8.11.13

Στρατιωτικός ιερέας πρωταγωνιστεί σε "ερωτικό σκάνδαλο" στη Λήμνο

Ερωτικό σκάνδαλο με πρωταγωνιστή αρχιμανδρίτη στρατιωτικό ιερέα με βαθμό λοχαγού, απασχολεί τις τελευταίες εβδομάδες την κοινωνία της Λήμνου. 

Όλα ήρθαν στο φως μετά από καταγγελία του ίδιου του στρατιωτικού ιερέα στο Αστυνομικό Τμήμα της Λήμνου, ο οποίος κατέθεσε μήνυση εναντίον μιας γυναίκας για παραβίαση οικογενειακής στέγης. 

Όταν κλήθηκε η συγκεκριμένη γυναίκα στην Αστυνομία, αποκαλύφθηκε ότι όχι μόνο δεν ήταν μια άγνωστη, όπως ισχυρίστηκε, που μπήκε μέσα στο σπίτι του χωρίς τη δική του άδεια, αλλά αντίθετα, όπως υποστήριξε η ίδια, διατηρούσε εδώ και αρκετό καιρό ερωτική σχέση μαζί του.

Την υπόθεση φρόντισε, μάλιστα, η ίδια η γυναίκα να κάνει γνωστή στην κοινωνία της Λήμνου, καθώς ήθελε να τον εκδικηθεί που την «έδιωξε από τη ζωή του» μ’ αυτό τον «απάνθρωπο», όπως η ίδια έλεγε, τρόπο. Ερωτηματικά προκαλεί και ο χρόνος μετάθεσης του στρατιωτικού ιερέα, ο οποίος δε βρίσκεται πλέον στη Λήμνο, καθώς αναχώρησε πριν από λίγες ημέρες από το νησί για να υπηρετήσει σε στρατιωτική μονάδα σε άλλη περιοχή της χώρας.

Οι λόγοι που οδήγησαν τον ιερέα να φτάσει μέχρι την Αστυνομία, δεν έχουν γίνει γνωστοί, ενώ η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ήθελε μ’ αυτό τον τρόπο να τη 
διώξει βίαια από τη ζωή του γιατί διατηρούσε σχέση με άλλην.

Σύμφωνα με τα όσα η ίδια γυναίκα ανέφερε, διατηρούσε στενές σχέσεις με το στρατιωτικό ιερέα, τις οποίες η ίδια χαρακτήριζε «πολύ δυνατές», σε σημείο μάλιστα που άφησε τον άντρα της και τα δυο της παιδιά που ζουν σε πόλη της βόρειας Ελλάδας, για να τον ακολουθήσει στη Λήμνο, καθώς επισκεπτόταν σε τακτά χρονικά διαστήματα και έμενε για αρκετό καιρό στο νησί.

Τα στοιχεία που προσκόμισε η ίδια στην Αστυνομία και τον εισαγγελέα, φέρεται ότι τους έπεισαν, καθώς αφέθηκε αμέσως ελεύθερη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα φέρεται να προσκόμισε δύο στρατιωτικές υπηρεσιακές ταυτότητες. 

Στη μία εμφανιζόταν ως αδελφή του άγαμου αρχιμανδρίτη στρατιωτικού ιερέα, για να τρώει στη Στρατιωτική Λέσχη της Λήμνου, και στην άλλη ως σύζυγος του… λοχαγού, για να ταξιδεύει δωρεάν με το στρατιωτικό αεροπλάνο C-130. Αξίζει να σημειωθεί ότι τη συχνή παρουσία της στη Στρατιωτική Λέσχη φέρεται να επιβεβαίωσαν αρκετοί στρατιωτικοί.

Όμως, αν έγινε προσκόμιση των δύο υπηρεσιακών ταυτοτήτων στην Αστυνομία, ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός αν εξετάστηκαν αυτά τα στοιχεία (καθώς ήταν πλαστές) και αν ενημερώθηκε η στρατιωτική διοίκηση του νησιού για το θέμα. Μετά το περιστατικό, η γυναίκα πριν εγκαταλείψει το νησί ζήτησε να δει και το μητροπολίτη Λήμνου, ο οποίος όπως η ίδια έλεγε αρνήθηκε να τη συναντήσει.

Το ερωτικό σκάνδαλο έχει απασχολήσει έντονα τον κύκλο του ιερέα, καθώς οι περισσότεροι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι όλα αυτά τα γεγονότα είχαν πρωταγωνιστή έναν «άνθρωπο του Θεού», ο οποίος είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο νησί «για τον ακέραιο, ήρεμο και γαλήνιο χαρακτήρα του».

Και ψεύτικα στοιχεία

Τα στοιχεία που προσκόμισε η ίδια στην Αστυνομία και τον εισαγγελέα, φέρεται ότι τους έπεισαν, καθώς αφέθηκε αμέσως ελεύθερη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα φέρεται να προσκόμισε δύο στρατιωτικές υπηρεσιακές ταυτότητες. Στη μία εμφανιζόταν ως αδελφή του άγαμου αρχιμανδρίτη στρατιωτικού ιερέα, για να τρώει στη Στρατιωτική Λέσχη της Λήμνου, και στην άλλη ως σύζυγος του. λοχαγού, για να ταξιδεύει δωρεάν με το στρατιωτικό αεροπλάνο C-130. Αξίζει να σημειωθεί ότι τη συχνή παρουσία της στη Στρατιωτική Λέσχη φέρεται να επιβεβαίωσαν αρκετοί στρατιωτικοί.
onalert.gr/Εμπρόςnet

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου