίας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου