10.9.10

Γ. Παπανδρέου: "Είμαστε αντιεξουσιαστές στην εξουσία"

Μην ταυτιστείτε ποτέ με τα υπουργεία σας, ταυτιστείτε με τον πολίτη !!
«Ήρθαμε να κάνουμε δουλειά» τόνισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στην πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου με τη νέα του σύνθεση στη Θεσσαλονίκη. Ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε στο γεγονός ότι για πρώτη φορά συνεδρίασε στη συμπρωτεύουσα το υπουργικό συμβούλιο και κάλεσε τους υπουργούς να συνεχίσουν τις επαφές τους με τους φορείς της Βόρειας Ελλάδας όλους τις ημέρες της παραμονής τους. Για μία ακόμη φορά ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι η κυβέρνηση πραγματοποίησε τεράστιο έργο σε σχέση με τα προβλήματα που παρέλαβε από την προηγούμενη κυβέρνηση. «Καταφέραμε
να κρατήσουμε την Ελλάδα όρθια… Τα καταφέραμε χάρη στη σύνεση των πολιτών που ανταποκρίθηκαν στην προσπάθεια» ισχυρίσθηκε.
Ο κ. Παπανδρέου έδωσε επίσης οδηγίες στα νέα μέλη της κυβέρνησης. «Είμαστε αντιεξουσιαστές στην εξουσία. Μην ταυτιστείτε ποτέ με τα υπουργεία σας, ταυτιστείτε με τον πολίτη» ανέφερε. Συμπλήρωσε ακόμη ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να μπει τέρμα στις παθογένειες του παρελθόντος. Για τις αλλαγές στη σύνθεση της κυβέρνησης ανέφερε ότι «σηματοδοτούν έναν νέο κύκλο προτεραιοτήτων».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου