4.1.21

Χορτοφαγική διατροφή: 7 λόγοι που αυξάνει το προσδόκιμο ζωής

Πολλές μελέτες των τελευταίων χρόνων έχουν διαπιστώσει ότι οι χορτοφάγοι είναι πιο υγιείς και ζουν περισσότερο συγκριτικά με όσους καταναλώνουν κρέας και ζωικά παράγωγα. Η χορτοφαγική διατροφή έχει προκαλέσει έντονο επιστημονικό ενδιαφέρον λόγω και των αδιαμφισβήτητων πλέον επιπτώσεων της συχνής κατανάλωσης κόκκινου κρέατος στην υγεία. Η άμετρη κατανάλωση κόκκινου κρέατος και επεξεργασμένων παραγώγων κρέατος (αλλαντικά) σχετίζεται με αύξηση του κινδύνου καρδιαγγειακών παθήσεων και καρκίνου και μείωση του προσδόκιμου επιβίωσης. Μια υγιεινή διατροφή, όπως η χορτοφαγική, μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους και στην διατήρησή του σε βάθος χρόνου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου