8.10.11

18χρονη έκανε διαρρήξεις για να αγοράζει ταινίες πορνό !!

Η Αμάντα Ρόουζ Όουενς από την Μινεσότα των ΗΠΑ συνελήφθη και κατηγορείται πως είχε επανειλημμένα τρυπώσει στο σπίτι του γείτονά της από το πορτάκι του σκύλου και έκλεβε αντικείμενα και χρήματα προκειμένου να εξοφλήσει τα χρέη της σε βιντεοκλάμπ από τα οποία προμηθεύονταν ερωτικές ταινίες καθώς η ίδια δηλώνει πως είναι εθισμένη στο πορνό.
Ο 44χρονος γείτονάς της Ντάριν Πολ Πέικ κάλεσε την αστυνομία στις 3 Οκτωβρίου και ανέφερε πως κάποιος μπήκε στο διαμέρισμά του και του πήρε μια κάμερα, έναν χαρτοφύλακα και αρκετά χρήματα. Ο Πέικ είπε πως για μεγάλο διάστημα είχε παρατηρήσει πως έλειπαν πράγματα από το σπίτι του και για αυτό είχε εγκαταστήσει κάμερα η οποία κατέγραψε την γειτόνισά του και πρώην μπέιμπι'σίτερ του να μπαίνει από το πορτάκι του σκύλου, να κλέβει πράγματα και να πίνει και Red Bull από το ψυγείο του.
Οι αστυνομικοί όταν είδαν τα βίντεο συνέλαβαν την 18χρονη Αμάντα που ομολόγησε τις πράξεις της αλλά ισχυρίστηκε ότι το έκανε για να εξοφλήσει τους υπέρογκους λογαριασμούς της σε διάφορα βιντεοκλάμπ καθώς όπως είπε είναι εθισμένη στο πορνό.
Η Αμάντα τώρα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης εώς και 10 χρόνια και επιβολή προστίμου ύψους 20 000 δολαρίων. Η δίκη της δεν έχει ακόμη οριστεί.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου