1.8.10

Δήμος Πύλου – Νέστορος – Συντροφικά μαχαιρώματα στους Γαλάζιους υποψηφίους - Παίρνει κεφάλι ο Τάσος Τσορώνης στο αντίπαλο στρατόπεδο .

Η ανακοίνωση του δημάρχου Κορώνης Θεοδ. Σαλαντή για την κάθοδο του στην κούρσα της διεκδίκησης του Δημαρχιακού θώκου του Δήμου Πύλου –Νέστορος άναψε φωτιές στο γαλάζιο στρατόπεδο. Σε αιχμηρή δήλωση του ο νύν δήμαρχος Πύλου Γιώργος Χρονόπουλος αναφέρει .«Πιστεύω ότι είναι θεμιτό να θέλει ο καθένας να είναι υποψήφιος. Το θεωρώ πολύ βασικό να μην προσπαθεί να χρησιμοποιεί δεκανίκια που δεν είναι δικά του. Για εμένα είναι δεδομένη η ανεξάρτητη κάθοδός μου Προσβλέπω σε πιθανή στήριξη από οποιοδήποτε κόμμα, αλλά ουσιαστικά τη δύναμη την αντλώ από τους συνδημότες μου». Η δήλωση αυτή του κου Χρονόπουλου έρχεται μετά την ..ήττα που δέχθηκε κατά την επίσκεψη του στην Ρηγίλλης από οπου δεν κατάφερε να λάβει διαβεβαίωση ότι θα είναι ο εκλεκτός του κόμματος της ΝΔ στον δήμο Πύλου – Νέστορος σε αντίθεση με τον Θεοδ. Σαλαντή που εξασφάλισε την προτίμηση της ηγεσίας της ΝΔ στο πρόσωπο του.
Στην ίδια δεξαμενή ψηφοφόρων απευθύνεται όμως και ο τρίτος γαλάζιος υποψήφιος Δημ. Καφάνταρης ο οποίος όμως έχει κοπεί από το περιβάλλον του Προέδρου της Ν.Δ Αντώνη Σαμαρά σαν υποστηρικτής της Ντόρας Μπακογιάννη . Εδώ να τονίσουμε ότι ο κος Χρονόπουλος αφήνει να εννοηθεί ακόμα ότι αισθάνεται αδικημένος από την ΝΔ γιατί τόσο καιρό ελάμβανε διαβεβαιώσεις ότι αυτός θα ήταν ο εκλεκτός. Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι ο Θεόδωρος Σαλαντής προτού γίνει Δήμαρχος ήταν...δημοσιογράφος στο ραδιοσταθμό του Κόκκαλη τον Φλας 96 .Φαίνεται ότι ήταν εκλεκτός του περιβάλλοντος Κόκκαλη αλλά άλλαξαν όλα όταν άρχισαν οι απολύσεις και οι εξαγορές. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Κόκκαλης κάνει διακοπές κάθε χρόνο στη Φοινικούντα καθώς η μητέρα του κατάγεται απο την Μεσσήνη.
Στην αντιπέρα όχθη στο πράσινο στρατόπεδο η υποψηφιότητα του δημάρχου Νέστορος Τάσου Τσορώνη φαίνεται να έχει πάρει μεγάλο κεφάλι, στην ουσία παίζει χωρίς σπουδαίο αντίπαλο . Η υποψηφιότητα Κανάκη είναι τοπικής εμβέλειας και δεν φαίνεται ικανή να δημιουργήσει ισχυρό ρεύμα προκειμένου να εκμεταλλευτεί τον γαλάζιο εμφύλιο .

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου