" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

3.12.16

ΒΙΝΤΕΟ - Πάλι τα ίδια; Γλεντήστε γιατί έρχεται το… τέλος του κόσμου!


glentiste-autes-tis-meres-erxetai-ksana-to-telos-tou-kosmou-w_l
Οι συνωμοσιολόγοι του διαδικτύου, διαδίδουν ότι ο πλανήτης Νιμπίρου, πιο γνωστός ως Πλανήτης Χ είναι έτοιμος να διαλύσει το ηλιακό σύστημά μας.

Ο Νιμπίρου – λένε οι συνωμοσιολόγοι – είναι 4 έως 10 φορές μεγαλύτεροι από τη Γη. Το πόσο ακριβώς είναι μεγαλύτερος εξαρτάται από το ποιόν θεωρητικό θα πιστέψετε. Αυτός ο διαστημικός γίγαντας λοιπόν, έχει μια τροχία πολύ μεγαλύτερη από αυτή του Πλούτωνα γεγονός που σημαίνει ότι κάθε 200.000 χρόνια επιστρέφει περνώντας ανάμεσα στον Ποσειδώνα και τον Αρη προκαλώντας κατακλυσμιαία φαινόμενα στη Γη, εξαλείφοντας σχεδόν κάθε μορφή ζωής στον πλανήτη μας.
Εχουμε ήδη καταστραφεί πέντε φορές σε 15 χρόνια
Το τέλος του κόσμου είχε προβλεφτεί ότι θα συνέβαινε το 2000, το 2003, το 2007, το 2012 και το 2015. Το ότι δεν έγινε τίποτε οφείλεται μάλλον στο γεγονός ότι ο Νιμπίρου δεν υπάρχει, σε αντίθεση με όσα πιστεύουν οι συνωμοσιολόγοι και τα σχετικά βιντεάκια που έχουν κατακλύσει το youtube.

Οι αστρονόμοι λένε ότι ένα τόσο μεγάλο αντικείμενο αν βρισκόταν τόσο κοντά στην Γη θα μπορούσαμε να το δούμε στον ουρανό δια γυμνού οφθαλμού.
Οι θεωρίες συνομωσίας αναφέρουν ότι ο Πλανήτης Χ κρύβεται πίσω από τον Ηλιο, κάτι που πρακτικά δεν μπορεί να συμβεί.
Επίσης οι αστρονόμοι λένε ότι αν υπήρχε ένα τέτοιο ουράνιο σώμα με τέτοιες διαστάσεις και την συγκεκριμένη τροχιά, τότε θα είχαμε ήδη αρχίσει να ψάχνουμε στον ουρανό τον πλανήτη Δία, καθώς θα τον είχε εξακοντίσει εκτός τροχιάς.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου