" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

24.7.17

Posidonio Music Hall - ‘’ο Ναός της διασκέδασης’’

ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ !

Το Posidonio Music Hall είναι το σημείο αναφοράς στην διασκέδαση της Αθήνας εδώ και πολλά χρόνια. 

Άνοιξε τις πόρτες του στις 27 Ιουνίου του 1991 με το καλλιτεχνικό σχήμα ‘’Αντύπας –Στανίση’’ και από τότε κρατάει τα σκήπτρα στην νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας χειμώνα – καλοκαίρι.
Έχουν φιλοξενηθεί στην πίστα του τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου και έχουν αναδειχθεί από αυτή καλλιτέχνες που έκαναν αξιόλογη πορεία.
Η γεωγραφική του θέση το κάνει προσβάσιμο και με ΜΜΜ στο κοινό που κυριολεκτικά το κατακλύζει σε κάθε ημέρα λειτουργίας του. Το ιδιόκτητο πάρκιν που διαθέτει στο πίσω μέρος του κτηρίου, κάνει ασφαλή την φύλαξη των Ι.Χ αυτοκινήτων των πελατών του.
Η εντυπωσιακή πρόσοψη που απέκτησε με την πλήρη ανακαίνιση του ιδιόκτητου κτηρίου το 2008, το έχει αναδείξει ως ένα πραγματικό στολίδι που κοσμεί την παραλιακή λεωφόρο. Η εσωτερική διαρρύθμιση του χώρου και το έμψυχο δυναμικό που φροντίζουν κάθε φορά για τη διασκέδαση του κοινού (τραγουδιστές – μουσικοί – σέρβις) ευθύνονται για τον τίτλο που του έχουν προσάψει κατά καιρούς πολλά ΜΜΕ ως ‘’ο Ναός της διασκέδασης’’.
Για πολλούς είναι μια αξέχαστη εμπειρία, να ζήσουν ένα βράδυ πραγματικής διασκέδασης, στο Posidonio.

Διεύθυνση: Λεωφόρος Ποσειδώνος 18, Ελληνικό, 16777
Τηλέφωνα Κρατήσεων: 210 8941 033, 210 8941 035, 210 8981880

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου