6.1.12

Η βουτιά του Απόστολου Γκλέτσου στα νερά της Στυλίδας !

Χρησιμοποιώντας μπόλικη βαζελίνη για να κλείσουν οι πόροι και να μην νιώθει το κρύο όπως δήλωσε στα παράλληλα παράθυρα που βγήκε στα πρωινές εκπομπές του ANT1 και του Mega, και με στολή δύτη, ο Απόστολος Γκλέτσος απέδειξε πως είναι άνθρωπος που τηρεί τις υποσχέσεις του.
Έτσι σήμερα το πρωί ανήμερα των Θεοφανείων έκανε την μεγάλη βουτιά στα νερά της πόλης του και κατάφερε να πιάσει το Σταυρό.
Η πρώτη δήλωση του 44χρονου δημάρχου μετά το τόλμημα ήταν «Ωραία συναισθήματα! Δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο τώρα, άσε να το επεξεργαστεί ο εγκέφαλος πρώτα» ενώ παραδέχτηκε πως έπιασε τον Σταυρό με την τρίτη προσπάθεια όταν και του τον πέταξε ο δεσπότης. «Ήταν ΛΟΚ εμπειρία» συμπλήρωσε.
Νωρίτερα είχε μιλήσει στις πρωινές εκπομπές για τον λόγο που τον οδήγησε να το κάνει και δεν ήταν άλλος από το γεγονός ότι ο ίδιος αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα και με αυτό τον τρόπο ήθελε να περάσει το μήνυμα σε όσους συμπάσχουν πως με τον σωστό τρόπο ζωής και τις οδηγίες του γιατρού σου μπορείς να ζεις φυσιολογικά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου