14.1.17

Το μυστικό δείπνο του Μητσοτάκη με Παυλόπουλο- Στουρνάρα- Πικραμένο!

Η σημερινή αποκάλυψη δίνει νέα διάσταση στα πολιτικά πράγματα

Αποκαλύψεις...δείπνων που θα μπορούσαν να προκαλέσουν πολιτικό σεισμό συνοδεύουν το σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας Τα Νέα και του Διονύση Νασόπουλου, για τον μυστικό δείπνο στο σπίτι του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Κηφισιά, λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, το οποίο είχε ως συνδαιτημόνες τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα, και τον πρώην υπηρεσιακό πρωθυπουργό, Παναγιώτη Πικραμμένο.
Πρώτος πήγε ο Π.Πικραμένος, δεύτερος ο Στουρνάρας και τρίτος ο πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ολοι μετά συζύγων.
Το δείπνο των τεσσάρων προβάλλεται ως συνάντηση κοινωνικού και οικογενειακού χαρακτήρα, καθώς οι τρεις προσκεκλημένοι του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνοδεύονταν από τις συζύγους τους, ενώ το μενού στο δείπνο προετοίμασε η Μαρέβα Μητσοτάκη.
Ωστόσο, η παρέα των κορυφαίων πρωταγωνιστών της χώρας, σε θεσμικό και πολιτικό επίπεδο, αποχώρησε από το  τραπέζι με «όρκους σιωπής», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, προκαλώντας ερωτηματικά και τροφοδοτώντας ήδη
ποικίλες συζητήσεις στα πολιτικά γραφεία για όσα διημείφθησαν στο δείπνο και τις πολιτικές στοχεύσεις που εξυπηρετούσε η συνάντηση.    

Θυμίζω πάντως ότι ο Μητσοτάκης ήταν ο μοναδικός βουλευτής της ΝΔ που δεν είχε ψηφίσει τον Παυλόπουλο για πρόεδρο της Δημοκρατίας... 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου