13.5.16

ΒΙΝΤΕΟ: Που να βάλει κανείς τα κλοπιμαία; Μα... φυσικά στο εσώρουχο!

Γυναίκα κλέβει μπουκάλι βότκας... βάζοντάς το στο εσώρουχό της - Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του σούπερ μάρκετ...

Οι κλοπές από σούπερ μάρκετ και καταστήματα είναι συχνό φαινόμενο. Οι κλέφτες άλλες φορές τα καταφέρνουν, άλλες όχι, αλλά πάντα ψάχνουν τον πιο ευρηματικό τρόπο προκειμένου να αποσπάσουν και να κρύψουν αντικείμενα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Μια γυναίκα στην πόλη Αστάνα του Καζακστάν, που μάλλον... είχε πολύ ανάγκη από λίγη βότκα, μπήκε σε σούπερ μάρκετ της περιοχής και αφού περιπλανήθηκε διακριτικά στους διαδρόμους έφυγε με ένα μπουκάλι αλκοόλ κρυμμένο μέσα στο εσώρουχό της.
Την δράση της γυναίκας κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του καταστήματος. Στις εικόνες φαίνεται η γυναίκα να περπατά διακριτικά στους διαδρόμους και να κοιτά τα ράφια του σούπερ μάρκετ. Όταν φτάνει στο ράφι με τα ποτά, αφού κοιτά γύρω της και διαπιστώνει ότι δεν την βλέπει κάποιος, παίρνει ένα μπουκάλι βότκα, σηκώνει το φόρεμά της και το βάζει μέσα στο εσώρουχό της.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, ο οποίος δηλώνει αγανακτισμένος από τις συνεχόμενες κλοπές. «Εμείς δεν κάνουμε καν τον κόπο να καλέσουμε πια την αστυνομία επειδή ξέρουμε ότι δεν θα κάνει τίποτα», δήλωσε.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου