30.5.10

Πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» - Λήγουν αύριο οι αιτήσεις συμμετοχής

Μέχρι αύριο, Δευτέρα 31 Μαΐου καλούνται να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής στο φετινό πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» οι επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου.
Πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΕΟΤ, η πρόσκληση αφορά σε δύο επιμέρους προγράμματα:
Α. Το πρόγραμμα εξαήμερων διακοπών (5 διανυκτερεύσεων), το οποίο θα ισχύσει από τις 9 Ιουλίου 2010 ως τις 31 Μαρτίου 2011, στις εξής κατηγορίες καταλυμάτων: ξενοδοχεία, τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες και επαύλεις, ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα, κάμπινγκ όλων των λειτουργικών μορφών και τάξεων που διαθέτουν το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας.
Β. Το πρόγραμμα τρίτης ηλικίας, το οποίο θα ισχύσει από την 1η Οκτωβρίου 2010 ως τις 31 Μαρτίου 2011, στις ίδιες κατηγορίες καταλυμάτων (με το πρόγραμμα Α).
Οι επιχειρηματίες που επιθυμούν να συμμετέχουν στα προγράμματα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση/δήλωση συμμετοχής μέχρι τις 31 Μαΐου 20010 στον ΕΟΤ (ΕΟΤ, Διεύθυνση Μελετών και Επενδύσεων, Τμήμα Νέων Μορφών Τουρισμού, Τσόχα 7, 115 21 Αθήνα).
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του ΕΟΤ και στην ιστοσελίδα του Οργανισμού, www.eot.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου